HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#1321 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 14. 11:36

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 12:26

Csodák nincsenek...
Te tudod legfeljebb jól áll majd az autódnak a távolság.

majd meglássuk. Ha nagyon tré lesz akkor fecsiszoljuk az egészet. :Đ
Láttál te már polírozást előtte-utána fényképekkel?  :think: Azért az nemkicsit dúrva dolgokra képes ám.
Ráadásul van itten 2 flakon 3M-es paszta.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1322 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 11:47

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 12:36

majd meglássuk. Ha nagyon tré lesz akkor fecsiszoljuk az egészet. :Đ
Láttál te már polírozást előtte-utána fényképekkel?  :think: Azért az nemkicsit dúrva dolgokra képes ám.
Ráadásul van itten 2 flakon 3M-es paszta.

Te tudod, én ennek az olcsójánoskodásnak nem vagyok híve. Ha már lefényeztetném az autómat nem spúroskodnék.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1323 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 12:39

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 12:47

Te tudod, én ennek az olcsójánoskodásnak nem vagyok híve. Ha már lefényeztetném az autómat nem spúroskodnék.

Hát  nemazér, de ahol szép a gyári fényezés ott minek fujassam le? Így se lesz olcsó,mivel ez csak az előzetes anyagköltség.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1324 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 12:56

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 13:39

Hát  nemazér, de ahol szép a gyári fényezés ott minek fujassam le? Így se lesz olcsó,mivel ez csak az előzetes anyagköltség.

Ja, hát igazad van, disznót se vágd le, ha egy kis csülköt akarsz enni! Elég az egyik a lábát levágni...
www.radioQ.hu

#1325 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 12:57

Ismerős háza előtt landolt a mókus:
"Kb két órába telt, mire segítettek neki "kiállni". A fél utcában áramszünetet okozott, meg elment a kábelTV erősítője is, ami az oszlop tetején lakik. Ketten ültek benne, az utast lábsérüléssel vitték kórházba, a sofőr bal keze horzsolódott fel egy kicsit. A helyszínelő rendőr sokatmondóan azt mondta, hogy sebesség 80+ volt. De szíve szerint még rárakná az áfá-t is. Mondanom sem kell, 30-as tábla van végig az útszakaszon..."
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
www.radioQ.hu

#1326 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:10

Union biztosító Cascojával van valakinek tapasztalata?

#1327 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:11

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 13:57

"Kb két órába telt, mire segítettek neki "kiállni". A fél utcában áramszünetet okozott, meg elment a kábelTV erősítője is, ami az oszlop tetején lakik. Ketten ültek benne, az utast lábsérüléssel vitték kórházba, a sofőr bal keze horzsolódott fel egy kicsit. A helyszínelő rendőr sokatmondóan azt mondta, hogy sebesség 80+ volt. De szíve szerint még rárakná az áfá-t is. Mondanom sem kell, 30-as tábla van végig az útszakaszon..."

Erre csak annyit tudok mondani: köcsög bunkó BMW-s.... :mad:  :Đ
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#1328 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:15

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 13:56

Ja, hát igazad van, disznót se vágd le, ha egy kis csülköt akarsz enni! Elég az egyik a lábát levágni...

Gondolom neked tehened van otthon, hogy ha megkívánnál egy korty tejet...

#1329 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:18

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 12:57

Akkor ez nemsokára eladó lesz 80e km-el, egy vak orvos járt le vele telekre minden második hónapban megöntözni a búbos pintyőkéket és garázsban tartotta. Valamint úgy sírt mint egy gyermek amikor eladta, mert úgy sajnálta...

:)
.
.
.

#1330 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:39

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 13:57

bla bla bla

Én má megszoktam, hogy a hozzászólásaidnak a 90%-a az beszólás meg fikázás, nem is lepődök meg.

Viszont azért vicces, hogy 80+áfa km/h-val csak a sárvédője meg kicsit a géptetője zúzódott le. Egy mutyukiból 2 óra alatt ki sem vágják a balesetest  :rolleyes: Aztán meg nagyon jó dolog itélkezni úgy, hogy szart se tudsz az egészről, lehet egy részeg biciklis miatt kapta el a kormányt. Ráadásul volt annyi esze, hogy ne kétkerék közé vegye az oszlopot, hanem megpróbált elmenni a kerítés és az oszlop között!
Az itthoni 30as szakaszok kb kivétel nélkül autózhatók 3x ennyivel, kivéve ahol az út minősége kritikán aluli.
Merugye 30al menni indokolt szinte bárhol.
BMWパワー
Kép

#1331 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:42

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 14:39

Én má megszoktam, hogy a hozzászólásaidnak a 90%-a az beszólás meg fikázás, nem is lepődök meg.

