Idézet: Kory - Dátum: 2009. jún. 12., péntek - 9:53
Nem minden palack vagy doboz visszazárható, vagy ha hideg, akkor az ülésen szépen "izzadni" fog a külseje (pára miatt), amitől nedves lesz az ülés, valamint nagyobb fékezésnél szépen ki tud lőni előre.
Ez már megint olyan szagú, hogy ami nekem nincs, az nem is kell.
Képzeld, nekem még a padló alatt is nyitható rekeszek vannak.

Más kérdés, hogy én speciel nem tartok benne semmit.
Őőő tévedsz. Egy hűtött italtartónak látom értelmét. Sőt nekem is van pohártartóm, kettő db a könyöklőbe, hátul. Nem kényelmetlen a használata, viszont nem is zavar,de ennek ellenére nem használom sose.
Nálam van egy 1.5literes ásványviz, az lenn van a j1 ülés mögött, ott nem tud előregurulni és elérem bármikor ha kell. De most hogy már jobb az idő, lehet konstans berakom a hűtőtáskát a csomitartóba és az hidegen tartja, mer van olyan elektromos hűtőrésze, oszt annyi.
Padlóba meg minek rekesz? Csempészni vmit? De ez mindigis is érdekel,hogy hogy a brébe van ott akkora mélyen hely, hogy még lehessen is vmit pakolni.

Nálam egy redbullos flakon se fér be az autó alá állítva, akkor meg mit rakja oda? 3db paprírzsepit fektetve?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno