Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 17:38
Vaze, az max. pár nap, hogy feljön, letolja, vissza, oszt jó idő

Megadom a telefonszámát, email címét, vázold neki, én már 12 irányból próbáltam. Makacs.
Érvekkel próbálkozni felesleges.
Gondolod nem próbáltam rá hatni? S nem is az zavar, hogy 2 év fizetős suli volt, hanem az, hogy egy ostoba pina miatt ott hagyta az egészet és mások szerint az egyik legkiválóbb forma volt.
Nem hiába mondják, hogy egy nő 20 éven keresztül neveli a fiát, s egy másik percek alatt megbolondítja, lehetetlenség érvekkel hatni rá még most is.
Saját magánbak kell rájönnie, hogy mit baszott el.
Egyrészt mindenki elbasz valamit, tökéletes ember nincs. Erről szól az életünk, elbaszunk dolgokat s abból tanulni kell, s ki hova kerül a legvégén örökre.
Ha nagyon elbaszta, mint a többség, aki a döglött halakkal ment a világ folyása szerint, az a pokolba. Ami attól szörnyű, hogy megmutatja Isten szerelmét az ember lelke iránt. Ha életében nem fogadta el, hogy mit képes Isten megtenni, azon kívül, hogy a saját fiát feláldozta, akkor azt is megmutatja, hogy, milyen az öröklétben az az elutasítás, amit az ember magában gondol, ha Istenről van szó.
Kegyetlen, ahogy az emberek gondolatai, s a legnagyobb büntetés benne, hogy soha nem lesz vége.
De átjárás sincs, itt az életben mindenkinek van lehetősége felismerni az igazságot, de ahogy elnézem erre már nincs igény.