HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5176
  • 5177
  • 5178
  • 5179
  • 5180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103541 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 26. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 14:17

Én fizukor átpakolok rá 2 kilót, aztán majd a hónapban elfogy, vagy kauciónak letétnek jó, autóbérlésnél/szállásnál 1-2ezer Euró sem probléma és nem a kp állományomból van lefoglalva, hanem a nem létezőből és a bank pénze, csak kölcsön.

Nade ez alapján ez tényleg csak akkor éri meg a banknak, ha a gugamamákat viszont megszivatják, mert ők ilyenekre nem figyelnek.. És tényleg ők lehetnek többen, hisz akkor nem csinálnák.
Ergó ezeknek a figyelmetlenségére utaznak.
Vagy rosszul gondolom? :unsure:

#103542 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 26. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 26. 14:38

Nade ez alapján ez tényleg csak akkor éri meg a banknak, ha a gugamamákat viszont megszivatják, mert ők ilyenekre nem figyelnek.. És tényleg ők lehetnek többen, hisz akkor nem csinálnák.
Ergó ezeknek a figyelmetlenségére utaznak.
Vagy rosszul gondolom? :unsure:

Akár jól is gondolhatod, de azt is lehet, hogy pénz mozog a szolgáltatásán, ebből fel is tart egy ágazatot. Amúgy van amelyik banknál az a simlisség, hogy túl nagy összeg sem lehet a kártyádon. Nekm mindegy, én is beszoptam már, sokba került, de nem a bankot hibáztatom.

Amúgy ezekről jön SMS, analóg tájékoztató postán, csak meg kellett volna kérdezni a szomszédot vagy az unokát a 3. hónap után, hogy nahe? Aztán ebben az esetben n+1 felszólító és figyelmeztető levél is. Az összeg meg nől, mert az olyan.

Többi az bankonként változó, de fordulónap előtt is ír, van minimum fizetendő összeg, ha látják, hogy hülye a júzer akkor fel is szokták ajánlani egy sima személyi hitelre átváltást, amit akár erre akár másra felhasználhatsz. Felvesz egy sok éves hitelt, lenullázza belőe a hitelkártyát és fix havi 20 forintjával visszapakolja. Akadnak ám itt lehetőségek, csak megint a bank a hülye és gugára nézett egyből szigorúan a biztiőr mikor bement hőbörögni. Az meg olyan.
Make love not Wor.

#103543 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:01

Wow, feltamadt a topic.
De latom, nincs uj a nap alatt.

Guga, 3. szemelynek nem fog semmilyen tajekoztatast kiadni a bank, kulonben banktitkot sert, es szarazon megb*a az MNB.
En a helyedben elmennek 2 honapig berniggernek (ahol a zsebedbe teszik a 2000eur-t) aztan odaadnam neki a penzt. Inkabb igy, mint kesobb a ptk szerint kelljen gondoskodnod rola.

Az a kituno tanulo az utolso heten a csaja miatt otthagyja a sulit, aztan majd ha visszaszerzi a jogsit, elmegy kisteherauto sofornek tortenet - hat, gyenge labakon all.

Csak atfutottam masfel ora alatt az utolso fel evet, sry ha vmi kimaradt.

Mint nezo ha kerhetnem: kevesebbet politizalj, es Dexterrel ne levelezz, mindketto geciunalmas :)
A nagyivu osszeeskuves-elmeletek johetnek, az vicces, de a kispalyas fidesz-soros-migrans-jobbik-maszop stb-t azt megkapom a mediaban is.

Egy rajongod :wub:
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#103544 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 14:56

Nekm mindegy, én is beszoptam már, sokba került, de nem a bankot hibáztatom.

De te azért nem, mert meg van a magadhoz való eszed.
Sajnos sok embernek(pláne az idősebbeknek) meg (esetleg már) nincs.. :(
Nem szép dolog ezeket kihasználni. Egy picit unokázás ez, csak legális keretek között.

Tényleg nem értem azt, hogy ha valaki kimutathatóan és nyilvánvalóan bőven túl/visszafizette a felvett összeget, akkor miért nem lehet az ilyen uzsorának gátat szabni.
Értem én, hogy ezt írta alá és nem tartottak pisztolyt a fejéhez, de az unokázósok sem tartanak és nekik is odaadja a megtakarításait az adott néni/bácsi..

