HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3050
  • 3051
  • 3052
  • 3053
  • 3054
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#61021 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 10:45

Hitelre bármilyen használt autót?

mert újat kéne? sose
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#61022 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 05. 05. 12:34

Ha most itt lenne a kezemben a teljes ára, akkor én sem. De nincs. Hogy vegyek most egy F Astrat, ami ki tudja mikor kezd el valahol hólyagosodni, ha még most jól is néz ki, az szerintem nagyobb kockázat, mint egy G Astra hitelre, amiből még nem láttam rozsdásodó példányt, plusz van ismerős szerelő, aki sokat foglalkozik ezekkel, ismeri mindenféle problémáikat, hajlandó velem eljönni megnézni, átnézi, stb. Meg az a két év is inkább egy-másfél lenne. Illetve előbb megpróbálok a cégben a főnökkel egyezkedni, hátha kapnék a cégben kölcsönt, nem fogok holnap azonnal a bankba rohanni sem.

mondjuk g astráról sokan mondják hogy megbízhatatlanabb mint az F, de aztán ki tudja, inkább motorkérdés szerintem :)
én is így tennék, g astra lenne már

#61023 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:49

Unokatesomek F astrarol valtottak G astrara... egyikre se panaszkodtak. Mondjuk mindkettobol az 1.6 8V-juk volt (G-bol is van olyan, igaz? Sztem nem olyan ecotec-es motor mert nem volt semmi jelolve a hatuljan csak az, hogy 1.6)

Szerintem a G astra annyira nem veszes... de Astrabol vagy J vagy F, ami kozte van nekem annyira nem tetszenek. (Najo, egy G coupe azert beleferne.)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#61024 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 05. 15:34

mondjuk g astráról sokan mondják hogy megbízhatatlanabb mint az F, de aztán ki tudja, inkább motorkérdés szerintem :)

Szerelő span szerint az F szervíz szempontból messze a legjobb Astra.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#61025 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 05. 15:49

Unokatesomek F astrarol valtottak G astrara... egyikre se panaszkodtak. Mondjuk mindkettobol az 1.6 8V-juk volt (G-bol is van olyan, igaz? Sztem nem olyan ecotec-es motor mert nem volt semmi jelolve a hatuljan csak az, hogy 1.6)

Szerintem a G astra annyira nem veszes... de Astrabol vagy J vagy F, ami kozte van nekem annyira nem tetszenek. (Najo, egy G coupe azert beleferne.)

Szerintem G-ből Európában csak 16V volt.

#61026 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 05. 05. 16:18

Szerelő span szerint az F szervíz szempontból messze a legjobb Astra.

Meg szep... egyszeru mint egy faek.

#61027 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2011. 05. 05. 12:30

Suzuki mennyire sérült?
Egyébként ott szerintem lehet símán jobbra kanyarodni. Arra vágtam le egy időben én is, amikor jöttünk az M5 felől. Bár akkor nem a felüljáróról érkeztem.

Lökős mindkét része karcos lett, meg kicsit hullámosabb a sárvédő, de nem vészes. Majd ha megnézte a kárszaki akkor 3M-es polírpaszta eltűnteti kb a felét remélem.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61028 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:49

F astrán mit érdemes megnézni, ha úgy nagyjából be akarja lőni az ember az állapotát, csak érdemes/nem érdemes foglalkozni vele alapon? Találtam pár ígéretes ajánlatot a kiszemelt árfekvésben, de először megnézném őket saját szememmel, fölöslegesen nem akarom a hozzáértőket magammal cibálni Pestig.

Ők lennének a kiszemeltek:
http://www.hasznalta...al.immo-4638951 (nekem ez tetszik a legjobban a három közül)
http://www.hasznalta..._fix_ar-4701155 (igen, citromsárga, de fiatalabb, kedvesemnek ő tetszik; mintha nem mindenhol stimmelne a karosszéria színe)
http://www.hasznalta...kormany-4731168

#61029 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 16:49

F astrán mit érdemes megnézni, ha úgy nagyjából be akarja lőni az ember az állapotát, csak érdemes/nem érdemes foglalkozni vele alapon? Találtam pár ígéretes ajánlatot a kiszemelt árfekvésben, de először megnézném őket saját szememmel, fölöslegesen nem akarom a hozzáértőket magammal cibálni Pestig.

http://www.hasznalta...al.immo-4638951 (nekem ez tetszik a legjobban a három közül)
http://www.hasznalta..._fix_ar-4701155 (igen, citromsárga, de fiatalabb, kedvesemnek ő tetszik; mintha nem mindenhol stimmelne a karosszéria színe)

Harmadik már nincs is meg.
Egyébként a hátsó sárvédő ívek szoktak rohadni, tanksapka környéke, csomagtartó ajtó, küszöbök. Olaj szinte mindegyiknél folyik kicsit, mert a szelepfedéltömítés megadja magát. Egyébként ne legyen alulról szétrohadva, meg ne füstöljön, járjon egyenletesen. A többi kevés pénzből megoldható. De kérdezz opelforum.hu -n.

