Az a mindent kitakaró rikítás elvileg a bloom (legalábbis a havas pályákon), nagyon szeretik a DICE-nál de a konfigban ki lehet kapcsolni. Porfelhokon nem tudom hogy lehet segíteni

DX9-ben is lehet indítani a játékot ha valakinél rosszul futna. Nálam nem volt gond de néhol lement az fps 25 alá mondjuk egyjátékos módban ez annyira nem baj. Viszont jó lett volna ha nem 75 a fov hanem legalább 90 vagy 100 mert így alig láttam valamit a pályákból.
Rakétavetozés helikopter ellen a multiban még szarabb, a fél csapatot simán lefoglalja egy heli kilovése. Gravitáció hat a rakétára, lassú a lovet és a heli is ossze-vissza strafel ezerrel, alig lehet leszedni. Persze vannak jármuvek is de azok sem segítenek sokat. Pilóta kipécéz és két másodperc alatt szétkapja azt amiben ulsz.
Egyjátékos nekem tetszett, látszik hogy nem eroltették túl a dolgot (multin van a lényeg) de eléggé változatos és rovid volt minden kuldetés ezért nem untam meg. Nem úgy mint a CoD6-ot ami arról szól hogy épuletenként 10 ellenfél jon szembe és nem akar vége lenni annak a rohadt pályának. Mondjuk azt végig sem toltam mert nem volt benne semmi megkapó

Ja, a humor is sokat dob rajta (MW2 kifigurázása foleg

), jól osszerakták a csapattagok egyéniségét is
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")