HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5186
  • 5187
  • 5188
  • 5189
  • 5190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103741 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 14. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 17:43

Elsőbbséget élvez a nyomozóhölgy, aki a kezdetektől fogva fantáziát látott az ügyben, mivel 100%-ban ittas vezetéseket kap, s végre bedobhatta magát :-D

Én meg nem vettem fel a telefont a bíróságnak és így nem értesültem, hogy elmarad a tárgyalás, mert nincs ellenfél. Most körözik és valami lesz...
Make love not Wor.

#103742 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 14. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 14. 17:16

Mondtuk, hogy a lyme kór nem vicces, és nem lehúzás az oltás. Mindegy elég jól kezelhető, ha megbízol az orvosmaffiában.
Vagy kutyulsz valami csodaszert, extra fokhagymával, az vámpírok ellen jó, és a kullancs is vérszívó.

Az orvos annyit mondott, hogy immunrendszer kérdése s látott már olyat, akire nem volt hatással.
Soha nem voltam beteg, ilyen fiszem faszom megfázásokból kijöttem egy nap alatt, most legelek, mint az apjafasza mindent válogatás nélkül, amit eddig is csak hatványozottabban. De szerdán megyek vérvételre és antibiotikum. Nem fosok tőle, ha bármi történik felállok belőle oszt letudva, nem halálos.

#103743 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 14. 17:18

Oltást meg sem merem említeni,

Kelleni fog, eddig nem gondoltam rá, mert évek óta rángatok ki magamból kullancsokat s eddig semmi.
Doki mondta, hogy a vírusos agyhártyagyulladás, az nem játék :-D
Nem vagyok oltásellenes, de azt tudom, hogy azt is be lehet szopni rendesen.

#103744 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 18:48

Hát jobbulást, bár nem te lennél az első tippem erős immunrendszer dolgában.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103745 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 14. 19:48

Hát jobbulást, bár nem te lennél az első tippem erős immunrendszer dolgában.

Bartosra is ezt mondják, hogy már rég elpusztult volna, erre üveget eszik, kórházba viszik, felháborodik is tolja tovább :Đ
Nincs gond az immunrendszeremmel, de ez most alaposan tesztelve lesz :cool:
Doki annyit mondott, hogy ki nem fektet senkit, de képes furcsa dolgokra, ha gyenge az immun.

#103746 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 20:09

Bartosra is ezt mondják, hogy már rég elpusztult volna, erre üveget eszik, kórházba viszik, felháborodik is tolja tovább :Đ
Nincs gond az immunrendszeremmel, de ez most alaposan tesztelve lesz :cool:
Doki annyit mondott, hogy ki nem fektet senkit, de képes furcsa dolgokra, ha gyenge az immun.

Immunredszer nem a minden szar összezabálásától véd.

Hogy van-e gond az immunrendszereddel, azt így senki se tudja, csak azt mondom, ránézésre mit gondolok. Nyilván tévedhetek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103747 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 20:24

guga, te pénzt kapsz amikor ismétled magad? mert akkor már tényleg nincs szükséged semmire, mindened meglesz.

#103748 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 14. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 05. 14. 21:24

guga, te pénzt kapsz amikor ismétled magad? mert akkor már tényleg nincs szükséged semmire, mindened meglesz.

Nem emlékszik rá, hol milyen dumát nyomott, van a heti lemez, megy körbekörbe, aztán időnként cseréli.
Make love not Wor.

#103749 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 06:42

én úgy döntöttem hogy nem akarok lyme kóros lenni, szóval nem vagyok az. Ilyen egyszerű ez, gugától tanultam.
Amúgy aranyos hogy ha valami baj van akkor már nem oltásellenes :-) De visszaidézhetnénk neki az erről szóló eszmefuttatását is, az sem érdekelné.
A c vitamin meg szerencsére gyógyítja a rákot, úgyhogy nem lehet nagy gond senkinél.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103750 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 06:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 14. 15:02

Kurvára nem, mert Ő nagyon ritkán szerepelt. De egy országos bulvár tv már nem egy guga csatorna. Basztam fel előzetest hozzám, jó csapat volt és pörgős meló.

Azért mert ő nem szerepel mindegyiken rajta, attól még 'köztudott' (pláne ott helyben), hogy ő a nejed és ezek mellett/ezek ellenére veled él.. Ez sokesetben nem vethet rá jó fényt (nyíltan vállalt drogozás(mégha azt csak a múltban is volt),piálás,stb..)

Szerkesztette: chris77 2018. 05. 15. 06:54 -kor

#103751 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 05. 15. 07:49

Azért mert ő nem szerepel mindegyiken rajta, attól még 'köztudott' (pláne ott helyben), hogy ő a nejed és ezek mellett/ezek ellenére veled él.. Ez sokesetben nem vethet rá jó fényt (nyíltan vállalt drogozás(mégha azt csak a múltban is volt),piálás,stb..)

