HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#71 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:37

Hú, azta, milyen egyedi lett.... na vissza kéne adni a régi skin választásának lehetőségét is.

#72 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:38

Idézet: charlie - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:36

namost akkor vagy vissza lesz pakolva a régi skin opcióként (ahogy eddig), vagy én ide be nem teszem többet a lábamat. ez kurva szar.

Nyugi mar... miert ne lenne valaszthato opciokent? Gondolom idovel visszakerul az is.

En csak azert vagyok morcos, mert pont a forma 1-re kapcsoltak le a forumot... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#73 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:39

:D
Lesz mit szokni.
Picit vakít. Alul a szürke oldalszámok nem nagyon látszódnak. Színek--;
Meg a képen ott az e-mail címes rész, meg a 0 alatti részek alatt nem kéne megegyezni a háttér színével? Holnapra összeáll a teljes véleményem, de egyelőre ennyi.

Egyébként zsír. :D

Szerk.: Najó azért a régieket tegyük vissza, aztán mindenki választhat. :) Addig úgyis háború lesz.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Ndrew 2009. 06. 07. 19:40 -kor

#74 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:37

Először tetszett, de egy perc után bántja a szemem ez a szürkeség.

Miért kellett leszedni a régi skint? Most komolyan ennyire fájt a főnökségnek?? Kinek ártott volna, ha megmarad a barna?

Igen, sajna pontosan ezt érzem én is. Mondjuk az idézet szürkéje pl jó :)

Szerkesztette: negyvenketto 2009. 06. 07. 19:40 -kor

Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#75 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

A főoldal design-jához illik, de borzalmas. Túl világos (hegesztőszemüveg rulla), túl szürke-monokróm, mintha elment volna a színe a monitornak. Wyco skinje pár fokkal jobb.

Az új tematika se tetszik, áttekinthetetlen.

Bolhapiacon legalább még a régi skin van.

Szerkesztette: N0zer0 2009. 06. 07. 19:45 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#76 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:41

én picit módosítottam. ha már az oldalhoz lett igazítva, akkor szerintem így teljes a dolog.

@-moz-document domain("forum.hwsw.hu")
{
#ipbwrapper, body
{
width: 970px !important;
margin: auto !important;
}
}

így pont olyan széles ,mint a főoldal és középen van.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#77 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:42

Annyira nem szar, mint amire szamitottam, de azert kernem vissza a barnat... ;) (es tovabbra sem ertem, hogy miert faj az illetekeselvtarsnak, ha en nem a mostani hwsw fooldal szerinti skinben forumozok, szerintem az a lenyeg, hogy mint juzer, elegedett legyek, ahhoz meg felnott ivarerett krapekkent az en kezemben kene hagyni a dontest, hogy most mi is a jo nekem :p, tessek elhinni, el tudom donteni...)

Masreszt, nekem elegge sotetre van rakva a monitorom (legalabbis ahhoz kepest, ahogy masok hasznaljak, mindegy, en nem szeretek arnyekot vetni magam moge :D), de a legvilagosabb szurke szerintem jobb lenne sotetebben, mert akinek normalisabb allasban van a monitorja, annak mar lehet, hogy kisuti a szemet.
Valamint a csatolt kepben a visited link szinet at kene rakni, mert az uristen meg nem latja azt a kettest ott, amelyik oldalon mar jartam (legalabbis en epphogy), pedig tokhibatlan voltam a szinespottyos teszten a kertesz utcaban :D

Csatolt fájl:

Szerkesztette: asdf 2009. 06. 07. 19:46 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#78 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:42

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:38

En csak azert vagyok morcos, mert pont a forma 1-re kapcsoltak le a forumot... ;)

Samott

Legalább egyszer azt nézted és nem a fórumot.  :p

Nekem nagyon tetszik ez az új külső. :up:

#79 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:46

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:38

Nyugi mar... miert ne lenne valaszthato opciokent? Gondolom idovel visszakerul az is.

Samott

a vezetőséget ismerve, az onnét kikerült, és vissza se fog kerülni. na mindegy, van másik fórum a neten.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#80 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:46

Idézet: gyorsrizs - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:36

pfej,kérjük vissza a ződet.

A pirosat! :Đ

#81 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:48

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:37

Hú, azta, milyen egyedi lett.... na vissza kéne adni a régi skin választásának lehetőségét is.

Egyetértek,
ez a szürke rémes,

az elrendezés meg szinte olyan mint egy Tesco-ban:arra mennek rá, hogy sokáig kelljen keresgélni.

#82 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:48

so-so, azért a barna miatt nem sértődnék meg, ha visszakerülne :) de elfogadható ez is. mondjuk lehetne sötétebbebb.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#83 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:51

Nem mondom, hogy szép, de teljesen jó ez a csoda szín is.  Számomra olvasható, átlátható. 
Eddig kék volt, most ilyen barnás-szürkés;  hát legyen.

Szerkesztette: pgyafi 2009. 06. 07. 19:52 -kor

#84 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:52

Idézet: charlie - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:46

na mindegy, van másik fórum a neten.

Ezt a hozzáállást sosem értettem... Én a díszes társaság miatt járok ide, nem a színek miatt, ha kellenek a színeim, hát beállítok olyan háttérképet. Jó, az is szempont, hogy az ismerős látvány fogadjon, ha rábökök a könyvjelzőre, de _csak_ az új design miatt szedni a sátorfát, az nem kicsit mulatságos.

Beszmac-en szokott lenni évente dizájnváltás, ott mindig lemegy a szokásos, két hétig tartó pföhejj-új-dizájn-kisüti-a-szememet-vissza-a-régit-vagy-viszlát-megyek-innen-el, aztán megszokja a jónép, és egy év múlva már az aktuális, gyűlölt, szemkicsorgatós dizájn az, amit követelnek vissza, és így tovább a végtelenségig. Itt már az inviteles zőccség miatt is bolygott a nép, hogy kabbegyíkok énleléptem, aztán pár százaléktól eltekintve még mindig itt van mind. :)

SZERK.: Csak megtaláltam, egy elgondolkodtató blogbejegyzés a jelenségről.

Szerkesztette: debaj 2009. 06. 07. 19:55 -kor

#85 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:53

Szépjóestét ismét.

Az átszervezés sikeresen lezajlott, a bóha technikai okok miatt maradt a régi bőr alatt. A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani, így akik ezt szeretnék továbbra is látni, némi hekkelésre kényszerülnek, aminek módját már Wyco taglalta pár témával lejjebb. Ha már én említést tettem róla, esetleg elképzelhető, hogy lesz egy melegebb színárnyalat is választhatóan, én a magam részéről minimum ezt szeretném, remélem, az üzemeltetés szempontjából lényegesebb dolgok lezajlása után erről is tudunk érdemben beszélni.
A tematikus szerkezetben, mint láthattátok, jelentős átalakulás történt, sok kedvelt témakör átszervezve, vagy jelentősen visszaszorulva kapott helyet, és jópár új, vagy újnak tűnő témakör is bevezetésre került. Ehhez nem fűzök semmit, egyszerűen majd kiderül, hogy mennyire válik be, a szerkezet a hwsw újragondolt arculatának megfelelően lett kialakítva. Néhány népszerűbb, de ritkábban látogatott téma elképzelhető, hogy archívba vándorolt, ha ilyeneket találtok, amire úgy érzitek, szükség lenne valahol, akkor azt kérésre átgondoljuk és pozitív döntés esetén áthelyezzük.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#86 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:54

Nem volna rossz, csak nekem is báncsa a szemem jól.  :Đ Ha választható lesz a ződ akkor elfogadom a változtatást  :)  Személy szerint én soha sem rajongtam az ilyen fejlesztésekért.

Közben már látom, hogy a bolhás is csak véletlenül maradt a szép libakakiszín sajnos. Egyébként a vezetőség miért zárkózik el? Mert csak?

Szerkesztette: mexel 2009. 06. 07. 19:57 -kor

#87 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:55

Nem annyira rossz az uj skin, de ha megoldhato, lehessen valasztani a regit is.
Aki mint olvaso beteved ide, az ugyis az ujat latja, nem tokolodik a beallitasokkal.
Akik meg itt laknak evek ota, es esetleg napi fel-egy orat is eltoltenek itt, azoknak mar had ne essen ki a szeme.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#88 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:55

Ja mégvalami, a web 2.0-ás rész. Na ezt sokan keverni fogják a felette lévővel. Oké, hogy manapság ez a divatos, de szerintem felesleges ezt szétszedni ilyen formában, de ez legyen a legkevesebb. És ez erősen szubjektív vélemény. Mindegy.

#89 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:59

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 20:52

Ezt a hozzáállást sosem értettem... Én a díszes társaság miatt járok ide, nem a színek miatt, ha kellenek a színeim, hát beállítok olyan háttérképet. Jó, az is szempont, hogy az ismerős látvány fogadjon, ha rábökök a könyvjelzőre, de _csak_ az új design miatt szedni a sátorfát, az nem kicsit mulatságos.

Beszmac-en szokott lenni évente dizájnváltás, ott mindig lemegy a szokásos, két hétig tartó pföhejj-új-dizájn-kisüti-a-szememet-vissza-a-régit-vagy-viszlát-megyek-innen-el, aztán megszokja a jónép, és egy év múlva már az aktuális, gyűlölt, szemkicsorgatós dizájn az, amit követelnek vissza, és így tovább a végtelenségig. Itt már az inviteles zőccség miatt is bolygott a nép, hogy kabbegyíkok énleléptem, aztán pár százaléktól eltekintve még mindig itt van mind. :)

SZERK.: Csak megtaláltam, egy elgondolkodtató blogbejegyzés a jelenségről.

Nézd, itt rég nem egy bőrről van szó, hanem arról a megszoksz, vagy megszöksz személeltről, ami fokozatosan, az évek alatt átvette a helyét a közös megbeszélésnek egy kis közösségben.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#90 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:59

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 19:53

A régi bőrt sajnos a vezetőség semmilyen formában nem óhajtja megtartani, így akik ezt szeretnék továbbra is látni, némi hekkelésre kényszerülnek, aminek módját már Wyco taglalta pár témával lejjebb.

Vallava a 20%-ot: a vezetoseg seggfej (bocs, de szolidabban ezt nem tudom).

Aki azt hiszi, hogy azert, mert a forum es a fooldal egyforman nez ki, most a juzerek
- tobbet lesznek a fooldalon
- tobbet lesznek a forumon
- "markahuseg" epul ki bennuk

az nagyon el van tevedve...

Szerkesztette: asdf 2009. 06. 07. 20:02 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.