Egy olyan problémám volna,hogy nemrég lett újratelepítve a gépem xp-re.Azóta nem engedi feltelepíteni a webkamerát.Egy olyan hibaüzenetet küld vissza,hogy a program nem ment át a windows logo tesztjén,és így nem kompatibilis az xp-vel.Valaki tud nekem segíteni?Mert kiírja hogy folytathatom a telepítést de az az operációs rendszer hibájához vezethet.Rányomhatok a folytatásra vagy nem?
Oldal 1 / 1
hibaüzenet a telepítéskor
Elküldve: 2009. 01. 29. 15:46
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna,hogy nemrég lett újratelepítve a gépem xp-re.Azóta nem engedi feltelepíteni a webkamerát.Egy olyan hibaüzenetet küld vissza,hogy a program nem ment át a windows logo tesztjén,és így nem kompatibilis az xp-vel.Valaki tud nekem segíteni?Mert kiírja hogy folytathatom a telepítést de az az operációs rendszer hibájához vezethet.Rányomhatok a folytatásra vagy nem?
Elküldve: 2009. 01. 29. 16:31
Rá lehet, főleg ha újabb driver nincs hozzá. Meg gondolom eddig is ezzel ment
Make love not Wor.
Elküldve: 2009. 01. 29. 22:31
Minden további nélkül rányomhatsz, nem lesz semmi baja.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2009. 02. 01. 12:41
Ha pedig mégis borulna a bili, akkor sincs baj, mivel a Windows csinál egy visszaállítási pontot, mielőtt ténylegesen megkezdené a telepítést. Így van hova visszalépni.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Ami hordozható, az nem megbízható!
Elküldve: 2009. 02. 13. 00:42
Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 11:41
Ha pedig mégis borulna a bili, akkor sincs baj, mivel a Windows csinál egy visszaállítási pontot, mielőtt ténylegesen megkezdené a telepítést. Így van hova visszalépni.
Alkalomadtán leírhatnád nekem, hogy ez hogyan is működik...
"A számítógép nem az akaratod, hanem az utasításaid szerint működik."
Elküldve: 2009. 02. 13. 07:06
Idézet: Big Jimmy - Dátum: 2009. febr. 13., péntek - 1:42
Alkalomadtán leírhatnád nekem, hogy ez hogyan is működik...
Lett volna rá szükségem, de nem találtam módját, hogy mit tehetek. (Yamaha SXG-70 telepítése XP-re. Olyan szinten fagyott be, hogy még az ikonok sem jelentek meg...)
Csökkentett módban indítva lehet visszatérni a dátum szerint kiválasztott visszaállítási pontra.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.