Elküldve: 2009. 06. 08. 17:52
Na anyam vegre lenyugodott kicsit, ugyhogy telefonon rekonstrualtuk az esemenyeket. kiderult hogy vagy o mondott elsore mindent rosszul, vagy en ertettem felre, de most mar osszeallt. szoval az m0ason tortent az egesz, a nagyduna hidon, diosd kornyeken volt valami baleset es olyan 30-40 korul araszolt a sor, a csepeli lehajto fele menekulve, o a kulso savban ment, es egy kamion elozte a mogotte levot a belsoben, aztan visszatert anyam savjaba, meglokve a kocsi bal sarkat. o meg kipordult es nekirepult a betonpillernek. kb ennyi volt, igy mar tenyleg mondhatni, hogy jol meguszta..
On: Nekem fotorol nagyon tetszett a lancer, viszont a multkor lattam egyet eloben full oldalrol es valami nagyon aranytalannak tunt. lehet a szog volt furcsa, vagy hogy full alap kivitel volt, vagy ilyesmi, de teljesen kiabrandultam. Egy evot azert elfogadnek, szigoruan feherben:)
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB