HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5173
  • 5174
  • 5175
  • 5176
  • 5177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103481 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 25. 08:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 25. 08:18

Júzert is védik, azt kell csinálni, amit aláírt, mást nem is nagyon követelhetnek.

56000-es nyugdíjból lehetetlen fizetni 50000-es törlesztőt. 7 év alatt már 5x visszafizette, s még mindig ugyanannyival tartozik.
Most meg végrehajtásra akarják küldeni. Az meg sima ügy, látják, hogy kicsi a jövedelme, s nem tudja fizetni, akkor ott az ingatlan.

Ma már nem szaroznak, kirakják percek alatt, ha kell rendőri segítséggel.

Hja, és ma már vagy 20X telefonáltam, senki sem tud tájékoztatást adni, mondván, hogy teljesen speciális ügy, s meg kell várni, amíg az adósságkezelőkhöz kerül, onnan meg egy hajszál a végrehajtás.

#103482 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 08:33

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 09:19

56000-es nyugdíjból lehetetlen fizetni 50000-es törlesztőt. 7 év alatt már 5x visszafizette, s még mindig ugyanannyival tartozik.
Most meg végrehajtásra akarják küldeni. Az meg sima ügy, látják, hogy kicsi a jövedelme, s nem tudja fizetni, akkor ott az ingatlan.

Hja, és ma már vagy 20X telefonáltam, senki sem tud tájékoztatást adni, mondván, hogy teljesen speciális ügy, s meg kell várni, amíg az adósságkezelőkhöz kerül, onnan meg egy hajszál a végrehajtás.

Ha már adosságkezelőhöz kerül, akkor még esélytelenebb lesz a dolog.

#103483 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 25. 08:41

meg kell várni, amíg az adósságkezelőkhöz kerül, onnan meg egy hajszál a végrehajtás.

Ez viszont nem most kezdődött és volt pár előzménye az tuti. Innen általában nincs mit csinálni, csak az a bajom, hogy bank, ELMŰ, pár hasonló cég így be tudja hajtani a kintlévőségét, én meg már nem annyira.
Make love not Wor.

#103484 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 09:36

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 07:55

Leszarom a bankokat, ez netto rablás, már tegnap az ügyvéd felvilágosított, hogy nehéz meccs lesz, mert a jogszabályok a bankokat védik.

Az a baj hogy erről is úgy pofázol hogy gőzöd sincs róla. Ahogyan az IT-ról, festésről, akármiről
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103485 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 09:37

Akkor miért vette fel a hitelt, ha nem tudta fizetni? Nem tud számolni, mennyi a nyugdíj, mennyi a törlesztő? Tényleg nem értem.

#103486 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 09:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 25. 09:41

Ez viszont nem most kezdődött és volt pár előzménye az tuti. Innen általában nincs mit csinálni, csak az a bajom, hogy bank, ELMŰ, pár hasonló cég így be tudja hajtani a kintlévőségét, én meg már nem annyira.

A bankok megegyezésre, megoldásra törekednek, púp a hátukon egy ingatlan amit elárverezhetnek bagóért.

#103487 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 09:45

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 25. 10:37

A bankok megegyezésre, megoldásra törekednek, púp a hátukon egy ingatlan amit elárverezhetnek bagóért.

Én tudom, nem szertnek szopni, nem ingatlan- vagy autókereskedők.
Make love not Wor.

#103488 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:02

Akkor miért vette fel a hitelt, ha nem tudta fizetni? Nem tud számolni, mennyi a nyugdíj, mennyi a törlesztő? Tényleg nem értem.

2010-ben igényelt hitelkártyát, kicsit más, mint a hitel. Akkor még simán tudta fizetni, csak gondolom minél többet használt fel a hitelből, annál nagyobb a törlesztő. Azért igényelte, mert kevés volt a nyugdíja, csak arra nem számolt, hogy mire a hitelt kihasználja, a nyugdíjával lesz egyenlő a törlesztő.

Most éppen ez van. Anyám nem egy bankár vagy jogász. Egyszerű ember, sosem gondolta volna, hogy ilyen kamatok is léteznek, ráadásul eddig hiába fizette, a tartozása ugyanannyi :) ócska zsidó trükk.

