HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5198
  • 5199
  • 5200
  • 5201
  • 5202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103981 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 19. 04:57

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 18. 20:11

Te is megváltoztál, főleg a kommunikációd, de nem szeretnélek basztatni.
Mindenki tudja, hogy a kezdet itt a fórumon varázslatos volt, főleg a talik.
Volt több is, aztán szétszóródtunk a szélrózsa minden irányába s a szituációk a gondolkodásmódot is megváltoztatták.

Ezzel nincs baj, hisz mindenki más környezetbe került a kezdetek óta, inkább az lenne langyos és hígított babavizelet, ha még ugyanott tartanánk.
Magam azt gondolom, hogy itt tanultam meg a valódi helyesírást a fórumon, mert sok lebaszást kaptam miatta, hogy "egyenlőre", stb.

Lamexpert is beköphetne ide egy mondatot.

Meg Csóka Józsi is :Đ

Böfff. :drive: :hemuveg:
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#103982 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 05:06

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 17. 17:33

Kép

Ez csak egy vizsgálóérme, nem kereskedelmi forgalmú volt.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#103983 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 19. 05:57

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 18. 17:45

Na jó, de soha nem volt semmi kapcsolatom azzal a lóval, csak elmentem a tanya mellett. Akárhányszor arra járok körbefutja a tanyát és a levegőbe rugdos a hátsó lábaival, meg nyerít, mint akit végre szabadon engedtek :-D azt értem, hogy érzi a szagomat, de azt honnan tudja ki vagy mi vagyok s esetleg nem támadom meg, mint egy másik ember, amikor ki volt kötve?

Biztos lószarszagod van.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103984 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 06:07

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 18. 19:30

Keress rá a jófogáson arra, hogy Nokia 3310. Eszméletlen ára van, mert szinte lehetetlen lekövetni, ellenben a sugárzása magas.

Miért, a cellainformációk a 3310-ről érvénytelenek? Meg amúgy is érzek ellentmondást abban, hogy valamit lehetetlen lekövetni, ellenben a sugárzása tízszer magasabb. Ez utóbbi is érdekes megállapítás, az adóteljesítménye lehet magasabb, de biztos, hogy nem tízszeres, mert akkor nem lehetett volna az EU-ban forgalmazni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103985 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 07:50

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 05. 19. 07:07

Miért, a cellainformációk a 3310-ről érvénytelenek? Meg amúgy is érzek ellentmondást abban, hogy valamit lehetetlen lekövetni, ellenben a sugárzása tízszer magasabb. Ez utóbbi is érdekes megállapítás, az adóteljesítménye lehet magasabb, de biztos, hogy nem tízszeres, mert akkor nem lehetett volna az EU-ban forgalmazni.

Valamelyik filmem alatt egy srác elég hosszú kommentet írt a 3310-es veszélyeiről. A cellainformáció nem ugyanaz, mint egy okostelefonnál, hogy minden bevitt, regisztrált adatodat megosztod, mobilnettel a zsebedben kamerával rohangálsz, stb.

Egyszer eltűnt Levente, felhívtam a rendőrséget, mondtam, hogy kapcsolják a rétsági kapitányságot, mert azokkal szeretnék beszélni, sok barátom van ott és Ők tudnak segíteni, meg ismerik a környéket. Baszakodott velem a 112, hogy nem lehet, előbb vázoljam az esetet. Én meg lekiabáltam, hogy kapcsold már azt a kurva kapitányságot, mi a fasznak húzod az időmet. Eléggé be voltam pánikolva, csaj meg egyből megmondta hol állok pontosan s mondta, hogy odaküld egy járőrt. Mákom volt mert a haverom jött ki. Szóval szinte méterre pontosan megmondják.

De egy okostelefon nem véletlenül okos, viszont azt, hogy milyen adatokat szipkáznak le rólad, arról még csak sejtésem sincs.
Nem véletlenül hordanak a bűnözők ilyen régi telefonokat. Vagy ez is csak legenda? Balázséknál egyik reggel erről volt szó s sorolták, hogy inkább ők is átállnak nyomógombos telefonra.

#103986 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 07:52

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2018. 05. 18. 22:07

Akkor kis ajándék az archívumból:
https://photos.app.g...kMa34ynC8yV2GP8

Aztakurva :Đ köszi, nekem csak filmek vannak hwsw-s arcokról a pinyóban valamelyik vinyón. Jahno olyan kis pilincka geci volt, mint a kisujjam :nevet:

#103987 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 07:55

Idézet

StormChild 2 hónapja
Az, de mivel csak GSM-es, keveset használd, mert amíg a 3G csak 35-40mW-tal sugároz, a GSM 1,5W körül! Nekem is még megvan a 3310-esem, de nincs az a pénz, amiért újra azt használjam... 2002-ben még imádtam. :))

Idézet

StormChild 2 hónapja (szerkesztve)
Zvolenszki Zoltán Csak akkor veszélyes, amikor telefonálsz, egyébként kb. félóránként jelentkezik be a toronyra. Heti pár hívásnál jobb a GSM, ráadásul nem látják méterre pontosan, merre jársz. Nekem, sajnos, többet kell telefonálnom, kb. heti 1-2 órát átlagosan, így nekem jobb a 3G. (A 4G viszont kb. annyira sugároz, mint a GSM, csak éppen folyamatosan.)

#103988 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 08:07

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 08:55

...

Összefoglalom írtak valamit és te beszopod.

#103989 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 08:49

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 05. 19. 09:07

Összefoglalom írtak valamit és te beszopod.

Nem, ez részedről inkább minősítés, helyette leírhatnád azt, amit te tudsz erről. Ugyanis amit leírtál, semmilyen információt nem adtál át, ahogy pl. Stormchild tette, itt jegyezném meg, hogy ha körülnézel az oldalán, talán feltűnik, hogy nem a levegőbe beszélt:

http://web.nordtelekom.hu/electronic/

#103990 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 08:56

Idézet: csozsi - Dátum: 2018. 05. 19. 06:06

Ez csak egy vizsgálóérme, nem kereskedelmi forgalmú volt.

Na, akkor még titkos is volt, nem juthatott akárkinek. Szép!
Make love not Wor.

#103991 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 08:59

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 08:50

Eléggé be voltam pánikolva, csaj meg egyből megmondta hol állok pontosan s mondta, hogy odaküld egy járőrt. Mákom volt mert a haverom jött ki. Szóval szinte méterre pontosan megmondják.

De egy okostelefon nem véletlenül okos, viszont azt, hogy milyen adatokat szipkáznak le rólad, arról még csak sejtésem sincs.
Nem véletlenül hordanak a bűnözők ilyen régi telefonokat. Vagy ez is csak legenda? Balázséknál egyik reggel erről volt szó s sorolták, hogy inkább ők is átállnak nyomógombos telefonra.

Akkor az vezetékes telefonfülke volt.

Okostelefon olyan, vannak is csúnya adatlopások, de ez megint más. Ha követnéd a világot, akkor kiderülne, hogy a nagyon kemény arcok eddig Gmailt használtak.
Make love not Wor.

#103992 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 09:00

valamit lehetetlen lekövetni, ellenben a sugárzása tízszer magasabb. Ez utóbbi is érdekes megállapítás, az adóteljesítménye lehet magasabb, de biztos, hogy nem tízszeres, mert akkor nem lehetett volna az EU-ban forgalmazni.

És akkor a mi fejünkhöz vágta, hogy nem gondolkozunk.
Make love not Wor.

#103993 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 09:06

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 09:49

Nem, ez részedről inkább minősítés, helyette leírhatnád azt, amit te tudsz erről. Ugyanis amit leírtál, semmilyen információt nem adtál át, ahogy pl. Stormchild tette, itt jegyezném meg, hogy ha körülnézel az oldalán, talán feltűnik, hogy nem a levegőbe beszélt:

http://web.nordtelekom.hu/electronic/

Akkor kezdjük először Karl Rothammellel. Majd BTS, BSC, MSC..
Make love not Wor.

#103994 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 15:09

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 10:00

És akkor a mi fejünkhöz vágta, hogy nem gondolkozunk.

Mindenki gondolkozik, de gondolom számodra csoda, hogy mindenki más irányban :wub:
Egyébként szeretném lezárni a topik végét egyetértésben s nem ellenségeskedéssel.
Ennek a titka az, hogy nagyon sok időt pazaroltunk egymásra, aki itt megfordult.
Ez már majdnem házasság, sőt eszembe jutott az is, hogy újra belevágnék abba, hogy szerzek neked domain reggelőket, csak általában bogár szintjén mozognak.

Van a parasztház nyilászárós faszi, nem túl okos, de pár napja lekiabálta a nejemet, hogy nem működik a weboldal. Hát a faszomat, nyilván nem érti, hogy a nejem csak grafikázott, s nem üzemeltető, azt sem érti, hogy néha fizetni is kéne.
Nagyjából semmit sem ért az egészből, de ezt neked nem kell magyarázni.

Neki a nejem a kontakt, Ő nem hibás semmiben, nem megy a weboldala. Valami ilyesmi miatt nem erőltettük.
Túl sok ostoba ember akar weboldalt.
De, ha leszarósra veszem, bármikor újra beszállhatok a játékba, azzal a kikötéssel, hogy téged keressen utána kizárólag :nevet:

De amúgy is egy héten belül szinte naponta Budapesten leszek a használt cuccok miatt, meg új sorozat indul, ilyen rémes történetek egy számtech szerviz jelenjéből, vihogással, elbaszásokkal.

Amikor utoljára jártam ott, 3 db kiba drága processzort égettek le a szemem előtt, mert nem jöttek rá, hogy mi a hiba, de tovább rakták a procikat a gépbe :-D jó csapat (volt) ma már csak a tulaj van. De akkoriban is voltak meredek történetek. Laptopba egy másik ugyanolyan laptop vinyóját rakták bele. El lehet képzelni a 2 embert, amikor otthon bekapcsolta, és elindította. Más adatai, más levelező, más böngésző, más minden :Đ

Utána vezették be a ládás megoldást, ha egy laptop bontódik, minden alkatrésze egy ládába kerüljön.

Na de ilyen furcsaságok és UFO-s megoldások a mai nap is vannak, azt fogom filmezni és átveszem tőle a hirdetéseket, hadd szerkesszen.

Ugyanitt Budapestről, vonzáskörzetből laptopszervizes kerestetik :-D

Bejelentés nélkül, 300 Ft-os órabér, stb. Nem kell komolyan venni, de nem ártana, ha ügyfélbarát, elnéző, stressztűrő, stb. Mert némelyik elég hülye tud lenni.

#103995 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 16:43

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 16:09

Mindenki gondolkozik, de gondolom számodra csoda, hogy mindenki más irányban :wub:

Van a parasztház nyilászárós faszi, nem túl okos, de pár napja lekiabálta a nejemet, hogy nem működik a weboldal. Hát a faszomat, nyilván nem érti, hogy a nejem csak grafikázott, s nem üzemeltető, azt sem érti, hogy néha fizetni is kéne.
Nagyjából semmit sem ért az egészből, de ezt neked nem kell magyarázni.

Neki a nejem a kontakt, Ő nem hibás semmiben, nem megy a weboldala. Valami ilyesmi miatt nem erőltettük.

Jó, de a GSMnél nehéz más irányba gondolkozni, nemzetközi műszaki szabványok vannak, ott a Huaweis, Ericssonos, Nokiás mérnök és üzemeltető, azok kb. egy nyelvet beszélnek a telepítős mérnökökkel és tervezőkkel, hogy az egész egy rendszerben működjön, oda tláljon a hívás ahova és van SMS meg 3G, meg minden. Cuccokban végfok, annál többet nehéz leadni. Meg az SNR. Érted.

Jahh, azok olyanok. Amúgy egyszer kellene rendesen elmesélni, hogy mi van, vagy ki miért felel. Másik domainos meg egész jól keres rajta, néha megsimogatja a júzert és kész, de ugyanez van a WP-s oldalakkal is, legtöbb ügyfélnek nem mondják el, hogy ezt időnként babrálni kell és a működése is pénzbe kerül, mert van éves díja.

