HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:29

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:20

ÁÁÁ, sokkal előbb kezdődött. Valahol a szakítós topikban, 1-1.5 évvel ezelőtt a takarós csajjal. Utána jött a BMW, majd a bankkártyáról pénz lehúzás, végül ez a tábor...

Talán sokkal kevésbé izgulnánk, ha az egész történetet valaki más mesélte volna. Mondjuk Blubi. De
Dex vonzza a bajt, az átverést, a lehúzást.

Aztán reménykedünk, hogy most elkerüli a szart. Ki tudja  :D

Lehet, hogy a végén összejön valami mesésen gazdag zsidó kiscsajjal, és kinn marad Usákiában.
Aztán nagy boldogan írja majd a milyenautótérdemesvenni-be, hogy kapott ajándékba egy Shelby GT-t, mi meg bekaphassuk, hogy le akartuk őt beszélni az útról.

Akárhogyis lesz, ha megírja könyvben, akkor bestseller lesz. És dől a lóvé. :D

#242 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:30

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:20

ÁÁÁ, sokkal előbb kezdődött. Valahol a szakítós topikban, 1-1.5 évvel ezelőtt a takarós csajjal. Utána jött a BMW, majd a bankkártyáról pénz lehúzás, végül ez a tábor...

Ki ne hagyd a vallalkozos topikot se.  ;)  :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#243 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:32

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:30

Ki ne hagyd a vallalkozos topikot se.  ;)  :Đ

tényleg, az már feledésbe is merült.
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#244 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:34

Idézet: sydoka - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 12:31

Hajaj. Mintha az alapvető (és egészséges) gyanakvás / kétkedés teljesen hiányozna belőled. (ld. bankkártya + ez)
Amúgy pont tegnap volt a Hír TV-ben egy ilyen riport, igaz csak fél füllel hallottam, de valami olyasmi volt, hogy ugyanígy kiküldtek embereket Angliába szervezett (fekete)munkára, aztán annyira megszívták, hogy alig bírtak hazakeveredni valahogy.

Rádioba meg ugyanez ,hogy egyik férfi alig tudott hazaszenvedni olaszbol ahová toborozzák az embereket.Két hónapig hitegették hogy kap majd zsét a munkája után csak késik,az illető aki toborozza az embereket azóta is ezt műveli.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#245 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:17

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:14

Ez pont olyan, amikor az Amway vagy FLP (de mondhatnék akármilyen más MLM jellegű céget is) ügynökké avanzsálódott havernak próbálod megmagyarázni, hogy miért elmebeteg ötlet belépni egy piramisjáték kellős közepébe.

Monduk azért Te sem állsz messze a sarkításoktól...
MLM != piramisjáték

Pl. Amway, FLP + kemény munka -> sok pénz.

Ezt tudom, mert anyámék Amway-t én pedig FLP-t nyomtam és nem azért nem gazdagodtam meg, mert piramis, hanem mert nem dolgoztam eleget vele...
Csak annyit kell tudatosítani, hogy itt pontosan annyit fizetnek amennyit dolgozol. Szóval nem az van, mint pl. köztisztviselőként, hogy alacsony hatékonyság=magas hatékonyság fizetés szempontjából...

#246 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:27

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 18:17

Ezt tudom, mert anyámék Amway-t én pedig FLP-t nyomtam és nem azért nem gazdagodtam meg, mert piramis, hanem mert nem dolgoztam eleget vele...

Ja, kedvesem apjának is ezt mondták, és ráment az állása, a családja, meg a megtakarítása, mert annyira akart hinni benne. Semmi mást nem szerzett vele, csak adósságot. Pedig akkor tudott volna többet dolgozni vele, ha leszokik az alvásról...

Tehát az egyenlet: AMWAY + kemény munka = elbocsátás, válás, eladósodás.
Pontosan annyit fizettek, amennyit dolgozott, hogy ezt a pénzt aztán jól visszaforgathassa a következő adag szarjaiba, amivel mehetett tovább házalni meg szervezkedni. Tudom, egyedül ő volt a hibás, mert lusta disznó volt.

#247 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:43

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 16:27

Ja, kedvesem apjának is ezt mondták, és ráment az állása, a családja, meg a megtakarítása, mert annyira akart hinni benne. Semmi mást nem szerzett vele, csak adósságot. Pedig akkor tudott volna többet dolgozni vele, ha leszokik az alvásról...

Pontosan annyit fizettek, amennyit dolgozott, hogy ezt a pénzt aztán jól visszaforgathassa a következő adag szarjaiba, amivel mehetett tovább házalni meg szervezkedni. Tudom, egyedül ő volt a hibás, mert lusta disznó volt.

Ha magasan vagy, vagy magaról kezded akkor rengeteg pénzt kaszálhatsz... egyébként meg "gyomor" kell hozzá (ami nekem és még sok más embernek pl. nincs). Viszont ami biztos, az az hogy nem átverés...

#248 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:48

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 15:15

De nem is ez a lényeg. Amin én teljesen ledöbbentem:
A betörés nem hajnalban, nem éjszaka, pontosan 9:30-kor történt! Tehát fényes nappal!

Éjjel otthon szoktak aludni, jómunkások meg esélyes, hogy reggel már elvitték a kölköt oviba, oszt irodában vakarják a pöcsüket.
Make love not Wor.

#249 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 18:00

Ez a BMW-s téma mikor volt kb? Visszakeresgettem az autós topicban, de nem találtam :)

#250 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 19:09

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 18:17

Monduk azért Te sem állsz messze a sarkításoktól...
MLM != piramisjáték

Pl. Amway, FLP + kemény munka -> sok pénz.

