A tanfolyamot ahol szofver üzemeltetőket, pc szervízeseket karbantartókat képeznek elvégezném de arra nincs pénzem mert munkanélküli vagyok, a havi rezsikiadás az meg már 60000 Ft ettől a hónap tól s van egy nyugdíjas anyám meg egy úgy szintén munkanélküli nővérem.
De eddig ahányszor munkanélküli voltam az úgy 2-3 évenként volt mindíg beadtam a munkanélküli hvatal hoz a támogatási kérelmet hol 60 hol 90 %-os támogatást kértem de elutasítottak nekem önerődöl nincs rá 300 ezer forintom hogy elvégezzem pedig nekem csak a pír kéne hogy hátha jobban eltudok helyezkedni mert a gyakorlatom az megvan hozzá .
Én elkezdtem tanulni még 1990 ben a Szakmunkásképző ben a mechanikai műszerész mellet 2 évig tanultam is de nem tudtam elvégezni mert akkor volt a nagy megszüntetem,le építem,eladom, privatizálom korszak pedig már csak a gyakorlati vizsgák voltak hátra.
Két és fél évig kerestem az a helyet hogy hol tudnám ezt megtenni de sehol sem lehetett.
Már meg nem tudnám mondani hogy akkoriban ezt a képzést hogy hívták, aztán meg elkezdtem dolgozni mert kellet a pénz a rezsire lakásra és már nem volt se anyagi se másmien lehetőségem hogy el végezzem.
(Nekem van egykét újító elképzelésem a számítástechnikában ami elég sok mindent meg változtatna a pc-k világában csak az egyik forum beli fiaskó után nem hozom nyilvánosságra sem a leírását sem a hozzá fűződő specifikátciokat de apránként ki szivárgtatom a megfelelő helyeken és névtelenül.)
Szerkesztette: adax01 2009. 01. 28. 10:41 -kor