HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#351 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:44

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:35

De kíváncsi vagyok ki fog hozzászólni a cikkekhez. Majd később. Szóval szerintem FAIL.

Erre mi is kíváncsiak vagyunk. Majd meglátjuk.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#352 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:46

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:01

Nem azért szar mert megváltozott valami, korábban le is írtam, hogy értem miért változtatták meg a gameware nevét, csak  szerintem fölösleges. Az a baj, hogy sokminden olyan helyre került ahol semmi keresnivalója, áttgondolatlanok a kategóriák, van aminek nincs megfelelő, van ami túl van bontva, pedig eddig se foglalkozott a témával senki.

Ez ertem, de evone gyak kozolte, hogy szar, mert 5 masodperc volt megtalalni az atnevezett gamewaret. En azert latok nemi kulonbseget :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#353 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:01

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:44

Erre mi is kíváncsiak vagyunk. Majd meglátjuk.

üdv

R.

Szigorúan kérdés: Nem lenne jobb inkább egy komment rendszer? Dead reg már így is van elég. Ráadásul a cikk alatt ott lenne a komment, nem kéne fórumra menni. Csábítóbb, mint regelni, ha már az aktív fórum userekre nem számíítatok. Valszleg nem annyi lapletöltés, de jobb szerintem. Na jó, befogtam.

#354 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:06

:down: Ez a új desing úgy ahogy van katasztrófa. :down:
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#355 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:06

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:01

Szigorúan kérdés: Nem lenne jobb inkább egy komment rendszer? Dead reg már így is van elég. Ráadásul a cikk alatt ott lenne a komment, nem kéne fórumra menni. Csábítóbb, mint regelni, ha már az aktív fórum userekre nem számíítatok. Valszleg nem annyi lapletöltés, de jobb szerintem. Na jó, befogtam.

Teljesen össze van integrálva a két rendszer, a cikkek alatt fognak megjelenni a postok, de hátteret a fórummotor adja, és a fórumban is megjelennek majd a cikkekhez tartozó topikok automatikusan.
Regisztrálni ettől még értelemszerűen kell majd a hozzászóláshoz.

üdv

R.

#356 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:23

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:06

Teljesen össze van integrálva a két rendszer, a cikkek alatt fognak megjelenni a postok, de hátteret a fórummotor adja, és a fórumban is megjelennek majd a cikkekhez tartozó topikok automatikusan.
Regisztrálni ettől még értelemszerűen kell majd a hozzászóláshoz.

Nyugtass meg kerlek, hogy nem nyilik minden hirhez uj topic... tehat pl. a UPC-t erinto hirhez a UPC topic lesz belinkelve, nem egy gyokertelen, a semmiben logo ures valami. Mert olyan mar van mashol, es az nem lenne erdemleges elorelepes.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#357 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:24

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:23

Nyugtass meg kerlek, hogy nem nyilik minden hirhez uj topic... tehat pl. a UPC-t erinto hirhez a UPC topic lesz belinkelve, nem egy gyokertelen, a semmiben logo ures valami. Mert olyan mar van mashol, es az nem lenne erdemleges elorelepes.

Samott

prohardveren is az megy....
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#358 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:31

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:24

prohardveren is az megy....

Tudom, jobb mint ha nincs semmi, de az igazi az lenne, ha tenylegesen integralnak a ket feluletet... hir a foldalon, rovid reszlete a topicban, linkkel a hirre es a hir alatt a topic ezzel a hozzaszolassal kezdodoen jelenne meg. Nem lenne hatvan upc topic minden hirhez, hanem az az egy nyelne magaba az osszes informaciot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#359 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:52

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:31

Tudom, jobb mint ha nincs semmi, de az igazi az lenne, ha tenylegesen integralnak a ket feluletet... hir a foldalon, rovid reszlete a topicban, linkkel a hirre es a hir alatt a topic ezzel a hozzaszolassal kezdodoen jelenne meg. Nem lenne hatvan upc topic minden hirhez, hanem az az egy nyelne magaba az osszes informaciot.

Samott

Nem támogatom a nagy gyűjtőtopikokat, szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást. Vagyis a konkrét válasz: minden hírhez új topik fog nyílni, ahol a szerző ezt a lehetőséget engedélyezi, de nem kötelező minden hírhez hozzászólni.

üdv

R.

#360 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:10

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:52

Nem támogatom a nagy gyűjtőtopikokat, szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást. Vagyis a konkrét válasz: minden hírhez új topik fog nyílni, ahol a szerző ezt a lehetőséget engedélyezi, de nem kötelező minden hírhez hozzászólni.

üdv

R.

Ezt azért VKP-vel is közöld majd légyszíves, mert ő az, aki mindig bezárja a kistopicokat azzal, hogy tegyék fel az illető a kérdést a Windows XP topicban!

#361 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:47

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:52

Nem támogatom a nagy gyűjtőtopikokat, szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást.

Ez így van. Tényleg rossz, hogy mostanában minden topikot zárnak be sorban az MS részlegben.
A tényleg felesleges kis témákat meg be kéne olvasztani bezárás helyett.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#362 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:49

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 13:53

Katt az aláírásomban alul lévő linkre :) Nem volt messze  :cool:

Először nagyon megörültem, mert a betűk feketék lettek a Te verziódban, viszont a bolha tényleg szürke lesz tőle.Esetleg valami megoldást tudsz erre? (operával néztem).  :respect:

#363 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:56

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:49

Először nagyon megörültem, mert a betűk feketék lettek a Te verziódban, viszont a bolha tényleg szürke lesz tőle.Esetleg valami megoldást tudsz erre? (operával néztem).  :respect:

Én közbe rájöttem hogy ez egy ujabb ajándék, a másikkal is szürke a bolha kezdőoldala.Ennyit erröl amit nemrég irt valaki hogy a bolha ugymarad :)

Szerkesztette: djculture 2009. 06. 09. 16:58 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#364 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:56

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:31

Samott

Van technikai lehetőség erre az úgynevezett tartalmi threadek és fórumok összekapcsolásával, ezen házon belül is futunk még néhány kört. Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

#365 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:57

Stylish esetében duplikálod a scriptet, és a tartalmából a 2. sorban a @-moz-document domain("forum.hwsw.hu") -t értelemszerűen bolhapiac.hwsw.hu-ra módosítod. Greasemonkey pluginnél meg felveszed a domain rule-t rá.

Avagy simán aldomain nélkül hwsw.hu-ra az egészet, ha úgysem nézed a főöldalt :) Fekete helyett barna csík lesz felül, és kész.

Szerkesztette: -NoVa- 2009. 06. 09. 17:04 -kor

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#366 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:13

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 17:57

Stylish esetében duplikálod a scriptet, és a tartalmából a 2. sorban a @-moz-document domain("forum.hwsw.hu") -t értelemszerűen bolhapiac.hwsw.hu-ra módosítod. Greasemonkey pluginnél meg felveszed a domain rule-t rá.

Avagy simán aldomain nélkül hwsw.hu-ra az egészet, ha úgysem nézed a főöldalt :) Fekete helyett barna csík lesz felül, és kész.

Köszi, megpróbálom. Közben látom hogy a Wyco féle bulival is ez a helyzet, és másnak is.  :up:

Már meg is néztem. Az operához nem kell az első két sor, nem tudom hová írjam a bolhapiacot :)

Ja, megvan. Nem kell kétszer, mert az opera az oldalhoz rendeli. Létre kell hozni egy bolhapiac.hwsw.hu-t az operában, és ahhoz is hozzárendelni. Így már megy. :)

Szerkesztette: mexel 2009. 06. 09. 18:26 -kor

#367 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:18

Idézet: special - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:56

Van technikai lehetőség erre az úgynevezett tartalmi threadek és fórumok összekapcsolásával, ezen házon belül is futunk még néhány kört. Az oldal a következő hetek, hónapok során fokozatosan fejlődni fog.

A Bolhánál is ezt mondtátok, azóta sem változott semmi (kivéve, hogy hibaüzenetet dob, és nem jelennek meg a képek).

#368 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:20

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 19:13

Már meg is néztem. Az operához nem kell az első két sor, nem tudom hová írjam a bolhapiacot :)

O/A-val meglátogatod a bolhapiacot. Ott rámész az oldal tulajdonságaira, egyedi stílus, és megadod neki a most használt .css fájlod, amivel a forum.hwsw.hu-t használod. De ezt jobb lenne a kheki topikban.

Hírek kommentelése: már a topik elején is írtam, hogy ennek lehetett volna egyszerűen egy saját alfórum, saját topikcsoportokkal. Ott nyugodtan szaporodhatott volna a sok kommentelt téma. A mostani rendszerrel jól kiszúrtatok magatokkal, lehet pakolászni a topikokat. Ha a főoldal tematikája változik, akkor lehet mindent újra átrakosgatni...

Szerkesztette: N0zer0 2009. 06. 09. 18:24 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#369 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:27

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 19:20

O/A-val meglátogatod a bolhapiacot. Ott rámész az oldal tulajdonságaira, egyedi stílus, és megadod neki a most használt .css fájlod, amivel a forum.hwsw.hu-t használod. De ezt jobb lenne a kheki topikban.

Hírek kommentelése: már a topik elején is írtam, hogy ennek lehetett volna egyszerűen egy saját alfórum, saját topikcsoportokkal. Ott nyugodtan szaporodhatott volna a sok kommentelt téma. A mostani rendszerrel jól kiszúrtatok magatokkal, lehet pakolászni a topikokat. Ha a főoldal tematikája változik, akkor lehet mindent újra átrakosgatni...

Köszi, közben rájöttem, kicsit bonyolultabban. :) Ahogy írod, tökéletesen egyszerűbb.  :respect:

#370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:47

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 13:04

Most én vagy hülye vagy nem tom de ahogy megnyitok egy hirdetés a bolhán az a keki vagy milyen színűre vált a témája a fórumnak.

Ja, kheki, ami jó is. Minnyá megkérjük Wycot csinázzom a bóhára ilyen sünszarós kinézetet :Đ
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.