Elküldve: 2009. 06. 10. 20:34
Sziasztok!
Én az ilyen újításokkal úgy vagyok, hogy egy idő után lecsendesedik a zúgolódás és megszokja a nép. Az mondjuk elgondolkodtató hogy mennyire viszi előrébb "az ügyet" a nagy változtatás. Egy csomó téma "eltűnt", nem találom a NAS témát, de a többit egyenlőre látom. Ez be lehet tudni kezdeti gyermekbetegségnek, de ha huzamosabb időre vetítve csak idegesíti a fórumozókat az új rendszer akkor megkérdőjeleződik a hozzáadott érték.
Legyünk jóindulatúak és feltételezzük hogy jó ügy vezérelte az átprogramozást. Akkor ha ezt tesszük, akkor annyi a dolgunk hogy segítsük az átállást, riportoljuk az eltűnt topikokat és megpróbálunk javító javaslatokkal közösen előrébb vinni az ügyet.
Ha erre pozitív a visszajelzés, akkor az egy öngerjesztő folyamat és hamar megjavul az általános színvonal. Ha negatív/elutasító a hozzáállás akkor sokan meg fognak sértődni, lesz pár komolyabb besértődés, lesz pár elvitorlázó tag. Ha az elvitorlázó tag valami komolyabb koponya a keménymagból akkor az nem túl jó. Nem fog leállni tőle a fórum, de aki régen itt van az azt látja hogy "megváltozik" a fórum és a színvonal csökken. Persze lesz sok hozzászólás de a jelleg eltolódik.
Én magam megpróbálom a jóindulatot alapul venni és adok még esélyt a fórumnak. Ha látok valamit amin javítani lehet akkor megpróbálom közvetíteni.
De az új szkin egyszerűen silány, nem látom értelmét annak hogy tiltva legyen egy választási lehetőség. Ott ki lehetne választani a régit, akár a barnát is. Az tökéletesen mindegy, hogy ki hogy nézi otthon a fórumot, ha mondjuk alapból a förmedvény default skin jön fel, ami illeszkedik az imágóba. De ha kötelező nézni a förmedvényt, akkor az nem jó. Vizuális terror szinte.
Én CRT-n nézem a fórumot, a barnát el tudtam olvasgatni órákat hétvégén. Az új tényleg zavaró, kellemetlen nézni sajnos. Ezen változtatni kellene. Lásd a fenti javaslatomat.
Üdv!
.
.
.