HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 10. 17:37

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 16:24

Hát, hogy pontosak legyünk, a prohardver és a hwsw között a leginkább döntő különbség az pont ez volt  régen :Đ
És igen, a régi elnyúló leállás miatt akkor sokan átmentek oda, majd jöttek vissza ismételten a külsőségek miatt, betűket leírni és elolvasni ott is lehetett ugyanúgy, csak más környezetben.

Szerintem a Prohardver _egyetlen_ hatranya a HWSW-vel szemben a feletteb bena forumrendszere. A RIOS valami borzadany szerintem, nem a struktura miatt hanem ugy altalaban atlathatatlan szamomra, az IPB ebbol a szempontbol sokkal jobb.
Persze mivel a hiroldalt nem olvasom HWSWn, csak a forumot, ezert ez nem zavar(t). Ellenben a PH-n a forumot nem nezem, de a hireket igen. (RSSben)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#502 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 18:00

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 18:10

Tehát csakis a skin miatt jártál ide fórumozni korábban? :think:

üdv

R.

Én konkrétan azért regeltem ide, mert itt tudtam fél óránál tovább is olvasni.

#503 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 18:22

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 19:00

Én konkrétan azért regeltem ide, mert itt tudtam fél óránál tovább is olvasni.

:respect:  :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#504 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 18:26

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 18:10

Tehát csakis a skin miatt jártál ide fórumozni korábban? :think:

Ne forgasd ki a szavaimat, a skin is hozzatartozik a multhoz. Es igen, lehet hogy mar nem lennek itt ha legutobb Krinyoeknak sikerult volna eltuntetni. Most is hekkelt ccs-el nezem a forumot mert igy jobb mint ugy amit rank akartok eroltetni. Van valami beteges ebben a eszed nem eszed nem kapsz mast hozzaallasban, es nem tudom megerteni mi visz ra erre amugy normalisnak tuno embereket. Ha en itt a gepemen a bongeszo segitsegevel meg tudom oldani akkor nektek a szerveren meg egyszerubb lenne... nehogy fizessetek egy olyan fejlesztot, aki egy ilyen trivialis modositast nem tud megcsinalni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#505 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 18:36

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 19:26

[...]nehogy fizessetek egy olyan fejlesztot, aki egy ilyen trivialis modositast nem tud megcsinalni.

Nem hinném, hogy ez fejlesztői kérdés, sokkal inkább "felsőbb" utasítás.

Szerkesztette: Csokis 2009. 06. 10. 18:36 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#506 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 10. 19:02

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 19:36

Nem hinném, hogy ez fejlesztői kérdés, sokkal inkább "felsőbb" utasítás.

A HWSW Online Informatikai Hírmagazin új arculattal várja olvasóit. A megújult Portál az olvasók számára könnyebb navigációt, és egyszerűbb eligazodást biztosít az IT és az Internet hírei között.

:omg:  :D

#507 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:03

A charcoal2 téma design-ját néztétek phpBB-re? Szürke, mégis egész pihentető olvasni. Persze nem lehet szerzői jogok miatt csak úgy lekoppintani, de zöldes hwsw színek belevegyítésével és egy kis módosítással megoldható.

Jelzés, Szerkeszt, Válasz gombok háttere még mindig nem teljesen transzparens, vannak körülöttük szürke foltok, ha más skin-nel nézi őket az ember. Meg látszik rajtuk, hogy a többi gombhoz képest túl utángyártottak.

Szerkesztette: N0zer0 2009. 06. 10. 19:09 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#508 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:04

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 19:26

Van valami beteges ebben a eszed nem eszed nem kapsz mast hozzaallasban, es nem tudom megerteni mi visz ra erre amugy normalisnak tuno embereket.

Már megszokhattad volna ebbe az országba minden téren ez megy.Két hétig sorolhatnám ahol ez a koncepcio van hogy valaki kitalálja hogy újítsunk.Lehet hogy addig azt mindenki szerette ahogy volt és vették mint a cukrot de nemszámit akkor is váltsunk és az se számit hogy ezután morognak az emberek vagy eltünnek,akkor is az újitás a fő.Aztán szépen tönkre is megy minden,sok ember munkája füsté válik.És ebbe a munkába ugyanugy beletartozik az admin meg a többiek melója is.

Nem ilyenekkel kéne szerintem feldobni ezt a fórumot és a látogatotságát növelni.Mert mivel ez egy szakmai forum ide az ember azért regel hogy ügyes bajos dolgába tanácsot kapjon.Én is ezért regeltem ide akkoriba.Ha a szakik lelépnek innen akkor erre keresztet lehet tenni.Csinálhattok egy csetet kb helyette mert arra még jó lesz.
Hádédész..

#509 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:05

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 20:02

:omg:  :D

Ezzel mit is szerettél volna? :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#510 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:08

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 20:04

Már megszokhattad volna ebbe az országba minden téren ez megy.Két hétig sorolhatnám ahol ez a koncepcio van hogy valaki kitalálja hogy újítsunk.

