HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5157
  • 5158
  • 5159
  • 5160
  • 5161
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103161 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 08. 12:11

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 12:55

Azért vannak nálunk keresztényebb országok. Ott van például Spanyolország, vagy Mexikó. A spanyolok azért elég keményen keresztények. Ők is elmondhatják, hogy hírdetik a Jézusi tanokat és önfeláldozóak, hiszen el vesztették Kubát, Puerto Ricót, Guamot és Fülöp-szigeteket is. Ez utóbbi ország is annyira keresztény, hogy a mai napig vannak ön - keresztre feszítések, annyira fanatikusok.

Fogalmazzunk egyszerűen, ezek katolikus országok és az egész katolikus egyházat a Sátán irányítja. De itt ki kellene térnem a bűn fogalmára. Istenhez csak az igazak tartoznak, a bűnösök a Sátánhoz. S, hogy mitől és hogyan válik egy nemzet vagy egy egyén Isten szemében igazzá az is nagyon egyszerű. Ha Isten igazságát vallja, hiszi, s élő lélek van benne, ami Istentől származik.

Sajnos a Sátán nagyon sok hamis egyházat hozott létre, főleg a 3 legismertebbet. Katolikus, református, evangélikus. De könnyen letesztelheted. Ha bárki, aki hisz Istenben s azt vallja magáról, hogy bűnös ember vagyok az a Sátán gyermeke, köze nincs Istenhez.

Az általad felsorolt országok külsőséges vallást használnak.

#103162 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 12:19

Ha valakinek van ideje, akár letöltve, autóban, stb. Teljesen egyértelmű és vitathatatlan tényeket közöl a szabadkőművességről. Elmondja, mert egyrészt nem tudsz tenni ellene semmit, másrészt vége, Ők is tudják, hogy a világ nagyot fordul, s várják az Antikrisztus uralkodását, tehát minden eddigi általuk uralt dolog működése megszűnik, ezért mondják el. Amolyan ébresztés féle, de tudni kell, hogy a célja az altatás.

https://www.youtube....OhJ-19tRS18DiTR

#103163 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 12:23

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 13:11

De könnyen letesztelheted. Ha bárki, aki hisz Istenben s azt vallja magáról, hogy bűnös ember vagyok az a Sátán gyermeke, köze nincs Istenhez.

Tehát ha egy gyilkost veszünk, aki azt mondja hogy nem bűnös, és hisz Istenben akkor neki köze van az igaz hithez?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#103164 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 12:29

Hja, tegnap hazahoztam a Piaggio robogót, Bendzsóval felmentünk a hegytetőre, hogy kipróbálja. Vagy 10 percen keresztül csak lassan körözött egy réten, majd elkezdte üvöltözve élvezni :Đ utolsó percben akkorát bukott vele, mint az ólajtó és összetörte az oldalát, csak a műanyag baszódott szét.
Budapesten beviszem valami márkaszervizbe, hogy cseréljék le.

Arra viszont jó volt a dolog, hogy elvegye a kedvét a nagymotortól :Đ mert már hónapok óta a fejébe vette, hogy amint lehet A jogsi és gyorsasági motor meg mittudomén, bár azt hiszem egyből nem vehet csak kb. 125cm3-ast. Na mindegy, ma már közölte, hogy neki mindig is elég lesz 50cm3 :nevet:

Mielőtt kérdeznéd, sisak és térdvédő volt rajta. De eleve egy legelőn esett el, nem betonon.

#103165 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 12:43

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 13:23

Tehát ha egy gyilkost veszünk, aki azt mondja hogy nem bűnös, és hisz Istenben akkor neki köze van az igaz hithez?

Jézus valamit tett, s az az igazság, nem más.
Ezen alapszik az egész Isteni hitrendszer.
Levezetem egyszerűen.

Van egy város és minden egyes lakosa visszafizethetetlen mennyiségű pénzzel tartozik a banknak, hiába dolgozik, igyekszik, soha életében nem tudja visszafizetni. Ez a jelenlegi Isten és ember viszony, vagy bank és ember.
Jön egy ember s a város összes lakójának az adósságát visszafizeti a banknak, így a bank már nem követel senkitől semmit.
De van, aki ebben nem hisz.
A bank mindenkire úgy tekint, hogy nincs tartozása, nem adósa már.

