HWSW Informatikai Kerekasztal: indie és budget játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

indie és budget játékok független és kis játékstúdiók alkotásai

#241 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 26. 21:09

1-et visszaolvasni?  :think:  :D

#242 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 21:59

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. szept. 26., szombat - 21:09

1-et visszaolvasni?  :think:  :D

Túlságosan elterelték arról a pár szavas postról a figyelmemet a képek. :D
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#243 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 13:29

Nekem ez nagyon nem tetszik. Bár az Alien Shooter sem tetszett. Nagyon gagyi a megvalósítás.
Akkor már végignyomom mégegyszer a Shadowgrounds Survivort, annak volt hangulata is :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#244 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 16:26

1x akar jót az ember  :(

Am ízlések és pofonok, sztem marha jó, Tény hogy nem egy AA kategóriás cucc, de stílust nézve jójez  ;)

#245 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 22:32

Windosill. Érdekes flash-kaland. Teljesen egyedi, és csak 2 euro. Az első fele a weben is játszható ingyen.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az alkotó előző játéka, ami ingyenes:

Feed the Head

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Utóbbi hatalmas élmény, kötelező!

Szerkesztette: spidey 2009. 09. 27. 23:12 -kor

#246 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 06:25

Machinarium demo

http://www.fileplane...achinarium-Demo

Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#247 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:33

Itt egy másik link ha nem szeretitek a Fileplanetet: http://www.demonews....52&st=61600&dl=

Imádnivaló a játék. Aprólékosan van megrajzolva (érdemes a háttereket is elnézegetni), jók a feladványok, hangulatos a zene és barátságos az atmoszféra. Próbáljátok ki, 33MB az egész :)

#248 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:41

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 30., szerda - 19:33

Itt egy másik link ha nem szeretitek a Fileplanetet: http://www.demonews....52&st=61600&dl=

Imádnivaló a játék. Aprólékosan van megrajzolva (érdemes a háttereket is elnézegetni), jók a feladványok, hangulatos a zene és barátságos az atmoszféra. Próbáljátok ki, 33MB az egész :)

3d kártya nélkül megy? Mert akkor letöltöm és felteszem a virtuális XP-mre :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#249 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:53

Flash alatt fut mint a Samorost.

#250 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 09:58

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. szept. 30., szerda - 20:53

Flash alatt fut mint a Samorost.

Na, akkor letöltöm és megnézem, köszi.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#251 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 16:52

Zombie driver

Novemberbe jön. Tiszta jó :D

#252 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 17:15

Aranyos :) GTA2 vagy az Ignition de jó is lenne ezzel a motorral :D

#253 Felhasználó inaktív   Mr_Smith 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 03. 21:47

Hát gondoltam, hogy ütni fog ez a Machinarium, de azért nem, hogy ennyire. :) Marha jó ötletek vannak benne, mint például a minijáték teljesítése után megnézhető végigjátszása az adott képernyőnek, vagy az, hogy a kurzor ugyan átváltozik ha valamit lehet akciózni, de csak főszereplő robot közelében. Nem tudom, hogy más kalandjátékba már volt-e ilyen, de ezzel ügyesen megoldották, azt hogy igenis gondolkodni kelljen a megfejtésen ahelyett, hogy csak végigpásztázzuk a kurzorral a képernyőt. A zenéje is zseniális lett szerintem, szóval mostmár aztán tényleg tűkön ülve várom a teljes verziót. :)

#254 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 23:04

Engem is megleptek a készítok, még így a Samorost két része után is. Rengeteg benne az élet és a részletesség, látszik hogy odafigyeltek minden apróságra. 16-án jon a teljes :)

A Questionaut-ot, The Quest for the Rest-et meg a Little Wheel-t ismered? Utóbbi nem az Amanita munkája de szintén kellemes idotoltés.

#255 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 09:01

Zombidrájver ftw  :Đ

Mindjárt csinálhatnának egy Death Rally 2-t is ezzel a mocival  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#256 Felhasználó inaktív   Mr_Smith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 12:06

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. okt. 3., szombat - 23:04

Engem is megleptek a készítok, még így a Samorost két része után is. Rengeteg benne az élet és a részletesség, látszik hogy odafigyeltek minden apróságra. 16-án jon a teljes :)

A Questionaut-ot, The Quest for the Rest-et meg a Little Wheel-t ismered? Utóbbi nem az Amanita munkája de szintén kellemes idotoltés.

Ismerem amiket írtál. Az Amanita játékok nagyon jók persze, ők nem tudnak hibázni, :) bár őszintén szólva a Questionaut nekem személy szerint annyira nem tetszett, de az amúgy is inkább a fiatalabb korosztálynak készült. A Little Wheel is  szép, hangulatos kis játék, csak sajnos kihívás az nem sok volt benne. Hát igen, flash-es játékok közül még mindig a két Samorost az etalon. :)

#257 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 17:49

Questionaut a BBC megbízásából készult, iskoláknak. Nekem is foleg a Samorosthoz hasonló szurrealitása és a zenéje tetszett, maga a játék nyilván nem mérheto kalandjátékokhoz. De gondolom te is tudtad mindezt :) Little Wheel meg ja, rovid. Hát, ez van. Vannak meg rajtuk kívul kozepes alkotások a Blue Tea oldalán de ahogy írtad, a Samorostnál nem bír senki sem jobbat csinálni. Kivéve az Amanitát persze, most a Machinariummal legalább akkorát alkotnak.

Nehéz hasonlókat találni. A Full Pipe hasonlóan szurreális de maga a játék és a feladványok eléggé értelmetlenek, már az elején abbahagytam. Gravity Bone-t ajánlotta itt valaki régebben, nagyon rovid de legalább kellemes. Kicsit elrugaszkodva a Sanitarium még egy olyan játék ami vetekszik a Samorost atmoszférájával és világával annak ellenére hogy nincs bennuk sok kozos vonás. Mindenképpen vidd végig, nem fogod megbánni. Animációkból a The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello-t kotelezo megnézni (youtube-on is fent van).
Nos, remélem nem mindet ismerted és szereztem neked pár kellemes órát :)

#258 Felhasználó inaktív   Mr_Smith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 05. 16:54

Köszi a tippeket. ;) A Full Pipe-ot és a Gravity Bone-t már ismertem de őszintén szólva egyik sem fogott meg annyira. A Sanitarium-ról viszont még nem hallottam, de sikerült kipróbálni és tényleg ígéretesnek tűnik. Remélem végig ilyen izgalmas marad a sztori, mert eddig nagyon tetszik. :) Jasper Morello-nak még csak a trailer-ét néztem meg, de nagyon kíváncsivá tett. Pont mostanában kerestem valami jó steampunk filmet, szóval ez most kapóra jött. :)

#259 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 06. 19:22

Mondjuk a Sanitarium nem indie játék, de a sztori csak jobb lesz idővel, fogsz nagyokat nézni :)

#260 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 16:04

A Sanitariumnal atmoszferikusabb kalandjatekot nehez lesz talalni :)

Mas.

Elvontabb de igenyes kis flash jatekokbol Zeebarf alkotasai sem rosszak. Nem linkelem be oket egyenkent, az alabbi honlapon mindegyik megtalalhato vegigjatszassal es leirasokkal: http://www.zeebarf.com/games.html
Alulrol felfele erdemes oket kiprobalni. Talan tobben ismeritek a legalsot: itt egy Foldre erkezo parazitanak kell segiteni hogy egyre nagyobb zsakmanyok elejtesevel felfejlodjon, az Alien filmbol ismert xenomorph modjan. Eleg veres es brutalis tortenet, a cime The Visitor.
Kép

Felette Reemus tortenetei talalhatoak, ezek a "juss tovabb a kovetkezo helyszinre a megfelelo helyekre kattintva" jatekok koze tartoznak. Erdemes veluk megejteni egy probat.
Kép

Az oldal tetejen talalhato Small Favor sorozatot nem ismerem es nem is probaltam de ezek a legujabb Zeebarf alkotasok.
Kép

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.