Viszont azért vicces, hogy 80+áfa km/h-val csak a sárvédője meg kicsit a géptetője zúzódott le. Egy mutyukiból 2 óra alatt ki sem vágják a balesetest  :rolleyes: Aztán meg nagyon jó dolog itélkezni úgy, hogy szart se tudsz az egészről, lehet egy részeg biciklis miatt kapta el a kormányt. Ráadásul volt annyi esze, hogy ne kétkerék közé vegye az oszlopot, hanem megpróbált elmenni a kerítés és az oszlop között!
Az itthoni 30as szakaszok kb kivétel nélkül autózhatók 3x ennyivel, kivéve ahol az út minősége kritikán aluli.

Az, hogy ment 80-nal, nem jelenti azt, hogy annyival is csapódott be. Ha 80-nal csapódik be a betonoszlopba, akkor a sofőr is találkozott volna vele...

#1332 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:47

Sztem ez lakóövezetes 30kmph. Ott azért 90el menni eléggé durva lenne, már csak a jobbkezes utcák miatt is.

#1333 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:47

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 14:42

Az, hogy ment 80-nal, nem jelenti azt, hogy annyival is csapódott be. Ha 80-nal csapódik be a betonoszlopba, akkor a sofőr is találkozott volna vele...

Az esemény előtti sebességre gondoltam,mivel azt szokták ilyenkor mondani. Sztem ha valóban ennyivel ment akkor nagyon jól megúszták.
BMWパワー
Kép

#1334 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:48

Hát annyi hülyeséget hallok tőled, hogy ezen ne is csodálkozz!

Kétségtelen, hogy biztosnágból jól vizsgázott az autó, de inkább az a vicces, hogy amennyire másképp látod a dolgot és ha félretennéd a bmw-s szolidalitást, akkor esetleg megnézhetnéd a képet rendesen:
-A oszlop megrogyott
-kerék leszakadt,
-küszöb megroppant
-...

Arról meg, hogy "szart se tudok az egészről" talán neked nem kéne véleményt nyilvánítani, ezt tudom róla az ismerőstől: "csak "sietett"... Olyan 20+x éves srác vezette, zokni és fűző nélküli fehér sportcipőben és homlokra tolt napszemüvegben. Váltottam vele pár szót, egyébként teljesen normálisnak volt mondható. Még "viccelődtünk" is egy kicsit azon, hogy ha egy kicsivel olcsóbb autóval csinálja ugyanezt, akkor nem biztos, hogy kiszállnak belőle."
www.radioQ.hu

#1335 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:51

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 14:47

Sztem ez lakóövezetes 30kmph. Ott azért 90el menni eléggé durva lenne, már csak a jobbkezes utcák miatt is.

Ez megintcsak találgatás,mert nem tudhatod.
Itt nálunk a jobbkezes utcáknál 50 a megengedett,de általában fel se gyorsítok annyira két utca között,mert nincs értelme. Viszont van a városba csomó olyan 30as tábla ahol meg szemrebbenés nélkül megyek 80-90el. Nagyon logikus ja. 30as övezetes részben is van hogy 100-200méteren sehol egy kereszteződés. Vagy min bal kéz felé esik...
BMWパワー
Kép

#1336 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:51

csak a sárvédője meg kicsit a géptetője zúzódott le

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
www.radioQ.hu

#1337 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:52

Ja és mellesleg az egyik hátsókeréken eltérő típusú és mintájú téligumi volt fent.
Tulajdonképpen tényleg "szart se tudok" az egészről...
www.radioQ.hu

#1338 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:52

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 14:42

:offtopic:

Kötöttél Cascot a Focusra?

#1339 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:53

Idézet: Harlequin - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 14:48

Hát annyi hülyeséget hallok tőled, hogy ezen ne is csodálkozz!

Kétségtelen, hogy biztosnágból jól vizsgázott az autó, de inkább az a vicces, hogy amennyire másképp látod a dolgot és ha félretennéd a bmw-s szolidalitást, akkor esetleg megnézhetnéd a képet rendesen:
-A oszlop megrogyott
-kerék leszakadt,
-küszöb megroppant
-...

Arról meg, hogy "szart se tudok az egészről" talán neked nem kéne véleményt nyilvánítani, ezt tudom róla az ismerőstől: "csak "sietett"... Olyan 20+x éves srác vezette, zokni és fűző nélküli fehér sportcipőben és homlokra tolt napszemüvegben. Váltottam vele pár szót, egyébként teljesen normálisnak volt mondható. Még "viccelődtünk" is egy kicsit azon, hogy ha egy kicsivel olcsóbb autóval csinálja ugyanezt, akkor nem biztos, hogy kiszállnak belőle."

Nemcsak az én hozzászólásaimra való reagálásaidra gondoltam,de nembaj.  ;)

Jah hát elég sokminden kapott rendesen, de nem annyira látványosan zúzódott össze mint vmi más.
Ha meg ennyi mindent tudsz akkor talán leírhattad volna az előbb is.  :omg:
BMWパワー
Kép

#1340 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 13:54

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 14., vasárnap - 14:53

Ha meg ennyi mindent tudsz akkor talán leírhattad volna az előbb is.  :omg:

Ja, én vagyok a hülye, hogy beszóltam magamnak, igazad van...

Szerkesztette: Harlequin 2009. 06. 14. 13:55 -kor

www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69