De van, aki nem bízik abban az emberben, aki ezt az adósságot rendezte, nem hiszi el, mert saját magában jobban bízik. S így megy be a bankba, hogy befizesse a részletet, meg halasztást kérjen, stb. Ott meg kiröhögik és elküldik. Nem biztos, hogy jó hasonlatot használtam.

Ádám és Éva szerintem egy szimbólum, s a bűnbe esés is, mert nem az alma volt a lényeg, de ugye az Apple véfjegye a harapott alma, azaz a megszerzett tudás. A lényege a bűnbeesésnek, hogy a lelked addig él, amíg Istennel kapcsolatban vagy. Mivel befogadták a Sátán szavát, automatikusan kidobták Isten szavát, a tiltást. A Sátán szava pedig öl, s lélekben meghaltak, elszakadtak Istentől. Ádám és Éva rögtön fügefa levelével takarta el magát, mert észrevették, hogy meztelenek. Hogyan, hisz addig is meztelenek voltak.

Isten adott nekik bőrből készült kötényt, báránybőr. Jézus előképe.
Mert az ember saját maga cselekedete önmaga bűneiért semmit sem ér, hisz a falevél naponta elszárad és pótolni kell.
A bőrkötény meg Isten igazsága.

Egy nagyon hosszadalmas folyamat zajlik le Jézus születéséig s nagyon sok előkép jelenik meg.
Egy a lényeg, Jézus a véráldozatával az elsőtől az utolsó emberig megvásárolta mindenki bűnét, kifizette Isten felé. Így Isten már minden egyes emberre úgy tekint, mint igaz ember. S aki ebben hisz, hogy már nincs bűne, azt nevezi Isten igaz embernek, mert az igazság megszabadít a bűntől. S ha azt vallod, hogy nincs bűnöd, utána veheted Isten szent lelkét, ami megtanít mindenre, mert élő lélek lesz benned s érteni fogod Istent, anélkül, hogy szólna hozzád. A világ működését is átlátod az Ő lelke által. Persze mindenki hülyének fog nézni, de ez a legkevesebb.

S, ami a legfontosabb. Mózes is ölt embert, még is igaz embernek vallotta magát. Ha Isten lelke van benned, utána már nem követsz el bűnt, hisz maga Isten, Jézus sem követ el bűnt.

#103166 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 12:48

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 13:43

Jézus valamit tett, s az az igazság, nem más.
Ezen alapszik az egész Isteni hitrendszer.
Levezetem egyszerűen.

Van egy város és minden egyes lakosa visszafizethetetlen mennyiségű pénzzel tartozik a banknak, hiába dolgozik, igyekszik, soha életében nem tudja visszafizetni. Ez a jelenlegi Isten és ember viszony, vagy bank és ember.
Jön egy ember s a város összes lakójának az adósságát visszafizeti a banknak, így a bank már nem követel senkitől semmit.
De van, aki ebben nem hisz.
A bank mindenkire úgy tekint, hogy nincs tartozása, nem adósa már.

De van, aki nem bízik abban az emberben, aki ezt az adósságot rendezte, nem hiszi el, mert saját magában jobban bízik. S így megy be a bankba, hogy befizesse a részletet, meg halasztást kérjen, stb. Ott meg kiröhögik és elküldik. Nem biztos, hogy jó hasonlatot használtam.

Ádám és Éva szerintem egy szimbólum, s a bűnbe esés is, mert nem az alma volt a lényeg, de ugye az Apple véfjegye a harapott alma, azaz a megszerzett tudás. A lényege a bűnbeesésnek, hogy a lelked addig él, amíg Istennel kapcsolatban vagy. Mivel befogadták a Sátán szavát, automatikusan kidobták Isten szavát, a tiltást. A Sátán szava pedig öl, s lélekben meghaltak, elszakadtak Istentől. Ádám és Éva rögtön fügefa levelével takarta el magát, mert észrevették, hogy meztelenek. Hogyan, hisz addig is meztelenek voltak.

Isten adott nekik bőrből készült kötényt, báránybőr. Jézus előképe.
Mert az ember saját maga cselekedete önmaga bűneiért semmit sem ér, hisz a falevél naponta elszárad és pótolni kell.
A bőrkötény meg Isten igazsága.

Egy nagyon hosszadalmas folyamat zajlik le Jézus születéséig s nagyon sok előkép jelenik meg.
Egy a lényeg, Jézus a véráldozatával az elsőtől az utolsó emberig megvásárolta mindenki bűnét, kifizette Isten felé. Így Isten már minden egyes emberre úgy tekint, mint igaz ember. S aki ebben hisz, hogy már nincs bűne, azt nevezi Isten igaz embernek, mert az igazság megszabadít a bűntől. S ha azt vallod, hogy nincs bűnöd, utána veheted Isten szent lelkét, ami megtanít mindenre, mert élő lélek lesz benned s érteni fogod Istent, anélkül, hogy szólna hozzád. A világ működését is átlátod az Ő lelke által. Persze mindenki hülyének fog nézni, de ez a legkevesebb.

S, ami a legfontosabb. Mózes is ölt embert, még is igaz embernek vallotta magát. Ha Isten lelke van benned, utána már nem követsz el bűnt, hisz maga Isten, Jézus sem követ el bűnt.

De akkor ez egy ördögi kör, mert ha azt mondom, hogy elhiszem hogy nem vagyok bűnös, mégis követek el bűnt, akkor mégsincs bennem Isten lelke.

Vagy attól függ mit tekintek bűnnek?

Ha eltaposok egy bogarat és bűnösnek vallom magam, akkor nincs bennem az igaz hit, de ha nem vallom magam bűnösnek akkor bennem van?

Idézet

Akkor Mózes nem volt igaz ember? Vagy az emberölés nem bűn? Nyilván az.

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 08. 12:51 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#103167 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 13:26

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 13:48

De akkor ez egy ördögi kör, mert ha azt mondom, hogy elhiszem hogy nem vagyok bűnös, mégis követek el bűnt, akkor mégsincs bennem Isten lelke.

Vagy attól függ mit tekintek bűnnek?

Ha eltaposok egy bogarat és bűnösnek vallom magam, akkor nincs bennem az igaz hit, de ha nem vallom magam bűnösnek akkor bennem van?

Akkor Mózes nem volt igaz ember? Vagy az emberölés nem bűn? Nyilván az.

Mózes Ó szövetségi törvény alatt élt, természetesen igaz ember volt, mert Jézus véráldozata az elsőtől az utolsó emberig elhat, rá is vonatkozik, tudott róla, hogy később bekövetkezik és hitt benne. De, amikor embert ölt, még nem volt igaz ember.

Másrészt a test bűn alá van rekesztve, nem tud Istennek engedelmeskedni. Ha bárki önmagától tudna bűn elkövetése nélkül élni, annak nem lenne szüksége Jézus véráldozatára, hisz bátran Isten elé állhatna, hogy a saját magam cselekedetei igazak és bűn nélküliek, nem kell Isten kegyelme, S Jézus véráldozata, jogosult vagyok az örök életre ezek nélkül is. Isten a testet bűn alá rekesztette, így az ember folyamatosan elbukik, ellenben a benne lévő lélek élő és bűntelen, az engedelmeskedik Istennek, s az nem test. A testünket itt hagyjuk a földön, de a lelkünk akár élő és Istenhez tartozik, akár halott és a pokolra kerül, nem lesz vége soha.

S a pokolról valamit, aki életében elutasítja Istent s megtagadja, nem engedelmeskedik, az örökkön, s örökké arra ítéltetik, hogy megtapasztalja Isten forró, lángoló szeretetét az ember lelke iránt.

Valami olyasmihez tudnám ezt hasonlítani, hogy valaki szerelmes belém őrülten, de nem hiszek benne, s elutasítom. Majd halálom után csak abban az általa irántam érzett szerelemben élhetek véglegesen és szünet nélkül. Én is csak egy ember vagyok, nem biztos, hogy jó hasonlatot hozok, de a pokol Isten kiárasztott s lángoló szerelme az emberi lélek iránt.

#103168 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 13:43

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 09:42

Időközben tanár lettem... :D Kevesebb időm van ezekkel a dolgokkal foglalkozni, de szabadidőmben azért továbbra is írok-fordítok UFO és paranormális témájú híreket, cikkeket, csak kutatómunkát nem végzek.