Az meg a másik, hogy 17 éves koromban úgy nagyjából kizavartak az utcára, hogy menjek ahova akarok, mert már nagy vagyok.
Azóta kapcsolatot nem tartottam senkivel, csak felszínesen. De most muszáj beleavatkoznom. Anyám már 70 éves, azt sem tudja mi ez az egész.

A Cetelem nem szarakodik, eladja adósságbehajtó cégnek félmilláért, azok meg igen agresszívek tudnak lenni, megjelenik 4-5 ember és befenyítenek, ezt az ügyvéd mondta, hogy ez a gyakorlat. A kilakoltatás meg már csak végzés kérdése.

#103489 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:03

Eladják a tartozást, nem vagy képben.

#103490 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:08

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 15:02

2010-ben igényelt hitelkártyát, kicsit más, mint a hitel.

Most éppen ez van. Anyám nem egy bankár vagy jogász. Egyszerű ember, sosem gondolta volna, hogy ilyen kamatok is léteznek, ráadásul eddig hiába fizette, a tartozása ugyanannyi :) ócska zsidó trükk.

Más hát, én már csak tudom :-D Nem gondolni kell, de még mire nem gondolt? Szavazni ugye elment a tippjeid alapján? És ha nem jogász, akkor tudhattad volna Te is. Bár akkor előbb tüntene a HAARP ellen, mint egy hitelkártya ellen :-D Bank pénze, ha nem fizeted vissza, akkor szopol.

De legalább sikerült egy zsidózást belevinni.
Make love not Wor.

#103491 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:09

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 15:03

De képben van, csak nem egyről beszéltek és nem akarod érteni.
Make love not Wor.

#103492 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 25. 15:08

Más hát, én már csak tudom :-D Nem gondolni kell, de még mire nem gondolt? Szavazni ugye elment a tippjeid alapján? És ha nem jogász, akkor tudhattad volna Te is. Bár akkor előbb tüntene a HAARP ellen, mint egy hitelkártya ellen :-D Bank pénze, ha nem fizeted vissza, akkor szopol.

De legalább sikerült egy zsidózást belevinni.

Fogalmam sincs, hogy anyám jár e szavazni, nem tartunk kapcsolatot.
Ez nem egy sima helyzet. A banknak jogában áll a nyugdíj 33% max. 50% -át letiltani. De ezt keveslik, Ők is tudják, hogy anyám nem 20 éves, ezért elviszik abba az irányba, hogy ne tudjon fizetni, az adósságot eladják, a behajtó cég meg kilakoltatja.

Ez a hitel már legalább 5X vissza lett fizetve. De nem csökkent a tartozása. Nincs ebben semmi bonyolult, ez egy legális rablás, kifejezetten etikátlan.

#103493 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:23

Egyébként meg tisztában vagyok vele, hogy idős embereket kilakoltatnak gond nélkül vagy bárkit, akár komplett családokat is, ez egy ilyen világ lett, tudomásul kell venni.
Még annyit tehetek, hogy a lakást haszonélvezeti joggal eladja pár Forintért egy idegennek. Akkor nem tudják kirakni. Néha mi befizetünk egy-egy törlesztőt, hogy időhúzás legyen, oszt bekaphatják.

Az én nevemre nem kerülhet, mert ugyanúgy elviszik. Van még két testvérem de azok se velem se anyámmal de egymással sem tartanak kapcsolatot.

#103494 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:32

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 15:18

Ez a hitel már legalább 5X vissza lett fizetve. De nem csökkent a tartozása. Nincs ebben semmi bonyolult, ez egy legális rablás, kifejezetten etikátlan.

Hitelt lehet visszafizetted, de a kamatait ezek szerint nem. Etikáról lehet beszélni, ez ilyen. Én legalább nem a bankot hibáztatom, hogy szintén beszoptam. Drogosan vezetni még etikátlanabb, banknál előre ismertek a feltételek, közlekedés többi résztvevője meg miféleképpen álljon hozzá és kihez mikor a saját szabályaidat nyomod?
Make love not Wor.

#103495 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 25. 15:32

Hitelt lehet visszafizetted, de a kamatait ezek szerint nem. Etikáról lehet beszélni, ez ilyen. Én legalább nem a bankot hibáztatom, hogy szintén beszoptam. Drogosan vezetni még etikátlanabb, banknál előre ismertek a feltételek, közlekedés többi résztvevője meg miféleképpen álljon hozzá és kihez mikor a saját szabályaidat nyomod?