A Tanárok közt van a legtöbb alkoholista :Đ ezt a nejemtől tudom, nem bírják a stresszt, nagy rajtuk a nyomás a sok dinka, félresikerült gyerekkel.
Az egyik kollégája már többször volt elvonón, de eleve nyílt titok az iskolákban, hogy van, aki piásan megy be tanítani.

Az élet minden területén jelen vannak az alkeszek :-D én sosem csináltam belőle titkot, hogy ha már nincs melóm aznapra, akkor beverek néhány sört. Részeg nem szeretek lenni, de a sört azt igen kedvelem :Đ művészek, előadók? Néha ki sem bírnak menni a színpadra? Miféle nem vet rá jó fényt? :nevet:

#103752 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 15. 09:06

A Tanárok közt van a legtöbb alkoholista :Đ ezt a nejemtől tudom

Az egyik kollégája már többször volt elvonón, de eleve nyílt titok az iskolákban, hogy van, aki piásan megy be tanítani.

Gzga&-félelmetes axiómák? Mások szerint az orvosok, de fel kell jelenteni a picsába. Pedig a sört én sem vetem meg.
Make love not Wor.

#103753 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 08:38

A Tanárok közt van a legtöbb alkoholista :Đ ezt a nejemtől tudom, nem bírják a stresszt, nagy rajtuk a nyomás a sok dinka, félresikerült gyerekkel.

Az élet minden területén jelen vannak az alkeszek :-D én sosem csináltam belőle titkot, hogy ha már nincs melóm aznapra, akkor beverek néhány sört. Részeg nem szeretek lenni, de a sört azt igen kedvelem :Đ művészek, előadók? Néha ki sem bírnak menni a színpadra? Miféle nem vet rá jó fényt? :nevet:

AZért ne általánosíts, biztos vannak ilyenek is. A fiammal 4 éve a színházban éljük az életünk, van némi rálátásom, mászkálok a kulisszák mögött stb. Nem volt ilyen tapasztalatom.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#103754 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2018. 05. 15. 09:38

AZért ne általánosíts, biztos vannak ilyenek is. A fiammal 4 éve a színházban éljük az életünk, van némi rálátásom, mászkálok a kulisszák mögött stb. Nem volt ilyen tapasztalatom.

Én inkább a zenészekre gondoltam, vagy pl. Koós János és kortársai. Színházakkal nincs tapasztalatom, de a tv sztárok olyan jól keresnek, hogy a kokain már olyan nekik, mint a reggeli kávé. 3-4 napja vagy mikor voltam a hotelben melózni, ott a recepcióssal dumáltam s Ő mesélte, hogy ezek a csili drága autókkal megérkeznek, kiba drága piákat rendelnek, s miután rendesen bebasztak már puhatolóznak a sráctól vagy az alkalmazottaktól, hogy milyen anyagot tudnak szerezni.

#103755 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 05. 15. 09:44

Én inkább a zenészekre gondoltam, vagy pl. Koós János és kortársai. Színházakkal nincs tapasztalatom, de a tv sztárok olyan jól keresnek, hogy a kokain már olyan nekik, mint a reggeli kávé. 3-4 napja vagy mikor voltam a hotelben melózni, ott a recepcióssal dumáltam s Ő mesélte, hogy ezek a csili drága autókkal megérkeznek, kiba drága piákat rendelnek, s miután rendesen bebasztak már puhatolóznak a sráctól vagy az alkalmazottaktól, hogy milyen anyagot tudnak szerezni.

Ja valaki mesélte aki valahol hallotta, meg ne felejtsük ki a fideszesrendezvényszervezőcégeketaholmindensegédmunkásdrogozik sem.

#103756 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 09:00

kiba drága piákat rendelnek, s miután rendesen bebasztak már puhatolóznak a sráctól vagy az alkalmazottaktól, hogy milyen anyagot tudnak szerezni.

Biztos valami FIDESZes cégnél lehetett. Nem kellene mindent Szabó Győzőről általánosítani.

Amúgy abban is sántít az elméleted, hogy nem kell puhatolózni semmiről, mert fel vannak rá készülve és biztosra mennek :-D
Make love not Wor.

#103757 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 09:09

Ja, művészeket írtál...:Đ Koós Jani bazdmeg :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#103758 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 09:41

faszság
ahol tanítottam, 1-2 alkesz volt a mittudomén 30-ból
faluban is
csak a magad drogfüggőségét próbálod elmaszatolni

#103759 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 09:41

a tanárok akkor?

#103760 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 15. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 15. 10:41

a tanárok akkor?

Eddig nem tudtam, hogy a felesége alkesz. Kár érte.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5186
  • 5187
  • 5188
  • 5189
  • 5190
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.