Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy az általam letöltött .mkv kiterjesztésű hd filmekből hogyan tudnék dvd- t csinálni. Megpróbáltam egy alkalommal, amikor a Convertx to dvd nevű progival készítettem el, de nem volt hangja a készterméknek, sajnos. Az .mkv codec fenn van, mert le tudom játszani a filmeket, de én szeretnék belőlük dvd-t, ha lehet. Ebben kérném a segítségeteket, hogyan, ill. milyen szoftverrel próbálkozzak.
Nagyon köszönöm: Robi
Oldal 1 / 1
Mkv- ből dvd, hogyan?
Elküldve: 2009. 02. 05. 18:23
Idézet: horatio65 - Dátum: 2009. febr. 5., csütörtök - 15:58
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy az általam letöltött .mkv kiterjesztésű hd filmekből hogyan tudnék dvd- t csinálni. Megpróbáltam egy alkalommal, amikor a Convertx to dvd nevű progival készítettem el, de nem volt hangja a készterméknek, sajnos. Az .mkv codec fenn van, mert le tudom játszani a filmeket, de én szeretnék belőlük dvd-t, ha lehet. Ebben kérném a segítségeteket, hogyan, ill. milyen szoftverrel próbálkozzak.
Két ingyenes szoftvert ajánlanék, az első az egy célszoftver fantáziadús a neve Free MKV Video2Dvd,még menüt is készithetsz a filmedhez innen letölthető : Free MKVVideo2Dvd Letöltése
A Másik egy igen sokoldalú szoftver ami a legjobb encodereket tudja használni az átkodóláshoz mint CCE, Canopus PROCoder, HC Encoder(Free), és egyértelműen a legjobb minőségű átkodoláshoz használatos,ha a minőség a fontos akkor ezt használd, persze az átkodolás ezért tovább is tart.
The Filmmachine letölthető innen :The Filmmachine Letöltése
Ez utóbbi használatához egy jó leirás itt olvasható :A The Filmmachine Használata
Ez a leirás még a régi filmmachine-t taglalja de az alapvető különbség az, hogy a legfrissebb (1.6) verzió már több bemeneti formátummal birkózik meg!
Sok Sikert a konvertáláshoz!
Szerkesztette: fanatik 2009. 02. 05. 18:35 -kor
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1