Ez sem csak magyar sajátosság sajnos. Divat minden rosszat magyarnak beállítani.
De a többiben igazad van.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#511 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:13

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 20:08

Ez sem csak magyar sajátosság sajnos. Divat minden rosszat magyarnak beállítani.

Mindig ez ellen kardoskodom, de esélytelen. :)

#512 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:14

Oldalszámok még mindig nem különülnek el eléggé a háttértől, az Asszisztensnél se látszanak a számok.

Szerkesztette: zoli62 2009. 06. 10. 19:28 -kor

"Légy szerény mint én..."

#513 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:21

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 19:02

Muhaha :)

#514 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 19:39

:offtopic:
Reklám: Ha valakinek bántja a szemét a skin, vagy egyszerűen valóban érzékeny a szeme, kiszárad, akkor van megoldásom rá. Raktárkészletből megmaradt márkás szemszárazság elleni spray kb negyedáron. Több darabnál kedvezmény. Részletek priviben.

#515 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:00

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 20:03

A charcoal2 téma design-ját néztétek phpBB-re? Szürke, mégis egész pihentető olvasni. Persze nem lehet szerzői jogok miatt csak úgy lekoppintani, de zöldes hwsw színek belevegyítésével és egy kis módosítással megoldható.

Jelzés, Szerkeszt, Válasz gombok háttere még mindig nem teljesen transzparens, vannak körülöttük szürke foltok, ha más skin-nel nézi őket az ember. Meg látszik rajtuk, hogy a többi gombhoz képest túl utángyártottak.

Annak tényleg

gyászos hangulata van...

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 06. 10. 20:33 -kor

#516 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:00

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#517 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:14

Idézet: mexel - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 20:39

:offtopic:
Reklám: Ha valakinek bántja a szemét a skin, vagy egyszerűen valóban érzékeny a szeme, kiszárad, akkor van megoldásom rá. Raktárkészletből megmaradt márkás szemszárazság elleni spray kb negyedáron. Több darabnál kedvezmény. Részletek priviben.

Ez komoly, nem viccnek szántam, megmaradt készlet, a termék nagyon jó. A linken vannak a részletek.

#518 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:34

Sziasztok!

Én az ilyen újításokkal úgy vagyok, hogy egy idő után lecsendesedik a zúgolódás és megszokja a nép. Az mondjuk elgondolkodtató hogy mennyire viszi előrébb "az ügyet" a nagy változtatás. Egy csomó téma "eltűnt", nem találom a NAS témát, de a többit egyenlőre látom. Ez be lehet tudni kezdeti gyermekbetegségnek, de ha huzamosabb időre vetítve csak idegesíti a fórumozókat az új rendszer akkor megkérdőjeleződik a hozzáadott érték.

Legyünk jóindulatúak és feltételezzük hogy jó ügy vezérelte az átprogramozást. Akkor ha ezt tesszük, akkor annyi a dolgunk hogy segítsük az átállást, riportoljuk az eltűnt topikokat és megpróbálunk javító javaslatokkal közösen előrébb vinni az ügyet.

Ha erre pozitív a visszajelzés, akkor az egy öngerjesztő folyamat és hamar megjavul az általános színvonal. Ha negatív/elutasító a hozzáállás akkor sokan meg fognak sértődni, lesz pár komolyabb besértődés, lesz pár elvitorlázó tag. Ha az elvitorlázó tag valami komolyabb koponya a keménymagból akkor az nem túl jó. Nem fog leállni tőle a fórum, de aki régen itt van az azt látja hogy "megváltozik" a fórum és a színvonal csökken. Persze lesz sok hozzászólás de a jelleg eltolódik.

Én magam megpróbálom a jóindulatot alapul venni és adok még esélyt a fórumnak. Ha látok valamit amin javítani lehet akkor megpróbálom közvetíteni.

De az új szkin egyszerűen silány, nem látom értelmét annak hogy tiltva legyen egy választási lehetőség. Ott ki lehetne választani a régit, akár a barnát is. Az tökéletesen mindegy, hogy ki hogy nézi otthon a fórumot, ha mondjuk alapból a förmedvény default skin jön fel, ami illeszkedik az imágóba. De ha kötelező nézni a förmedvényt, akkor az nem jó. Vizuális terror szinte.

Én CRT-n nézem a fórumot, a barnát el tudtam olvasgatni órákat hétvégén. Az új tényleg zavaró, kellemetlen nézni sajnos. Ezen változtatni kellene. Lásd a fenti javaslatomat.

Üdv!
.
.
.

#519 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 20:38

Ja kiló topik megszünt köztük a pocsék áruk foruma teljes összes topikja tök jó.
Hádédész..

#520 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 21:20

Hétvégére szervezzünk transzparenses demonstrációt, "ZŐDBARNA SKINT!" jelmondattal?  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »