HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5199
  • 5200
  • 5201
  • 5202
  • 5203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#104001 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 19:02

Én mondtam, ismerős kitanulta a WP-t, faluban többi ismerősét behálózta ahogy Bánk környékén kezdtük aztán tele vagyok occsó weboldalakkal, keres rajt évente is fixen oszt tök jó. Van amit én számlázok direktben, van amit továbbértékesít és egyéb konstruciók.

Asszem nem érted. Leszarom a pénzedet, van saját bevételem. Nekem a te domain regisztrációd arra jó, hogy a nejem lekösse a fölös energiáit, és fejlessze a tudását, mert leragadt a html-nél.

Neki van egy egyszeri bevétele, eleget tesz a megrendelő igényeinek, tanul, keres, ráles, érdeklődik, de utána te is és a megrendelő is végleg felejtse el a létezésünket, kivéve, ha frissíteni kell. Ez a baj pont most a parasztházzal, csak a nejem elérhetőségét látják, leszarják, hogy te is létezel, azt is leszarják, hogy fizetni kellene. Nekik egy gondjuk van, hogy a weboldal nem működik. A nejem hiába mondja neki, hogy Ő csak grafikázta, kurvára nem érdekli a faszit, csak óbégat, azt sem nagyon érti, hogy ez nem egyszeri alkalom volt, néha hosszzabítani kellene, stbn. Ha még egyszer telefonál, vagy idejön a házunk elé, én hívlak fel, hogy magyarázd el neki :Đ

#104002 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:23

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 19:08

Asszem nem érted. Leszarom a pénzedet, van saját bevételem. Nekem a te domain regisztrációd arra jó, hogy a nejem lekösse a fölös energiáit, és fejlessze a tudását, mert leragadt a html-nél.

De ha fejleszti a tudását és még pénzt is keres vele, akkor az jobb lehet nem? Azt mondjuk észrevettem, hogy ha valaminek nagy erővel nekimész idővel azt is leszarod meg a szart is leszarod.

Ha a csóka odamegy a házadhoz, akkor megyek én is, oszt csak akad ott egy Fuxtec amivel udvariasan meggyőzöm, hogy jön kb. 40 küveccsel.
Make love not Wor.

#104003 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:26

szerintem Jahno a legkevésbé sem arra vágyik, hogy naponta oldhassa meg semmihez se értő hülyék idióta igényeit pluszban.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#104004 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 19:23

oszt csak akad ott egy Fuxtec amivel udvariasan meggyőzöm, hogy jön kb. 40 küveccsel.

Legalább megjegyezted a márkanevet :Đ ha legközelebb fűrészre, kertigépre lesz igényed...izé :-D

#104005 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:35

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 05. 19. 19:26

szerintem Jahno a legkevésbé sem arra vágyik, hogy naponta oldhassa meg semmihez se értő hülyék idióta igényeit pluszban.

Ott egy email, vegye tudomásul. Nem bonyolult. Aztán fizessen :-D Nke autóson is kicsit egyszerűen adta elő, hogy miképpen működhet a piac. 2-3 ügyfél egy teljes hónapra teljesen véletlenszerűen let tud kötni és reménytelen bármit is ütemezni. Főleg ilyeneket, akik időnként megvilágosodnak és akármi. Az a jó, mikor ismételgeti üönmagát, vagy minden egyes visszapattanó levélnél felhív és nem érti. De jön a "mikor csinálod meg a..." Mit? Az működik, kapsz levelet, ki is megy. Az, hogy a túloldali fél viszsabassza, nem mindig teljesen az én hibám. Meg ilyenek.

Amúgy működhetett volna, csak néhány olyan júzert is begyűjtött akikkel inkább sörözni és seggest ugrani kellene, vagy lehet nem is volt igazán szüksége a weboldalra. Aztán én is hozzágugáasodtam, szarnék az egészbe de ez nekem kerül sokba :-D
Make love not Wor.

#104006 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:36

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 19:35

Legalább megjegyezted a márkanevet :Đ ha legközelebb fűrészre, kertigépre lesz igényed...izé :-D

Fűrészből Stihl, egyébből Makita, amúgy mikor mire mit.
Make love not Wor.

#104007 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:37

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 05. 19. 19:26

Kinek a vágyálma ez? Szerinted miért álltunk le vele?
Olyan dolgokkal kerestek, amihez semmi közünk, Jahno-ra tartozik. Elfelejtette a domain hozzáférést alap. Miért nem frissül? Azért, mert nem igényelte s nincs ingyen, ha elmagyarázod, akkor a kurva anyámat, stb. Nem egyszerű meló.

#104008 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 19:36

Fűrészből Stihl, egyébből Makita, amúgy mikor mire mit.

Csak a Fuxtec, mert csak :Đ új generáció, ugyanazt tudja, csak 10%-ba kerül :cool: hosszú évek óta tolom vele.
Faszom se fizet alkatrészekért 10X árat, mert bejáratott márkanév, majd bejáratok én egy másikat.

#104009 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:40

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 19:37

Kinek a vágyálma ez? Szerinted miért álltunk le vele?
Olyan dolgokkal kerestek, amihez semmi közünk, Jahno-ra tartozik. Elfelejtette a domain hozzáférést alap. Miért nem frissül? Azért, mert nem igényelte s nincs ingyen, ha elmagyarázod, akkor a kurva anyámat, stb. Nem egyszerű meló.

Pedig a frissítés a webes dolga én akkor morgolódom, ha feltörik, akkor szóljon ha leáll, ha új jelszó kell, meg izé. Műszaki része nahh. Persze lehet egy kézben is tartani, de sosem működött és reménytelen, azt ott környékben házon belül el kell intézni. Van akinek megy, egyik srác végigtolta itt délvidéket Szigethalom/Ráckeve és egyéb környékbeli kisvállalkozásoka szaraival. Meg is tartottam az új webszervert. Aztán saját hatáskörben intézi, ugrál a júzernek, az meg fizet.
Make love not Wor.

#104010 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:43

Hja, és én is Stihl és Husqvarna-val kezdtem, de besokalltam, mert a szerviz kiba drága, egy lap 8000, egy lánc 6000, volt Makitám is. Elajándékoztam mindent a gecibe. Fuxi lap 2500, Fuxi lánc 2500, nincs közte egekbe kiáltó különbség.
Lassan 4. éve tolom a 6150-es fűrészemmel, csak tankoltam és éleztem. Már rég rájöttem, hogy a márkanevet kell megfizetni, de ugyanott készül.
Kína.

#104011 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 19:40

Aztán saját hatáskörben intézi, ugrál a júzernek, az meg fizet.

A Fő probléma azon van, hogy azt hiszik egyszeri költség, ezt nehéz elmagyarázni itt vidéken. Bármi változást szeretne, vagy hogy a domain pörögjön tovább az költséggel jár s nem értik.

Az ezzel járó felvilágosítás, hogy én hívom vissza s hosszasan vázolom, hogy értse, az meg az én külön költségem. Nem véletlenül akadtunk le, hülyékből áll az ország, s ezek mennek el szavazni, én meg nem :-D

#104012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 18:51

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 19:47

A Fő probléma azon van, hogy azt hiszik egyszeri költség, ezt nehéz elmagyarázni itt vidéken. Bármi változást szeretne, vagy hogy a domain pörögjön tovább az költséggel jár s nem értik.

Jahh, lehet egyszeri költség is, csak akkor legyen mondjuk 400-500ezer forint környéke és jók is vagyunk hosszabb távra.
Make love not Wor.

#104013 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 19:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 19:51

Jahh, lehet egyszeri költség is, csak akkor legyen mondjuk 400-500ezer forint környéke és jók is vagyunk hosszabb távra.

Vegyél alapul egy vidéki, egyszerű gondolkodású embert számla nélkül, mert eleve úgy igényli, hátha úgy olcsóbb. Eleve így indul.

A nejem összeadja neki, s a megrendelő részéről ez letudva, s örök élet. A te elérhetőségeidet hiába kapta meg, a nejem az első, akit elér és lekiabál, hogy mi a faszom van?

Az egy dolog, hogy ostoba és elmagyarázni képtelenség neki, hogy ez olyasmi, mint a telefonszámla, hogy ha tovább szeretne jelen lenni, az újabb költség. A nejem elég sokat harcolt ilyen hülyékel s még most is megtalálják. Bizos mi hibáztunk, hogy már az elején nem közöltük azt, ami egyértelmű. De lehet ezt újh alapokra helyezni.

#104014 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 19:09

Mindig is nagy kedvencem volt Hansen, Szlovákiában találkoztam vele egy pici koncerten, ahol vendég volt, mint énekes.

Ez a dal meg úgy ahogy van Sátánimádat, csak akkor még nem tudtam, a csajt viszont sunáznám, másik zenekarban kornyikál, az sem rossz.

https://www.youtube....h?v=PQnL6cjo3iY

#104015 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 19:15

Jahno! Csak, hogy értsd kikkel vagyok körülvéve. Pár perce facebbok privát üzenet. Telefonnal lefilmezte a számítógépet, hogy nem indul s nem ad képet.
Te mit válaszolnál neki? Ezért nem vállalok senkinek semmit, csak azoknak, akik már ismernek s értik, hogy ha valamit mondok az úgy van.

#104016 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 19:24

Válaszban leírom neki, hogy szemrevétel elkerülhetetlen, a távgyógyítás nem müxi, erre küld egy like jelet.
A kurva anyját az ilyennek.

#104017 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 22:18

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 18. 19:36

RICS ilyenkor hol marad bazzeg? Ő volt a bolhapiac szigorú moderátora, egy igazi balfasz :Đ jöhetne koccintani a végére :-D baszomaszáját.

Meg Cheese.

Garmacor azt írta, hogy nem járt erre ezer éve és leszarja.
Make love not Wor.

#104018 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 22:19

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 19. 20:24

Válaszban leírom neki, hogy szemrevétel elkerülhetetlen, a távgyógyítás nem müxi, erre küld egy like jelet.
A kurva anyját az ilyennek.

Ezek mindenre azt küldenek.

Fotós csoportban is van pár hülye:

Kép

Távgyógyítás főleg szarabb, mert rászoknak és az időnként fizetősöknél is úgy érzi az ember, hogy nem térül meg.
Make love not Wor.

#104019 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 22:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 19. 23:19

Ezek mindenre azt küldenek.

Fotós csoportban is van pár hülye:

Möhözés

Távgyógyítás főleg szarabb, mert rászoknak és az időnként fizetősöknél is úgy érzi az ember, hogy nem térül meg.

És ez elissza a sört előlünk.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#104020 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 19. 22:40

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 05. 19. 23:34

És ez elissza a sört előlünk.

1 hónapja csináltam gyűjtést az év hülyéiből. Durva vót.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5199
  • 5200
  • 5201
  • 5202
  • 5203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.