HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:43

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:34

Jo, nezd, bizonyos fokig ertheto a strategia, bar gondolom nem publikus info, de ha az "uj" felhasznalokbol tobb van/aktivabbak mint a regiek, akkor ertheto(bb) hogy az uj skint probaljak nyomni, mondvan az ujak ugyse igazan ismerik a regit.

De ez nem tokmindegy? Az uj regisztral, kapja a szurket az arcaba (ahogy eddig a hanyadek kek skint kapta) a regi meg egyszer atpoccinti a megszokott szineire. Semmibe se kerul, megis boldog lesz tole a torzsgarda. Oket a legkevesbe se erdekli, zavarja, hogy masok hogy latjak a forumot.

Ndrew: a magyarok meg tanuljak a kapitalizmust, mindehol igy van, szar dolog egy multinak dolgozni de megszarabb egy kocsog magyar tulajnak dolgozni. Lasd ezt a esetet, egy komoly ceg nem engedhetne meg maganak, hogy magara haragitsa az ugyfeleinek egy reszet. A hulye magyar fonok meg csak addig lat, hogy ugy lesz ahogy en akarom a vevoim le vannak szarva eszik nem eszik ezt kapjak.

Ha egy komoly dologrol lenne szo ami eroforrasignyes, komolyabb koltsegvonzata van akkor elfogadom hogy felmerul a lehetoseg elvetel. De most egy kib@szott css fajlrol es egy beallitasrol van szo. Es ahogy latom a css-re lenne is olyan, aki ingyen is megcsinalja.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#162 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:33

Uj szín van, viszont maradt a régi ósdi fórummotor.  :down: Granulálok. Nem igaz, hogy nincs pénzetek egy kurva IPB 2.x-re.  :omg:  :rolleyes:

Miből lenne pénzük?  :confused:

Az egyre kevesebb kattintásszámból?  :think: Az élet minden területén alapvetés, hogy ami jól működik, azon nem változtatunk.  :)

Amatőrök, akik futnak a pénzük után.  :smoker: 

A semmire és senkire nem figyelünk újításban, még a favicon is régi.  :rolleyes:

#163 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

De hogy kinek faj egy _alternativ_ skin...
while (!sleep) sheep++;

#164 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

Fúhúhú, ez már jobb az új skin mint a dohos oldmotoros korábbi skin és tetszik. :] :p :cool:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#165 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:44

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:39

Hála Wyco-nak már az operával is tökéletesen megy a "régi" barna skin. Már nem is látom a szürkét :)

B+ vette, os-t meg office-t 147k-ért, osben van ie8.
hasznáéjon 3rd party böngészöt vista alatt aki akar,én nem.
szal IE only usereknek ez nem megoldás.

LIBASZAR SZÍNT KÉRJÜK VISSZA
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#166 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:46

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:43

De most egy kib@szott css fajlrol es egy beallitasrol van szo. Es ahogy latom a css-re lenne is olyan, aki ingyen is megcsinalja.

De nem kell megcsinálni, mert létező opció. Most éppen azzal szopnak, hogy a bolha ne legyen ilyen. Tehát ha bent hagyták volna, akkor nem szopnának a bolhával sem.

Sem pénz, sem erőforrás kérdése nem volt. Most már az lett, bolhával pöcsölni kell. Szarjon sünt.
Make love not Wor.

#167 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:47

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:44

De hogy kinek faj egy _alternativ_ skin...

Ezek szerint odafent mindenkinek. Renwick szarjon sünt.
Make love not Wor.

#168 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:48

Ahhoz tudom hasonlitani meg ezt, mint amikor kulonbozo programgyartok/irok akarjak azt eldonteni/jobban tudni, hogy nekem milyen monitorom van, vagy hogyan akarom az kepernyore irt szoveget latni, cleartype-ban, vagy nem cleartype-ban (lasd: uj messenger, egy rakas kis alkalmazas, sot legutobb mar a lenovo legfrissebb power management sw-eben is ez a formedveny volt). Oda is berakjak kikapcsolhatatlanul. Nekem meg a szemem kifolyik... (marmint kifolyna, ha felraknam az ujat, csak egy ido utan mar nem lesz valasztasi lehetoseg)

Szerkesztette: asdf 2009. 06. 07. 21:51 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#169 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:49

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:48

Oda is berakjak kikapcsolhatatlanul...

Azok is szartak sünt, mint a Renwick?
Make love not Wor.

#170 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:50

Ki fogod huzni a gyufat, vigyazz... ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#171 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:51

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:43

De ez nem tokmindegy? Az uj regisztral, kapja a szurket az arcaba (ahogy eddig a hanyadek kek skint kapta) a regi meg egyszer atpoccinti a megszokott szineire. Semmibe se kerul, megis boldog lesz tole a torzsgarda. Oket a legkevesbe se erdekli, zavarja, hogy masok hogy latjak a forumot.

Ndrew: a magyarok meg tanuljak a kapitalizmust, mindehol igy van, szar dolog egy multinak dolgozni de megszarabb egy kocsog magyar tulajnak dolgozni. Lasd ezt a esetet, egy komoly ceg nem engedhetne meg maganak, hogy magara haragitsa az ugyfeleinek egy reszet. A hulye magyar fonok meg csak addig lat, hogy ugy lesz ahogy en akarom a vevoim le vannak szarva eszik nem eszik ezt kapjak.

Ha egy komoly dologrol lenne szo ami eroforrasignyes, komolyabb koltsegvonzata van akkor elfogadom hogy felmerul a lehetoseg elvetel. De most egy kib@szott css fajlrol es egy beallitasrol van szo. Es ahogy latom a css-re lenne is olyan, aki ingyen is megcsinalja.

Samott

Értem én, csak mindig rosszul esik, hogy valami nem jó, akkor az magyar, holott ez nem így van. Nem minden magyar vállalkozó hülye/köcsög, nem minden nemmagyar vállakozó nemhülye/nemköcsög. De minden rovar bogár. :D

Lényegtelen, hagyjuk, csak az általánosítás...

#172 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:54

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:51

Értem én, csak mindig rosszul esik, hogy valami nem jó, akkor az magyar, holott ez nem így van. Nem minden magyar vállalkozó hülye/köcsög, nem minden nemmagyar vállakozó nemhülye/nemköcsög. De minden rovar bogár. :D

Lényegtelen, hagyjuk, csak az általánosítás...

Sajnalom, en eddig ezt tapasztaltam. Nem adom fel a remenyt, elobb-utobb beletanulnak. A normalisabbja sajnos csak kivetel, de a mondas szerint ok is a szabalyt erositik. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#173 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:55

Idézet: gyorsrizs - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:44

B+ vette, os-t meg office-t 147k-ért, osben van ie8.
hasznáéjon 3rd party böngészöt vista alatt aki akar,én nem.
szal IE only usereknek ez nem megoldás.

LIBASZAR SZÍNT KÉRJÜK VISSZA

Gondolom IE-re is megcsinálja aki azt használ. ha tudja az IE. Én nem tudom, régóta nem használom, csak olyan oldalakhoz amik mereven ragaszkodnak az ie-hez.

#174 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:56

Idézet

Van egy haverom, aki szintén nem szereti a pisikaki szexet. Állítólag új és jó dolog, akkor szólj, ha holnap kipróbáltad.

Szeretem a szarkazmust, nincs vele semmi probléma. Viszont nem tudom miért álltál a keresztesháború élére, mikor aki "mögötted" lehetne, az már vagy megoldotta Wyco által, vagy elment ledőlni vagy megszokta. Nyugalom.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#175 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 21:57

Idézet: asdf - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 21:48

cleartype-ban

ahan. 1600x1200 felett próbáld ki clartype nélkül használni a windowst.na ott fog kifolyni igazán a szemed.ja hogy te 14" crt-n nézed?  :Đ
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#176 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:00

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:55

Gondolom IE-re is megcsinálja aki azt használ. ha tudja az IE. Én nem tudom, régóta nem használom, csak olyan oldalakhoz amik mereven ragaszkodnak az ie-hez.

Az IE nem tudja sajna.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#177 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:01

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:56

aki "mögötted" lehetne, az már vagy megoldotta Wyco által, vagy elment ledőlni vagy megszokta. Nyugalom.

Explorert is megszoktam. De attó lmég véleményem lehet nem? Ja, nem bocs, Renwick elintézte. Akkor szarjon sünt.
Make love not Wor.

#178 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:02

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 23:00

Az IE nem tudja sajna.

Az opera viszont az általad kreált css-t szó nélkül megette.
Jövök eggyel. Meg mexel-nek is, aki megsúgta a hogyant.

:respect:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#179 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:03

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:54

Sajnalom, en eddig ezt tapasztaltam. Nem adom fel a remenyt, elobb-utobb beletanulnak. A normalisabbja sajnos csak kivetel, de a mondas szerint ok is a szabalyt erositik. ;)

Samott

:)

#180 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 22:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 22:01

Explorert is megszoktam. De attó lmég véleményem lehet nem? Ja, nem bocs, Renwick elintézte. Akkor szarjon sünt.

Persze, lehet. ...ha illetékes lennék érdekelne is. De ne háborúzz. : ] Főleg azért mert felesleges.

...áldás szálljon rátok és hallgasson meg Titeket az Úr.

[azért ha már háború, lehetek a szerzetes ^^ ]
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »