HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4332
  • 4333
  • 4334
  • 4335
  • 4336
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#86661 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 22. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 02. 22. 08:52

Szerintem sem, egy kocka autóra ennyire csepp tükör nem passzol. Leghamarabb az E46-ra jó, erre kell a kocka tükör. Plusz a felni is valami sokküllősben jobban megy az autóhoz, ez a sima ötküllős valahogy "parasztos".

pontosan
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86662 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 22. 09:26

Nekem van egy krómkeret az ablak körül.
Ilyen ni:

Sztem a más motor és a fólia mellett ez fel sem tűnik a vizsgáztatóknak :nevet:

Ha van kromkereted, akkor tenyleg hagynam feketen. Gagyi kinezetu autot akarsz vagy normalisat? :think:
Kollega a hatam mogul latta a kepet es egybol megszolalt, hogy ilyen tukorrel nem fogjak levizsgaztatni. :Đ Azert kerdeztem, de ha van csokosod, akkor nyilvan igy is sikerulni fog. :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#86663 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 09:44

Nekem is vannak ilyen kollegaim, hogy amint meglatnak egy autot mar jonnek ide okoskodni... mint pl az olasz kollega, aki szerint a modern dizel azert jobb, mert tartosabb, es 90ezer kilometerrel egy dizel meg vadonat uj de egy benzinest mar adhatsz el. (Dizel autoja van...:D szerencsere azert vannak normalis arcok is a kornyeken... a supervisorom azt mondta akkor lesz dizel autoja, ha megszunik a benzin eladasa es mar feketepiacon se lehet kapni heroin arban se.:D)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#86664 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 02. 22. 10:40

Ha van kromkereted, akkor tenyleg hagynam feketen. Gagyi kinezetu autot akarsz vagy normalisat? :think:
Kollega a hatam mogul latta a kepet es egybol megszolalt, hogy ilyen tukorrel nem fogjak levizsgaztatni. :Đ Azert kerdeztem, de ha van csokosod, akkor nyilvan igy is sikerulni fog. :-)

Természetesen nem akarok gyagyit. Csak sok vason le van fújva és néha tetszik, néha nem. Leginkább az a bajom, hogy ez most jelenleg fekete metál. Nem pedig sima akril fekete. Oszt ha már fújom akkor.... Szóval innen indult az egész. Ha színbe lenne, akkor az szélesítené az autót optikailag. Szemből sokat dobna rajta. Még nemtudom, tényleg fotobolt lesz a vége.

Kollégád meg szatyorban él? :think:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#86665 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 02. 22. 09:40

Szerintem a kolléga el van tévelyedve, a tükör lefújtságát a kutya sem nézi. A vizsgáztatónak nincs arra forrása, hogy az autó eredetileg fényezett vagy fényezetlen tükörrel jött ki a gyárból, a közlekedésbiztonságot nem befolyásolja.

#86666 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 02. 22. 09:56

Szerintem a kolléga el van tévelyedve, a tükör lefújtságát a kutya sem nézi. A vizsgáztatónak nincs arra forrása, hogy az autó eredetileg fényezett vagy fényezetlen tükörrel jött ki a gyárból, a közlekedésbiztonságot nem befolyásolja.

A nem odaillo alaku tukorrol beszelt es nem a szinrefujtsagarol.

#86667 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:01

Blubi, sztem matt tukor, es sokkullos felni.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#86668 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 22. 09:50

Természetesen nem akarok gyagyit. Csak sok vason le van fújva és néha tetszik, néha nem. Leginkább az a bajom, hogy ez most jelenleg fekete metál. Nem pedig sima akril fekete. Oszt ha már fújom akkor.... Szóval innen indult az egész. Ha színbe lenne, akkor az szélesítené az autót optikailag. Szemből sokat dobna rajta. Még nemtudom, tényleg fotobolt lesz a vége.

Kollégád meg szatyorban él? :think:

Van amelyiken jol nez ki es van, amin tenyleg hulyen. Lehet, hogy csak magat a tukorhazat kell lefujni szinre, a tukortarto konzol meg maradna fekete. Fotosoppold meg, aztan eldontod.

Kollega meg nem tudom miben el, nem is erdekel. :Đ

#86669 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 02. 22. 08:25

Warum? Ez olyan mint a gyári, csak az index oldalt nem sárga hanem szintelen és piros keveréke. Gondolom sárga izzó kell bele és jó is.

A formája ronda szerintem. Ennyi...

#86670 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:31

Na ha már a moddolás meg a vizsgáztatás a téma. Bontós haver küldött egy smst, hogy elkezdett bontani egy 145 QV-t, kell-e a motor belőle. Ez 2.0 150 lojje, az enyém 1.4 103 lojje. A két motor tök ugyanaz, egy az egyben becuppan a helyére, külsőre megkülönböztethetetlen. Az enyém alatt gyárilag a 2.0 keményebb és alacsonyabb futóműve van (Junior verzió), a 4 tárcsás naffék, igaz utólag, de szintén átkerült. Így sem lehet hivatalos egy ilyen csere?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#86671 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 02. 22. 10:00

A nem odaillo alaku tukorrol beszelt es nem a szinrefujtsagarol.

Asse'. :-)

#86672 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 22. 10:29

A formája ronda szerintem. Ennyi...

Formája?? Mindegyik ilyen formájú, csak a színekkel játszadoznak. Színre céloztam, nem a formára, mert a forma az adott.

#86673 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2012. 02. 22. 10:31

Na ha már a moddolás meg a vizsgáztatás a téma. Bontós haver küldött egy smst, hogy elkezdett bontani egy 145 QV-t, kell-e a motor belőle. Ez 2.0 150 lojje, az enyém 1.4 103 lojje. A két motor tök ugyanaz, egy az egyben becuppan a helyére, külsőre megkülönböztethetetlen. Az enyém alatt gyárilag a 2.0 keményebb és alacsonyabb futóműve van (Junior verzió), a 4 tárcsás naffék, igaz utólag, de szintén átkerült. Így sem lehet hivatalos egy ilyen csere?

Amíg a motorszám/motorkód nem stimmel a forgalmival, addig nem legális...
De mindenre van megoldás (pl. elrakod a régi motort, csókos helyen vizsgáztatod, eladáskor meg adod a régi motort is)...

#86674 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:53

Na, folytatódik a régen abbahagyott autócsere saga... :(

Tegnap felhívott egy ember, hogy nem tudom, honnan kapta meg a számom, de nála van a 2010.01.29-én eladott Mégane-om. A gond csak az, hogy neki erről nincs adásvételije, ezért az okmányiroda nem írja át. Tudnánk-e csinálni egy új adásvételit, hogy mehessen vele átíratni?
Lehet nekem ebből bajom? :think: valahol van egy adásvételi, de az a bűnöző nevére szól. De a bűnöző nem íratta át a kocsit és már nem is fogja, mert éppen Stohl Buci fugázza fingóba... Szóval kb. az az adásvételi "nincs"... Akkor írhatunk egyet, hogy ez a muki (aki szerencsétlen beadott egy 2004-es Ignist a kereskedésbe, de azt eladták és nem kapta meg az árát, csak a '96-os Mégane-t) legalább ezt a kocsit tudja használni? :think:

#86675 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 02. 22. 10:40

Asse'. :-)

Tuti 100 esetbol 100at atengednek a vizsgan? :-)

#86676 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 22. 10:53

Tegnap felhívott egy ember, hogy nem tudom, honnan kapta meg a számom, de nála van a 2010.01.29-én eladott Mégane-om. A gond csak az, hogy neki erről nincs adásvételije, ezért az okmányiroda nem írja át. Tudnánk-e csinálni egy új adásvételit, hogy mehessen vele átíratni?
Lehet nekem ebből bajom? :think: valahol van egy adásvételi, de az a bűnöző nevére szól. De a bűnöző nem íratta át a kocsit és már nem is fogja, mert éppen Stohl Buci fugázza fingóba... Szóval kb. az az adásvételi "nincs"... Akkor írhatunk egyet, hogy ez a muki (aki szerencsétlen beadott egy 2004-es Ignist a kereskedésbe, de azt eladták és nem kapta meg az árát, csak a '96-os Mégane-t) legalább ezt a kocsit tudja használni? :think:

Most akkor kinek a nevén van az autó?

#86677 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 02. 22. 10:54

Tuti 100 esetbol 100at atengednek a vizsgan? :-)

Nem, de az a teljesen gyári autóknál is így van. Ennél sokkal "problémásabb" autók is átmennek, minthogy a tükör az azonos típus egy más példányáról származik.

#86678 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 11:19

Okmányirodából tudd meg, hogy kinek a nevén van a Megane most és kinek a nevén volt az elmúlt 2 évben.
Meg kérdezz meg egy ügyvédet inkább mielőtt bármit is aláírsz. Nem éri meg jófejnek lenned, ha utána meg megbüntetnek (pl. megkapod a 2010-2012 közti büntetések, kgfb, súlyadó befizetési kötelezettséget, vagy bármi).

#86679 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 11:28

Semmiképpen ne írj új adásvételit. Okirathamisítás. Bejelentetted az eladást az okmányirodában?
szabály
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#86680 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 22. 11:36

Semmiképp ne írj új adásvételit.
Ha nála van, akkor eddig hogyan volt nála, ha nincs róla igazolása, hogy az övé?

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4332
  • 4333
  • 4334
  • 4335
  • 4336
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.