Nem tudunk mindent, lehet, hogy ez már az utolsó utáni ötlet...
Legalabb irja ala rendesen.
(lazan kapcsoldik: itt irta valaki, vagy valamelyik kollegam meselte, hogy ot ket dolog miatt gyuloltek a lakotarsai: baszott kozoskoltseget fizetni, majd felevente egyben letette a penzt )
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
(lazan kapcsoldik: itt irta valaki, vagy valamelyik kollegam meselte, hogy ot ket dolog miatt gyuloltek a lakotarsai: baszott kozoskoltseget fizetni, majd felevente egyben letette a penzt )
Samott
Ezt mondjuk sosem értettem miért baj, mikor az általam ismert közös lakóházakban mindig félévente volt átvizsgálva a befizetés.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Ez ugyanolyan szanalmas pocs, mint az mpus gyerek itt a szoctam topickban... nekiall vicceskedni, ahelyett hogy bekopogna a szomszedhoz hogy legyen kedves nem zajongani ejjel.
Samott
pedig én is ilyet írnék, mivel fogalmam sincs hogy múlkor ki a faszom fúrt az éjjel, egyszerűen úgy viszi a hangot a fal, hogy a lépcsőházból sem tudod megállapítani
pedig én is ilyet írnék, mivel fogalmam sincs hogy múlkor ki a faszom fúrt az éjjel, egyszerűen úgy viszi a hangot a fal, hogy a lépcsőházból sem tudod megállapítani
Elsőre én is ezt akartam válaszolni, de konkrét címmel szólítja meg a célszemélyt.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."
De te nem egy gerinctelen pocs vagy, te ala is irnad rendesen.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Egyszer volt ilyen, mikor társasházban laktam, akkor körbejártam, meg lehet találni a konkrét lakást...
Egyszer volt ilyen, mikor társasházban laktam, akkor körbejártam, meg lehet találni a konkrét lakást...
10 emeletesben majd felénél abbahagyja és leshetünk, hogy merre tovább. Ott nehezen fogod megtalálni. Fúrt már nekem a szomszéd, mondom nem szólok be, nem érdekel annyira, erre összefutottam Vele a folyosón, habzó szájjal anyázott, hogy valami balfasz fúr és minden lakó miatta zsizseg.
Csak szólok, hogy Amazon Undergroundon ingyenes androidra a Star Wars Kotor 1.
Steamen is beindult a leárazás, szerintem most már 30 euro-ért a GTA5 vagy a Mad Max kezdi megérni.
Call Of Duty Black Ops 3-at is meggondoltam egy pillanatra, de még várok erősebb Black Ops trilógia bundle akcióra. A trailere viszont profi, tud hangulatot kelteni. Kb pont ilyen profinak érzi magát az ember, miközben egy interaktív Michael Bay film főhőseként kb kézen fogva vezeti végig a játékmenet a sztorin.
...
Ajtónál kell hallgatózni, nem a falnál. Akkor könnyen megvan.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Steamen is beindult a leárazás, szerintem most már 30 euro-ért a GTA5 vagy a Mad Max kezdi megérni.
Call Of Duty Black Ops 3-at is meggondoltam egy pillanatra, de még várok erősebb Black Ops trilógia bundle akcióra. A trailere viszont profi, tud hangulatot kelteni. Kb pont ilyen profinak érzi magát az ember, miközben egy interaktív Michael Bay film főhőseként kb kézen fogva vezeti végig a játékmenet a sztorin.
Michael Bay-jel nekem inkább negatívot mondtál Amúgy tényleg hatásos.
A Stones szám gyalázásáért viszont akasztani kéne.
<br />pedig én is ilyet írnék, mivel fogalmam sincs hogy múlkor ki a faszom fúrt az éjjel, egyszerűen úgy viszi a hangot a fal, hogy a lépcsőházból sem tudod megállapítani<br />
Egyenként lekapcsolod a kismegszakítókat és kiderül.
Ugyan, kell a szemnek is némi rágógumi! Ne a Transformersre gondolj, ott a Sziget, vagy a Bad Boys, Pain & Gain, azokon lehet úgy is szórakozni, hogy közben nem fáj nagyon.
...