HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:34

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:33

Van 800/1900 MHZ-es telód? Mert ott az van...

Meg lóvé rajta, nem kevés. Meg rögtön vehet 10 dollárért travel adaptert a reptéren, ha eddig nem csomagolt magának.
Make love not Wor.

#382 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:40

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:16

Az ételt a tábor biztosítja, de viszek konzerveket +kenyeret a biztonság kedvéért, ha netán átbaszas lenne. Viszek 2 liter ásványvizet is.  :Đ

Tudtommal kaját nem engednek be az országba! Régen legalábbis így volt. Nézz utána!

Lóvét mennyit viszel vész esetére (bankszámla is ok)?
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#383 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:34

Meg lóvé rajta, nem kevés. Meg rögtön vehet 10 dollárért travel adaptert a reptéren, ha eddig nem csomagolt magának.

Vettem a mediamarktba  :Đ Miért, nokia 5300-m van, ez nem tudja az ottani mhz-t?

Vésztartaléknak viszek 80 ezret. K and H mastercard trambulin kártyám van.

Szerkesztette: Dextrose 2009. 06. 13. 22:47 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#384 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:50

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:45

Vésztartaléknak viszek 80 ezret.

Dollárban? Engem követségen kiröhögtek igazolt havi kb. 500k bevétellel, kinti cég tartja a hátát opcióval (repjegy, kaja, szállás fizetve), valamennyi hitelkerettel (akkor nemtom mennyi volt, most 800k), meg X KP-val, mondván ez elég sovány lehet 2 hétre. Akkor nem értettem, aztán hamar rájöttem, hogy ha valami szopó van, akkor 500k el is ugorhat csak egy SSOS hazautas repjegyre is.

Amerre mentem volna, ott 90 dollár/nap volt az aktuális szállás, amit kinéztem.
Make love not Wor.

#385 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:51

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:45

Vettem a mediamarktba  :Đ Miért, nokia 5300-m van, ez nem tudja az ottani mhz-t?

Vésztartaléknak viszek 80 ezret. K and H mastercard trambulin kártyám van.

1900 Mhz-t tudja. :)

Az nem sok.

#386 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:54

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:51

1900 Mhz-t tudja. :)

Az nem sok.

Na ehhez nem értek. Azt gondolom hogy más az ottani használt frekvencia, de magyarul teljesen használhatatlan lesz ott ez a telefon?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#387 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:56

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:54

Na ehhez nem értek. Azt gondolom hogy más az ottani használt frekvencia, de magyarul teljesen használhatatlan lesz ott ez a telefon?

Nem, elvileg jó lesz. Azért írtam.

#388 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 23:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 18:45

Plusz illeték,meg bigyó? A vízumot nem kérdezem, de ZK-t sem. Oszt elvileg jövő héten utaznak, háhógyne, nekem követségre jó 1 hét volt a bejutás, mikor még a szigorúbb vízumosdi volt, aztán plusz 1 hét a következő kör  :confused:

Nem, ez illetékkel meg mindennel együtt.... Nem kell ezen meglepődni. Még ezen is simán lehet faragni, ha az ember Londoni indulással veszi a jegyet, oda meg fapadossal megy... (bár ez már a faszariskodás határát súrolja..)
Én is inkább a vízummal kapcsolatos témát kifogásolom....

Visont ennyi konkrétum után szerintem nem lesz átverés. ha meg mégis az akkor max rögtön visszaküldik mert nincs vízum. Ha viszont van vízum akkor már biztos van munkája is mert egyébként nem kapja meg a papírt. Ha valami csoda folytán van vízum de nincs munka akkor viszont a nagy almában simán kap melót arra a pár hónapra.... (ráadásul legélisan hiszen van vízum)

#389 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 02:56

Idézet: iljicSke - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 18:52

A 150k reális, az gyanús benne, hogy hetek óta fixen ennyi és be van foglalva Dextorse-nak már jóideje.

vagy inkább nincs befoglalva semmi, csak úgy vannak vele, hogy 150k-ért bármikor kapnak jegyet, ha 130 körülit kapnak, akkor még fogtak is rajta egy 20ast...

mellesleg simán akad olyan hely, ahol csak 800 mhz mobil müxik.
főleg hegyekben, nem sűrűn lakott helyen.

Szerkesztette: WiZARD 2009. 06. 14. 03:12 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#390 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 05:06

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 23:32

Majd kiderül minden.

honnan? :omg:  :banghead:  :banghead:  :banghead:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#391 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 05:31

Dex, a Terminal című filmet feltétlenül nézd meg mielőtt nekiindulsz. :)
Business as usual. We fucked up everything.

#392 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 07:05

Te Dex, legalább a kinti magyar nagykövetség száma megvan? Ha mást nem, tőlük tudsz valamilyen segítséget kérni, ha a f@sz rosszabbik végére kerülsz :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#393 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 07:30

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 22:56

41°34′27″N 75°15′21″W

Gondolod, hogy a szüleid beérik koordinátákkal? Majd biztos ott gubbasztanak a Google Maps előtt, míg fel nem tűnsz a műholdképen nekik integetve :omg:  Vagy van műholdas telefonjuk?

A mobiltelónak nem elég tudni az 1900MHz-et. Ahhoz kell még megfelelő töltő, és/vagy átalakító, meg a hegyek között, a táborban nem árt neki térerő sem. Életbiztosítást, ha elhumsz, a hajadra kenheted. BALESET/EÜ-biztosítás kell oda. Meg legalább annyi tartalék pénz, hogy ha nem tetszik valami, akkor azonnal haza tudj jönni.

Reptéren még úgy is lehet szívni, ha tudod melyik kijáratnál várnak. Nagy reptereken a forgatagban nagyon el lehet tévedni. Pláne, ha azt se tudod, hol-mi lesz. Ferihegyen még nem kell idegeskedni, az smafu. Majd az átszállásnál elég lesz elkezdeni parázni.

Kicsit ostromold meg a szervezőt, és szedj ki belőle több részletet.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#394 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 07:47

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 22:15

De. Még az elején.

De mostmár csökkentek a kétségeim. Ugy érzem, hogy ez nem lehet átvágás. Ha a repülőjegy 180 -on felül lesz, akkor nem megyünk, ennyi biztos. New yorkban a repülőtérre buszok fognak jönni értünk, a szervező elmondása szerint. Mondta, hogy majd biztos megtaláljuk ezeket a buszokat.

A buszok egyenesen a táborba visznek majd minket. De még kérdéses a pontos indulás meg az érkezés.

Idézet

A buszok egyenesen a táborba visznek majd minket.

Reméljük, hogy nem menekülttábor lesz az :)

Én amikor arábiába mentem melózni akkor ennyivel az indulás előtt már megvoltak az alábbiak:
- szállás
- az hogy saját magamnak kell kaját venni
- repülőjegy, vízum, munkavállalási engedély egy évre
- a telefonszáma annak a kint lévő embernek aki megoldja a transferem
- a pontos munka
- oltások
- biztosítások

És mégis majd betojtam, pedig nem vagyok egy izgulós fajta.

Aztán mikor később ilyen közvetítő céggel ki akartam újra menni Emirátusokba dolgozni és feltettem pár keresztkérdést, a nőci hamar elvérzett mert meg volt győződve, hogy Dubai egy ország, meg fogalma sem volt az ottani munkavállalási feltételekről.

Ja hogy Ontopic is legyek.

Excsajom még régen vett ilyen Baumagbigyót sokszáz K-ért, természetesen sosem láttuk viszont azt a pénzt. Milyen kuss van az üggyel kapcsolatban egyébként. Pár év és simán elsimlizik azt, hogy valaki lenyúlt pár milliárdot.
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#395 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 07:57

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. jún. 13., szombat - 22:43

. Meg szerintem ugyis mekapjuk a buszsofőrök számát.

meg a személyi számát is ;)

mindegy, a téma végülis jó topicban van, majd innen folytatjuk, ha visszajössz :omg:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#396 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 08:18

Idézet: anyaanya - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 8:57

meg a személyi számát is ;)

facebookon is biztos fent van  :Đ
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#397 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 08:29

Spanyolul tudsz? Mert ha véletlenül délebbre visznek és kókuszos zacsikkal etetnek, akkor nem árt. :D Mondjuk az jól fizet. Csak vicceltem.  :D Sok sikert! Aztán beszámolni folyamatosan! Vegyél szerintem valami netképes csúcsmobilt, az a legfontosabb. ;)

#398 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 08:55

Idézet: Capri - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 0:26

Nem, ez illetékkel meg mindennel együtt.... Nem kell ezen meglepődni. Még ezen is simán lehet faragni, ha az ember Londoni indulással veszi a jegyet, oda meg fapadossal megy... (bár ez már a faszariskodás határát súrolja..)
Én is inkább a vízummal kapcsolatos témát kifogásolom....

Visont ennyi konkrétum után szerintem nem lesz átverés. ha meg mégis az akkor max rögtön visszaküldik mert nincs vízum. Ha viszont van vízum akkor már biztos van munkája is mert egyébként nem kapja meg a papírt. Ha valami csoda folytán van vízum de nincs munka akkor viszont a nagy almában simán kap melót arra a pár hónapra.... (ráadásul legélisan hiszen van vízum)

...ráadásul, ahogy írta is: még vissza is veszik a munkahelyére. Szerintem a többiek simán irígykednek, mert ekkora kalandot ők sem tudnának kihagyni. Ha Dex bevállalós, akkor csak az a lényeg, hogy a zsebben legyen 1 kis lé, a többi úgyis jön. Ha nem jön be, nyaralásnak sem rossz.

Egyébént, ha nekem munkahelyen azt mondanák, hogy visszavesznek ha pár hónapra el is megyek, s lenne párszáz ezer forintom, s kalandra vágynék, én is kipróbálnám. Tutira soha nem lehet menni, mindig van benne rizikó.  Mint a szemműtét: ha sikerül, látsz, ha nem, akkor a fél világod veszhet. Még a leghivatalosabb utakon is történhet bármi, még akkor, is, ha kisebb eséllyel. Kérdés, hogy Dex mit szeretne. Ha érez magában indíttatást, miért ne próbálhatná ki, lesz utána melója is. Nekem is gyanús a dolog, de hasonló körülmények között szerintem én kipróbálnám.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#399 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:11

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 9:55

Nekem is gyanús a dolog, de hasonló körülmények között szerintem én kipróbálnám.

Nem a kipróbálással van a baj, többen is leírtuk már, hogy ezek létező melók, és általában hazajönnek innen az emberek, a gond Dextrose beleszarok-hozzáállásával van. Elhiszem, hogy kaland meg minden, de akkor lehetne így hozzáállni, ha para esetén gyalog haza tudna jönni.

#400 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:11

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 9:55

...ráadásul, ahogy írta is: még vissza is veszik a munkahelyére. Szerintem a többiek simán irígykednek, mert ekkora kalandot ők sem tudnának kihagyni. Ha Dex bevállalós, akkor csak az a lényeg, hogy a zsebben legyen 1 kis lé, a többi úgyis jön. Ha nem jön be, nyaralásnak sem rossz.

Nem így látom. Például itt van ez a 80k is, ennyivel nem hagytam el az országot, még egy napra sem, na jó ez így nem igaz, mert egyszer Sahy környékén egyszer volt így.

Tényleg biztosítás van-e? Az fontos.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.