#103545 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 26. 15:05

de az unokázósok sem tartanak és nekik is odaadja a megtakarításait az adott néni/bácsi..

Csak az egyoldalú átverés, szabályok nélkül és semmit nem kap érte.
Make love not Wor.

#103546 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 07:36

Nekem nem hiányzik, hogy egy vállalkozás miatt megőszüljek, túl bonyás lett minden.

dehogy bonyolult, könyvelő időnként küld egy levelet hogy kinek mit kell utalni, szól az egyéb teendőkről, kérdés esetén meg fel lehet hívni. 'sztennyi
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103547 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 26. 15:05

De te azért nem, mert meg van a magadhoz való eszed.
Sajnos sok embernek(pláne az idősebbeknek) meg (esetleg már) nincs.. :(
Nem szép dolog ezeket kihasználni. Egy picit unokázás ez, csak legális keretek között.

Tényleg nem értem azt, hogy ha valaki kimutathatóan és nyilvánvalóan bőven túl/visszafizette a felvett összeget, akkor miért nem lehet az ilyen uzsorának gátat szabni.
Értem én, hogy ezt írta alá és nem tartottak pisztolyt a fejéhez, de az unokázósok sem tartanak és nekik is odaadja a megtakarításait az adott néni/bácsi..

Mert a becsengetett pénz főleg kamatokra/díjakra megy el, a tőke meg csak növekszik. Ha meg nem kötnének szerződést a tetszőleges igaz szittyával, akkor azzal habzaná körbe a fórumot, hogy a zsidó-illuminátus sátánimádók nem adnak pééééééézt a Jézus közvetlen hunfoglaló rokonainak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103548 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 26. 15:11

dehogy bonyolult, könyvelő időnként küld egy levelet hogy kinek mit kell utalni, szól az egyéb teendőkről, kérdés esetén meg fel lehet hívni. 'sztennyi

Azé a GDPRen most megy az arconpörgés. Amúgy ha feketén zsebbe megy, akkor miért ne?
Make love not Wor.

#103549 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 15:09

Csak az egyoldalú átverés, szabályok nélkül és semmit nem kap érte.

Jó, tényleg nem a legjobb példa, de ugyanúgy olyanokra utazik, akik nem tudnak (már) racionálisan gondolkodni..

Szerk.: közben gondolkodtam és talán inkább az utazással egybekötött árúbemutatók a jobb példa ezekre.

Szerkesztette: chris77 2018. 04. 26. 14:24 -kor

#103550 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 15:12

Azé a GDPRen most megy az arconpörgés. Amúgy ha feketén zsebbe megy, akkor miért ne?

asszem engem nem nagyon érint ez a gdpr dolog

#103551 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 26. 15:12

Mert a becsengetett pénz főleg kamatokra/díjakra megy el, a tőke meg csak növekszik. Ha meg nem kötnének szerződést a tetszőleges igaz szittyával, akkor azzal habzaná körbe a fórumot, hogy a zsidó-illuminátus sátánimádók nem adnak pééééééézt a Jézus közvetlen hunfoglaló rokonainak.

Papíron sajnos ez így levezethető, hogy ilyenekre ment el, de nehezen tudom sokesetben elhinni.
Hát inkább sírjon ez utóbbi miatt, mintsem kockáztassa a további életét/megélhetését és az esetleges rokonai is szívjanak miatta, akik az egészről mit sem tudtak..

#103552 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 26. 15:20

ha a fotós blogodon (megvan még?) van hozzászólási lehetőség, akkor de
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#103553 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 04. 26. 15:20

Papíron sajnos ez így levezethető, hogy ilyenekre ment el, de nehezen tudom sokesetben elhinni.
Hát inkább sírjon ez utóbbi miatt, mintsem kockáztassa a további életét/megélhetését és az esetleges rokonai is szívjanak miatta, akik az egészről mit sem tudtak..

Arra utaltam, hogy mindegy, hogy van e rajta sapka. Kössük iq teszthez a hitelfelvételt?
Amúgy nem hit kérdése, csak elolvasni a szerződést derogál, amikor a papírlap választ el a jól megérdemelt magasélettől.

Szerkesztette: JonesC 2018. 04. 26. 14:47 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103554 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 26. 15:20

Pedig személyeket fotózol, névsorod is van, csiribiri, nem?
Make love not Wor.

#103555 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 04. 26. 15:27

ha a fotós blogodon (megvan még?) van hozzászólási lehetőség, akkor de

megvan, x éve nem frissült, és asszem már nem lehet hozzábeszólni.

#103556 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 15:47

Pedig személyeket fotózol, névsorod is van, csiribiri, nem?

névsor?

#103557 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 26. 16:22

megvan, x éve nem frissült, és asszem már nem lehet hozzábeszólni.

Át is kellene pattintani a másik vasra. Ráadásul max. 240 gigás a virtuális hely és nincs hálózatos csatoló, bláááá, ezt benéztem :-D
Make love not Wor.

#103558 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 10:19

Ja, azt nem mondom, hogy tuti pénz van belőle, de pár régi ismerős most felküzdötte magát, amikor gyereket lestem a hupálós szerzeményeivel akkor az kategóriájában eléggé rendben volt, még bármi is lehetett volna belőle.

Amikor Levente utoljára itthon volt, elég szomorúan mesélte, hogy az osztálytársaiból mi lett. Dj, aki minden hétvégén pörög, mondjuk erre Avichii pont nem jó példa, lehet jó is hogy kiesett a játékból. De zenéket most is csinál Levente, azzal nem állt le. Most kezdi felismerni, hogy mit baszott el. Ráadásul a csaj olyan hatással van rá, hogy most májusban lehetne pótvizsgáznia, arra hivatkozva nem megy el a vizsgára, hogy Ő ott szeretne maradni a lány mellett Szombathelyen, s ott van biztos (3 műszakos) megélhetése. Teljesen meghülyítette a csaj.
Amíg nem ismerte, ilyen eszébe nem jutott volna.

Lehetne egy külön tanulmány a pina hatásairól. Keresd a nőt, stb.

#103559 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 17:31

most májusban lehetne pótvizsgáznia, arra hivatkozva nem megy el a vizsgára, hogy Ő ott szeretne maradni a lány mellett Szombathelyen, s ott van biztos (3 műszakos) megélhetése. Teljesen meghülyítette a csaj.

Vaze, az max. pár nap, hogy feljön, letolja, vissza, oszt jó idő :-o
Make love not Wor.

#103560 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 17:38

Vaze, az max. pár nap, hogy feljön, letolja, vissza, oszt jó idő :-o

Megadom a telefonszámát, email címét, vázold neki, én már 12 irányból próbáltam. Makacs.
Érvekkel próbálkozni felesleges.
Gondolod nem próbáltam rá hatni? S nem is az zavar, hogy 2 év fizetős suli volt, hanem az, hogy egy ostoba pina miatt ott hagyta az egészet és mások szerint az egyik legkiválóbb forma volt.

Nem hiába mondják, hogy egy nő 20 éven keresztül neveli a fiát, s egy másik percek alatt megbolondítja, lehetetlenség érvekkel hatni rá még most is.
Saját magánbak kell rájönnie, hogy mit baszott el.
Egyrészt mindenki elbasz valamit, tökéletes ember nincs. Erről szól az életünk, elbaszunk dolgokat s abból tanulni kell, s ki hova kerül a legvégén örökre.

Ha nagyon elbaszta, mint a többség, aki a döglött halakkal ment a világ folyása szerint, az a pokolba. Ami attól szörnyű, hogy megmutatja Isten szerelmét az ember lelke iránt. Ha életében nem fogadta el, hogy mit képes Isten megtenni, azon kívül, hogy a saját fiát feláldozta, akkor azt is megmutatja, hogy, milyen az öröklétben az az elutasítás, amit az ember magában gondol, ha Istenről van szó.
Kegyetlen, ahogy az emberek gondolatai, s a legnagyobb büntetés benne, hogy soha nem lesz vége.

De átjárás sincs, itt az életben mindenkinek van lehetősége felismerni az igazságot, de ahogy elnézem erre már nincs igény.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5176
  • 5177
  • 5178
  • 5179
  • 5180
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.