HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5161
  • 5162
  • 5163
  • 5164
  • 5165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103241 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 13. 14:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 14:53

Na várjál, mert a kettő közt eltelt 10 óra és mindig azt írtad, hogy direkt ezért mentél oda nézelődni. Akkor az meg már bőven a kiváltó ok után lehetett, szóval saját szemeddel biztos nem láttad. Ezért kérdezgetem, hogy hol és mi történt.

A kisebb tömeg az jóval kisebb volt és akkor még nem terelgettek senkit a Deák térre. Ellenben ha ott "lerendezik" a rendőrök, akkor nem tudom mi lett volna. Ugyanez :-D Ment volna a "mi csak itt ébkésen tüntetgetünk" "jogunk van" típusú duma, aztán a "mocskos rendőrállam" és mert a FIDESZ szétverette a békés tüntegetőket. Még utána is ment a majmolás a zokniba csavart brikettel és utcakővel, mert azt lehet. Remélem azóta is így kempingeznek mindenhol és nem csak akkor a Kossuth téren, mert úgy hiteles :-D

Egyrést nem Fidesz, ha jól emlékszem, az majd holnap fogja megrendszabályozni a tömeget :Đ az még Gyurcsány volt s a mai napig részegen bagózva kurva sok pénzért ül a nyakadon kígyókat vizionálva. Ha én ilyen részegen nyilatkozok, egy utolsó mocskos alkesz vagyok, ha Ő, hát izé, megesik, de azért a közös csalásnak köszönhetően csak beültették a parlamentbe bohóckodni, s nem olcsó. Keserédesen, de a júdeai Bél Szernadett is elfogadta a parlamenti széket, biztos nehezére esik majd felvenni a kurva sok támogatást :nevet:

Vona-Zavrivecz meg nyilvánosan ugyan nem visel kipát, de már régóta a milliárdosok táborát képviseli.

NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ, csak nem fejezték be a mondatot, lemaradt, hogy amit elfoglaltunk :nevet:

Diktatúra? Hogyan, hol? Milyen zsidók?
Itt kérem minden rendben van, nincs itt semmi látnivaló.

Amikor majd bevezetik, hogy 5000 fő alatt nem lesz soha többet önkormányzati választás, akkor ki fog majd jajgatni, hogy vége az önrendelkezésnek és az összes cigány szavazatát meg lehet vásárolni egy zsák krumpliért?

#103242 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 14:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 15:34

Van róla youtube videó ebben a formában?

Fúbászki, nagyon nehéz ezt bevallanom, de pont az előbb linkeltem be egy 3 perces yt videót, ahogy a himnuszt éneklő tömegre rátámadnak a rendőrök :Đ
Jó, oké, elkezdik kiszorítani őket s utána csetepaté. Mert műveleti területté nyilvánították.

Egyébként, ha én lettem volna a parancsnok, kibaszottul nem engedelmeskedtem volna semmilyen ilyen jellegű parancsnak, hisz egy békés tömeg gyakorolja alkotmányos jogát és a kibaszott himnuszt énekli.

Minek őket kiszorítani onnan, ki volt veszélyben?
Ki nyilvánította műveleti területté és milyen indokkal?
Nem volt rendben, holnap sem lesz rendben, de legyen a saját hited szerint emberke.

#103243 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 13. 14:49

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 15:40

Fúbászki, nagyon nehéz ezt bevallanom, de pont az előbb linkeltem be egy 3 perces yt videót,

hisz egy békés tömeg gyakorolja alkotmányos jogát és a kibaszott himnuszt énekli.

Akkor azt meglesem. Linkekre csak úgy nem nyomok, ki tudja mik azok.

Kinek mi a békés. Bedöntöm a házad kerítését az még elég békés, vagy gyújtsam fel a bungit is? Szerintem ez is alkotmányos jog.
Make love not Wor.

#103244 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 15:02

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 14:46

Te az utórengésekről beszélsz, láttam mindent én is, csak időben elszeleltem, mert kerékpárral voltam.
Egyébként meg mi alapján bántottak bárkit is leesett azonosítóval?
Egyáltalán nem volt rendben semmi, ez gondolom nem kérdés.
Egyrészt a legfontosabb, hogy ki kezdte és miért?

1-2 ember vagy egy kisebb tömeg? Miért nem rendezték le a rendőrök a kisebb tömeget, miért terelték rá a Deák térre őket?
Utána eleve kérdéses, hogy magyar rendőrök voltak viperával, ami szintén nem szabályos, vagy import jóskák magyar zubbonyban?
Koncentráljunk a holnapi napra, 2006 már elmúlt.

Korábbi forrásaid, amik a hülyék hivatásos vámszedői voltak kábé ekvivalensek a CH3-CH2-OH-val.

De ha már szopkodsz, akkor azt is szopd ki a kisujjadból, hogy milyen jogi viszonya van a fidesznek az eu-val.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103245 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 15:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 15:49

Akkor azt meglesem. Linkekre csak úgy nem nyomok, ki tudja mik azok.

Kinek mi a békés. Bedöntöm a házad kerítését az még elég békés, vagy gyújtsam fel a bungit is? Szerintem ez is alkotmányos jog.

Tedd a szívedre a kezed, s nézd meg a videót. Utána jelentsd ki, hogy ha rád parancsolnak, hogy te vagy a parancsnok s ez műveleti terület, akkor ráuszítod a rendőröket a himnuszt éneklő tömegre. Pont itt a probléma, hogy akkora káoszt okoztak a fejekben, hogy ezer féle szalámi szelet létezik, holott csak egy volt.

Műveleti terület mi? Aztán JonesC nagy értelmesen megkérdi a végzett, a tanult, hogy ugyan az EU mit tudna kezdeni a fidesszel. Nem a fidesz a bűnös, hanem a teljes magyarság, mert már a nemzeti konzultáció által a nevünket adtuk hozzá, hogy ide migráns nem jöhet. Jó ilyen kis vidéki kanadai meg francia lapok nyikogják, hogy az ejus pénzekből tartja fenn magát Magyarország és sürgetik a szankciókat.

Miért nem a fideszt szankcionálják?
Nem tudnak rá szabályt hozni vagy nem akarnak csak a magyar népet szeretnék büntetni, mert ők tisztában vannak vele, hogy kik vagyunk, de az átlag MTA-tól okkosult szarselejt már beszopta az 1000 éves államot meg a finnugor mesét.

#103246 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 15:15

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 13. 16:02

Korábbi forrásaid, amik a hülyék hivatásos vámszedői voltak kábé ekvivalensek a CH3-CH2-OH-val.

De ha már szopkodsz, akkor azt is szopd ki a kisujjadból, hogy milyen jogi viszonya van a fidesznek az eu-val.

Vice Versa.
Valamiért minden csak szabályzás kérdése nem?
Kidobni a fideszt a néppártból csak indok kérdése. Megtehetik?
Szankcionálni Magyarországot, a teljes lakosságot, úgy, hogy Pénztáros Lőrincnél landol szinte minden? Aki csak egy kirakati bábú? Hja, hogy az neked elfogadható, hogy az ellenzéket felvásárolta a fidesz, a fideszt felbérelte Soros a migráns ellenes politikára, hogy erre hivatkozva megvonják s esetleg visszaköveteljék az EU-s támogatásokat visszamenőleg?

Nincs hibás, hisz ez volt a nemzet akarata, a fidesz majd felteszi a kezét, hogy nállam csőd? Faszom, nem mi tehetünk róla, hisz volt nemzeti konzultáció. Miért idéztem Szijjártót? Miért támadnak bennünket folyamatosan és fognak súlyosabbnál súlyosabb szanciókkal illetni?

Mert ezt rendelték meg a fidesztől tanultkám, csak már olyan okos vagy, hogy az ilyen egyszerű dolgokat nem látod.

Megvették az összes politikust,m Trianon csak bemelegítés volt, most jön az a része, amikor a nemzet elpusztul, mert a nemzetünk sorsa párhuzamos Jézus sorsával. Ha a nemzettest nem pusztul el, lelkileg nem tud feltámadni.

A magyar nemzet bűnösnek lesz kikiáltva véglegesen, mert a mi összeomlásunk vezet az egész EU összeomlásához.

#103247 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 15:18

Idézet

Röviden: Orbán Viktor Magyarországa nem Európa jövője, hanem hanyatló, nacionalista múltja - véli a Guardian publicistája. Az ország elöregedő, zsugorodó lakossága befelé fordul, fél mindentől, ami kívülről jön. Eközben ironikus módon főként az EU-tól, azaz külső forrásból érkező pénzügyi támogatásnak köszönheti fizikai fennmaradását.

YAYY mi lesz, ha megvonják, s visszakövetelik?
Majd Pénztáros Lőrinc visszafizeti vagy a lakosságot fogják sújtani vele újból?
Innentől van még kérdés?

#103248 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 15:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 13. 16:02

Haver szokta emlegetni, hogy C4H10 módra fog megdögleni :-D
Make love not Wor.

#103249 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 15:26

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 16:15

Vice Versa.
Valamiért minden csak szabályzás kérdése nem?
Kidobni a fideszt a néppártból csak indok kérdése. Megtehetik?
Szankcionálni Magyarországot, a teljes lakosságot, úgy, hogy Pénztáros Lőrincnél landol szinte minden? Aki csak egy kirakati bábú? Hja, hogy az neked elfogadható, hogy az ellenzéket felvásárolta a fidesz, a fideszt felbérelte Soros a migráns ellenes politikára, hogy erre hivatkozva megvonják s esetleg visszaköveteljék az EU-s támogatásokat visszamenőleg?

Nincs hibás, hisz ez volt a nemzet akarata, a fidesz majd felteszi a kezét, hogy nállam csőd? Faszom, nem mi tehetünk róla, hisz volt nemzeti konzultáció. Miért idéztem Szijjártót? Miért támadnak bennünket folyamatosan és fognak súlyosabbnál súlyosabb szanciókkal illetni?

Mert ezt rendelték meg a fidesztől tanultkám, csak már olyan okos vagy, hogy az ilyen egyszerű dolgokat nem látod.

Megvették az összes politikust,m Trianon csak bemelegítés volt, most jön az a része, amikor a nemzet elpusztul, mert a nemzetünk sorsa párhuzamos Jézus sorsával. Ha a nemzettest nem pusztul el, lelkileg nem tud feltámadni.

A magyar nemzet bűnösnek lesz kikiáltva véglegesen, mert a mi összeomlásunk vezet az egész EU összeomlásához.

A szerződő felek szankcionálhatják egymást, a szerződés alapján. Annyira nem bonyolult. Ha már az egyszerű dolgoknál tartunk. Azérrt mondjuk az tényleg vérciki, hogy ha egy írni olvasni is korlátozottan képes ember pejoratíven használja a "tanult" szót, még ha a te közegedben az edukáció valóban hátrányként jelenik is meg.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103250 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 16:08

Tessék, itt az értelmesebbje, haversrác megy tünteni, azt mondja legrosszabb esetben is kiabálni fog, de ott kell lenni. Ha kukaborogatás van, akkor gyorsan lelépnek mert nem kell a balhé.
Make love not Wor.

#103251 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 16:15

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 17:08

Tessék, itt az értelmesebbje, haversrác megy tünteni, azt mondja legrosszabb esetben is kiabálni fog, de ott kell lenni. Ha kukaborogatás van, akkor gyorsan lelépnek mert nem kell a balhé.

Akkor ezek szerint én még ennél is értelmesebb vagyok, mert ugyan ott voltam, de csak távolról, mint megfigyelő?
Vagy, ha holnap oda sem megyek, mert már ébren vagyok s ismerem a politikusokat, hogy csak ROSSZ-ra lehet számítani a lakosság beleegyezésével s jóváhagyásával? Ez, hogy lehet, hogy az emberek aláírják a saját maguk kinyírását boldogan? Hja, és a facebook vajon miért nem ünneplő 2/3-al van tele?

#103252 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 16:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 13. 16:26

A szerződő felek szankcionálhatják egymást, a szerződés alapján. Annyira nem bonyolult. Ha már az egyszerű dolgoknál tartunk. Azérrt mondjuk az tényleg vérciki, hogy ha egy írni olvasni is korlátozottan képes ember pejoratíven használja a "tanult" szót, még ha a te közegedben az edukáció valóban hátrányként jelenik is meg.

Fúúú gászi :Đ nem tudom mi az az edukáció, de ha én tudnék magyarul, akkor oktatnék.
Neked default igényed, hogy a létezésed biztosítéka, hogy másokhoz viszonyíts. S nem azt keresed, hogy kihez képest hiszed magadnak kevesebbnek, lófaszt, nagy lófaszt, mint ha rutinból tolnád :Đ belédverték, érvényesülés, nem is vagy ember, ha nem találsz egy olyat, akibe ok nélkül belerúghatsz, mert az garancia rá, hogy jó nyomon jársz, meg a tömeg is ezt igényli, ezt kívánja, ugyanazt mondja, nem akarsz kilógni a sorból, nem kívánod magadnak, hogy hülyének nézzenek :Đ

A döglött halak úsznak az árral ecsém, amikor beüt a téma és nincs bankszámla, a zsebedben lévő pénz meg inflálódik, akkor légy okos. Élelmiszert gondolom tartaléákoltál. Én sem. Mert már tudom, hol van több tonna, legalább nem nekem kellett összehordani.

De emlékezzél rá, éhes leszel, s az éhség minden döntést megváltoztat, hiába tanultál bármit, csak az éhség marad és a túlélés.

#103253 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 16:27

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 17:15

Hja, és a facebook vajon miért nem ünneplő 2/3-al van tele?

Bármelyik nemtszolgáltató vagy bank vagy bármi oldala többnyire a nyígásokkal van tele. Én mondjuk olvasok dícsérő posztokat erre is, de már unom mindet.

Amúgy elmúlt 10 évben volt 1-2 tüntetés, ősszel kint voltam, csak arra kértek meg, hogy a maszkos ember vegye le. Aztán ott hepajkodtunk a Parlament előtt. Értelme nem sok, de legalább ezt is kipróbáltuk :-D
Make love not Wor.

#103254 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 16:28

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 17:26

minden döntést megváltoztat, hiába tanultál bármit, csak az éhség marad és a túlélés.

Na, akkor lehet nekimenni az éneklőknek.
Make love not Wor.

#103255 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 16:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 17:28

Na, akkor lehet nekimenni az éneklőknek.

Ha megtörténik, s nekimennek holnap a tömegnek, akkor az folytatódni fog, a háború biznisz, ha az emberek egymást ölik, nekik semmi dolguk, csak egy kávét kérnek és jót röhögnek, értem ezt az összes pártra és politikusra. Sikerült nekik.

#103256 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:15

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 17:26

Fúúú gászi :Đ nem tudom mi az az edukáció, de ha én tudnék magyarul, akkor oktatnék.
Neked default igényed, hogy a létezésed biztosítéka, hogy másokhoz viszonyíts. S nem azt keresed, hogy kihez képest hiszed magadnak kevesebbnek, lófaszt, nagy lófaszt, mint ha rutinból tolnád :Đ belédverték, érvényesülés, nem is vagy ember, ha nem találsz egy olyat, akibe ok nélkül belerúghatsz, mert az garancia rá, hogy jó nyomon jársz, meg a tömeg is ezt igényli, ezt kívánja, ugyanazt mondja, nem akarsz kilógni a sorból, nem kívánod magadnak, hogy hülyének nézzenek :Đ

A döglött halak úsznak az árral ecsém, amikor beüt a téma és nincs bankszámla, a zsebedben lévő pénz meg inflálódik, akkor légy okos. Élelmiszert gondolom tartaléákoltál. Én sem. Mert már tudom, hol van több tonna, legalább nem nekem kellett összehordani.

De emlékezzél rá, éhes leszel, s az éhség minden döntést megváltoztat, hiába tanultál bármit, csak az éhség marad és a túlélés.

Majd elveszem tőled az élelmiszert, ha úgy alakul. Bizony nincs már messze 2013.

Idézet

#103257 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:15

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 17:37

Ha megtörténik, s nekimennek holnap a tömegnek, akkor az folytatódni fog,

Ha megint felgyújtják haver cuccait akkor lehet nem vár a rendőrökre oszt akkor lesz harc.
Make love not Wor.

#103258 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 13. 18:15

Majd elveszem tőled az élelmiszert, ha úgy alakul. Bizony nincs már messze 2013.

Tévedtél valaha?
Fejedre olvasták?
Tanultál belőle?

2011-ben döbbentem rá, hogy mi folyik valójában s korábbra datáltam az összeomlást.

De majd biztosan kimagyarázod, hogy az EU miért nem a fideszt rendszabályozza meg ha diktatúrát kiált s miért az egész nemzetet, ha egyszer összejátszanak s ez a valós cél, hogy megszűnjünk létezni, mint lassú halál.
Biztos lesz rá okos magyarázatod, amikor bezár a bazár :Đ
Tőlem semmit sem tudsz elvenni, mert nincs semmim, én is fejlődtem, tudom hol van sok tartalékolva :Đ
Voltam ott, sok napot melóztam, elég volt megfigyelnem néhány dolgot.

#103259 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:25

Btw gugám, ok nélkül én nem rúgtam beléd soha, ha erőltetted a hülyeséget, max lehülyéztelek, okkal.
Ellentétben veled, aki rendszeresen szidalmaz általa ismeretlen embereket, például olyan komoly bűnökért, hogy feltart pár percre a boltban.

Idézet

#103260 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:28

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 18:23

Tévedtél valaha?
Fejedre olvasták?
Tanultál belőle?

2011-ben döbbentem rá, hogy mi folyik valójában s korábbra datáltam az összeomlást.

De majd biztosan kimagyarázod, hogy az EU miért nem a fideszt rendszabályozza meg ha diktatúrát kiált s miért az egész nemzetet, ha egyszer összejátszanak s ez a valós cél, hogy megszűnjünk létezni, mint lassú halál.
Biztos lesz rá okos magyarázatod, amikor bezár a bazár :Đ
Tőlem semmit sem tudsz elvenni, mert nincs semmim, én is fejlődtem, tudom hol van sok tartalékolva :Đ
Voltam ott, sok napot melóztam, elég volt megfigyelnem néhány dolgot.

Nem kellett kimagyarázni, elmagyaráztam. Mit nem értesz rajta?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5161
  • 5162
  • 5163
  • 5164
  • 5165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.