Elküldve: 2009. 02. 02. 23:24
Azért indítottam ezt a topikot, mert keresek egy megfelelő tömörítő programot mégpedig mp3-ak tömörítésére. Tudom, hülyén hangzik, hiszen az mp3 már eleve egy tömörített formátum, és tudom hogy minimálisan lehet csak tömöríteni. De nekem éppen ennyi kellene. Van egy bizonyos mp3 gyüjteményem, fel lehet fogni sorozatnak is, aminek nem lesz több része. Pár megán múlik hogy nem megy fel egy dvd5-re.
Próbáltam többféle tömörítőt: winrar, winace, 7z, winuha. A legjobb eredményt a winuhával értem el, maximális beállítással le tudta addig nyomni, hogy csak 4 megával lett több mint amit ki tudok írni. Azt gondolnám hogy ennyit simán túl lehet írni, hiszen régebben írtam már túl, de ezt valamiért nem engedi (lehet hülyeség, de most - lemezeim vannak, és lehet hogy csak + lemezeket tudok túlírni? ).
7zip-nél az lzma algoritmust használtam, de nem vált be (igaz, csak default címtármérettel). A ppmd-t érdemes megpróbálni? Esetleg vegyek egy +-os lemezt, hátha azt túl tudom írni?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred