Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 17. 16:17
A belinkelt csatornán megtalálod a saját égövi jegyedet, amit rólad elmond, az nem ilyen horoszkóp baromság. Csak less rá. Olyan, mint ha elmesélné, hogy a rigó, vagy a szamár, vagy a ganajtúró bogár hogyan viselkedik s milyen az észjárása. Senki sem tud eltérni attól, ami neki rendeltetett.
A veréb verébként fog üzemelni, mindig.
A rák jegyben szülött a rá jellemző dolgokkal rendelkezik ill. amelyik szomszédos vagy vele szemben lévő jegy hatással van rá, ezért tűnik változatosnak.
Magam nyilas vagyok, az egyetlen jegy, amelyik kentaurként van ábrázolva. Négy lábbal a földön, de már az égbe célozva és kizárólag az élet utáni dolgokra koncentrálva. A többi jegy a földi dolgokra tud csak koncentrálni, nekik csak én tudom megmutatni.
Nem bonyás, lelki fejlődés útja, stb.
Gondolod bármit, amit itt a földön összekaparsz átviszed? Én olyan dolgokat gyűjtök s arra rendezkedek be, ami határtalan, s nem földi élet.
A halál nem a vég, de a születés sem a kezdet volt. Az egész élet csak egy piciny része a végtelennek, de mindenki azt hiszi, hogy ez a teljesség.
Az élet csak arra való, hogy te magad dönthess afelől, hogy mit választasz. S erre kapsz néhány évet, helyzeteket, emberi kapcsolatokat.
Lehet választani az alázatot Isten irányában, s a kegyelem megismerését, s lehet társulni a tömeghez, akik a Sátánt követik az egoizmust, a büszkeséget.
Leegyszerűsítve, hogy értsd is: az ember a 6. napon lett teremtve. Isten az első, az Ő száma az egyes. Mindegy, hogy atya, fiú, vagy szentlélek. Mindegyik egyes számot képvisel.
6+1 az 7

De, ha szándékosan megtagadod, akkor csak a 6-os marad az atya a fiú és a szentlélek helyén.
666
Emberi szám.
Az, hogy valaki nem lát a szemétől nem hazugság.
Lehet zagyvaságnak tűnik, de még jobban leredukálom. Tölcsér elvnek hívom. Mindenki meghal s ugyanoda jut. S most a saját elveimtől elrugaszkodva mondom, hogy mindegy, hogy van Isten vagy nincs, aki meghal, ugyanoda kerül, s a hitétől teljes mértékben független. Mert az emberek hite 1000 millió a valóság meg csak egyetlen. Nem véletlenül szerepel a magyar nyelvben az egyszerű szó. Mert az egy utal Istenre, a szer pedig már ismertetve lett. DMT, ami a halálod alkalmával elszabadul az agyadban, hogy örömként éld át a sokkos állapotot, ami a megszűmnéseddel jár. Valójában Isten a legnagyobb drogdíler, mert a legdurvább létező drog. Nem hiába övezte az egyiptomi kultúrában kultikus imádat, vagy a vatikánban jelenleg is. Ott van a pápa botján és a vatikán udvarán szobrot is állítottak neki.