HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5185
  • 5186
  • 5187
  • 5188
  • 5189
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103721 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 14. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 09:21

Facebookon ha rákeresel a Somogybabod off road-ra

Azok is elkurvultak 10+ éve.
Make love not Wor.

#103722 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 14. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 14. 09:38

mi az a faszbuk?
amúgy helyettem nem az asszony tárgyal sosem, az baj? :-D

Babod meg nem messze van tőlem

Én meg nem szeretnék vitát belőle, hogy mi kerülhet adásba, hisz a videóinkból is csemegéznek. Úgy egyeztem bele, hogy a nejemnek látnia kell a kész anyagot. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen koncepció alapján forgatnak. De a nejem közalkalmazott, tanár. Neki nem mindegy.

#103723 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 11. 19:33

Kinyomtatod és a pénztárcádban hordod? :Đ

Mindenképpen, kicserélem a családi képet, este meg a nyakadra hokkantok. :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#103724 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 09:45

Én meg nem szeretnék vitát belőle, hogy mi kerülhet adásba, hisz a videóinkból is csemegéznek. Úgy egyeztem bele, hogy a nejemnek látnia kell a kész anyagot. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen koncepció alapján forgatnak. De a nejem közalkalmazott, tanár. Neki nem mindegy.

Gindolod hogy az alkalmi részeg videók, meg a zsidózásoknál erősebb anyag is besikerült?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103725 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 14. 09:44

minden ilyen elkurvul
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103726 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 09:21

Facebookon ha rákeresel a Somogybabod off road-ra szerintem ott van a csoportban,

Ott csak autókat meg sarat látok. Gugát sehol..

#103727 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 14. 11:55

Gindolod hogy az alkalmi részeg videók, meg a zsidózásoknál erősebb anyag is besikerült?

Most lett vége, elhúztak ebédelni. Azt mondták kibaszott jó anyag lett, mindenki elégedett volt velem, ennyit tudok egyelőre tolmácsolni. Az első riportnál volt gond a csapongó stílusom miatt, hogy mindent túl messziről kezdek. A riporter kérte, hogy 20-30 másodpercben s tömören a kérdésre koncentrálva válaszoljak, mert ahogy fogalmazott túl sokat beszélek :Đ

Gyanítom, hogy lesz a történetnek folytatása, mert homályosan utalt rá.

#103728 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2018. 05. 14. 09:46

Mindenképpen, kicserélem a családi képet, este meg a nyakadra hokkantok. :Đ

Lefilmeznéd? Átküldhetnéd privátban szivi :wub: :Đ

#103729 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 05. 14. 13:46

Ott csak autókat meg sarat látok. Gugát sehol..

Megpróbálom visszakeresni a linket, mert elküldték privátba, ők vágtak össze egy videót, s hogy engedélyezem e stb.
De a csatornámon is látni fogod, majd szólok. De ott off road reklám lesz.
Egyelőre zsong a fejem.
Reggel dokihoz és vérvételre kéne mennem, mert lyme kóros lettem, ez szinte tuti, megvannak a tünetek. Szinte borítékolni lehetett, mert nagyon sokat vagyok az erdőn.

Helyette mi van? Ma hívott a nyomozó, hogy megint meghosszabbították a nyomozást a saját érdekemben és reggel 9-kor találkozzunk a meló meg itt áll a bungiban hegyekben. Sajnos az RTL csapata azt is lefilmezte :Đ szarok rá.

#103730 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 14. 09:44

Fogalmam sincs, hogy kik ők s mi történik ott, youtubon láttam néhány felvételt. Megkértek rá, hogy használhassák reklámra a filmjeimet és a csatornámon, igent mondtam. Aszonták cserébe ingyen belépő, menjek filmezni s akármibe beülhetek. Legjobb buli :Đ annyit kérdeztek, hogy mennyire vagyok bevállalós? Mert lesznek durva dolgok, amire megkérnek, hogy én is menjek velük :-D még jó, hogy bevállalom.

#103731 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 09:45

De a nejem közalkalmazott, tanár. Neki nem mindegy.

Eddigi videóid alapján kb. mindegy volt.
Make love not Wor.

#103732 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 13:53

Reggel dokihoz és vérvételre kéne mennem, mert lyme kóros lettem, ez szinte tuti, megvannak a tünetek. Szinte borítékolni lehetett, mert nagyon sokat vagyok az erdőn.

Mik a tünetek? megvolt a Lyme folt valahol?

#103733 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 05. 14. 14:54

Megvolt? Megvan sajnos, vasárnap beszaladtam a sürgősségire, a doki mondta, hogy egyértelműen az, de a vérvétel a biztos. Holnap már nem jutok el, mert újabb rendőrségi kihallgatás, faszán haladnak :))) kibaszott rendesek, mert addig húzzák az időt, amíg nem találnak valamit, hogy megfogják a feljelentőt. Most valami informatikai szakemberrel lesz egyeztetés, aki a rendőrségnek dolgozik.

Kibaszott nagy kokárdás vörös folt a vádlimon, én szedtem ki a kullancsot, nem jó dolog elhúzni, de nem tudok mit csinálni.

#103734 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 14. 14:07

Eddigi videóid alapján kb. mindegy volt.

Kurvára nem, mert Ő nagyon ritkán szerepelt. De egy országos bulvár tv már nem egy guga csatorna. Basztam fel előzetest hozzám, jó csapat volt és pörgős meló.