Itt a nejed annyiban hibás, hogy KÉTSZER szopatott keresztbe ezzel és mással is, hogy felhív, nem megy, tegyem rendben, majd aznap még ír három levelet, hogy mi van már mert kurva sürgős, aztán kinyögi, hogy jajj izé inkább kimenti magát és megy másik irányba, mert a faszi hülye és nem fizet és amúgy is. Ez engem hol érdekeljen? Aki rendel valamit, az fizessen, vagy legalább találja ki mennyire megbízható a júzer és akkor elküldjük a faszba. Aztán megjelent a következő webese, az valami ezoterikus picsa volt, írtam Neki, hogy mi, azóta sem akart válaszolni. És eltelt 3 év, akkor 2 évre hosszabbítottam, most csak egyre és megint lejárt. Amúgy írt nekem is levelet, még gondolkozom mi legyen mert a T lazán 5ezer/SIM-ért állítja vissza a letiltott szolgáltatásokat és az a bajom, hogy ezt nem tehetem meg, valamint az országban a behajtás, mint fogalom sem létezik.

Webet is fel kellene fogni, hogy olyan, mint a nőgyógyász, kb. bizalmi állás, ha az asszonyt kérdezi, akkor Neki kell válaszolni és vagy elküldeni a faszba a csókát vagy valameddig simulni a hülyeségeihez és akkor kész, lehet fejni.
Make love not Wor.

#103996 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 17:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 17:43

domain reg

Azt gondolom érdemes lenne visszatérni az alapokhoz, és újra tárgyalni. Két oka van, a csatornám már rég alkalmas ilyesmire, hisz látogatott.
Ki tudja ki találja meg, de ingyen van.

Az egy dolog, hogy elbasztunk dolgokat, de ki nem basz el dolgokat, vagy sokall be emberek reakcióitól?
Én azt mondom nincs veszve, új alapokra épül (talán). Ha van kedved hozzá, nekem is előre megy a szekér, így nem zárom ki a lehetőséget.

#103997 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:01

Jahno! Megtennéd, hogy szimbolikusan kibaszol a fórumról a zárás előtt egy nappal? Annyira jól esne, de komolyan :Đ soha nem fogom szóvá tenni senkinek és sehol, becs szó. De ha már zárul mókamiki tára vagy mi a faszom, nem fér bele? Kevés ember mondhatja el magáról, hogy kibaszták innen :Đ

Olyan jó érzés lenne, lécci kúrjál már ki innen a picsába. Mindegy mikor, nyilván észlelni fogom, nem lesz harag :Đ

:wub:

#103998 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:02

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 18:19

Azt gondolom érdemes lenne visszatérni az alapokhoz, és újra tárgyalni. Két oka van, a csatornám már rég alkalmas ilyesmire, hisz látogatott.
Ki tudja ki találja meg, de ingyen van.

Az egy dolog, hogy elbasztunk dolgokat, de ki nem basz el dolgokat, vagy sokall be emberek reakcióitól?
Én azt mondom nincs veszve, új alapokra épül (talán). Ha van kedved hozzá, nekem is előre megy a szekér, így nem zárom ki a lehetőséget.

Én mondtam, ismerős kitanulta a WP-t, faluban többi ismerősét behálózta ahogy Bánk környékén kezdtük aztán tele vagyok occsó weboldalakkal, keres rajt évente is fixen oszt tök jó. Van amit én számlázok direktben, van amit továbbértékesít és egyéb konstruciók.
Make love not Wor.

#103999 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:02

Hja, és Ücsüküét is, mert Ő egy igazi pina :nevet: női alsóneműben jár, amit a neje a mosásba küldött :Đ

#104000 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:03

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 19:01

Jahno! Megtennéd, hogy szimbolikusan kibaszol a fórumról a zárás előtt egy nappal?

Nem, ezt már többzsör kérted és Rajtad kívül még ketten, de csakazértsem :-D

Amúgy választás előtt volt egy kis párthatalmi roham, azokat kibaszkodtam szorgalmasan. És Gyula volt aki önként távozott, meg persze a spammerek, reklámozós gecik, egyéb gyökérarcúak.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5198
  • 5199
  • 5200
  • 5201
  • 5202
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.