Idézet: Chabi - Dátum: 2009. jún. 18., csütörtök - 12:09
Te nem érted miről van szó. Talán fogd fel ezt úgy hogy
zárt bétateszt. Gondolom el sem olvastad amit a relase notesből direkt beidéztem és aláhúztam. Azt írják, hogy a béta verzio
nem lett tesztelve minden hardver konfiguráción ami a piacon kapható. Talán ha már nem RC2 állapotú lesz akkor majd müködni fog más hardverekkel is. Most az se vegyen többet AMD-t akinek Athlon procija, 48xx-től eltérő videokártyája és 6xx/7xx-től eltérő chipset-e van ? Mert nem csak a Phenom proci a követelmény.

Az, hogy nem lett tesztelve x hardveren, illetve fel sem engedi telepíteni magát emiatt, az két külön dolog.
Jól van , látom igen okos vagy.
Mutass még ezen kívül ilyet, ami csak xy procin megy, mert még béta.

Még jó hogy a win7 rc,és béták mindenen elindulnak.
Ezenkívül a világ szinte összes netes oldala lehozta nagy hírt, hogy már megy a stream az adobe premiere-ben. Ja, és sem nekem, se az ismerösi körben, aki drága pénzért megvette az adobe szoftvereket szerkesztésre, senki sem amd-vel vette, nem is tudom miért

Talán mert egy core2duo-hoz képest is gyengék.

))
Persze igazad van, az apróbetüt, és a release notes-t full ki kell olvasni, hiszen nem mind arany, ami fénylik.
Volt itt hír még tavaly a streamról, hogy a cyberlink és az ati demózta 5db hd film átkódolását egyidöben realtime-ban egy 4850-en. Ezt rajtuk kívül azóta senki sem tudta reprodukálni
Hazugsághegyek.
Itt a komplett guru3d cikk:
AMD ATI Stream Encoder plugin for Adobe Premier
By Hilbert Hagedoorn, June 17, 2009 - 7:21 PM
AMD has published a test version of the ATI Stream Encoder Plugin for Adobe Premier Pro CS4, you can download it over here. The plug-in is a result of collaboration between AMD and Adobe, all in the goal of utilizing Stream technology to level the load between the CPU and the GPU.
AMD's plug-in will accelerate all ATI Stream capable cards, e.g. Radeon 2000 series onwards. Seeing both consumer and commercial products accelerating a professional application is really beneficiary for the companies in the video business, given that for the price of single professional card you can usually get three to four regular ones. In case of Quadro CX, you can get around five GeForce GTX 285 graphics cards.
Itt sem nagyon beszélnek az only amd-röl.
Legalább tájékoztassák objektíven az embereket.
Szerkesztette: krisz123 2009. 06. 18. 16:10 -kor