HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13210
  • 13211
  • 13212
  • 13213
  • 13214
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#264221 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 20. 20:10

Évek óta mozgok angol nyelvi környezetben, eddig csak összezavartam mindenkit a próbálkozásaimmal. Ők se használják, mi a fasznak erőlködik ez?

Ha elég gyorsan rakod egymás mögé a szavakat, akkor megértik úgyis. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#264222 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2015. 11. 20. 20:12

G'day mate

Ez nagyon gáz. De tényleg. A kommentek alatta főleg.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#264223 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 11. 20. 20:50

Ha elég gyorsan rakod egymás mögé a szavakat, akkor megértik úgyis. :)

Ahhoz két múltidő pont elég.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#264224 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 20:37

HRtől kb. a 300. sürgős esetet tolják alá idén. Esetleg többet. Mármint olyat, ami tervezhetőbb lett volna és akkor értelmes. Nekünk viszont nincs sürgős, csak levélben beszélnek, vagy van postaláda. Aztán ha nem adja ki és nem veszik ki időben, akkor az ember szopolik.

Ha telefonálsz, akkor rádcsapja, írj emailt. Semmi egyéb kommunikáció nincs, ajtajuk bezárva, be sem lehet menni. Előző főnök rosszul politizált, előre nekilátott hisztizni, hogy mi van ha szükségük lesz ránk, nem tudunk bemenni. Pár hét alatt adtak jogot a belképéshez. Én azért megvártam volna míg a vezérigazgatónak nemmegyanemmegy és ott állok az ajtó előtt, hogy hjahh, nekem sem, akkor most lesz szíves kijönni az iroda másik végébe és beengedni :-D

Ha levelet írsz, akkor ez van:

"Dear Sender!

Thank you for your email. We will respond to you within a maximum of 3 working days.
"

Aztán írnak valami fasságot és csak az időt húzzuk. Elég jó pozícióban vannak a cégnél, ha valami Nekik kell, akkor az sem kielégítő válasz, ha már előre kitaláltad a gonolatát és kész. Semmire nincs határidő, vagy ablak, hogy milyen típusú dolgot mennyivel előtte tudunk válallni. Itt most nyilván nem arra gondolok, ha a nyomtató füstjelekkel értesít, hanem tipikusan az új kezdők, csoportok közti mozgások, költözés, átszervezés, utazáshoz cuccok, kinevezés, csiribirik. Ilyenkor rendszeresen maradj itt, de érj be időben dolgozni és ne lógj annyit ebédidőben. Szerintem már bőven egyoldalú.

Én ilyen helyen nem maradnék tovább. De ez csak az én véleményem. Ez teljesen kontraproduktív környezet és gyakorlatilag még a leglelkesebb emberből is kigyomlál mindenfajta életkedvet. Marad az egyhangú taposómalom és az elfásulás.

Voltam ilyen helyen én is, totál kiégtem egy idő után. Semmi pozitívum nem lett belőle.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#264225 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 20. 19:53

Ez nagyon gáz. De tényleg. A kommentek alatta főleg.

Azt meg se neztem mobilos youtuberol. Van valami emlitesre melto?

Amugy miert a legdurvabb hillbilly arcokat dugja kamera ele? Egy ket texasi az kemeny dio. Volt a pragai csapatomban egy srac Arkansasbol. O a ford f650el jaro 13 fegyvert otthontarto reszegen szobat korbepisalo (sajnos megtortent eset) fajta del usa beli minden pozitovummal. Viszont nagyon oszinte nagyszivu szinte mindig jokedvu csoka volt. A merleg nyelve a fele fordult, hogy birtam.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#264226 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 20. 20:56

Voltam ilyen helyen én is, totál kiégtem egy idő után. Semmi pozitívum nem lett belőle.

Már erőteljesen gondolkozom, hogy az informatikát is megunom, de csak gondolat maradt. Tegnap azért benyomtam a Luftwaffét is, bár sok remény nincs benne, asszem jobban nekilátok mozgolódni. De ezt már írtam ám (:-
Make love not Wor.

#264227 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 11. 20. 20:58

Azt meg se neztem mobilos youtuberol. Van valami emlitesre melto?

Amugy miert a legdurvabb hillbilly arcokat dugja kamera ele? Egy ket texasi az kemeny dio. Volt a pragai csapatomban egy srac Arkansasbol. O a ford f650el jaro 13 fegyvert otthontarto reszegen szobat korbepisalo (sajnos megtortent eset) fajta del usa beli minden pozitovummal. Viszont nagyon oszinte nagyszivu szinte mindig jokedvu csoka volt. A merleg nyelve a fele fordult, hogy birtam.

A srác tud normálisan is beszélni, csak ezzel az egy mondattal (kettő) szivatja a népet. Elismételni gond nélkül lehet amúgy, ha nem azzal vagy elfoglalva, hogy mit jelent, amit odaböfög. A videón szereplők meg inkább az utóbbit próbálják.
A kommentek meg arról szólnak, hogy mennyire faszok az amerikaiak. Amúgy azok, csak nem emiatt. :]

Szerkesztette: Iguana 2015. 11. 20. 21:09 -kor

#264228 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 20. 20:55

Ahhoz két múltidő pont elég.

Did Tsm wonnered?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#264229 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 20. 20:56

Én ilyen helyen nem maradnék tovább. De ez csak az én véleményem. Ez teljesen kontraproduktív környezet és gyakorlatilag még a leglelkesebb emberből is kigyomlál mindenfajta életkedvet. Marad az egyhangú taposómalom és az elfásulás.

En az elso ilyen utan nyomatnam az automatikus valaszt, hogy:
'
Koszonjuk levelet!

Az uj belepoknek szant gepeket munkaidoben, a level beerkezesetol szamitott 1 hetes atfutasi idovel tudjuk teljesiteni.
Kerjuk tovabbitsa felenk az alabbi dokumentumokat:
- user accces request form - a megfelelo HOD (head of department) altal kitoltve es alairva
- hardware/software request form (milyen szoftverekre van szuksege az uj kolleganak es milyen jogosultsagokkal)
- kezdes idopontja, ulohely/iroda pozicioja, igenyelt telefonok tipusa

Amennyiben tovabbi kerdese van, kerjuk hivatkozzon erremegerre s ticket szamra.

Maradunk tisztelettel,

Blablabla,
IT operations'

Csoppet forditva ulnek a lovon - ha valamit ok kuldenek at keson, akkor azert nem az IT a felelos :)

Szerkesztette: FőDudu 2015. 11. 20. 21:23 -kor

#264230 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 20. 21:21

Csoppet forditva ulnek a lovon - ha valamit ok kuldenek at keson, akkor azert nem az IT a felelos :)

Ize, az IT az tamogat, te ulsz forditva a lovon.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#264231 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 20. 20:37

Samott

Ja. Itt ezert hivjak tech supportnak. Bar ilyen forumon szerintem ez nem tul nyero velemeny.:D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#264232 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 20. 21:37

Samott

lofaszt. Majd ha rendesen elore gondolkodnak, akkor meg lesz csinalva hataridore.
Olyan nincs, hogy penteken atkuldik, hogy hetfon kezd 10 uj ember es gep/telefom/kisfaszom legyen ott reggel nyolcra...
Senki ne probalja bemeselni nekem, hogy penteken derult ki az, hogy hetfon 10 uj ember kezd.
Marpedig Janosekat ezzel szopatjak. Ilyen csak a meseben van.....

Nalunk nem is csinalnak, mert tudjak, hogy a dolgokhoz ido kell.
Egy mailbox siman lehet 2 nap - pedig eleg gyors a gugli support.

Van amit nem lehet tuloraval sem megoldani, igy mukodnek a dolgok.

#264233 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 11. 20. 21:49

Ja. Itt ezert hivjak tech supportnak. Bar ilyen forumon szerintem ez nem tul nyero velemeny.:D

Neha en is a f.sz rossz oldalan vagyok, de ezert kapom a fizumat. Nyilvan ha teljesithetetlenek a feltetelek azt jelezni kell. De nem az uzlettel kell veszekedni, hanem az IT vezetojenek kell megoldani a felmerulo problemakat. Az uzlet termeli a penzt (azt is, amibol az IT-s a fizujat kapja), mindig nekik van igazuk.

Samott

Szerkesztette: Samott 2015. 11. 20. 21:53 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#264234 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 11. 20. 21:53

Neha en is a f.sz rossz oldalan vagyok, de ezert kapom a fizumat. Nyilvan ha teljesithetetlenek a feltetelek azt jelezni kell. De nem az uzlettel kell veszekedni, hanem az IT vezetojenek kell megoldani a felmerulo problemakat. Az uzlet termeli a penzt (azt is, amibol az IT-s a fizujat kapja), mindig nekik van igazuk.

Samott

Amit Jahnoeknak eloadnak, az a szervezetlenseg iskolapeldaja - ok meg hagyjak, hogy szivassak oket.
Aztan a fonok meg hapog, hogy nincs ticket irva, mikor kb elni is alig van idejuk a sok baromsag miatt.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 11. 20. 21:56 -kor

#264235 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 20. 21:21

Maradunk tisztelettel,

Blablabla,
IT operations'

Hádefordítva ülsz a lovon! Első körben semmi jogalapom ilyen leveleket írogatni. Ha megpróbálom, akkor úgy járok, mint előző két főnököm.
Make love not Wor.

#264236 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 21:56

Hádefordítva ülsz a lovon! Első körben semmi jogalapom ilyen leveleket írogatni. Ha megpróbálom, akkor úgy járok, mint előző két főnököm.

Bannad? En biztos nem (a helyedben).
Amig hagyjatok magatokat szivatni, addig szivatni is fognak.

#264237 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 20. 21:55

Amit Jahnoeknak eloadnak, az a szervezetlenseg iskolapeldaja - ok meg hagyjak, hogy szivassak oket.
Aztan a fonok meg hapog, hogy nincs ticket irva, mikor kb elni is alig van idejuk a sok baromsag miatt.

Nem Jahno a fasz hanem a fonoke, neki kellene elsimitania az ilyesmit. Neki kellene megtervezni, hogy hogyan vedheti ki az uzlet balfaszkodasait... raadasul milyen ceg az, ahol informalisan sincsenek ertesitve, hogy felvesznek 10 embert, azok interjuztak azok valami projektre jonnek annak van vezetoje annak is van fonoke. Nonszensz.

Samott

#264238 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 11. 20. 17:57

Szerintem most mondjál fel, fizessék ki az összes túlórát és ne várd meg, hogy ők mondjanak fel. Új helyet pedig maximális hatékonysággal keress.
Innen már nehéz lesz győzni szerintem.

(Persze csak tanács..)

Nekem is vót má ilyen, felmondtam. Nem érdemes kivárni a végét.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#264239 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 22:07

Nálunk egyszerűbb a helyzet, évek óta nincs mobilkészülék, a SIMet meg nem kell állítgatni. :)
KomposztWC

#264240 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2015. 11. 20. 18:29

a tulaj ízlése.

Így már értem, kôszi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)