Sziasztok!
Egy problémám adódott ezzel a routerrel.
Sokáig rendesen működött, de ma, mikor az IP cím és a jelszó beírása után beléptem a konfigurációs menübe (ott kellene leni a zöld színű sáv alatt a d100 felirat mellett a HOME, ADVANCED, TOOLS, STATUS, SUPPORT gomboknak) ,csak üresség fogadott, nincsenek a helyükön a gombok. Semmi más funkciót nem érek el, csak az INTERNET beállításokat, és a LAN beállításokat. Valami szoftver kavarodás lehet. Próbáltam már újraindítani, resetelni de sajnos nem segített. Arra már én jöttem rá, hogy a böngésző címsorába megfelelő címet írva előjönnek a menüpontok
(ez pl.a lan beállításoknál:http://192.168.0.1/Home/bsc_lan.htm?,
az internet beállításoknál 192.168.0.1/Home/bsc_internet.htm?). A LAN beállításokat így találtam meg. Szeretném frissíteni a firmwaret, de az a TOOLS menüpont alatt van, ami ugye nem érhető el. Úgy tudnátok segíteni nekem, hogy beléptek abba a menüpontba, ahol a frissítés van, és leírjátok nekem ide, hogy a böngésző címsávjában milyen cím van. Ha minden jól megy, akkor azt beírom, és akkor nálam is be fog jönni az az ablak, ahol tudok frissíteni, és talán feléled a szerkezet.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv. István
Oldal 1 / 1
D-link D-100 probléma firmware frissítés, rejtélyes hiba
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1