HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5191
  • 5192
  • 5193
  • 5194
  • 5195
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103841 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 13:01

Te is pont ezt csinálod.

Igen, a saját elméleteimet, de nem rólad állítok és terjesztek valótlant azt úgy beállítva, mint ha kikezdhetetlen tény lenne.
Azért kurvára nem mindegy, hogy én mondjuk kitartok amellett, hogy a magyar történelem, amit tanítanak 90%-ban hazugság.
Vagy, ha azt állítom rólad, hogy hermafrodita vagy és esténként latex bulikba járkálsz. Bár ez utóbbit simán kinézem belőled.

#103842 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:12

Általában külföldön dolgozik
A határokat lezárták
A pénz megszűnt
Piros gombot megnyomták, barlangban lakunk
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103843 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:16

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:10

Igen, a saját elméleteimet, de nem rólad állítok és terjesztek valótlant azt úgy beállítva, mint ha kikezdhetetlen tény lenne.
Azért kurvára nem mindegy, hogy én mondjuk kitartok amellett, hogy a magyar történelem, amit tanítanak 90%-ban hazugság.
Vagy, ha azt állítom rólad, hogy hermafrodita vagy és esténként latex bulikba járkálsz. Bár ez utóbbit simán kinézem belőled.

Még ha saját elmélet, de azokét akik a népbutítással hakniznak. Milyen komolyan vehető forrás alapján vázolod a képzelt történelmedet?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103844 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 13:16

Még ha saját elmélet, de azokét akik a népbutítással hakniznak. Milyen komolyan vehető forrás alapján vázolod a képzelt történelmedet?

Én inkább azon csodálkozom, hogy a központi oktatást az emberek kérdések nélkül benyelik, hogy István államalapító volt s, hogy Magyarország 1000 éves.
Nyilván, mert az MTA a 30-40 ezer éves rovásírásos leletekről már nem vesz tudomást.
Nézd, én azt gondolom rólad is és mindenkiről, aki itt nyüzsög, hogy baromira nem vagytok képben, de a hamis tudathoz ragaszkodtok, mert a többség ezt hiszi. Nincs ebből semmi baj, hogy én vagyok a kakukktojás.

Eleve ott kezdődik az elméletbeli probléma, hogy én nem csak hiszek Istenben, de biztosan tudom, hogy van, hisz már vannak bizonyságaim róla, s azt többször el is meséltem, vagy leírtam, újra meg felesleges.

Na most ebből adódóan más a felfogásom, észlelésem és az igényem is. Egyszerűbb a gondolkodásmódom s egyben nyitottabb is, nem utasítok el csípőből semmit, aminek köze van az igazsághoz. Mivel hiszek Istenben, tudok róla, hogy a Sátán is létezik s Ő uralja a bolygónkat, s minden hatalmasság neki engedelmeskedik. A Sátán pedig megkívánja a rendszeres emberáldozatot, de főleg a gyermekáldozatot. Világszerte az összes politikus büszkén mutogatja a kezeivel a sátánimádatot.
Tudom kik a szabadkőművesek s mivel foglalkoznak, tudom milyen módszerekkel dolgoznak alattomosan.

Neked ez mind hülyeség, még azt sem érdekel, hogy a szabadkőművesek tényleg léteznek, azt hiszed UFO-k. Miről akarsz egyáltalán tudni, ha mindent elutasítasz, mert számodra nem racionális? Azt mondod mitológia? nagy lófaszt, hisz a kommunizmus előtt aktív Isten hit volt a magyarságban, a materializmus újkeletű dolog és a Sátán műve, hogy a föld teljes lakosságát Isten ellen fordítsa. Sikerült, persze, hogy sikerült.

Még, aki azt állítja, hogy hisz Istenben, az is hazugságban hisz, mert minden egyházat a Sátán ural.

