HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5884
  • 5885
  • 5886
  • 5887
  • 5888
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#117701 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 29. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 12:41

Csak egy komment. Leslie, de... sajnos itt lakhatasrol es kajarol van szo.

Jahno, jo szerzodest kaptam. Csak az elso fizuig kell kihuzni valahogy, onnan mar jo lesz. Fater tartott penzt lakasban, csak azt nem lehet egyik naprol a masikra felszabaditani. De sorry guys az offert, nem is akarnam folytatni. Majd este rakom a hahu-s linket.

Nem okoskodni akarok, de esetleg valami készpénzkölcsön vagy hogy nevezik ezeket, nem játszik? Ha nagyon áron alul kellene eladni az Accordot, akkor lehet inkább be kell vállalni 1-2 hónapnyi kamatot, úgyis gyorsan visszafizetnéd az egészet.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#117702 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 11. 29. 12:53

Nem okoskodni akarok, de esetleg valami készpénzkölcsön vagy hogy nevezik ezeket, nem játszik? Ha nagyon áron alul kellene eladni az Accordot, akkor lehet inkább be kell vállalni 1-2 hónapnyi kamatot, úgyis gyorsan visszafizetnéd az egészet.

Ez is eszembe jutott mar. De nemtudom, hogy 2 millio forint ertekben akarnek-e szemelyi kolcsont felvenni. Plane, hogy jelenleg munkanelkuli vagyok papiron a mai naptol szoval nem is hiszem, hogy kapnek. Esetleg szuleim. Nem igazan tudom, hogy tetszik-e az otlet de ezen elagyalok.

Szerk, najo, 2 nem kene de legalabb fel. A tobbit kp-bol ki tudom potolni. Most mar kezdek lenyugodni... csak legyek tul az elso honapon es onnantol mar jo lesz. Most meg ott vagyok, hogy a management-el dumalok. Hat... nem mondhatnam, hogy orulnek.:D

Szerkesztette: Boba 2012. 11. 29. 13:11 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#117703 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 12:08

Ez is eszembe jutott mar. De nemtudom, hogy 2 millio forint ertekben akarnek-e szemelyi kolcsont felvenni. Plane, hogy jelenleg munkanelkuli vagyok papiron a mai naptol szoval nem is hiszem, hogy kapnek. Esetleg szuleim. Nem igazan tudom, hogy tetszik-e az otlet de ezen elagyalok.

Szerk, najo, 2 nem kene de legalabb fel. A tobbit kp-bol ki tudom potolni. Most mar kezdek lenyugodni... csak legyek tul az elso honapon es onnantol mar jo lesz. Most meg ott vagyok, hogy a management-el dumalok. Hat... nem mondhatnam, hogy orulnek.:D

Sajnálom, elég szerencsétlen egybeesés. Szerintem is megér egy probát a személyi hitel, 1-2 hónapra nem lehet olyan vészes a kamat.
Ha esetleg itthon is érdekel, van személyes kontaktom magyarországi bankokhoz.
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#117704 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 13:08

én is írtam..
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#117705 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 14:08

Most mar kezdek lenyugodni...

Na ez a jó irány, tiszta fejjel ülj 2-3 órát a lehetséges megoldások fölött. Mondjuk szavazhatnék arra is, hogy azonnal gondolkodás nélkül kótyavetyéld el nagyon áron alul az Accordot, sőt mindenképp.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#117706 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 11. 29. 09:51

Igazából, a fater agydaganata óta kicsit átértékeltem a dolgokat. Az ilyen drága noti, drága kocsi embereken csak mosolyogni tudok, ők még ott tartanak, h nekik az a fontos. Én tudom, h ezek qrvára lényegtelen dolgok.

Nejem is azt vágja a fejemhez, hogy veszíteni fog 1 milliót a váláson, amit nem mellesleg ő kezdeményezz.
(Ha felajánlották volna neki, hogy adnak 5 milliót, ha lelőnek, akkor élt volna vele?)
Mindegy, nekem is szar napom van.

#117707 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:26

Akkor meg fél milláért inkább a kamat, mint hogy áron alul eladd a verdát. Szerintem

Management meg miért nem gondolkozott időben. Az ilyeneket valahogy nem tudom sajnálni

Szerkesztette: potyo 2012. 11. 29. 13:27 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#117708 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:30

Nekem 800ezresig a bankkártya is ad csont nélkül, ott tán valami havi 10ezer a kamat. Hitelkártya combosabb, ott 45 napig nincs semmi, de úgyis beszopja az ember, az asszem 300-400ezer körüli kp-t ad azonalosan. Ilyesmi konkstrukciód sincs semmi?
Make love not Wor.

#117709 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:47

Direkt nincs semmi limitem a banknal. Soha nem volt ra szuksegem, es direkt nem is akartam ilyet. Veletlenul is... ha valami van, azt hasznalja az ember. Inkabb ne legyen.:) Accordot elkotyavetyelni nem akarnam... meglatjuk, hogy mi lesz.

#117710 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 13:47

Direkt nincs semmi limitem a banknal. Soha nem volt ra szuksegem, es direkt nem is akartam ilyet. Veletlenul is... ha valami van, azt hasznalja az ember. Inkabb ne legyen.:) Accordot elkotyavetyelni nem akarnam... meglatjuk, hogy mi lesz.

Nekem sincs, egyszer volt hitelkártyám, elég volt :) Örömünnepet tartottam amikor szétvágtam és kidobtam :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#117711 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 14:47

Accordot elkotyavetyelni nem akarnam... meglatjuk, hogy mi lesz.

A sokkhatás beszél belőled, dehogynem akarod!!! Na. :drive:
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#117712 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2012. 11. 29. 14:00

A sokkhatás beszél belőled, dehogynem akarod!!! Na. :drive:

:nevet2: Eloben meglatnad, hejj... Zsoltinak is kuldtem kepeket a verdarol. Mondta mar onnan is tetszett neki, de amikor eloben meglatta akkor meg egy kategoriaval jobban nezett ki a verda.:)

#117713 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 11. 29. 10:34

igazából elég kevés olyat tudok elképzelni, amikor tőzsdézés során elvesztett pénzért a brókert felelősségre lehetne vonni.

a tipikus mas faszaval verjuk a csalant...

olyan Hodmezovasarhely szagu az egesz. Ha van nyereseg akkor megosztjak - broker/ugyfel), ha bukas van akkor az teljesen az ugyfele.
Csak ott az a kis gennygoc zsarolni akarja a bankokat...

#117714 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 11. 29. 14:47

a tipikus mas faszaval verjuk a csalant...

olyan Hodmezovasarhely szagu az egesz. Ha van nyereseg akkor megosztjak - broker/ugyfel), ha bukas van akkor az teljesen az ugyfele.
Csak ott az a kis gennygoc zsarolni akarja a bankokat...

Bróker általában üzletkötő, aki megbízás alapján ad/vesz. forgalom alapján kap lét, nem nyereség/veszteség alapján.
Portfoliókezelés és befektetési tanácsadás, az teljesen más. Törvényileg elég korlátozott, védett... Persze azt megkerülve bárki tudja "csinálni", átverni az embereket, és magát brókernek eladni. Csak ennek nem kéne bedőlni.

Hódmezővásárhely sajnos nem csak a bankokat zsarolja. RFV/E-star üggyel sikerült qrvasok kisbefektetőt is nagyon megszivatniuk. (70-80%ot buktak a befektetéseiken ezek az emberek, az aktuális mocskos kormány miatt. A befektetéseik alapja az önkormányzatokkal kötött szerződésekből élő cég volt, kell annál jobb garancia mint az állam? na gondolom kitaláljátok ki az aki nem fizet végül...)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#117715 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 11. 29. 15:00

Bróker általában üzletkötő, aki megbízás alapján ad/vesz. forgalom alapján kap lét, nem nyereség/veszteség alapján.
Portfoliókezelés és befektetési tanácsadás, az teljesen más. Törvényileg elég korlátozott, védett... Persze azt megkerülve bárki tudja "csinálni", átverni az embereket, és magát brókernek eladni. Csak ennek nem kéne bedőlni.

Hódmezővásárhely sajnos nem csak a bankokat zsarolja. RFV/E-star üggyel sikerült qrvasok kisbefektetőt is nagyon megszivatniuk. (70-80%ot buktak a befektetéseiken ezek az emberek, az aktuális mocskos kormány miatt. A befektetéseik alapja az önkormányzatokkal kötött szerződésekből élő cég volt, kell annál jobb garancia mint az állam? na gondolom kitaláljátok ki az aki nem fizet végül...)

A hajam egnek all ettol a faszkalaptol...

Megbizast ad a banknak a tozsdei ugyletekre a varos penzevel - amig jol meg elrakja a let, amikor meg baj van lenyeletne a bankkal a veszteseget? Nooormalis?

#117716 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 11. 29. 15:00

Tegnap volt egy cikk, hogy a legnagyobb es legmocskosabb ados az allami/onkormanyzati....

#117717 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 29. 12:30

Nekem 800ezresig a bankkártya is ad csont nélkül, ott tán valami havi 10ezer a kamat. Hitelkártya combosabb, ott 45 napig nincs semmi, de úgyis beszopja az ember, az asszem 300-400ezer körüli kp-t ad azonalosan. Ilyesmi konkstrukciód sincs semmi?

35-40% általában.
Kezdem megkedvelni a win8-at.

#117718 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2012. 11. 29. 15:41

35-40% általában.
Kezdem megkedvelni a win8-at.

Nekem elso blikkre kicsit osszeszedetlennek tunik.
Valahogy egy WIN7-re huzott bornek tunik ami alatt ha eleg melyre asol ugyanazok a win7 beallitasok vannak ....

#117719 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2012. 11. 29. 10:43

Igazad van, meg nem is. Nem akarom hosszan leirni, de holnap valoszinuleg itt felmondok. Szerzodes bontas miatt nem leszek kifizetve, valamint dec31ig a fizetesemet is ki kell fizetnem. Valamint Londonba kell koltozzek december 10ikeig. Ott kell 3 havi kauciot fizessek, valamint 1 havi lakbert, 1 havi rezsit. Plusz 2 embernek a repjegy, es 1 havi etkezes. Amig nem jon meg az elso fizetesem. Ez azert igy eleg sok penz. Kalkulalva volt a dolog, nem is lett volna baj. Igy viszont van. Es igen... lehet, hogy kajara kellene. Nemtudom.

A.J. Crowley, nem. Ismerem szemelyesen az embert aki ezt tette. Nem akarom ide irni a ceget.

Valami büntit is írtál múltkor (a saját fizetésed befizetésén felül), ha nem a szerződés végén távozol. Még így is megéri ennyire gyorsan Londonba menni?

#117720 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2012. 11. 29. 16:07

Valami büntit is írtál múltkor (a saját fizetésed befizetésén felül), ha nem a szerződés végén távozol. Még így is megéri ennyire gyorsan Londonba menni?

Alairtam mar a szerzodest. Utana tudtam meg, hogy fater elbukta a penzt. Ha nem megyek ki dec10-re, meg sokkal rosszabb lenne a helyzet. De valami csak lesz... egy kis tulsulyom amugy is van. Nem fog artani ha lefogyok.:)

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5884
  • 5885
  • 5886
  • 5887
  • 5888
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.