HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 18. 18:10

Nekem meg teljesen mindegy a dizájn. Azt a napi 6-8 hírt megtaláltam eddig is, meg fogom találni ezután is :) Könyvet se a borító miatt veszek, hanem ami benne van.
Gondolom egy ilyen trendibb felület tán jobban értékesíthető. Reméljük.

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#22 Felhasználó inaktív   zsabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:49

Az új dizájn erősen meglepett. Az első szó, ami eszembe jutott: undorító. Aztán néztem még egy percig. Nem is olyan csúnya. Azért szépnek sem mondanám.
Viszont az a honlap, amelyik nem a Google egyszerűségének irányába törekszik, az számomra elveszett. így a HWSW is.
Annak idején ezért szoktam át ide máshonnan. A fórum miatt még maradok, de híreket elég ritkán fogok itt olvasni.

#23 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 18. 21:26

Idézet: didyman - Dátum: 2009. máj. 18., hétfő - 13:57

Biztos maradi vagyok, meg nem értem meg a webkettőháromnégy által támassztott ostoba divatdiktálásokat, de nekem ez a régi fejléc egy színes és érdekes tartalmat hordoz, a gyászkerettel azóta sem vagyok kibékülve, ahogy az unalmasra egyszerűsödött logóval sem.

:offtopic:
Didyman küldtem neked pü-t. Megnézted?

#24 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 05. 18. 22:25

Idézet: didyman - Dátum: 2009. máj. 18., hétfő - 13:57

Biztos maradi vagyok, meg nem értem meg a webkettőháromnégy által támassztott ostoba divatdiktálásokat, de nekem ez a régi fejléc egy színes és érdekes tartalmat hordoz, a gyászkerettel azóta sem vagyok kibékülve, ahogy az unalmasra egyszerűsödött logóval sem.

:offtopic:
Didyman küldtem neked pü-t. Megnézted?

#25 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 10:38

Újabb példa, miért hülye a kétoszlopos elrendezés.

Csatolt fájl:

#26 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 12:18

Sziasztok!

Valaki tudja, hogyan lehet a régebbi híreket elolvasni? A fejlécben található témák végigkattintgatása nélkül átnézhető valahogy az összes hír? Én nagyon serettem a cikkeket olvasgatni, de így se kedvem, se időm, se idegzetem végigbogarászni az egész oldalt. A régi hírek előhívása nem azért tűnt el, hogy gyakrabban látogassák az oldalt? Vagyis ha érdekelnek a cikkek, 8 cikkekként fel kell lépned. Nem tudok másra gondolni. Mindegy, ha nem változik, marad az index tech...

Üdv mindenkinek!

#27 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 05. 20. 14:45

Köszönjük mindenkinek a visszajelzést, az oldal jelenleg formálódik, alakul, részben az itt szereplő vélemények, javaslatok nyomán, melyek -- nem titok -- más fórumokon is megfogalmazódtak, illetve a jelzett hiányosságok, problémák egy részét magunk is tapasztaltuk az új hwsw olvasása közben.

Egyelőre annyit tudok mondani, hogy a bal felső feed szerepe a tervek szerint változni fog, a jelenlegi gyakorlattal ellentétben szerepelni fog benne az összes friss hír, kivéve a vezércikket (illetve ha jól látom már most is így van) és várhatóan ugyanitt lesz link a régebbi híreknek is.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#28 Felhasználó inaktív   Fenyo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 17:34

Na, ez jó hír! Mégiscsak számít az olvasók véleménye.... (?)

#29 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 17:59

Király! :)

#30 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 23:38

Ha beleszolhatok, szerintem nem rossz az uj design, de nagyon feltunesmentes, lapos, ha szabad igy mondani.
Emellett erosen zsufolt is, lehet nagyobb sorkoz kene, lehet a baloldali kisbetus reszt el kene valasztani a tobbi, mas betumeretestol, es hasonloan a jobboldali is valahogy furcsan van ott.
Telleg picit indexes a kulso, ez sztem nem rossz, de a megvalositas nem epp tokeletes. :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#31 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 20:34

Juteszembe, most hogy sotetebb lett a fooldal igazan beemelhetnetek az altalam gyartott sotetebb forumskint az officialok koze! :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#32 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 21:23

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. máj. 21., csütörtök - 21:34

Juteszembe, most hogy sotetebb lett a fooldal igazan beemelhetnetek az altalam gyartott sotetebb forumskint az officialok koze! :)

Lesz új fórumskin mindenképpen, igazodva az új színekhez meg a logóhoz. Azért ha megkérlek meg tudod nekem mutatni a te skinedet valahol?

üdv

R.

#33 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 21:53

Bocsássátok meg neki, nem fórumozik gyakran :lol:
Klikkide, Te újonc: https://forum.hwsw.h...howtopic=127520
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#34 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 18:08

Valaki tényleg világosítson fel, hogy az "Átigazolások" miért jó! Komolyan kérdezem, mert nem értem.

#35 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 09:06

Én eddig észre sem vettem a designváltást, a kinézet nem rossz, bár szerintem előrelépésnek sem tekinthető inkább csak más. Viszont az áttekinthetőség, az tényleg 0, olyan mintha egy admin oldalát látnám egy portálnak, ahol leszarják, hogy jól áttekinthető legyen csak működjön.

A fórum megmentéséről már rég lekésett a hwsw bt, mióta kijelentették, hogy a fórum nem érdekli őket az melléktermék, meg kevés az átfedés a forumozók és az oldal olvasói között. Ami nem tudom miért baj, hiszen ezzel csak még nagyobb látogatottságot érhettek volna el, hiszen két réteget is érintett az oldal. De azóta a haldokló hardver részleg valóban meghalt teljesen, a tartalmat és értelmet hozó törzsfórumozókat mindet elüldözték, vagy hagyták lelépni (esetleg kitioltották).  Most már csak abból áll az egész, hogy néha-néha 1-1 newbie nyit valami hülye témát. Egyedül a sziget, az ami még úgy ahogy működik, de már ott is volt kisérlet a tönkretételre, a népszerű témák bezárogatásával, meg törzstagok bannolásával.

Én úgy látom, hogy a fórum az már beyond repair, az oldal még talán menthető, ha gyorsan elfelejtitek ezt az új átláthatatlan designt.

#36 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 18:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 9:06

Most már csak abból áll az egész, hogy néha-néha 1-1 newbie nyit valami hülye témát.

:offtopic: Meg van az a jó pár újonc, aki valami problémával fordul ide segítségért, de öt perc alatt bezárja valaki témáját, hogy menjen az XP topicba, és bányássza ki a napi 50 hsz közül, hogy melyik szólt neki. Még ha lehetne normálisan keresni, akkor is annyi értelme lenne, mintha a focimeccsen akarna valaki beszélgetni.

#37 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 08:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. máj. 24., vasárnap - 10:06

Én úgy látom, hogy a fórum az már beyond repair, az oldal még talán menthető, ha gyorsan elfelejtitek ezt az új átláthatatlan designt.

A fórum hamarosan radikális változások elé néz, csak meg kellett várni a főoldal átdizájnolását. Én azért a főoldal helyzetét nem látom ennyire borúsan belülről, egyelőre nem úgy tűnik, hogy menekülnének az olvasók, sőt.

üdv

R.

#38 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 08:21

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. máj. 25., hétfő - 8:13

Én azért a főoldal helyzetét nem látom ennyire borúsan belülről, egyelőre nem úgy tűnik, hogy menekülnének az olvasók, sőt.

Saját bőrömön tapasztaílom, hogy most többet nézek rá a főoldalra, mert egyrészt (és főként) érdekel, van-e változás az elrendezésben, másrészt mert nincs a fórum tetején az a sáv. De ez biztosan el fog múlni idővel (nálam).

#39 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 08:22

De ez wordpress nem? olyan mintha az lenne.

Szerkesztette: Dextrose 2009. 05. 25. 09:20 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#40 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 08:56

Szerk.: Semmi.

Szerkesztette: Ndrew 2009. 05. 25. 09:04 -kor

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • 1