HWSW Informatikai Kerekasztal: indie és budget játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

indie és budget játékok független és kis játékstúdiók alkotásai

#81 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 19. 01:49

Úgy tudtam hogy csak a hetedik részben volt. Ami nem is baj mivel csak azzal az eggyel játszottam :D De imádtam én is :up:

Ha gondolod akkor regisztrálj aztán nyomhatunk baráti partikat :) Még a pakliváltás elott voltam fent úgyhogy valószínuleg nekem is érdemes új accot kezdeni és osszeválogatni egy normálisabb kártyacsomagot. Anno munkahelyen mennyit nyomtam ezzel... :rolleyes:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#82 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 19. 01:58

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 19., hétfő - 1:49

Úgy tudtam hogy csak a hetedik részben volt. Ami nem is baj mivel csak azzal az eggyel játszottam :D De imádtam én is :up:

Ha gondolod akkor regisztrálj aztán nyomhatunk baráti partikat :) Még a pakliváltás elott voltam fent úgyhogy valószínuleg nekem is érdemes új accot kezdeni és osszeválogatni egy normálisabb kártyacsomagot. Anno munkahelyen mennyit nyomtam ezzel... :rolleyes:

Nyolcadikban is volt :)

Minnyá regelek.  :)

Jó lenne amúgy a sima verzsönből egy multiplayer capable kliens, ez a webes kicsit bonya :)

Szerkesztette: JonesC 2009. 01. 19. 02:18 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#83 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 22:57

Emberek, megint kéne egy kis help : Samorost 2, mikor lezuhanunk a hal formájú bolygóra, felakad az asztronautánk a póznára, a kisbogár járkál a nagyobbik körül, és a kutya rázza a póznát, meg én is hintázok a kiskrapekkal, de nem akar leesni...  :think:

Free

Szerk.: Megvan, csak az időzítést nem jól babráltam...  :rolleyes:

Szerkesztette: Dr. Freeman 2009. 01. 21. 23:10 -kor

Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#84 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 21:15

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tavasszal jon a Zeno Clash (info a topic elso hozzászólásában), 20 dollárra redukált áron Steamen és D2D-n.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#85 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 21:19

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 21:15

Tavasszal jon a Zeno Clash (info a topic elso hozzászólásában), 20 dollárra redukált áron Steamen és D2D-n.

Na, szó, mi szó, nem néztem utána sajnos, mert a codok, meg a Eschalon elvette az időmet, de majd írok vmikor...

2 kérdés: Csak steamről lesz-e leszedhető, és lesz single része is, vagy csak online móka ez? :)

Free

Szerk.:

Igazából nekem maguk a fegyverek jönnek be nagyon, meg a játék környezete. :

Csontbunkó

Számszeríj

Dupla halpisztoly ( :D)

Gránátlövő puska

Kalapács

Muskéta

Koponya bomba

Most még ennyi az arzenál, lehet h még bővül....

Szerkesztette: Dr. Freeman 2009. 01. 22. 21:24 -kor

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#86 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 08:53

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 20:19

Ez az egyik screenshoton is latszik. Nagyon jo, latszik a hal szaja, uszonyai meg az elrothadt szeme :D Beteszem a kepet:

Kép

Jo etvagyat a tojasrantottahoz :)

#87 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 10:15

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 8:53

Ez az egyik screenshoton is latszik. Nagyon jo, latszik a hal szaja, uszonyai meg az elrothadt szeme :D Beteszem a kepet:

Jo etvagyat a tojasrantottahoz :)

Én is így akartam betenni, csak nem jöttem rá h kell ,ezért csak a image-el linkeltem a dolgokat :D

Free

Bár nekem a musket meg a crossbow jön be a legjobban, mert hát lövöldözni lehet velük, ez a fisgun kicsit....khmm.... fura  :D Bár, nem mintha maga a játék ne lenne az..... Remélem nálam is futni fog vhogy.....  :) :D

#88 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:07

Hihetetlen ötleteket vonultat fel ez a project...
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#89 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 23. 14:23

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 22:15

Megvevős lesz, azt hiszem.

