HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5179
  • 5180
  • 5181
  • 5182
  • 5183
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103601 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 27. 10:20

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 27. 11:09

Néhány fakitermelő csoportnak tagja vagyok, lehet látni az értelmi színvonalat.

Azt mi is látjuk egy menő YT csatornán.
Make love not Wor.

#103602 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 28. 16:57

Idézet: sanda_banda - Dátum: 2018. 03. 28. 09:33

Büszke lehetsz magadra, 50 évesen sikerült lekűzdened magad a ruppótlan, alkesz tróger senki szintjére.
Az lett volna a csoda, ha Levente normálisan működik, de nem sikerült, mert látta a napi ladik söröket meg liter pálinkákat.
Vered itt magad az erdővel, kivágsz 3 darab lábon száradt 10 centis juhszart, aztán megy róla a 40 perces videó.
A Hondát se verte volna telibe a csaj, ha nem hússzal taknyolsz indolatlanul az úton, nyilván be voltál nyomva.
Egy szónak is száz a vége: ha nem az lenne a feleséged, aki, már valami csövesputriban rohadnál a kannásboros haverjaid között.
Nem tudom, mennyi a bevételed a videók után, és nem is érdekel, de hogy adót nem fizetsz, az hétszentség.
Jön majd a NAV és úgy megbasz szárazon, hogy megint telerinyálhatod a világot, mint a Guga Bt esetében.

A tegnapi kamu hívásod rejtett telefonszámról nem volt jó ötlet, de te tudod. 20 év telt el, mióta utoljára találkoztunk, de azonnal megismertem a fekália hangodat, mint akit az ördög szállt meg. Megpróbáltad elhitetni velem, hogy most költöztetek Bánkra, bla,bla,bla.
Két egyszerű kérdésre is csak köhögni tudtál, ebből már nem mászol ki. Remélem nem te vagy az, de szinte biztos vagyok benne, hogy igen. Kibaszott beteg elme vagy, hogy nem tudsz leállni, a guga csatorna belekötött az agyadba, mint a gecis bugyi.

Manapság már se egy rejtett telefonszám, sem a napi 5 kukanick nem segít rajtad, mert a szolgáltatód saját magát védve azonnal kiad.
De nem is én kutatok utánad :-D
Elég görcsös állapotban lehetsz, ha nem veszed tudomásul, hogy körülöttem mi zajlik.

Összefoglalom. 4 rendőrségi feljelentés érkezett, amiből kettő hatóság félrevezetése lett és már nem gyanúsított vagyok, hanem tanú.
Tőlem kértek segítséget, hogy szerintem ki lehetett, kötelességük eljárni az ügyben, nekem te vagy a tippem, mert ránézésre is beteg az elméd, mint aki gyilkolni is képes, nem hiába linkeltél be ide a topikba a filmekből kifotózott pillanatképeket, kicsit rábakkantál a csatornámra?
+kiskorú zaklatása?

Bízzunk benne, hogy nem te voltál, de ha igen, akkor szép történet lesz, mert a tegnapi telefonhívás alapján ráismertem a hangodra. Mint, amikor a Sátán megszólal, hazudni azt akarsz, tudsz, de nem nekem.

#103603 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 17:04

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 28. 17:57

mert a szolgáltatód saját magát védve azonnal kiad.

Aha.
Make love not Wor.

#103604 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 17:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 28. 18:04

Aha.

Ez egy rendőrségi nyomozás, nem guga hülyesége :-D gondolod majd egy telefonszolgáltató, amelyik 2 évre visszamenőleg minden beszélgetést rögzít, majd pont egy ilyen seggfej rejtett telefonszámát tartja vissza :-D
Az ostobája tegnap felhívott, mert megtalálta a jófogáson a hirdetésemet, de köpni, nyelni nem tudott a kérdéseimre, mert már számítottam rá :-D eleve egy rejtett telefonszám, ha keres, lesznek hülye kérdéseim, elvérzett a csávó azonnal.
De szerencsére ez nem az én gondom.

#103605 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 18:58

És vergődik tovább a paranoiás, leépült, alkesz barma....kész van, ha egy autó elmegy a háza előtt....
Ja már a sitten vagyok, titkosék bevarrtak...le vagyok bukva.

https://www.youtube....h?v=MRuHyX068LM

https://www.youtube....h?v=f_WDb0zi4h0

Kiskorú ismételt veszélyeztetése, biztos jót röhögtek a rendőrök.

Szerkesztette: sanda_banda 2018. 04. 28. 18:59 -kor

#103606 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 19:10

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 27. 07:00

nekem 64K van basszus

Írtad, hogy van Macbookod vagy iPaded vagy mid, abban többnek kéne lennie. Amigában is.

Már Goodspeednél is csodálkoztam, mikor írta PH-n, hogy i5-6600K + 32 GB RAM-os gépe belassult az egyik vírusirtótól, ezért leszedte. Meg egy másik fórumozó panaszkodott, hogy a 128 giga memória nem elég neki, rendszeresen kiszalad belőle, pedig milyen drága volt. Igaz ő írta, hogy valami feneseemlékszikrámilyen renderelést csinál, de arról is nehezen hiszem, hogy valami ennyit meg bír enni, hacsak nem valami szuperszámítógépen futó szimuláció, meg ez ilyen embereknek munkához kell, nem magánfelhasználásra. Esetleg FullHD, 4K-s videóvágás nagy tételben, de az sem magánfelhasználás, ha rendszeres.

Nálam jelenleg fut Chromium, Firefox Dev, Gnome Terminal, Double Commander Gtk2 és a gnome-system-monitor szerint 2,5 GiB foglalt a 15,6 GiB-ból, swap az nincs. Igazából nem ennyi, mert a kernel megeszik 1,2 gigát cache-nek, meg van egy 2 GiB-os kezdőméretű, dinamikus növekvő tmpfs ramdrive is, de még így is majdnem 10 giga kihasználatlanul áll, de még a legdurvább helyzetben sem használtam ki 12-13 gigánál többet. Jó, az enyém lájtos felhasználás, meg Linux alatt, ami takarékosabban bánik az erőforrásokkal. A böngészőimben sem fut még túl sok fül, nemrég húztam újra a rendszert (szintén Arch Linux, de már Openbox3 helyett Gnome Shell 3.29-cel) és még nincs minden belakva. Windows alatt mindig egy kicsit több (bár annak az alapfogyasztása 1,1 GiB-ről indul, a Gnome-é 1,0-ról), mivel Defender vagy valami más virusirtó is fut, meg a MS szolgáltatás tekeri a Windows Update-et, stb., de még ott is nehéz ennyi memóriát is telíteni, átlag felhasználónak videóvágáskor meg legújabb AAA-s játékcímek esetén van esélye kihasználni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103607 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 19:12

Idézet: sanda_banda - Dátum: 2018. 04. 28. 19:58

És vergődik tovább a paranoiás, leépült, alkesz barma....kész van, ha egy autó elmegy a háza előtt....

Képben vagy. Pont ez lesz a problémád, 4 feljelentésből 2 esetben hatóság félrevezetése, s elég hamar reagáltál. Picinyem, tisztában vagy a helyzeteddel és végig kussoltál, de figyeltél. Hirtelen maghadra ismertél. Bízom benne, hogy nem az jön ki a sztoriból, amit a nyomozó hölgy vázolt, mert abból nem jössz ki jól.

Ugye emlékszel a tegnapi telefonhívásodra?
Te egy beteg állat vagy. S ez nem egy film, hogy elszabadultál, hanem a valóság. Fogod a lényeget, hogy mennyire pontosan ráéreztem, hogy innen a fórumról és te vagy az? Nem tűnt fel az aktivitásom? Nem tűnt fel, hogy a tegnapi telefonbeszélgetésünk alatt végig megvezettelek?
Most költöztél Bánkra? Egyeztetsz a feleségeddel?
Gondolod ennek semmi következménye nem lesz?

#103608 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 19:18

Vidéken élünk, egymásra utalva, mindenki ismer mindenkit, téged viszont senki, de szeretnének elkapni :-D így a feljelentéseid nyomán a gumiszabályok érvényesek, ezt velem csak közölték, hogy mit basztál el :Đ hatóság félrevezetése 2 esetben, mert a hölgy jó fej és rendszeres nézőm, de eleve zavarja a tény, hogy olyan emberek, mint te léteznek. Mellesleg engem is, mert amikor tegnap felhívtál, az a 20 évvel ezelőtti sátáni hang köszöntött, csak te magad vagy a tudója, hogy miért munkálkodnak benned gyilkos ösztönök, hogy idáig elmenj.

#103609 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 19:35

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 28. 20:18

Vidéken élünk, egymásra utalva, mindenki ismer mindenkit, téged viszont senki, de szeretnének elkapni :-D így a feljelentéseid nyomán a gumiszabályok érvényesek, ezt velem csak közölték, hogy mit basztál el :Đ hatóság félrevezetése 2 esetben, mert a hölgy jó fej és rendszeres nézőm, de eleve zavarja a tény, hogy olyan emberek, mint te léteznek. Mellesleg engem is, mert amikor tegnap felhívtál, az a 20 évvel ezelőtti sátáni hang köszöntött, csak te magad vagy a tudója, hogy miért munkálkodnak benned gyilkos ösztönök, hogy idáig elmenj.

Ha valakiben gyilkos ösztön munkálkodik, az nem fog felhívni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103610 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 19:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 28. 20:35

Ha valakiben gyilkos ösztön munkálkodik, az nem fog felhívni.

Indok? De ne is fárasszuk egymást, hisz ezt majd eldönti a hatóság. Bendzsao ügye miatt a topokbéli kommunikáció, a telefonhívásaim, s egyebek, amiről lehet nem is tudok, kényes ügy lesz. Azt hiszed ez a faszi nem lépte át a normalitás határait, vagy te nem lőhetsz mellé, s nem tévedhetsz?
Hozzászólnod is kár, ha tévúton jársz s fogalmad sincs róla, hogy mi zajlik. Maradj ki, ne erőltesd!

#103611 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 19:45

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 28. 20:42

Indok? De ne is fárasszuk egymást, hisz ezt majd eldönti a hatóság. Bendzsao ügye miatt a topokbéli kommunikáció, a telefonhívásaim, s egyebek, amiről lehet nem is tudok, kényes ügy lesz. Azt hiszed ez a faszi nem lépte át a normalitás határait, vagy te nem lőhetsz mellé, s nem tévedhetsz?
Hozzászólnod is kár, ha tévúton jársz s fogalmad sincs róla, hogy mi zajlik. Maradj ki, ne erőltesd!

Nem erőlködés kérdése. Csak egy szimpla megállapítás. Majd ha ködösítés helyett leírod, hogy mi volt a zaklatás, akkor lehet rá érdemben is reagálni. Addig marad abban a dobozban, ahol a többi lóításod.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103612 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 20:04

mondjuk ez a másik véglet, a puszta közepében kit zavar ez?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103613 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 20:18

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 28. 18:21

Ez egy rendőrségi nyomozás, nem guga hülyesége :-D

Az ostobája tegnap felhívott, mert

Üldözési mánia level99. Többit majd eldöntik. Nekem nem kell mondani, hogy ki mit rögzít és mennyire, 20 éve ezzel szopolok :-D
Make love not Wor.

#103614 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 28. 20:29

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 28. 21:04

És még övet is kötött. Én pár éves lehettem, mikor először kitoltam a garázs falát egy Wartburggal.
Make love not Wor.

#103615 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 29. 06:25

Legalább kiderült, hogy jól tippeltem, hogy hwsw-s ökör jelentett fel, azaz te! Jól tippeltem, hogy Fődudu pontosan meg tud nevezni!
Elbasztad a dolgaidat, mert a nyomozó nő előre közölte, amikor Bendzsot hallgatták ki egyedül, hogy történt már ilyen. 14 éves srácnak az anyja odaadta az IFA-t, az a a kis srác egyedül kiment a forgalomba, megállni nem tudott és balesetet okozott. Személyi sérülés nem történt, ellenben bíróságra került és írásbeli megrovás lett a vége.

Ellenben a 4 feljelentésedből a nyomozó hozta ki 2 esetben a hatóság félrevezetését.
Egyrészt, amikor a réten voltunk, az magánterület. Csak a tulajdonost kellett megkérnem, hogy utólag ismerje el, hogy engedélyezte, hogy ott legyünk.
Egy másik esetben ugyanott voltunk, az a Hondás film, szintén igazolnia kell, hogy magánterületen, az Ő engedélyével.

De a telefonhívásod is megerősített ebben, hogy te egy beteg, eszelős fasz vagy, aki hosszú órákat tölt a videóimmal és 8 oldalas tanulmányokat ír.
Innentől már ezer százalék, hogy hamarosan a szemed közé fogok nézni, bár 20 évvel ezelőtt már láttalak, akkor is úgy festettél, mint egy lidércnyomás, aki a zárt osztályról lépett le.

#103616 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 29. 15:55

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 29. 07:25

Legalább kiderült, hogy jól tippeltem, hogy hwsw-s ökör jelentett fel, azaz te! Jól tippeltem, hogy Fődudu pontosan meg tud nevezni!
Elbasztad a dolgaidat, mert a nyomozó nő előre közölte, amikor Bendzsot hallgatták ki egyedül, hogy történt már ilyen. 14 éves srácnak az anyja odaadta az IFA-t, az a a kis srác egyedül kiment a forgalomba, megállni nem tudott és balesetet okozott. Személyi sérülés nem történt, ellenben bíróságra került és írásbeli megrovás lett a vége.

Ellenben a 4 feljelentésedből a nyomozó hozta ki 2 esetben a hatóság félrevezetését.
Egyrészt, amikor a réten voltunk, az magánterület. Csak a tulajdonost kellett megkérnem, hogy utólag ismerje el, hogy engedélyezte, hogy ott legyünk.
Egy másik esetben ugyanott voltunk, az a Hondás film, szintén igazolnia kell, hogy magánterületen, az Ő engedélyével.

De a telefonhívásod is megerősített ebben, hogy te egy beteg, eszelős fasz vagy, aki hosszú órákat tölt a videóimmal és 8 oldalas tanulmányokat ír.
Innentől már ezer százalék, hogy hamarosan a szemed közé fogok nézni, bár 20 évvel ezelőtt már láttalak, akkor is úgy festettél, mint egy lidércnyomás, aki a zárt osztályról lépett le.

Mondjuk a te formáddal vicces másét kritizálni :)

Miben nyilvánult meg zaklatás amúgy?

Idézet

#103617 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 29. 17:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 29. 16:55

Mondjuk a te formáddal vicces másét kritizálni :)

Miben nyilvánult meg zaklatás amúgy?

Megpróbálom valami nem listázott filmben lefilmezni a jegyzőkönyvet.
Az én formámmal nem hozok egy számomra idegen családot olyan helyzetbe, hogy egy kiskorú bíróság elé álljon, vagy a nejemet kihallgassák, stb.
Nyilván velem van baja, de azt megfogalmazni nem tudja, de elintézni sem, mint férfi a férfival.
Naponta beáldoz 2-3-5 logint, hogy gyalázzon, névtelen feljelentés, 8 oldalas tanulmányok, rejtett számról telefonhívás.
A nyomozó már az elején mondta, hogy ez zaklatás és jelentsem fel. Mondtam neki, hogy nincs rá precedens, hogy bárkit elővettek volna. A hölgy elszánt és igen kiakadt volt az elején, azt mondta, akkor csinálunk a kedvéért.

Egyelőre ennyi.

Bendzso zaklatása szexuális irányultságú volt, az én filmjeim alatt természetesen álnéven, és csak utalások.
Én eleinte töröltem egyenként s nem vettem komolyan, aztán mondták, hogy hagyjam.
De ez már kb. 6 hónapos történet.
Csak állandóan meghosszabbítják a nyomozást.
A közlekedési osztályra kerültünk, ahol az ittas vezetés is landol. Eleve azt nem értem, hogy az ittas vezetés miért kerül olyan fázisba, hogy nyomozás és bíróság. De a nyomozó hölgy már rühelli, s annyit mondott, hogy a mi ügyünkben legalább tényleg lehet nyomozni :nevet:
Csak bízzam rá magam, stb. Nem kell félnem semmitől, stb. Itt mindenki ismer mindenkit, a nejem tanította a gyerekét, ennyi elég, meg amúgy is az egész rendőrségen ismerik a csatornámat, hisz a környéken én vagyok az egyetlen YT-os. Ők is látták azt a 4 filmet, ami alapján ez a sügér feljelentett, és? Léptek? Persze, hogy nem, leszarják, ők is voltak gyerekek, de a sügér miatt el kell járniuk az ügyben és nem tetszik nekik, így megfordították, ahol csak lehet. Húzzák, mint a rétestésztát szándékosan.

#103618 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 29. 18:45

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 28. 21:04

Meg egy parkolóban, gyökkettővel, egy autó és egy gyalogos között lavírozva. Komolyan nem hiszem el, hogy miért jó embereknek ilyeneken rugózni és ezeket a fantasztikus magvas gondolatokat leszűrni, hogy veszélyezteti a gyerekét. Úristen bazdmeg. Kb. mindenki, akinek legalább rendes apa jutott, így vezet először autót. Engem egy Trabantban életveszélyeztetett apám, egy borzalmas földúton kellett vezessek, 8 éves koromban, irdatlan szántóföld és másfél méteres árok között az életemért küzdve, azóta is emlékszem rá, rettenetes volt. Aztakurvaélet. Miért nem mennek ki az ilyen emberek, egy hideg sörrel leülni nézni a napnyugtát, ahelyett, hogy ilyen szánalmas, ostoba gyökérségeket találnak ki?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103619 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 29. 19:16

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 29. 19:45

Miért nem mennek ki az ilyen emberek, egy hideg sörrel leülni nézni a napnyugtát, ahelyett, hogy ilyen szánalmas, ostoba gyökérségeket találnak ki?

mert létezik, ha egyszer hallanád a beteges hangját névtelenül, mi9ndent értenél. Az egész emberiséget vádolja, hogy megszületett.

#103620 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 29. 19:27

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 29. 20:16

Az egész emberiséget vádolja, hogy megszületett.

Ez szintén ismerős valahonna, a kapmósok, a bankok, a háttérhatalom, a...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5179
  • 5180
  • 5181
  • 5182
  • 5183
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.