HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12280
  • 12281
  • 12282
  • 12283
  • 12284
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#245621 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 09. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 09. 22:49

És figyelje folyamatosan a forgalmat, mert vagy nagyon gyorsan ment, vagy lassabban, de akkor is homályökör módra a belső sávban, hisz ha előtte van, akkor az automata világítás megmutatja valamennyire a jobb sávban is, így viszont csak az az opció akad, hogy akkor érte utol, mikor az alagút elején voltak és rögtön mellette termett. Addig mi a faszt nézett, míg világosban kolbászolt? Akkor is ott lehetett előtte, vagy tényleg UFÓ esett le az égből. Csávókánk ment a belsőben, külvilág leszarva, mindegy ki van a jobb sávban, nem megy ki, meg minek, meg izé? Lehet előzött és nem mérte fel a dolgot, pont akkor korán húzta rá, most meg kidumálja.

Nem olvastam el.
Ez a baromallat egy sotet alagutban valtott savot, nekiment a mellette haladonak es meg neki all feljebb?
:blink:

#245622 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 09. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 09. 22:53

Nem olvastam el.
Ez a baromallat egy sotet alagutban valtott savot, nekiment a mellette haladonak es meg neki all feljebb?
:blink:

Kb. ennyi, ezen megy a vita, mert fele nép nem érti, hogy nem a csávó mellett vagyok, de az biztos, hogy telibe világosból sötétbe lépve van némi reakcióidő, ami után látunk. Farkasvaksággal meg kicsit több, de pont itt feljebb írtam, hogy az autó eddig is a forgalom résztvevője volt valamerre, így még ez az elmélet is sántíthat. Kb. ez ja, reggeli a link, sok lényeg nincs benne. Csak az, hogy az MHSZnél tanult, így az életkora is besaccolható.
Make love not Wor.

#245623 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 09. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 09. 23:04

Kb. ennyi, ezen megy a vita, mert fele nép nem érti, hogy nem a csávó mellett vagyok, de az biztos, hogy telibe világosból sötétbe lépve van némi reakcióidő, ami után látunk. Farkasvaksággal meg kicsit több, de pont itt feljebb írtam, hogy az autó eddig is a forgalom résztvevője volt valamerre, így még ez az elmélet is sántíthat. Kb. ez ja, reggeli a link, sok lényeg nincs benne. Csak az, hogy az MHSZnél tanult, így az életkora is besaccolható.

szerintem meg kotelezove kenr tenni a jaro motornal vilagitson a retkes szar autoja minden tetves buzinak, aki kimereszkedik a kozutra

a faszom tele van mar, hogy este 9kor is meg jon a tirpakisztani H Astra-s buzerator nulla fennyel
nem eleg a nyominger latok a sotetben is ninja bringasokat kerulgetni az Ulloin befele, meg ezek is ott kretenkednek
elvittem tesomat is hazaig es vagy 8-10-g szamoltam csak az ilyenket, utana mar leszartam

Szerkesztette: hobizoli 2015. 08. 09. 22:14 -kor

Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#245624 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 09. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2015. 08. 09. 23:12

szerintem meg kotelezove kenr tenni a jaro motornal vilagitson a retkes szar autoja minden tetves buzinak, aki kimereszkedik a kozutra

Beleférne, én világítok, abból baj nem lehet. Igaz van ahol nem díjazzák, ott igykeztem nem áthágni a KRESZt:

Kép
Make love not Wor.

#245625 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 09. 22:29

de bazzeg, megyek befele az Ulloi-n, jon mogottem a paraj a fekete Háá asztmajaval, nem tunik fol a gyopar agyanak, hogy este 9kor nem latszik a romja fenye az elotte levo auto hatuljan se, savot valtok jobbra, o is, csak o index nelkul csinalja -vegulis mit varhanak attol, aki este 9-kor nulla fennyel megy, az majd bezzeg indexelni indexel, mi?-, aztan meg dudal is ram, mert mit kepzeltem, hogy ugyanarra mentem menni eppen, mint okiralyi szentsege is akart
ott meg a savban kretenkedik a ninja bringas, az is nulla fennyel, ahogy kell

hat bazzeg kezet foghatnanak egymassal kb, de tenyleg

a faszert nem lettem inkabb rendor, ezeket ugy buntetnem, hogy vert hugyoznanak :angry:
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#245626 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 09. 22:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 08. 09. 22:10

A következő szálláson lesz szauna, de az természetes faluhelyen. Ennyi.

Tudod a nagy igazságot: bárhol is járj, mindig légy ott!
Make love not Wor.

#245627 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 09. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2015. 08. 09. 22:29

de bazzeg, megyek befele az Ulloi-n, jon mogottem a paraj a fekete Háá asztmajaval, nem tunik fol a gyopar agyanak, hogy este 9kor nem latszik a romja fenye az elotte levo auto hatuljan se, savot valtok jobbra, o is, csak o index nelkul csinalja -vegulis mit varhanak attol, aki este 9-kor nulla fennyel megy, az majd bezzeg indexelni indexel, mi?-, aztan meg dudal is ram, mert mit kepzeltem, hogy ugyanarra mentem menni eppen, mint okiralyi szentsege is akart

a faszert nem lettem inkabb rendor, ezeket ugy buntetnem, hogy vert hugyoznanak :angry:

Tolmácsot kérek!
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#245628 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 05:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2015. 08. 10. 00:19

Tolmácsot kérek!

Rendőr szeretne lenni.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#245629 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2015. 08. 09. 23:29

Pedig az eszed meglenne hozzá :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#245630 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 09. 09:15

Hátulról jövő nappali fényben a másik autó egy sötét tömegként elég kontrasztosan kellett volna látszania.

Azt szívta be a fickó, hogy ha 100 ágra sütött a nap, akkor bizony kell kis idő, amíg hozzászokik a szeme az alagúthoz. Addig valóban nem láthatta. Viszont rutinos sofőrként ezt a jelenséget ismernie kellett, tehát emiatt - a vélelmezett veszély miatt - nem lett volna szabad sávot váltania szerintem...

#245631 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 09. 20:32

<br />Mindig benézi, én már levágom, csak nem értem, hogy minek és miért, nekem még életemben nem siketült úgy proxyt konfigni, hogy a login után is ott maradjon a hülyesége. Biztos valami nagy trükk, amihez nem érthetek.<br />
<br /><br /><br />
Nekem megnyílik. Ez a kép címe. Ide csak kicsi képet tudok feltölteni azt se mindig. Tamaslap.5mp.eu oldalon meg tudod nézni.

Próbáltam megane RS-t. Dögös a kocsi, csak menet közben csalódás. 3 személlyel már gyenge(250 paci), hangja nulla, fék is csak jól néz ki. Jó pont kényelmes...
Műszerfal okádék, váltó, mint egy ócska opelé, pedig 40,000 km-es kocsi. Nem ér meg 4,5 milliót (újonnan mégegyszer ennyit).

#245632 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:15

Na, rosszabb vagyok, mint egy szívó dízel AX.
103 kilométert tekertem 4:40 alatt, közben pedig elfogyasztottam 3 liter szódát, fél liter multivitamint és két kulacs (1,6l) vizet. Szóval picivel 5 l/100 km fölött vagyok. Most úgy érzem, kellene egy új nyereg. Vagy egy új segg... :D

#245633 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2015. 08. 09. 16:08

Nem igazán értem az ürge háborgását. Sávot vált úgy, hogy nem győzödik meg róla, hogy a mellette levő sáv üres e? És ha tényleg egy ufo van ott? Ha nem látta az autót nem látta az üres sávot sem. Márpedig vakon nem kezdek bele semmilyen manőverbe ez a minimum. Én is ismerek olyan embert aki többszáz ezret vezetett le baleset nélkül, nekem mégis halálfélelmem van mellette.

Ez a lényeg! Arra figyelt, hogy nem lát akadályt, nem pedig arra, hogy látja, hogy üres helyre akar menni...

#245634 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: nke - Dátum: 2015. 08. 10. 08:14

<br /><br /><br />
Nekem megnyílik. Ez a kép címe. Ide csak kicsi képet tudok feltölteni azt se mindig. Tamaslap.5mp.eu oldalon meg tudod nézni.

Persze, nekem is megnyílt, csak szerkeszteni kellett a link elejét. Mi haladó autósok vagyunk, tudjuk.
Make love not Wor.

#245635 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 08. 10. 08:09

Azt szívta be a fickó, hogy ha 100 ágra sütött a nap, akkor bizony kell kis idő, amíg hozzászokik a szeme az alagúthoz. Addig valóban nem láthatta. Viszont rutinos sofőrként ezt a jelenséget ismernie kellett, tehát emiatt - a vélelmezett veszély miatt - nem lett volna szabad sávot váltania szerintem...

Még mindig nem ez volt a baja. És autóban ülve nem annyira drasztikus a váltás sem, sötétből nagy fényre rosszabb. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#245636 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 08. 10. 08:15

103 kilométert tekertem 4:40 alatt, közben pedig elfogyasztottam 3 liter szódát, fél liter multivitamint és két kulacs (1,6l) vizet. Szóval picivel 5 l/100 km fölött vagyok. Most úgy érzem, kellene egy új nyereg. Vagy egy új segg... :D

Haver vasárnap küldött sms-t, h nem terekünk-e? Aznap hajnal 1 felé értünk haza a dunakanyarból, pont azért, h ne kelljen a 37 fokban tekerni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#245637 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 08. 10. 08:15

Derék táv :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#245638 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2015. 08. 09. 23:12

a faszom tele van mar, hogy este 9kor is meg jon a tirpakisztani H Astra-s buzerator nulla fennyel
nem eleg a nyominger latok a sotetben is ninja bringasokat kerulgetni az Ulloin befele, meg ezek is ott kretenkednek
elvittem tesomat is hazaig es vagy 8-10-g szamoltam csak az ilyenket, utana mar leszartam

Amely tirpákisztáni emberek elsöprő többsége budapesti...

#245639 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 10. 08:19

Még mindig nem ez volt a baja. És autóban ülve nem annyira drasztikus a váltás sem, sötétből nagy fényre rosszabb. :)

Hanem mi? Én is ezt értelmeztem az első sor idézetéből. Amúgy lehet rosszabb, de ennél is alkalmazkodni kell, szóval elérte a szintet, mikor rálépnek a lábadra, vagy nagyon rálépnek a lábara, ott mindegy melyik a rosszabb, ha ez első is eléggé fáj.
Make love not Wor.

#245640 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 10. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 10. 08:19

Emberfüggő is. Nekem pl. olyan a szemem, hogy van egy ilyen szakasz, lehet, másnak nincsen. De ezt tudom, ennek megfelelően vezetek.

Amúgy ma majdnem reccs lett a Toyota feneke. :(

Jöttem melóba és az Egér úton befelé ez a lámpa beváltott pirosra, pedig nem szokott. Én meg éppen át pillantottam a mellettem lévő sávban egy füstmentes, ránézésre gyári állapotú Trabant 601-re, így a pirosat láttam felnézve. Gyors satu, picit felenged, megint satu. Ezzel sikerült megállni a vonal előtt kb. 10 centivel, de meg kellett állni, mert a gyalog és a bicaj már elindult (nekik ugyebár zöld volt). De a reflexből megejtett "picit felenged" kellett, hogy a mögöttem jövő Nissan mögöttem álljon és nem a Toyotán...

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12280
  • 12281
  • 12282
  • 12283
  • 12284
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.