Szerkesztette: spidey 2009. 01. 23. 14:25 -kor

#90 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 02:38

Harvest: Massive Encounter

A képek alapján fanyalogtam de aztán mégis kipróbáltam ezt a kis logikai stratégiát. Nem bántam meg.
Kép
Pillanatok alatt beletanul az ember de rengeteg stratégia rejlik benne aminek csak az egyéni kreativitás szab határt. Lényegében egy terjeszkedos+védekezos+épitgetos játékkal van dolgunk. Íme egy rovid ismerteto:

A nyersanyagot a sziklákból nyerhetjuk ki (kék szám jobb fent), az energiát pedig napelemek építésével (kis aranyszínu, világíto labdácskák). A nyersanyagból lehet építeni, az energia az épuletek mukodéséhez kell. Ilyen egyszeru.
Alul látjuk a mindossze 5 féle épuletet:
1) Solar Plant a naperomu, megépítése után a legkozelebbi energiakapcsolóhoz továbbítja a megtermelt energiát. Elhasználódása után csak harmad annyit termel (ilyenkor érdemes eladni és újat építeni helyette ugyanott vagy máshol).
2) Energy Link az energiakapcsoló, ezek továbbítják az energialabdacsokat. Minél tobb energiakapcsoló van egymás korzetében, annál jobb lesz az energiaellátás mivel egymásnak átadva nagyobb teruletet és gyorsabban befognak. Ha túl sok energiát kapnak akkor túlhevulhetnek.
3) Harvester gyujti be a sziklákból a nyersanyagot. Mukodéséhez energia kell, egy energialabdacs pontosan 1 ásvány kitermeléséhez elég. Tehát ha tobb energiakapcsolóval van osszekotve akkor nem szakad meg a termelés és folyamatosan gyujti az ásványt.
4) Defense Tower segítségével védekezunk. Itt is energia kell a mukodéshez. Lézerrel támadnak, ha nincsenek ellátva rendesen energialabdacsokkal akkor abbahagyják a tuzelést. Érdekesség hogy ossze lehet oket kotni, ilyenkor picit ugyan megno az energiafelvétel de 50%-kal megnovekszik a sebzés és a tuzelési távolság (ez osszeadódik, tehát tíz torony már 500%-kal erosebb lézernyalábot használ).
5) Missile Turret, ezt bárhová építhetjuk mert végtelen távolságra ellovi a véletlenszeru rakétáit. Egyszer fejlesztheto.

Kép

Tobbet nem írnék, ne adjátok fel a képek miatt, érdemes kipróbálni a játékot mert nagyon jól el lehet vele lenni.
A demo a hivatalos oldalról toltheto (mindossze 56MB) http://www.oxeyegame...t/download-now/
Maga a játék a Steamen is megvásárolható http://store.steampo....com/app/15400/

#91 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 14:07

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 1:38

érdemes kipróbálni a játékot mert nagyon jól el lehet vele lenni.

...bar mivel a High Score listat leszamitva nincs vegcel ezert egy ido utan elveszhet a motivacio. Mindenesetre jol ki van talalva, aki szereti az ilyesmit annak ajanlhato.

Olvastam egy interjut a Zeno Clash keszitoivel. Nem sok pontos infot arultak el, inkabb kedvcsinalot akartak. Meseltek arrol hogy valtozatosak es egyediek lesznek az ellenfelek es lehet eroltetni a tavolsagi harcot is de az ellen megprobalja majd kiutni a kezunkbol a fegyvereket. Ami a foldon hever azt meg felveszik es azzal tamadnak.

Kép

Megjenest sem datumoztak be, mindenesetre februar veget vagy marcius elejet igertek. Azert az nem rossz. Most kiadot probalnak keresni hogy retail valtozat is legyen, ne csak digitalis.

Kép

#92 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 16:12

Köszönjük. Nagyon várom ezt a játékot.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#93 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 22:36

Megnéztem a  Harvest: Massive Encounter gémet.... nem rossz, jó kidolgozottság, grafikára sincs panasz, egyszerű, de nagyszerű...elsőre kcisit a WoG-ra hasonlított, a sok áramló energiabogyóval, meg az építhetőséggel.....

Azt hittem h mozgó izét, akármit is lehet építeni
de csak helyhezköötteket...

Most egyenlőre elteszem, később visszatérek a rekorddöntögetésre.....

Free

#94 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 22:53

Az a jó még benne mikor a tornyokat osszecsatolod egymással, majd a végén ezt mindet egy kozponti toronyba vezeted. Ilyen 2000% sebzés meg 2000% range lesz a végeredmény, úgyhogy egy szem ilyen loveggel bedarálhatod a támadókat :) Nagyon beteges ahogy felizzik az egész hálózat hogy feltoltse az ágyút.

#95 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 00:41

Idézet

A Valve karolta fel a fiatal csapat projektjét, s még idén márciusban közkézre adja saját disztribúciós rendszerén, a Steam-en keresztül. A tervek szerint mintegy 20 dollárt (ez nálunk 20 euró) kell leszámolni a játékért. Dobozos kiadásról egyelőre nem esett szó. Amennyiben anyagilag sikeresnek bizonyul a Zeno Clash, akkor csak idő kérdése, hogy valamelyik kiadó lemezre égesse, és forgalomba hozza. A megtermelt pénzmennyiségtől függ az esetleges folytatások sorsa is. Szükség is lenne rá, hiszen a Zeno Clash a fejlesztők becslése szerint öt óra játékidő után írja ki a vége-főcímet.

:omg:

bocs ha volt már

#96 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 00:55

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 0:41

bocs ha volt már

nem volt még, szerintem, de most mért baj ez??

ez egy független játékkészítő, önerőből kb, még kiadó sincs kb...

Samorost 2 meg még rövidebb...

örüljünk, h vanak ilynek is, meglátjuk, h mire mennek a kis fejlesztőcégek....  :)

Free

#97 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 01:18

Készítok mondták az interjúban hogy direkt nem akarják teljes áron adni a játékot, inkább szeretnék ha tobben megvennék. Azt is tudják hogy nem ér fel egy normál árú címmel :)
Nekem személy szerint simán megér egy ilyen játék 14 fontot. Mondjuk én a Samorost 2-t is megvettem ugyanennyiért pedig ott még jobban lehet vitatkozni azon hogy nem is ér annyit ahogy Free is írta (a CD-s változatról van szó, a cseh eloadó eredeti zenéivel).

Nyilván kevesen adnak ki ezekre ennyi pénzt de én nem hibáztatok emiatt senkit sem. Én is csak azért teszek így mert mindkét játék egyedi és fantasztikus :respect: (mert egyébként minden pár órás SP játékra sajnálom a pénzt)

#98 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 09:22

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 1:41

bocs ha volt már

Manapság a legtöbb hülye tucat FPS-en végig lehet rohanni kb ennyi idő alatt...nagyon max plusz 1-2 óra, de akkor az teljes árú játék, ennek a duplájáért.
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#99 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 10:43

Ez meg mondjuk megint igaz. Ugy minosegre is korrektnek tunik (grafika, kidolgozottsag), nem igazan latszik rajta hogy heten csinaltak. Remelhetoleg lesz demo es akkor meggyozik a ketkedoket is :)

#100 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 22:19

Bár, sztem van olyan áték, amelyik hiába híresneves, nem készít rossz játékokat....

Pl. a Valve, sztem még nem volt rossz játéka, a half-life sorozat értendő ide, kinek a source, kinek a Team Fortress 2.....

De ha megnézed, egy idő után ha van multi, és jó, és tetszik ,akk úgy is azt fogo nyúzni, az meg meghatározatlan ideig tart....

Free

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.