Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 25. 16:46
Akkor meg lehet próbálni kapkodni, mert ha van közjegyző előtti adósságelismerés, akkor lendületből végrehajtják, és ráteszuk az elidegenítési tilalmat. Amúgy hitelkártya nagyon nem való olyannak akinek gyakorlatilag zéró jövedelme van, a legnagyobb kamatú hizel, talán mqx a provinak vannak még annál is szopatósabb feltételei.
2010, akkor sem volt nagy jövedelme, gondolom telefonon többször is keresték, hogy vegye fel.
Elhitetés, stb. Lás Questor, az nem lehet buta ember, akinek van 1 milliárd megtakarítása vagy Pénztáros Lőrinc, még is kipergették tőle.
Mondom nem tartok kapcsolatot a családommal gyerekkorom óta.
De gyanítom, hogy az a néhány telefonhívás csábító lehetett olyan embernek, aki soha nem látott egyben 1 millió Forintot.
Szerintem fogalma sem volt róla, hogy mit írt alá, csak örült a hitelkeretnek, hogy nem olyan szűkös már a keret. Esetleg futja 2 farhátra is, stb.
Fogalmam sincs mi történt akkoriban, nem jártam haza soha, s telefon talán 1 évben egyszer.
Idén Februárban lettem meghatalmazott minden ezzel kapcsolatos ügyben, egyszer jártam bent az ügyfélszolgálaton személyesen, teljesen feleslegesen, mert a biztonsági őr szeme már villant és fel is állt, ahogy előadtam a helyzetet, s nőci meg odaültetett egy telefon mellé, hogy valaki fel fog hívni.
Totális káosz van ott. Ha felhívom őket 20-30 perc beazonosítás, majd kapcsol valaki és 20-30 perc beazonosítás, végül közli, hogy Ő nem kompetens, majd valaki visszahív engem és várjak. Nem hív vissza senki, majd ugyanez ismétlődik. Nem tud felvilágosítást adni senki, ha személyesen bemegyek, leültetnek egy telefon mellé, mondván speciális ügy.
Veszélyes banda, ha anyámat kirakják mindenki mossa kezeit.
Gyanítom, hogy a rendszerükben anyám neve mellett van valami jelzés, mert a legegyszerűbb kérdés után is várnom kell, 5 perc szünet, s végül közli, hogy nem tud felvilágosítást adni. További kérdésekre kirak a központba és kezdődik minden előről. Ez nem bank, egy legális rablóbanda.