De próbáld ki, írd be bármelyik külföldi politikus nevét, vezetőét a képkeresőbe s tedd mellé, hogy freemasonry. A sorozatos egybeesés szinte zavarba ejtő. Mindegy, hogy francia, olasz, amerikai, angol, stb. Sátánimádat van és tolják a képedbe. A Disney mesék miért vannak tele sátáni szimbolikával?

De írhatnék, mutathatnék bármit. Sőt már megtettem, helyben járás van :-D

#103845 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:37

Ennyi:

https://www.google.h...iw=1280&bih=862

#103846 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:39

Itt a dolgok nyitja:

5.
Majd felvivén őt az ördög egy nagy magas hegyre, megmutatá néki e föld minden országait egy szempillantásban,
6.
És monda néki az ördög: Néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsőségét; mert nékem adatott, és annak adom, a kinek akarom;
7.
Azért ha te engem imádsz, mindez a tied lesz.

#103847 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:41

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:35

.
.
.

Lefordítom akkor magyarról magyarra...
Miből gondolod, hogy amit te 'tudsz' az az igaz?
És miért mondod, hogy ezekre te magad jöttél rá, amikor egyértelmű, hogy a youtube-ról és hasonlókból táplálkozol?!

A nyitottságoddal nekem nincs semmi bajom, de ezek nem a saját felfedezésid, hanem ezek a számodra elfogadható/szimpatikus gondolatok, amiket innen-onnan beszipkáztál és most már a magadénak tudod...

#103848 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:45

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:10

Sejtem hogy mire gondolsz.. Én magam nem vagyok történelemben jártas.
De ha nem jártál nagyon iskolákba, akkor honnan veszed, hogy ott mit tanítanak és mire alapozod ezt a magas számot?!

#103849 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:53

Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 05. 17. 13:41

Lefordítom akkor magyarról magyarra...
Miből gondolod, hogy amit te 'tudsz' az az igaz?
És miért mondod, hogy ezekre te magad jöttél rá, amikor egyértelmű, hogy a youtube-ról és hasonlókból táplálkozol?!

A nyitottságoddal nekem nincs semmi bajom, de ezek nem a saját felfedezésid, hanem ezek a számodra elfogadható/szimpatikus gondolatok, amiket innen-onnan beszipkáztál és most már a magadénak tudod...

Ugyanezt megkérdezhetem tőled is, hogy amit a világról hiszel, honnan tudod, hogy igaz? Eleve honnan szedted össze? Egy helyről, vagy innen-onnan?
Mióta lett a YT egy szenny hely? Már tegnap felvázoltam, hogy vannak előadók, elmennek országszerte, és van, aki rögzíti, majd feltölti. Pap Gábor pl. mióta YT-os? Elismert professzor, aki egyetemeken tart előadást. Csak egyeseknél kiveri a biztosítékot, mert homlok egyenest mást mond, mint amit az MTA vagy az oktatás diktál.
De olvasok könyveket, olvasok hírportálokat, ami nem központilag vezérelt, stb.

S olvasok Bibliát, ismerem Istent s ugyanaz a lélek van bennem, mint Istenben. Ez már azért is előny, mert Istent nem lehet átverni, Ő tudja mi az igaz. Mivel bennem csak rész szerinti ismeret van, 12 részre van osztva, hogy senki fel ne fuvalkodjon önmagában, ahogy a Sátán is tette, így ha mindent nem is, de nagyjából sikerül kiszűrnöm, hogy mi igaz és mi nem.
Bennem élő lélek van, mert nincs a lelkemben bűn, s 1998-ban üdvösséget kaptam, ahogy írva van az igazság a bűntől megszabadít. Nincs már semmi bűnöm, így Isten szent lelke van bennem. De ez már olyan, mint ha bárki fölé helyezném magam. Erről nincs szó, csak pl. ha nekem megszületett a 2 fiam, már mindkettő a nevemet hordja és hozzám tartoznak, s ezen semmi és senki nem tud változtatni.

Eleve tárgyi bizonyíttéként ott a beavató szentkoronánk, elég meghallgatni róla egy előadást Pap Gábortól, aki művészettörténész, hogy mit üzennek a rajta található jelképek. Padlót fogsz azonnal tőle.

#103850 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 12:59

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:53

Ugyanezt megkérdezhetem tőled is, hogy amit a világról hiszel, honnan tudod, hogy igaz? Eleve honnan szedted össze? Egy helyről, vagy innen-onnan?

Mióta lett a YT egy szenny hely? Már tegnap felvázoltam, hogy vannak előadók, elmennek országszerte, és van, aki rögzíti, majd feltölti.

Látom nem értessz.. Én nem tudom, hogy amiket történelemórán tanultam az mennyire igaz, pont ezért kérdezem tőled, hogy te miért vagy ilyen magabiztos abban, hogy amit te 'tudsz'/hallottál az az..

Én sosem mondtam, hogy egy szenny hely. Csak max annyit próbálok sugallni, hogy helyén kéne kezelni az ott láttott/hallottakat és nem kéne úgy beállítani ezeket a gondolatokat, mintha kb az összes a te fejedből pattant volna ki.

Szerkesztette: chris77 2018. 05. 17. 12:59 -kor

#103851 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:02

Idézet: chris77 - Dátum: 2018. 05. 17. 13:45

Sejtem hogy mire gondolsz.. Én magam nem vagyok történelemben jártas.
De ha nem jártál nagyon iskolákba, akkor honnan veszed, hogy ott mit tanítanak és mire alapozod ezt a magas számot?!

Kitől ered a mondás, hogy amelyik népnek nincs múltja, annak jövője sincs?
Persze, hogy az oktatás arra épül, hogy eltüntessék a valódi múltat az igazságot, mert akkor egy közvetlenül Istenhez tartozó nép, aki arra hivatott, hogy Isten igazságát tanítsa más népekkel és gyógyítson, vagy megmutassa Isten kegyelmét, akkor egy engedelmes, balfasz népséget nyernek, akik képesek 3 műszakban tolni brutto 120-ért és gyengék, egészségtelenek, s beérik esténként a zéjjel nappal Budapesttel meg az okostelefon nyomogatásával.

Ha ez a jelenlegi magyarság képes lenne felismerni a saját múltját, soha többet nem mennének el választásokra és a tévét sem kapcsolnák be, mert tisztában lennének az erejükkel s meglenne a hitük Isten irányában. De egyelőre a szabadkőművesek rabjai, s elhiszik, hogy bármelyik választásnak tétje van. S mindegy, hogy kinek milyen cége van vagy mennyire gazdag.

Van méhész és méh. Mindegy mennyi mézet parkolt össze magának, bizonyíték erre a Questor, nincs felelős és nem is lesz.
Argentínában is csak szabadkőművesek uralkodtak, ott is bezártak a bankok és az emberek törtek, zúztak, gyújtogattak. Másnapra mindenkinek pontosan ugyanannyija volt. Semmije, pedig előtte még létezett brutálisan gazdag és nagyon szegény.

Ha egy bank bezár, hiába mész oda kalimpálni, hogy hol a pénzed.
Questorosok is kimentek napokig üvöltözni, aztán rájöttek, hogy így jártak.
Na ezek a szabadkőművesek, te szépen termelsz mézet, s azt hiszed a tied. Aztán jön a méhész és mindent kiperget.

#103852 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:06

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 13:35

A Disney mesék miért vannak tele sátáni szimbolikával?

Miért? Neked felkapok innen az asztalról egy véletlenszerű baszt és egyből sátn/akármi összeesküvést tudsz belőle csinálni.
Make love not Wor.

#103853 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:07

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 14:02

Persze, hogy az oktatás arra épül, hogy eltüntessék a valódi múltat az igazságot, mert akkor egy közvetlenül Istenhez tartozó nép, aki arra hivatott, hogy Isten igazságát tanítsa más népekkel és gyógyítson, vagy megmutassa Isten kegyelmét, akkor egy engedelmes, balfasz népséget nyernek, akik képesek 3 műszakban tolni brutto 120-ért és gyengék, egészségtelenek, s beérik esténként a zéjjel nappal Budapesttel meg az okostelefon nyomogatásával.

Ha ez a jelenlegi magyarság képes lenne felismerni a saját múltját, soha többet nem mennének el választásokra és a tévét sem kapcsolnák be, mert tisztában lennének az erejükkel s meglenne a hitük Isten irányában. De egyelőre a szabadkőművesek rabjai, s elhiszik, hogy bármelyik választásnak tétje van. S mindegy, hogy kinek milyen cége van vagy mennyire gazdag.

Van méhész és méh. Mindegy mennyi mézet parkolt össze magának, bizonyíték erre a Questor, nincs felelős és nem is lesz.
Argentínában is csak szabadkőművesek uralkodtak, ott is bezártak a bankok és az emberek törtek, zúztak, gyújtogattak. Másnapra mindenkinek pontosan ugyanannyija volt. Semmije, pedig előtte még létezett brutálisan gazdag és nagyon szegény.

Na ezek a szabadkőművesek, te szépen termelsz mézet, s azt hiszed a tied. Aztán jön a méhész és mindent kiperget.

Látod? Erről beszélek.. Csak kiszínezve hajtogatod tovább mások gondolatait.. :(

A bibliásosaidtól is kiráz a hideg.
Annyira látszik, hogy kb copy-paste..

Szerkesztette: chris77 2018. 05. 17. 13:08 -kor

#103854 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:07

Végül is valakiket lecsuktak, de a csalós biznisz az mindenhol ilyen. Te is megcsinálod, hogy időnként nem kapsz pénzt vagy nem fizetnek, nehh?
Make love not Wor.

#103855 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:10

a magyarságnak semmi köze az istenedhez

hülye balfasz szektás

#103856 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 14:07

Végül is valakiket lecsuktak, de a csalós biznisz az mindenhol ilyen. Te is megcsinálod, hogy időnként nem kapsz pénzt vagy nem fizetnek, nehh?

Osztrák meló? Az kirándulás volt :Đ nem lehet alapul venni. Mondhatni tanulópénz, de mi a fiamml még jól jártunk, mert volt, akinek 3 havi bére veszett oda. Mi csak 2.5 hetet voltunk, de soha többet.
No meg ebben a pillanatban is van Magyarországon rabszolga, akinek elveszik a nyugdíját és a fészerben tartják bezárva és minden nap dolgoztatják.
Csak még nem találtak rá, de elég sűrűn derül fény ilyen tettekre.

A Questor kicsit más, mert lehet, hogy valakit lesitteltek, de az a kibaszott sok pénz hol és kinél kötött ki? Vagy, akit lesitteltek az ha kijön és leülte akkor az Övé? Mert valahol kikötött az a pénz. Elfagyizta?
Ez olyan téma, mint a kokain. Mázsa számra érkezik, néha elfognak egy-egy futárt, de ki fogyasztja? Mert nem egy teszkós termék, csak olyan vásárolhatja meg rendszeresen, akinek vastag a pénztárcája.

#103857 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:15

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 17. 14:10

a magyarságnak semmi köze az istenedhez

hülye balfasz szektás

Himnuszt énekled É?
Isten helyett milyen szót használsz?

#103858 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:29

A jelenlegi magyarságnak konkrétan elenyésző ereje van, arról nem beszélve, hogy köbö a tatárok óta nem sok köze van a magyarságnak a honfoglalókhoz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103859 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:35

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 14:15

Himnuszt énekled É?
Isten helyett milyen szót használsz?

Semmilyet, hiszen ez egy költemény.

#103860 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 17. 13:36

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 14:29

A jelenlegi magyarságnak konkrétan elenyésző ereje van, arról nem beszélve, hogy köbö a tatárok óta nem sok köze van a magyarságnak a honfoglalókhoz.

főleg Zvolenszky névvel ;)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5191
  • 5192
  • 5193
  • 5194
  • 5195
  • Utolsó »