Elküldve: 2012. 11. 30. 23:22
Besírtok. Legalábbis remélem nem én vagyok eltévedve miképpen műxik egy mai gyerek. Cégnél évzáró gyereknak, jönnek ölben ülősek is, de 4-6 év, meg pár nagyobb. Ezeknek szervezünk programot. Mondom semmi extra, kell egy nagy kanalas rakodó, vagy kis tűzoltó szerkocsi, ezekell fél napig el vannak, ha mármozdonyt nem tudunk szerezni. Kukásautó, mittomén, bentre műfű, kis csúszda, 2 futóhomok, oszt jó idő. Err elehurrogtak, hogy ez a mai gyereket nem érdekli, lesz pár rajzolós mondókáa izé, meg én, mint Nintendó-felelős viszem a boltot. Ok, egyszerű körmérkőzés, kardozás, csiribiri. Majd kiderült, hogy párosonként szigorúan be leszünk osztva, lesz kb. nettó 5 perc. Hátvaze, értelme nincs, mire elindítom, lemegy a játék, semmi körmérkőzés, nyeremény, csapat, ki a jobb, ésatöbbi. Akkor legyen keveseb csoport, és analóg társas, vagy kiscsoportos program. Ezzel is lehurrogtak, sem matxhbox, távirányítós autó, építőkocka, meg amit csak el bírtam képzelni.
Cserébe kértek projekort és a "legnagyobb" vásznat, itt bemutatják az újonnan nyílt irodát, beszélnek a cégről, bemutatják milyen terméket fejlesztünk és hol, meg ilyenek. Én meg pislogtam baszki, én ilyen helyen le nem adnám a gyereket és részemről hamar pofozkodás lenne, 5 perc Nintendózás utáni kiparancsoláskor meg sírásrívás, mert ez inkább kínzás, mint játék.
Valami vagy bennem van nagyon eltévedve, vagy ezek őrültek meg, csak sajna többen vannak és ez lesz. Asszony jön műszaki segítségnek, idehaza már csomagolt valami analóg dolgokat, remélem reggel meg tudja győzni a benti illetékeseket és lesz valami, ha már gyereket is látott élőben, meg ilyenek.
Make love not Wor.