Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 05. 17. 13:16
Még ha saját elmélet, de azokét akik a népbutítással hakniznak. Milyen komolyan vehető forrás alapján vázolod a képzelt történelmedet?
Én inkább azon csodálkozom, hogy a központi oktatást az emberek kérdések nélkül benyelik, hogy István államalapító volt s, hogy Magyarország 1000 éves.
Nyilván, mert az MTA a 30-40 ezer éves rovásírásos leletekről már nem vesz tudomást.
Nézd, én azt gondolom rólad is és mindenkiről, aki itt nyüzsög, hogy baromira nem vagytok képben, de a hamis tudathoz ragaszkodtok, mert a többség ezt hiszi. Nincs ebből semmi baj, hogy én vagyok a kakukktojás.
Eleve ott kezdődik az elméletbeli probléma, hogy én nem csak hiszek Istenben, de biztosan tudom, hogy van, hisz már vannak bizonyságaim róla, s azt többször el is meséltem, vagy leírtam, újra meg felesleges.
Na most ebből adódóan más a felfogásom, észlelésem és az igényem is. Egyszerűbb a gondolkodásmódom s egyben nyitottabb is, nem utasítok el csípőből semmit, aminek köze van az igazsághoz. Mivel hiszek Istenben, tudok róla, hogy a Sátán is létezik s Ő uralja a bolygónkat, s minden hatalmasság neki engedelmeskedik. A Sátán pedig megkívánja a rendszeres emberáldozatot, de főleg a gyermekáldozatot. Világszerte az összes politikus büszkén mutogatja a kezeivel a sátánimádatot.
Tudom kik a szabadkőművesek s mivel foglalkoznak, tudom milyen módszerekkel dolgoznak alattomosan.
Neked ez mind hülyeség, még azt sem érdekel, hogy a szabadkőművesek tényleg léteznek, azt hiszed UFO-k. Miről akarsz egyáltalán tudni, ha mindent elutasítasz, mert számodra nem racionális? Azt mondod mitológia? nagy lófaszt, hisz a kommunizmus előtt aktív Isten hit volt a magyarságban, a materializmus újkeletű dolog és a Sátán műve, hogy a föld teljes lakosságát Isten ellen fordítsa. Sikerült, persze, hogy sikerült.
Még, aki azt állítja, hogy hisz Istenben, az is hazugságban hisz, mert minden egyházat a Sátán ural.
De próbáld ki, írd be bármelyik külföldi politikus nevét, vezetőét a képkeresőbe s tedd mellé, hogy freemasonry. A sorozatos egybeesés szinte zavarba ejtő. Mindegy, hogy francia, olasz, amerikai, angol, stb. Sátánimádat van és tolják a képedbe. A Disney mesék miért vannak tele sátáni szimbolikával?
De írhatnék, mutathatnék bármit. Sőt már megtettem, helyben járás van