HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5894
  • 5895
  • 5896
  • 5897
  • 5898
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#117901 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 19:54

Ez tény,de a brico így is olcsóbb volt a többinél. Utána jön az obi/praktiker aztán a bauhaus. Sajnálom őket, hogy bezárnak, mert nekem itt volt közel, sokszor vásároltam ott. Egyébként kétlem, hogy mindenen 40% árrés lett volna :) A kis apró csavarkák satöbbi az tényleg,de sokmindent úgy vettem ott, hogy megnéztem neten máshol mennyiért lehetne megvenni, vagy esetleg kimentem piacra és sehol nem volt jobb helyzet.
Pedig van jó szerszámos emberem vateráról! Szóval 40%-al olcsóbban megérte elhozni a jó dolgokat, mert sehol nem kapnád meg ilyen olcsón.

Annó összeválogattam a kocsiba egy kis ládába szerszámkészletet, mert az egy féfinak az kell, akár egy új autóban is. :-)

Kis láda, olcsó csavarhúzó- fogó- villáskulcs készlet. Talán az obiból. Az egész került max egy ezresbe.

Most, hogy a vizsga miatt megváltozott a környezetvédelmi besorolása a kocsimnak :omg: becsattogtam az okmányirodába. Mondom májer vagyok, van szerszámkészletem, majd az iroda előtt leszedem a hátsó rendszámot. 4db rozsdamentes csillagcsavar tartja. A két csillagcsavarhúzó eltört az egyik egyenes kicsorbult, mire levarázsoltam.

Az aktus alatt pár ember anyja csuklott, több járókelő megnézett magának. :Đ

Hazaértem és szelektíven, az összeset kikúrtam a "fémdoboz" kukába. :cool:

#117902 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2012. 11. 30. 19:58

múlt hét pénteken volt "buli" a teszkókban ... játékok árának az 50%-át visszaadta az áruház, amit később le lehet vásárolni ... akkora tömeget én még életemben nem láttam a teszkóban (budaörsiben voltam épp). minden kasszánál vagy 15-20-an álltak, és mindenkinek tömve volt a bevásárlókocsija játékokkal (pedig elvileg válság van, vagy miaszösz).

-C0pp3rM!n3-

Jah, híradóban én is láttam... Válság van, morális válság. Barbibabáért verekednek az emberek. Aztán megy a rinya hogy nincs pénz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#117903 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 11. 30. 20:10

Jah, híradóban én is láttam... Válság van, morális válság. Barbibabáért verekednek az emberek. Aztán megy a rinya hogy nincs pénz.

Ha már nincs, akkor erre jusson. Főleg ha a kölyöknek eddig nélkülözni kellett, most meg legalább olcsóbban megkapja, amit szeretne? Ha nagyon ráérnék, akkor sorbanálltam volna sok faszságért, mert miért ne. Én vidámparkban álltam sorba 40-50 perceket azért, hogy 2 percet hintázhassak, az sem volt normális műtét, ellenben tudom, hogy még sokszor meg fogom csinálni :-)
Make love not Wor.

#117904 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 20:10

Kis láda, olcsó csavarhúzó- fogó- villáskulcs készlet. Talán az obiból. Az egész került max egy ezresbe.

Én is vettem occsó készletet, volt ami Teszkós fogó eltört, de az biztos, hogy van amelyik nem vágja el a kültéri optikát, vagy a 3x2.5 NY kiskábelt, míg a márkásabb igen. Ellenben gyárban is ilyen csavarhúzók, miazmások vannak, párezer gépet már felkoncoltunk vele. Mikorhogy. Inbuszból is kifogtam olyat, ami eltekeredett, aztán meg olyat, amivel bármit széttéptem, megbírta.
Make love not Wor.

#117905 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 30. 20:05

Vannak ott jó cuccok, nyiolván kábelt és csavart nem ott veszünk, de a Bosch meg a B&d ott is ugyanaz, mint máshol. Csak néha olcsóbb. Villanyos szerelvények, világítótestek is vannakoccsón, vagy kinek miféle, csempe, pár szirszar szintén jó árban bír lenni.

Én a céges alap B&D csavarhúzókészleteim pld. a Teszkóban/Bricoban vettem, máshol olyat nem is találni, max. Amazonról horror pénzért. Most azért, mert 1-2 cucc mocsok drága, nem kell általánosítani, meg fikázni.

Abban azért megállapodhatunk, hogy jópár éve a B&D már nem az a minőség ami volt régebben, csak a barkácskategória alja. Azt pedig az adja olcsón, aki vesz 30 raklappal.

Én pl sehol nem láttam _igazán_ márkás kéziszerszámot. pl Beta vagy Gedore.

Néha láttam Toshiba, meg deWalt promóciót de gondolom egy akkus Toshiba csavarbehajtóért kevés gipszkartonos cég ment a bricostore-ba, hogy 89,900-/db vegyenek 10et. :-)

#117906 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 21:10

Annó összeválogattam a kocsiba egy kis ládába szerszámkészletet, mert az egy féfinak az kell, akár egy új autóban is. :-)

Most, hogy a vizsga miatt megváltozott a környezetvédelmi besorolása a kocsimnak :omg: becsattogtam az okmányirodába. Mondom májer vagyok, van szerszámkészletem, majd az iroda előtt leszedem a hátsó rendszámot. 4db rozsdamentes csillagcsavar tartja. A két csillagcsavarhúzó eltört az egyik egyenes kicsorbult, mire levarázsoltam.

Az aktus alatt pár ember anyja csuklott, több járókelő megnézett magának. :Đ

Hazaértem és szelektíven, az összeset kikúrtam a "fémdoboz" kukába. :cool:

Én az ilyeneket már évekkel ezelőtt végigjártam, mikor elkezdtem szerelni és tudom, hogy szerszámból minőségi kell, mert a szar az munka közben megbosszulja magát. De egyébként berohadt csavar az komolyabb szerszámokat is kiakaszt, ezért vettem az ütvecsavarozót :p Általában 1db normális csavarnyúzó kerül kb ezresbe, nem egy készlet :) De ilyen bitfejes cserélhető csavarhúzó az kb annyi pénz. Nekem sose volt olyan, meg kell nézni mit vesz az ember.

Egyébként lidl-ben szokott lenni workzone készlet vagy szerszám, azok nagyon jó minőségűek!
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#117907 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 21:20

Abban azért megállapodhatunk, hogy jópár éve a B&D már nem az a minőség ami volt régebben, csak a barkácskategória alja. Azt pedig az adja olcsón, aki vesz 30 raklappal.

Én pl sehol nem láttam _igazán_ márkás kéziszerszámot. pl Beta vagy Gedore.

Néha láttam Toshiba, meg deWalt promóciót de gondolom egy akkus Toshiba csavarbehajtóért kevés gipszkartonos cég ment a bricostore-ba, hogy 89,900-/db vegyenek 10et. :-)

Snap On cucc az jó szerszám, itthon nem is kapni barkácsáruházban :p Nekem is német szerszámaim vannak, nincs velük gond, pedig én nem azért vettem, hogy csak legyen, hanem használom is.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#117908 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 21:04

http://www.hasznalta...vagytal-6396316

csonti jee :)
BMWパワー
Kép

#117909 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 11. 30. 20:51

Snap On cucc az jó szerszám, itthon nem is kapni barkácsáruházban :p Nekem is német szerszámaim vannak, nincs velük gond, pedig én nem azért vettem, hogy csak legyen, hanem használom is.

akkóköcsögvagy! :kma:

Az üres szerszámos szekrényem kevéssel ér csak többet, mint a kocsid újrafényezve. :nevet:

#117910 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 11. 30. 20:10

Mi egy vidéki Tescoban voltunk, verekedés nem volt, csak tömeg. De kiálltuk a sort, nincs akkora órabérem, hogy ne érte volna meg (2 saját gyerek, egy keresztgyerek és még egyik ismerősnek is megvettük a játékokat). Megérte, mert pl. egyik lego 8400/2=4200 Ft volt. Legolcsób webshopban 7200 Ft. Szóval csak egy legon 3000 Ft megtakarítás. Mivel egyébként is Tescoban szoktunk bevásárolni így nem okoz gondot a kuponok elköltése sem.

#117911 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 11. 29. 16:13

valami idosebb cirtom mint bujdyeknak...

Kurva jo arra, nagyon ajanlom!
De Te is meg tudod erositeni, hogy ez a kategoria ilyenre a nyero...

#117912 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 11. 30. 22:11

akkóköcsögvagy! :kma:

Az üres szerszámos szekrényem kevéssel ér csak többet, mint a kocsid újrafényezve. :nevet:

Az üres szeszámosszerkények is kurvadrágák,de legalább a kis buksid nem érzi magát egyedül, ha a környezetében más is üres. :Đ
BMWパワー
Kép

#117913 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 11. 30. 19:49

Viszont az simán előfordulhat, hogy az ilyen helyeken meg eleve rátesznek 40% felárat. Százezres szerszámmal nem tudom, mi a helyzet, de kisebb holmik, meg fogyó cuccok pofátlanul drágák ezekben a hodályokban.

A kis cuccokról csak annyit, hogy az a kis boltokban is 5-10x árréssel megy. És "barákácsáruhazákban" még így is sokszor 10x annyi. Pl, mi árultuk a gyártótól 3ft-ért rendelt csavart 15 ft-ért. Bricostoreban meg adtak 5db-ot szépen becsomagolva 800-ért, és hasonlók.

Szerkesztette: Mumia 2012. 11. 30. 22:42 -kor

#117914 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 23:22

Besírtok. Legalábbis remélem nem én vagyok eltévedve miképpen műxik egy mai gyerek. Cégnél évzáró gyereknak, jönnek ölben ülősek is, de 4-6 év, meg pár nagyobb. Ezeknek szervezünk programot. Mondom semmi extra, kell egy nagy kanalas rakodó, vagy kis tűzoltó szerkocsi, ezekell fél napig el vannak, ha mármozdonyt nem tudunk szerezni. Kukásautó, mittomén, bentre műfű, kis csúszda, 2 futóhomok, oszt jó idő. Err elehurrogtak, hogy ez a mai gyereket nem érdekli, lesz pár rajzolós mondókáa izé, meg én, mint Nintendó-felelős viszem a boltot. Ok, egyszerű körmérkőzés, kardozás, csiribiri. Majd kiderült, hogy párosonként szigorúan be leszünk osztva, lesz kb. nettó 5 perc. Hátvaze, értelme nincs, mire elindítom, lemegy a játék, semmi körmérkőzés, nyeremény, csapat, ki a jobb, ésatöbbi. Akkor legyen keveseb csoport, és analóg társas, vagy kiscsoportos program. Ezzel is lehurrogtak, sem matxhbox, távirányítós autó, építőkocka, meg amit csak el bírtam képzelni.

Cserébe kértek projekort és a "legnagyobb" vásznat, itt bemutatják az újonnan nyílt irodát, beszélnek a cégről, bemutatják milyen terméket fejlesztünk és hol, meg ilyenek. Én meg pislogtam baszki, én ilyen helyen le nem adnám a gyereket és részemről hamar pofozkodás lenne, 5 perc Nintendózás utáni kiparancsoláskor meg sírásrívás, mert ez inkább kínzás, mint játék.

Valami vagy bennem van nagyon eltévedve, vagy ezek őrültek meg, csak sajna többen vannak és ez lesz. Asszony jön műszaki segítségnek, idehaza már csomagolt valami analóg dolgokat, remélem reggel meg tudja győzni a benti illetékeseket és lesz valami, ha már gyereket is látott élőben, meg ilyenek.
Make love not Wor.

