Idézet: JonesC - Dátum: 2010. 03. 13. 20:09
Ez milyen büntetés? Valami közterületi? Mert a gyorshajtásért nem kapkodnak ennyire.
15 nap után nem irattam át a kocsit, 20. nap környékén megállítottak és mivel olyan szép jó Amerikai autóm van/volt, a kimért 15k-val teljesen meg voltam elégedve, mert ha elkezdtek volna belekötni a miért van benne ilyen fényszóró (USA), meg milyen rendszám is van rajta(UED full motor rendszám), meg miért is van teljesen lefóliázva(ígyszép), meg miaza lámpamosó nélküli xenon(USA ba nem kell mosó). Aztán mire ezekre a kérdésekre válaszoltam volna, addigra szépen le is került volna róla a vizsgaplakett.
A csekket másnap befizettem, ilyeneken jó túlesni rögtön.
Mivel már úgyis megbüntettek (gonoltam én naívan) akkor nem íratom át a kocsit azonnal, csúszott az eredetvizsga bizonylata, ráadásul olyan probléma volt a kocsival ami miatt kétséges volt, hogy visszacsináljuk az üzletet (kb 200e ftnyi javítanivaló) (olajpumpa, vízpumpa, hátsó kerékcsapágy, első lengőkarszilentek, komplett első fék, N75 szelep, DV, Kipurendszer) Előtte fél évet állt a kocsi, a második nálam töltött héten meg elkezdtek lehullani róla a cuccok). Szóval visszavittem, kicserélték a cuccokat amiket felírtam, én kifizettem az önrészem, aztán használtam pár napig a kocsit, hogy tényleg minden OK-e. Aztán 1 hét múltán átrattam.
Minden szép és happy, csak aztán erre két hétre kaptam egy újabb 15e ftos csekket levélben. Bementem, hogy hó há hé hőőőj, ezt én már befizettem. Aztán közölték, hogy nem-nem, mert ez nem az, hanem ezt azért kapom, mert az okmányiroda lejelentette, hogy 15 napon belül nem írattam át. Namondom fasza,+15k bünti azért amit már egyszer kifizettem.
Volt bírósági tárgyalás is, de az összeg miatt nem volt tényleges meghallgatásos tárgyalás, de a fellebbezésem miatt annak minősült., mintha felszólaltam volna.
Szóval jól helybenhagyták a +15k-t. (Mo.n élünk, nem is vártam mást).
Aztán olyan ottb@szódjatokmeg stílusban nem foglalkoztam a dologgal, egészen mostanáig. Végülis majdnem 1 év volt mire eljutottunk idáig.