#103735 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 05. 14. 14:54

beteg akart lenni?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103736 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 14. 15:10

beteg akart lenni?

Utólérte a szabadkőmíjes összeesküvés, befújták a békés bánki jézusáldotta kullancsokat az illuminátusok lyme mérgével.

Szerkesztette: JonesC 2018. 05. 14. 15:50 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103737 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 14. 16:49

Utólérte a szabadkőmíjes összeesküvés, befújták a békés bánki jézusáldotta kullancsokat az illuminátusok lyme mérgével.

Ennél azért egyszerűbb. Sokat melózok erdőn, enyhe tél volt, az átlagosnál több a kullancs, lassan 10 éve szedek ki magamból napi 2-3 vérszívót, a nagy számok alapján egyszer befigyel. De nem félek tőle, a doki annyit mondott, hogy akinek az immunrendszere erős, az észre sem veszi, apró tünetek, mint reggeli fejfájás, hányinger. Ez megvan. Kb. egy hónapja kapartam ki magamból ezt a kullancsot, 2 hete láttam, hogy a sebbel gond van, vasárnap meg észleltem a hatalmas vörös foltot. Ez már soha többet nem távozik a véremből.

Belepusztulni nem fogok, eddig minden fasza, de minél előbb orvoshoz, beutaló, vérvétel, antibiotikum, csak az a gáz, hogy vérvétel 8-9-ig van s holnap a nyomozó hölggyel is akkor kell találkoznom.

Érdekes beszélgetés lesz, kíváncsi vagyok, hogy az infós szakinak mit sikerült kihoznia, mert a 4 esetből kettőt megfordítottak hatóság félrevezetése blablabla. Csak kérnem kellett egy írásos igazolást a rét tulajdonosától, hogy engedélyezte, s ráadásul a földút is az övé. 2 film ott készült.

#103738 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 17:11

Ennél azért egyszerűbb. Sokat melózok erdőn, enyhe tél volt, az átlagosnál több a kullancs, lassan 10 éve szedek ki magamból napi 2-3 vérszívót, a nagy számok alapján egyszer befigyel. De nem félek tőle, a doki annyit mondott, hogy akinek az immunrendszere erős, az észre sem veszi, apró tünetek, mint reggeli fejfájás, hányinger. Ez megvan. Kb. egy hónapja kapartam ki magamból ezt a kullancsot, 2 hete láttam, hogy a sebbel gond van, vasárnap meg észleltem a hatalmas vörös foltot. Ez már soha többet nem távozik a véremből.

Belepusztulni nem fogok, eddig minden fasza, de minél előbb orvoshoz, beutaló, vérvétel, antibiotikum, csak az a gáz, hogy vérvétel 8-9-ig van s holnap a nyomozó hölggyel is akkor kell találkoznom.

Érdekes beszélgetés lesz, kíváncsi vagyok, hogy az infós szakinak mit sikerült kihoznia, mert a 4 esetből kettőt megfordítottak hatóság félrevezetése blablabla. Csak kérnem kellett egy írásos igazolást a rét tulajdonosától, hogy engedélyezte, s ráadásul a földút is az övé. 2 film ott készült.

Mondtuk, hogy a lyme kór nem vicces, és nem lehúzás az oltás. Mindegy elég jól kezelhető, ha megbízol az orvosmaffiában.
Vagy kutyulsz valami csodaszert, extra fokhagymával, az vámpírok ellen jó, és a kullancs is vérszívó.

Idézet

#103739 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 17:11

Ennél azért egyszerűbb. Sokat melózok erdőn, enyhe tél volt, az átlagosnál több a kullancs, lassan 10 éve szedek ki magamból napi 2-3 vérszívót,

Oltást meg sem merem említeni, ha ilyen sűrű ott a szitu. A kór meg nem vicces, bár egyre jobban kezelhető, én inkább vérvételre mennék, de inkább már mentem volna...
Make love not Wor.

#103740 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 14. 17:16

Mondtuk, hogy a lyme kór nem vicces, és nem lehúzás az oltás. Mindegy elég jól kezelhető, ha megbízol az orvosmaffiában.
Vagy kutyulsz valami csodaszert, extra fokhagymával, az vámpírok ellen jó, és a kullancs is vérszívó.

Elsőbbséget élvez a nyomozóhölgy, aki a kezdetektől fogva fantáziát látott az ügyben, mivel 100%-ban ittas vezetéseket kap, s végre bedobhatta magát :-D nekem is fontos, mert kíváncsi vagyok az infós faszira, hogy mit tudott kihozni a hwsw kommentekből és a látszólag névtelen YT kommentekből, hisz a feljelentő valószínűleg nem tudhatta, hogy az ilyen feljelentésekkel senki sem szimpatizál és csak a jog csűrcsavarás kérdése, hogy ellene fordítsák, így már ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. Tényleg kurva kíváncsi vagyok, mert mikor felvetették, hogy tegyek feljelentést, azt mondtam értelmetlen, névtelen s úgysem lesz meg.

Na akkor mondták azt, hogy ezt bízzam rájuk. Szóval holnap az infós faszival lesz a kihallgatásom, de már mint tanú.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5185
  • 5186
  • 5187
  • 5188
  • 5189
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.