Csak annyit kell tudatosítani, hogy itt pontosan annyit fizetnek amennyit dolgozol. Szóval nem az van, mint pl. köztisztviselőként, hogy alacsony hatékonyság=magas hatékonyság fizetés szempontjából...

Mondjuk ez itt erősen off téma, de szerintem még sok egyéb dologtól is függ a siker.
Nekem az ismerettségi körömben nagyon sokan ráfaragtak, pedig rengeteget dolgoztak vele.

Pont az nem tetszik benne, hogy nem a kemény munkától függ a siker. Attól (és csak attól), hogy keményen dolgozol még nem leszel benne BIZTOSAN sikeres.

De ne tereljük el Dex utazásáról a témát  :D
(vegyük úgy, hogy igazad van! Neked jók a tapasztalataid ezekkel, nekem nem)
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#251 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 00:06

Látom, sokan kiakadtak azon, hogy 9:30kor még ágyban voltak, de a történet szerintem nem erről szólt.
Ha nem lettek volna otthon akkor nem lett volna betörés vagy mi?
Akkor még esély se lett volna megfogni őket.
Nameg, lehet hogy csak szabin voltak és lustiztak egyet. Ilyet itt senkisem szokott?  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#252 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 01:00

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 1:06

Látom, sokan kiakadtak azon, hogy 9:30kor még ágyban voltak, de a történet szerintem nem erről szólt.
Ha nem lettek volna otthon akkor nem lett volna betörés vagy mi?
Akkor még esély se lett volna megfogni őket.
Nameg, lehet hogy csak szabin voltak és lustiztak egyet. Ilyet itt senkisem szokott?  :think:

szerintem a hangsúly nem azon volt, hogy hűű, fél 10kor még ágyban (én pl abszolút támogatom az ilyesmit :p ), hanem hogy azért mentek olyankor lopni, mert feltételezték, olyankor már nincs otthon senki.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#253 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:23

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 18:27

Rosszul mérte fel a piacot, a lehetőségeit/kapcsolatait, a saját képességeit. Lehet sokat keresni multilevelben, de teccik vagy sem az is egy szakma. Hiába akarnék pl szobrász lenni, nem tudnám kifaragni a monalizát  :Đ hiába dolgoznék napi 48 órát.

Ott van az átverés a dologban hogy a toborzók fűt-fát igérnek mindenkinek, behoznak minél több embert, aztán tízből-húszból egy majdcsak beválik. A többi meg így járt.

#254 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:30

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 1:00

szerintem a hangsúly nem azon volt, hogy hűű, fél 10kor még ágyban

debaj jegyezte meg ezt.., hogy úristen akkor még ágyban voltak :think:

#255 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:34

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:34

Rádioba meg ugyanez ,hogy egyik férfi alig tudott hazaszenvedni olaszbol ahová toborozzák az embereket.Két hónapig hitegették hogy kap majd zsét a munkája után csak késik,az illető aki toborozza az embereket azóta is ezt műveli.

Na azért ehhez komoly bénaság is kell, Olaszország nem a világ vége, max. 1 nap alatt simán haza lehet jönni stoppal, ha nagyon muszáj...
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#256 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:43

Kb 2 hónapja a Papp Károly utcai MOL kútnál loptak meg, több, mint 33 litert mért a kútfej olyan km. futás, és benzinszintmérő-állás után, amivel más kútnál 31 is épphogy belefér. Nem reklamáltam, szerencsétlen csaj tehet erről legkevésbé, de az biztos, hogy ajánlani nem fogom őket senkinek.

#257 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:45

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:43

Kb 2 hónapja a Papp Károly utcai MOL kútnál loptak meg, több, mint 33 litert mért a kútfej olyan km. futás, és benzinszintmérő-állás után, amivel más kútnál 31 is épphogy belefér. Nem reklamáltam, szerencsétlen csaj tehet erről legkevésbé, de az biztos, hogy ajánlani nem fogom őket senkinek.

Te nem mondod, hogy a benzinmérő állásából, vagy a megtett km-ből 2 literes pontossággal meg tudod mondani mennyi fog belemenni... :eek:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#258 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:59

Idézet: EV6 - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:45

Te nem mondod, hogy a benzinmérő állásából, vagy a megtett km-ből 2 literes pontossággal meg tudod mondani mennyi fog belemenni... :eek:

Saját autónál, kis tanknál hogyne tudnám megmondani? :think:

Amikor legdurvábban nyomom neki, akkor szokott az átlagfogyi 7,3 liter körül lenni, efölé nem megy. Ennél a tankolásnál 7,8 lett. Vajon mitől?
Egyébként nagyon pici a tank ugyebár, elég pontosan lehet tudni a visszajelzőből, hogy hol tart, főleg, hogy kb mindig ugyanúgy tankolok. (29-31 liter között, ekkor van a Swift visszajelzője épp a csíkon, persze sík terepen)

#259 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:07

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:43

Ez nem meglopás...  Kút ennyire "pontatlan".. Ez van, szeretni nem kell csak elfogadni.

#260 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:30

Idézet: Capri - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:07

Ez nem meglopás...  Kút ennyire "pontatlan".. Ez van, szeretni nem kell csak elfogadni.

...ezek hitelesített eszközök elvileg.

Szerkesztette: Carmaged 2009. 06. 09. 15:30 -kor

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »