Idézet: EV6 - Dátum: 2010. 03. 18. 10:46
50-be az átírás se fér bele, nemhogy egy kis szerviz...
Én anno 37ben irattam át az enyémet eredettel együtt. Amugy, ennyi pénzért nem szabad csodát várni,és kurvára meg kell nézni rohad e, mert ha igen, a lakatosmunka tragikus tud lenni árban. Küszöböket végikopácsolni, elöl motortérben a doblemezeket, tornyokat megnézni, nem rohad e, ha igen, felejtő. Ezek a régebbi, 96 előttiek még tisztességesebben össze vannak rakva, mint az újabbak, de csodák nincsenek: 16 éves talicska, és kizárt hogy a kaszonyilacibácsi temlplombajárósa lenne.
Amugy az alkatrész, kisszerviz nem vészes, fékbetét, féktárcsa, ékszij, vezérműszij, légszűrő, gyertya mind filléres bele, az olaj, olajszűrő doszt. Vezérműszij ha elszakad, akkor sincs tragédia, nem tud összeérni még fordulaton se a szelepsor a dugóval. De 50ben aligha áll meg átirással. Lehet faragni persze, de olajat, légszűrőt le kell dobni azonnal, azon nem szabad szarozni.
Más. Bekerült a ketrec a szekérbe véglegesre, holnap kap kétkomponensű fémgyurmát a talpak alá, mert olyan kretén helyen támasztanak le, hogy a fél talp a levegőben lóg, pont alatta van a kimélyitése a padlólemeznek. Visszaraktam minden kárpitot, kurvaanyját, valszeg szedhetem majd ki egy részét, mert a C oszlophoz olyan közel megy a cső, hogy nem lehet visszarakni a hátsó öv tartóját, emiatt a 3 pontos se tudom visszarakni, kell majd süllyesztett fejű csavar, a hátsó öveket meg máshova kell majd spárgázni, de amugy teljesen fasza, a diagonálcső nélkül hibátlanul lehet beülni-kiszállni hátra, senki nem veri a fejét sehova, szóval, megérte a dolog.