#117915 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:06

Biztosito valtas meglepve. Aegon helyett Uniqua -60k per ev. (kotelezo es casco egyszerre).
5 eves Suzukirol van szo.

#117916 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 30. 23:22

Besírtok. Legalábbis remélem nem én vagyok eltévedve miképpen műxik egy mai gyerek. Cégnél évzáró gyereknak, jönnek ölben ülősek is, de 4-6 év, meg pár nagyobb. Ezeknek szervezünk programot. Mondom semmi extra, kell egy nagy kanalas rakodó, vagy kis tűzoltó szerkocsi, ezekell fél napig el vannak, ha mármozdonyt nem tudunk szerezni. Kukásautó, mittomén, bentre műfű, kis csúszda, 2 futóhomok, oszt jó idő. Err elehurrogtak, hogy ez a mai gyereket nem érdekli, lesz pár rajzolós mondókáa izé, meg én, mint Nintendó-felelős viszem a boltot. Ok, egyszerű körmérkőzés, kardozás, csiribiri. Majd kiderült, hogy párosonként szigorúan be leszünk osztva, lesz kb. nettó 5 perc. Hátvaze, értelme nincs, mire elindítom, lemegy a játék, semmi körmérkőzés, nyeremény, csapat, ki a jobb, ésatöbbi. Akkor legyen keveseb csoport, és analóg társas, vagy kiscsoportos program. Ezzel is lehurrogtak, sem matxhbox, távirányítós autó, építőkocka, meg amit csak el bírtam képzelni.

Cserébe kértek projekort és a "legnagyobb" vásznat, itt bemutatják az újonnan nyílt irodát, beszélnek a cégről, bemutatják milyen terméket fejlesztünk és hol, meg ilyenek. Én meg pislogtam baszki, én ilyen helyen le nem adnám a gyereket és részemről hamar pofozkodás lenne, 5 perc Nintendózás utáni kiparancsoláskor meg sírásrívás, mert ez inkább kínzás, mint játék.

Valami vagy bennem van nagyon eltévedve, vagy ezek őrültek meg, csak sajna többen vannak és ez lesz. Asszony jön műszaki segítségnek, idehaza már csomagolt valami analóg dolgokat, remélem reggel meg tudja győzni a benti illetékeseket és lesz valami, ha már gyereket is látott élőben, meg ilyenek.
szerezzel pedalos moszkvicsokat es mehet a korcsoportos autoverseny...

#117917 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:12

Boba: sajnalom a sztorit, regebbi korosztalyt nagyon konnyen bepalizzak ezek a mocskok!
Ok meg az egyenes beszedhez szoktak - nem feltetelezik hogy eleve lehuzas az egesz

Az megvan hogy a cuccaid hogyan jutnak ki?
Unokaocsemnek van valami ismerose aki kint el es furgonnal jarkal ki eleg gyakran.
Ha aktualis megtudakolom mikor jon haza - gondolom legkesobb az unnepekre jon a srac.

#117918 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:12

mocskos duplazos forum...

Szerkesztette: FőDudu 2012. 12. 01. 00:16 -kor

#117919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:15

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2012. 12. 01. 00:08

szerezzel pedalos moszkvicsokat es mehet a korcsoportos autoverseny...

Tényleg, nekem pedálos gokartom is volt, azzal csúnyán bírtunk csapatni. Mondjuk holnap reggelig nehéz lenne, no meg szervezők simán leszavaznak, mert ez nem trendi és biztos nem érdekli a kölyköt.
Make love not Wor.

#117920 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:16

Hehe, próbálj meg 5 perc játék után felállítani egy kisgyereket a jaték elől. Lehet, hogy feláll, de duzzogni fog és rossz lesz a kedve. Vagy csak szimplán kiveri a hisztit.
Felesleges elektronikai játék. Inkább egy valag filc meg rajzlap, markoló/kukásautó/tűzoltóautó meg egy vödör duplo/építőkocka.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5894
  • 5895
  • 5896
  • 5897
  • 5898
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.