Nem én, anyám.
Hollandiában, Indiában teljesen természetes, hogy drogosan vezetnek, de Hollandiában pl. nincs kilakoltatás.
Banknál miféle feltételek ismertek előre? Én nem tudom, hogyan működött a devizás átbaszás, de aki vásárolt pl. 2-3 millióért 1 autót, majd visszafizetett 8 milliót és még mindig tartozik, az nem pont erről híres, vagy a kilakoltatások, vagy az elmenekült emberek, akik pusztán anyagi megfontolásból soha többet nem jönnek haza.

Ez is ilyen, de egyébként hagyjuk, mert folyamatosan elbeszélünk egymás mellett.
Egyébként leszarom a bankot, tartsák be a törvényt. Anyám nyugdíjának a 33%-át bármikor letilthatják, hisz jövedelem nélkül nem maradhat. De pont ezt mondom, hogy rákényszerítik a magasabb törlesztőre, majd, ha 90 napig nem fizet, felmondják a szerződését és eladják adósságbehajtónak, az meg már eléág gyors megoldás.

Gondolom fogod a lényeget, hogy mire utaznak. Szándékosan a kilakoltatásra, esélyt sem adnak annak, hogy az 56 ezres nyugdíj 33%-át kapják meg, mert az nekik kevés. De úgy, hogy a hitelen van biztosítás, ha anyám meghal, akkor a biztosító kifizeti a tartozást.

#103496 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:48

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 15:23

Egyébként meg tisztában vagyok vele, hogy idős embereket kilakoltatnak gond nélkül vagy bárkit, akár komplett családokat is, ez egy ilyen világ lett, tudomásul kell venni.
Még annyit tehetek, hogy a lakást haszonélvezeti joggal eladja pár Forintért egy idegennek. Akkor nem tudják kirakni. Néha mi befizetünk egy-egy törlesztőt, hogy időhúzás legyen, oszt bekaphatják.

Az én nevemre nem kerülhet, mert ugyanúgy elviszik. Van még két testvérem de azok se velem se anyámmal de egymással sem tartanak kapcsolatot.

Az nehézkes lesz, ha jelzálog van rajta, mert elidegenítési tilalom van rajta.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103497 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 14:54

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 15:03

Többet dolgoztam már banknak mint te álmodoztál külföldi munkákról

#103498 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 15:00

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 15:48

Hollandiában, Indiában teljesen természetes, hogy drogosan vezetnek, de Hollandiában pl. nincs kilakoltatás.
Banknál miféle feltételek ismertek előre? Én nem tudom, hogyan működött a devizás átbaszás, de aki vásárolt pl. 2-3 millióért 1 autót, majd visszafizetett 8 milliót és

És Indiában nem túl jó a nők helyzete, utcára szarnak, sok más különbség is akad. Dextnek is mondtuk, hogy nahh, oda aztán tényleg lehet menni, nem vekengenek vízumért, mint bezzegUSÁban :-D

És nem, Hollandiában sem lehet drogozva vezetni. Kilakoltatást megnézhetem, de miért pont ez lenne igaz a legendáidból? Ott tartozhat bárki bárkinek bármennyivel és kész, semmi behajtási lehetőség? Naneeeee.

Autóvételnél is ismert volt a feltétel előre, 5 éves korod óta tudod, hogy pár forint volt a Schilling és 1 márka kb. 7 Schilling, oszt folyamatosan tolódtak az arányok.
Make love not Wor.

#103499 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 15:14

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 25. 15:48

Az nehézkes lesz, ha jelzálog van rajta, mert elidegenítési tilalom van rajta.

Nincs rajta jelzálog. Tehermentes, pont ez a gond. Ez sima hitelkártya igénylés volt 2010-ben s hiába fizette eddig, a tartozás még mindig ugyanannyi.
Addig kell más nevére írni, amíg lehet időt húzni.

#103500 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 15:21

Hollandiában, teljesen természetes, hogy drogosan vezetnek

nem az

Hollandiában pl. nincs kilakoltatás.

de, van
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam