HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5159
  • 5160
  • 5161
  • 5162
  • 5163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103201 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 08. 23:38

Idézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 08. 20:03

Eleve az itt a nagy kérdés, hogy mint Sátán, létezik-e egyáltalán.

Persze, ma ittunk sört a Csepel Művekben. Most meg közösen hallgatjuk a faszábbnál faszább zenéket:

https://www.youtube....h?v=9EEZAivzl1Q
Make love not Wor.

#103202 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 09. 00:02

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 08. 11:37

Ehhez kicsit vissza kell menni időben a teremtésig, hogy értsd.
Hisz ez nem a szabadkőművesek/illuminati és a magyarok harca. Egy szinttel feljebb indul.
Mint nemzet, mi képviseljük Istent a földön. Minden nemzetnek van egy csillagjegye. A mienk a nyilas-iker tengely.
Nyilas a lelkiségünk, az egyetlen jegy, ami kifelé mutat és kívülről kapja az energiáját. Az iker a testiségünk, mert nekünk még az ellenségünk is a testvérünk, önfeláldozás.
Sajnos mára az emberek javarésze a szándékos lakosságvegyítéssel, Trianonnal már nincs tisztában sem a lelkiséggel, sem a magyarság fogalmával, sem Istennel, sem a beavató Szent koronával.

Ez Isten és Sátán harca. Istennek van egy titkon választott nemzete a magyar, de már elég sok néven illettek bennünket, a legismertebb a szkíta-hun.
Hunor és Magor, ránk mindig jellemző volt a kettősség, hogy valaki mindig a testvérünk.
Sok magyar nevű várost találsz a földkerekségen. Koppenhága/Koppányhágó, stb.
Rettenetesen bonyolult, mert már szándékosan elfeledtettek velünk mindent. Amelyik népnek nincs gyökere, annak nincs jövője.

A Sátán választott népe a zsidó és általuk uralkodik a világban.
Azt tanítják, hogy 1000 éves birodalom, mert a szabadkőművesek Istvántól számítják, hisz onnantól lettünk római fennhatóság alatt a mai napig.
De Attiláról nem szívesen beszélnek, hogy Ő is magyar uralkodó volt és egész Ázsia az övé volt, talán a legnagyobb birodalom, ami valaha létezett s kiváló uralkodó volt. Még Rómának, a papoknak is megkegyelmezett, amikor megindult abba az irányba.

Továbbá sosem voltunk portyázni, az elrabolt kincseinkért mentünk.

De ezeken nem kell csodálkozni, undorítóan hamis történelmet oktatnak.

Te beszélsz saját gondolatokról ilyen koppenhága/koppányhágó faszságokkal.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103203 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 09. 06:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 09. 00:38

Persze, ma ittunk sört a Csepel Művekben. Most meg közösen hallgatjuk a faszábbnál faszább zenéket:

https://www.youtube....h?v=9EEZAivzl1Q

Mi ez a zaj? :D

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 09. 06:53 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#103204 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 09. 10:00

a két agyhalottat nem olvasom el, de akkor elmaradt a választás is, ahogy megjósolta guga, ugye?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103205 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 12. 11:52

ilyenkor bezzeg kussol a kis pöcs, aztán pár hónap múlva megint újrakezdi

#103206 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 12. 17:49

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 12. 12:52

ilyenkor bezzeg kussol a kis pöcs, aztán pár hónap múlva megint újrakezdi

Ha nincs partner, maszturbálni kényszerülsz.
Normális embereknél úgy működik, hogy:

Idézet

Olyan 20cm átmérő körüli száraz fák vannak?nem tudom mennyire terhelhető a traktorod ,és mennyi idő egy kör,depotól hozzád,meg vissza.Most komolyban írom ha odamegyek ,gépekkel,eszközökkel,akkor én nyomom nem mulatkázok.Kicsit ha mást nem is, de depózni valamennyit tudunk aztán majd elhordod,Ms 260 as vinném meg a 170 est a gyereknek.4-7 hektárt letolunk a 2 nap alatt,Ébresztő 4:30,gyors maszturbálás,4.33 kor mosakodás reggeli 5.00 kor érkezés a helyszínre.5:10kor lánc, lap, alapjárat, egészségügyi csomag stb csekkolása,majd 5.30kor már fekszik az első fa.Feszített tempóban 12.00 kor ebéd,lánc élezés,12.05 kor ismét dől a fa 18.00 kor egy gyenge vacsora,fejlámpák előkészítése az éjszakai műszakra.22.00 kor egy laza vacsi,22.10 től éjszakai üzemmód ahol kézi fűrészekkel folyik a termelés.04:30 tól 04.45 ig alvás.majd másnap lecsípünk a kajaidőkből meglesz a 4 hektár.

#103207 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 12. 20:46

Gerincsérved az tuti nem lesz sosem

#103208 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 06:47

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 12. 21:46

Gerincsérved az tuti nem lesz sosem

Bárkinek lehet, ha hajlamos rá. Nekem volt, orvos azt mondta hülye vagyok, elhanyagoltam, s mehetek műtétre. Megafaszomat azt :Đ megoldottam okosba, itthon. Igaz megszenvedtem vele, de műtét nélkül. Ha meghajtom magam, akkor érzem, hogy egy hajszál választ el tőle. Főleg tavaly nyáron, amikor 4-5 napig folyamatosan melóztunk a REDD BULL air race-n meg a FINA-n. Egyébként elég egy rossz mozdulat hozzá. De lehet elüt egy autó, vagy rám dől egy fa, stb. Bármi megtörténhet BÁTTYA :Đ

KÖSZÖNÖM A BEFOGADÁST!

#103209 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 10:06

Aki teheti maradjon távol a holnapi tüntetéstől, mert érzéseim szerint megismétlődik a 2006-os csetepaté, csak sokkal durvábban, de ne legyen igazam.
A rendőrség komoly erőkkel készül, s a rendőrséget a tömegre úgy lehet egységesen ráuszítani a legkönnyebben, ha hamis zászlós művelettel 1 vagy több rendőr megsérül.

Ahogy ez történt a TV székháznál is. Amit akkor a média bemutatott, mindegy melyik oldalról, mind hazugság volt. Kint voltam végig és mindent láttam.
Holnap bármi történni fog, s bármit közöl le róla a média, mind hazugság lesz.

#103210 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 10:27

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 07:47

megoldottam okosba, itthon. Igaz megszenvedtem vele, de műtét nélkül.

Emlegettelek, mert anyóst végre sikerült elzavarni kórházba és úgy néz ki, hogy nem sok hiányzott amúgy sem, kb. azonnal műtik. Biztos valami más karma, hogy sosem akarják eltenni láb alól, múltkor a látását kapta vissza, most majd meglátjuk.
Make love not Wor.

#103211 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 10:30

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 11:06

Ahogy ez történt a TV székháznál is. Amit akkor a média bemutatott,

Az a jó, hogy mivel a "miképpen kezdődött" opciót elmeséltem, mindenki tiltakozott, hogy nem is úgy volt. Én ott voltam. Állítólag azok is. Innentől meg tök mindegy ki mit miért merre, aztán lehet amerikával példálózni vagy bármivel, mindenki összevissza sarkított, kanyarítottál Te is kedved felé, belekavarva az aktuális rettegéseid vagy képzelgéseid, de a sajtó az hülye ja.

Most meg ki tudja mi lesz, de tizede annyi ember, mint amit várnak és semmi balhé. Ahogy az elmúlt időszakokban is :-D

Mi ott fejezzük be a fotós túrát, szerintem tüntetés fotózás lesz belőle valamivel vagy valami nélkül. Aztán este megyek punkkoncertre fotósvideózni fröccsel, az legalább poén.
Make love not Wor.

#103212 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 10:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 11:27

Emlegettelek, mert anyóst végre sikerült elzavarni kórházba és úgy néz ki, hogy nem sok hiányzott amúgy sem, kb. azonnal műtik. Biztos valami más karma, hogy sosem akarják eltenni láb alól, múltkor a látását kapta vissza, most majd meglátjuk.

Szíve-joga döntése mindenkinek, hogy az orvost választja vagy az otthoni megoldást. Én őszintén bevallom, hogy nem vállalnék be egy gerincműtétet, főleg azért, mert egy apró hiba és végleg tolószékbe kerülsz. Nekem szerencsém volt, meg kitartásom, meg sokan hülyének néztek, hogy képes vagyok napi 2 X 20 percet lógni a gerincpadon fejjel lefelé lógva.

Igen, tudom, az orvos kényelmesebb megoldás, de gerincműtét után 6 hónap pihi. Azt sem merném bevállalni.

#103213 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 11:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 11:30

Az a jó, hogy mivel a "miképpen kezdődött" opciót elmeséltem, mindenki tiltakozott, hogy nem is úgy volt.

Egy jó punk koncertre én is elmennék :Đ de majd nyáron, úgy is hangítás lesz végig. Hátha belefutok egy jó csapatba.
TV székház és az okt23 válaszcsapás?
Leesett azonosítók, ki kezdett, mit kezdett?

Egyet érdemes tudni, nincsenek pártok, nem léteznek, egy csapat van csak.
A tv székháznál ott voltam, civil ruhás rendőrök támadták meg a rendőröket, utána a tömeg eszkalálódott.
Egy utcával arrébb meg két ifányi rendőr cigizett békésen, nem avatkoztak közbe, de ment a gyújtogatás, rombolás.
Pont azért mentem ki kerékpárral, hogy a saját szememmel lássam mi történik, mert a tv-ben, ahogy sejtettem teljesen más megoldás jött ki.

Holnap is ez lesz.
Ha békésen lezajlik, nyilván örülni fogok neki, de eleve nem ez a céljuk.
Példát fognak statuálni, hogy végleg elvegyék a tömeg kedvét a hőbörgéstől, hisz minden párt érdeke a diktatúra.
Aki képes elhinni ezt a színházat, amit lenyomnak a parlamentben, médiában, az menthetetlen.

#103214 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 11:41

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 12:04

A tv székháznál ott voltam, civil ruhás rendőrök támadták meg a rendőröket, utána a tömeg eszkalálódott.

És azt honnan tudod, hogy rendőrök voltak? Amúgy akik a kiscajokra döntögették a kordont, azok már csak az életkoruk miatt sem lehettek rendőrök olyan szórás volt +/-ban, de ránézésre az iskolázottság is erősen hiányos volt...
Make love not Wor.

#103215 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 11:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 12:41

Amúgy akik a kiscajokra döntögették a kordont

utána a tömeg eszkalálódott.

Hiába írnám le, hogy honnan tudom, nem hinnéd el :Đ jönne rá valami blablabla.
Akkoriban dolgoztam titkoséknak, meg rendőrpalotának s egy nyomozóval elemeztük a kiindulási pontot, amikor az egész elkezdődött.
Ő azonosította be a támadókat, akik az egészet kirobbantották, hogy kollégák.

Na, most jöhet a blablabla, ha teheted holnap kerüld el messzire a tömeget, mert ha beépített emberek rátámadnak rendőrökre, s azok megsérülnek, akkor ott ugyan lesz mit fotózni, de nem érdemes megkockáztatni egy komolyabb sérülést.
Gondolom tudod mi a fals flage jelentése. Nyilván egy talpig becsületes politikus ilyet nem tesz, azonosítók nem esnek le, stb.

#103216 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 11:51

Eleve azt nem értem, hogy a rendőrség miért készül nagy erőkkel.
Hisz ez egy békés tüntetés lesz. Kimennek az utcára skandálni, ebből kinek mi baja származhat? Hisz utána úgy is hazamennek.
Minek ehhez komoly készültség?

Az ellenzéket megvásárolták aprópénzért, szándékosan hergelik a tömeget, majd másnap ott fognak szipogni mind egy szálig a médiában, nekik soha nem esik bántódásuk.

#103217 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 12:21

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 12:51

Eleve azt nem értem, hogy a rendőrség miért készül nagy erőkkel.

Minek ehhez komoly készültség?

Komoly készültség van? Amúgy mindig akad valami guga-féle, aki fel akarja gyújtani a parlementet, vagy balhés focisták, akiknek minden mindegy. Párszor beszoptak ilyennel, többször nem kellene.
Make love not Wor.

#103218 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 12:22

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 12:48

Akkoriban dolgoztam titkoséknak, meg rendőrpalotának s egy nyomozóval elemeztük a kiindulási pontot, amikor az egész elkezdődött.

Az kb. hány órakor volt és nagyságrendileg körbe tudod írni, hol, hányan, mi történt?
Make love not Wor.

#103219 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 12:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 13:21

Komoly készültség van? Amúgy mindig akad valami guga-féle, aki fel akarja gyújtani a parlementet, vagy balhés focisták, akiknek minden mindegy. Párszor beszoptak ilyennel, többször nem kellene.

Guga-féle? Én mindig tisztes távolból figyelem a tömeget :Đ nagyapám megtanította egy életre, volt háborúban, volt hadifogságban, mindent elmesélt, hogy miért maradjak távol.

Nincs olyan, hogy spontán történik valami. Szerinted a szabadkőműveseknek miért körző és vonalzó a jele?
Gondolod véletlenül kezdték el szankcionálni Magyarországot?
A mi politikusaink csak bábok, már leírtam, hogy Trianon csak bemelegítés volt, most jön az igazi gyomros. Vótmá nemzeti konzultáció migráns ügyben, most meg a fideszt ki akarják zárni a néppártból az ejuban és már fújják a trombitát, hogy büntessenek meg bennünket, mert itt nincs demokrácia.

Mi lenne, ha csak és kizárólag a politikusokat büntetnék meg egyenként s nem az egész lakosságot?
Már azt is leírták, hogy Magyarország sorsa csak is az EU-s pénzektől függ.
S ha ez igaz s elkezdenek szankcionálni minket, mert a lakosság nemet mondott a migránsok befogadására, ráadásul megint 2/32-ot adott a fidesznek, akkor innen nyílt pálya a nállam csőd :Đ

Nem lesz vicces.

#103220 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 12:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 13:22

Az kb. hány órakor volt és nagyságrendileg körbe tudod írni, hol, hányan, mi történt?

Több, mint 10 éve együtt néztünk videó felvételeket. Csak az elhangzott beszélgetésre emlékszem, azóta már nyugdíjas, akik civil ruhában a tv székháznál a rendőrökre támadtak, ennyi. kb. 10 ember volt. Gondolom utána felszívódtak, mert egy méhkas tömeg, ha megindul, ott bármi is történhet.

Egy dologra tisztán emlékszem, hogy a mellékutcában brutálisan sok rendőr várakozott, már rég mentek az összecsapások, nem avatkoztak bele.
Akik holnap beizzítják a tömeget, azok nem hétköznapi emberek lesznek.

Tudod, körző és vonalzó.

Meg Hável, aki szintén szabadkőműves volt, benne volt az EU jövőjének a tervezésében, s az EU nem más, mint egy híd, az egyik partról a másikra.

"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de Európát is!"

Gondolod viccölködött a bácsi?

Vagy, aki nyíltan kimondta, hogy felvásároljuk Magyarországot?

Tudom, tudom, nem szabad zsidózni :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5159
  • 5160
  • 5161
  • 5162
  • 5163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.