nincs hangja a gépemnek
Elküldve: 2009. 03. 14. 22:10
vettem egy új hangkártyát így megoldottam a problémát köszönöm mindenkinek a segítséget
Elküldve: 2009. 11. 28. 18:01
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Ma bekapcsoltam a gépet, netezek, msn-ezek, mondom olyan csend van
, hallgassunk egy kis zenét.Jah persze, eddig felse tűnt hogy nincs hangja a gépnek.Szóval, a winamp-nak a hangszínszabályzója mint a veszett úgy ment vagyis ugrált, és hang sehol.Elindítottam az mPlayer-t, meg mindent amit találtam a gépen hogy hátha a progi rossz, de nem jött be.Megnéztem hogy nem-e húzódott ki valahol a hangszoróvezeték.Nem.Jó, akkor újra tettem a Directx-et.Hang sehol.Nem tudom hova ment ell kirándulni de jó lenne ha vissza jönne.
Jah és az eszközkezelőben lássa a hangkártyát.
Így jutottam hozzátok.Nagyon remélem hogy tudtok segíteni.
Üdv.:Adrián
Lenne egy problémám.
Elküldve: 2009. 11. 28. 18:18
Idézet: Adresz - Dátum: 2009. nov. 28., szombat - 18:01
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
, hallgassunk egy kis zenét.Jah persze, eddig felse tűnt hogy nincs hangja a gépnek.Szóval, a winamp-nak a hangszínszabályzója mint a veszett úgy ment vagyis ugrált, és hang sehol.Elindítottam az mPlayer-t, meg mindent amit találtam a gépen hogy hátha a progi rossz, de nem jött be.Megnéztem hogy nem-e húzódott ki valahol a hangszoróvezeték.Nem.Jó, akkor újra tettem a Directx-et.Hang sehol.Nem tudom hova ment ell kirándulni de jó lenne ha vissza jönne.
Jah és az eszközkezelőben lássa a hangkártyát.
Lenne egy problémám.
Sziasztok megint, megoldottam.
Nem hiszitek ell, én is nehezen.Hmm.Szóval a "Hang és audoóeszközök"-ben a"Eszköz hangereje" ->"Speciális"-ban a "Wave" le volt véve.Hát szóval bocs ha zavartam.Milyen kis apróságokra lehet elb*szn* egy napot.
Üdv.

Súgó
A téma zárva.