Mit tanítasz? Angolt vagy ufológiát?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103169 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 13:45

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 11:55

Azért vannak nálunk keresztényebb országok. Ott van például Spanyolország, vagy Mexikó. A spanyolok azért elég keményen keresztények. Ők is elmondhatják, hogy hírdetik a Jézusi tanokat és önfeláldozóak, hiszen el vesztették Kubát, Puerto Ricót, Guamot és Fülöp-szigeteket is. Ez utóbbi ország is annyira keresztény, hogy a mai napig vannak ön - keresztre feszítések, annyira fanatikusok.

Balfaszok azok is, szegények, nem tudnak magukkal mit kezdeni, az emberek a szélsőséges ideológiákban keresnek kiutat. Pedig a Karib-térség nagyon gazdag természeti kincsekben, maga a paradicsom, főleg, ha nem lennének hozzá balfaszok, hogy talpra álljanak. A Fülöp-szigeteket nem ismerem.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103170 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 13:50

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 13:11

Ha bárki, aki hisz Istenben s azt vallja magáról, hogy bűnös ember vagyok az a Sátán gyermeke, köze nincs Istenhez.

Najó, akkor ezt a jelzőt nem fogjuk használni rád. :)

#103171 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 13:50

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 08. 05:58

Elkéstél, minden videóját nézem :-D de még csajomnak is mutattam :-D

Aztán Gabi bátyjának van-e ilyen átlátszó, modern alaplapos Komondór Hatvánnégye, mint a kanadai kanukoknak? 2:54-től meghúz a csávó egy pofa kannás sört is, míg tölt a gép, mert ott ez a szokás :Đ

#103172 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 14:03

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 14:26

Mózes Ó szövetségi törvény alatt élt, természetesen igaz ember volt, mert Jézus véráldozata az elsőtől az utolsó emberig elhat, rá is vonatkozik, tudott róla, hogy később bekövetkezik és hitt benne. De, amikor embert ölt, még nem volt igaz ember.

Másrészt a test bűn alá van rekesztve, nem tud Istennek engedelmeskedni. Ha bárki önmagától tudna bűn elkövetése nélkül élni, annak nem lenne szüksége Jézus véráldozatára, hisz bátran Isten elé állhatna, hogy a saját magam cselekedetei igazak és bűn nélküliek, nem kell Isten kegyelme, S Jézus véráldozata, jogosult vagyok az örök életre ezek nélkül is. Isten a testet bűn alá rekesztette, így az ember folyamatosan elbukik, ellenben a benne lévő lélek élő és bűntelen, az engedelmeskedik Istennek, s az nem test. A testünket itt hagyjuk a földön, de a lelkünk akár élő és Istenhez tartozik, akár halott és a pokolra kerül, nem lesz vége soha.

S a pokolról valamit, aki életében elutasítja Istent s megtagadja, nem engedelmeskedik, az örökkön, s örökké arra ítéltetik, hogy megtapasztalja Isten forró, lángoló szeretetét az ember lelke iránt.

Valami olyasmihez tudnám ezt hasonlítani, hogy valaki szerelmes belém őrülten, de nem hiszek benne, s elutasítom. Majd halálom után csak abban az általa irántam érzett szerelemben élhetek véglegesen és szünet nélkül. Én is csak egy ember vagyok, nem biztos, hogy jó hasonlatot hozok, de a pokol Isten kiárasztott s lángoló szerelme az emberi lélek iránt.

Tehát jól értem?

1, A bűnben való hit miatt állandó a reinkarnációs ciklus
2, Bűn az amit bűnnek hiszünk

?

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 08. 14:03 -kor

paranormal.hu

#103173 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 14:04

Idézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 08. 14:43

Mit tanítasz? Angolt vagy ufológiát?

Az előbbit. Az utóbbiban csak újságírásszerűen vagyok jelen. Másodlagos tevékenység.

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 08. 14:04 -kor

paranormal.hu

#103174 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 14:48

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 15:03

Tehát jól értem?

1, A bűnben való hit miatt állandó a reinkarnációs ciklus
2, Bűn az amit bűnnek hiszünk

?

A bűn és a reinkarnáció egyáltalán nem létezik, nincs, Isten megszüntette. Nem szeretnék Bibliából idézni, de pl. a katolikusok előszeretettel döngetik a mellüket, hogy én vétkem, én igen nagy bűnöm, stb.

Tehát ilyenkor miben hisznek, ha még emlékszel a bankos példára. Nincs bűn, nem létezik. Pont ez a kiinduló probléma.

#103175 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 15:10

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 13:43

Egy a lényeg, Jézus a véráldozatával az elsőtől az utolsó emberig megvásárolta mindenki bűnét, kifizette Isten felé.

De ez nem úgy van, hogy az összes addigi bűnét?

#103176 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 15:22

Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 08. 16:10

De ez nem úgy van, hogy az összes addigi bűnét?

Az első embertől az utólsóig, az idők kezdete óta a végezetig. Hisze eleve az embertől nagyobb erő miatt került bűnbe, nyilván nem fogja az emberre bízni a megoldást. Alfa-omega. Mindenki által elkövetett bűn, s mindenkor az övé, megfizetett érte a kereszten, többé nincs adósságunk Isten felé, a bűn nem létezik.

Ez Isten igazsága, aki ebben hisz az igaz ember, mert ugyanazt vallja, mint Isten, ettől válik igazzá. S az igazság megszabadít :)

#103177 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 15:29

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 14:04

Az előbbit. Az utóbbiban csak újságírásszerűen vagyok jelen. Másodlagos tevékenység.

Szeretnek a diákok? Gondolom fordíttatsz velük ufómagazint is :Đ

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 14:48

A bűn és a reinkarnáció egyáltalán nem létezik, nincs, Isten megszüntette. Nem szeretnék Bibliából idézni, de pl. a katolikusok előszeretettel döngetik a mellüket, hogy én vétkem, én igen nagy bűnöm, stb.

Tehát ilyenkor miben hisznek, ha még emlékszel a bankos példára. Nincs bűn, nem létezik. Pont ez a kiinduló probléma.

Ja, mert azt aztán csak tudod, hogy megszüntette. Még az sem bizonyítható, hogy van-e Isten egyáltalán. Ez a vétkezős bullshit meg nem összes katolikus vallása, csak a szigorú római katolikusoké. Ha protestánsokat vagy valami másik modernebb felekezet híveit kérdezed, azok jól eséllyel nem ezt a mindenki bűnös bullshitet nyomják. Az ilyenekben maximum hinni tudsz, de az mindenkinek a magánügye. Én a magam részéről inkább hiszek abban, ami bizonyítható, kipróbálható, megfigyelhető, biztosan lehet rá építeni.

#103178 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 15:32

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 15:48

Nincs reinkarnáció? Mióta? Szerintem a lélek saját maga teremti meg a valóságát, számára végtelen lehetőségek tárháza áll fenn. Arra törekszik, hogy megtapasztaljon minden valóságot. A fizikai valóság is egy lehetséges tapasztalás. Akár többször is.

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 08. 15:33 -kor

paranormal.hu

#103179 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 15:37

Idézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 08. 16:29

Szeretnek a diákok? Gondolom fordíttatsz velük ufómagazint is :Đ

Ja, elvannak velem. Volt UFO rajongó tanulóm már :D Nem erőltetem a témát nekik, de egyes kurzuskönyveknek vannak "mysterious things / unexplained events" fejezetei, már várom hogy odaérjünk :D

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 08. 15:37 -kor

paranormal.hu

#103180 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 08. 15:41

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 16:22

Az első embertől az utólsóig, az idők kezdete óta a végezetig. Hisze eleve az embertől nagyobb erő miatt került bűnbe, nyilván nem fogja az emberre bízni a megoldást. Alfa-omega. Mindenki által elkövetett bűn, s mindenkor az övé, megfizetett érte a kereszten, többé nincs adósságunk Isten felé, a bűn nem létezik.

Ez Isten igazsága, aki ebben hisz az igaz ember, mert ugyanazt vallja, mint Isten, ettől válik igazzá. S az igazság megszabadít :)

Szóval szerinted eszerint mindenki azt csinálhat, amit csak akar?!

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5157
  • 5158
  • 5159
  • 5160
  • 5161
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.