#61030 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 05. 15:49

X16SZR motor (75LE) nyolcszelepes és elvileg létezett G Astraban is, ez már eléggé régi típus, illetve van a Z16SE is nyolcszelepes G Astraban (85LE), legalábbis opel-infos.de szerint. Utóbbi Euro4-es, lehet, hogy ez már csak a Classic II változatban szerepelt, annyira nem néztem utána.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#61031 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 05. 05. 15:34

Ezért van szerelő ismerős, ismeri a helyzet állását ;) . Épp tegnap beszélgettem vele, mondja, hogy tud olyan 1.7-es Isuzu motoros példányt, amiben 370000km biztosan van, eddig a motorjára a kötelező dolgokon kívül kb. 400€-t költött az illető és közben 4-5 közötti fogyasztással mászkál vele, hosszabb, nyugis utakon négyet fogyaszt neki. Nekem is nagyon ajánlgatja, hogy ilyet vegyek, de én azért már ettől félek, amiket ilyen motorral találni ennyi idősen, azok biztosan nagyon sokat mentek már, és amivel még használtan is drágábbak, annyiból beteszem a gázt egy benzinesbe és ugyanannyiért járok vele. Bár azt is mondta, hogy azért a gyújtótrafó az előfordul, hogy megdöglik, de 11000Ft/darab áron tud hozzá, az nem olyan rettenetesen sok.

Na meg G Astra van is már egy itthon, meg vagyunk elégedve vele. Csak mostmár Kadettet nagyon le kellene cserélni, hiába mernék vele elindulni a világ végére is, eléggé eszi már a rozsda, sokat rá kellene költeni, és továbbra is egy 23 éves autó maradna, ki tudja hol kezdene legközelebb megint rozsdásodni...

Szerkesztette: potyo 2011. 05. 05. 16:22 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#61032 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 05. 10:06

Persze. Keszultem is. De azert leporgott bennem a gondolat, hogy vajon egy 1.8as kuvik vagy egy cayenne turbo az, ami karajabbul lassul.

Szoval a feklampa villogtatasrol en leszoktam. Ha nagyon villog mogottem esetleg hatso kodlampat kapcsolok. Meg parszor mar eljatszottam azt, hogy ha kamionsort eloztem es nagyon nemtudtam hova menni, de villog meg dudal meg oklet razza akkor visszalassulok 80ra, visszasorolok a kamion moge es hagyom, hadd menjen.

Fasz vagyok? Fasz... jot rohogok? Jot.

Épp ma történt, megyek (valós) 130-cal az M3-ason, kamionsort előzök. Látom, hogy érkezik mögém egy Ford, gondoltam, hogy nem tartom fel, kicsit gyorsítok. Erre elkezd villogni. Hát itt baszott rá, mert azon pillanatban vettem el a lábamat a gázról, és szépen hagytam, hogy a tempomat visszaálljon 130-ra. Nyugodtan megelőztem a hat-hét hátralévő kamiont, aztán mehetett Isten hírével. Hogy ezeknek az embereknek a fejében mi játszódik le, abba bele se merek gondolni, félek, hogy fájna. :D

#61033 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:01

Igy akarj elozekeny lenni.

#61034 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2011. 05. 05. 16:20

Meg szep... egyszeru mint egy faek.

nem hinném hogy egyszerűbb lenne mint egy G
a G is egyszerű

persze a fapados az ok

#61035 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 05. 16:49

Arra hogy 8V legyen, meg minél több extra :D Nagy hibák nem lehetnek, meg olcsó hozzá minden. Klímás legyen, olajfolyás ne legyen, meg ne legyen agyonjavítgatott

#61036 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:11

Az egy fasz aki előzésben lévőre villog, ennyi.

#61037 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 05. 05. 09:08

Ezt sosem tagadtam. Viszont nekem nem ér meg 30 pénzt az, h más siet. Inkább szépen beállok pontosan a szabályos sebességre, oszt gondolkodjon, h az eddigi 60-as sebesség lakott területen mégiscsak jobb vót, mint a tényleges 50. És oszt mit tud csinálni? Megáll, kiszáll, és még meg is verem? :lol:

Bob Sapp is lefeküdt egy száz kilóval kisebb ember ütésétől :laugh:

#61038 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 05. 05. 12:34

Ha most itt lenne a kezemben a teljes ára, akkor én sem. De nincs. Hogy vegyek most egy F Astrat, ami ki tudja mikor kezd el valahol hólyagosodni, ha még most jól is néz ki, az szerintem nagyobb kockázat, mint egy G Astra hitelre, amiből még nem láttam rozsdásodó példányt, plusz van ismerős szerelő, aki sokat foglalkozik ezekkel, ismeri mindenféle problémáikat, hajlandó velem eljönni megnézni, átnézi, stb. Meg az a két év is inkább egy-másfél lenne. Illetve előbb megpróbálok a cégben a főnökkel egyezkedni, hátha kapnék a cégben kölcsönt, nem fogok holnap azonnal a bankba rohanni sem.

Ha csak kettő közül lehet választani, akkor az F-fel kevesebb baj van. A miénk nem is rohadt (svájci volt). Vegyetek egy Toyota carina-t, és jobban jártok.

#61039 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2011. 05. 05. 16:57

Harmadik már nincs is meg.
Egyébként a hátsó sárvédő ívek szoktak rohadni, tanksapka környéke, csomagtartó ajtó, küszöbök. Olaj szinte mindegyiknél folyik kicsit, mert a szelepfedéltömítés megadja magát. Egyébként ne legyen alulról szétrohadva, meg ne füstöljön, járjon egyenletesen. A többi kevés pénzből megoldható. De kérdezz opelforum.hu -n.

Banyek 91-es autó, az már lassan veterán. 97 körülit nézzél!
Motorja hidegen normálisan viselkedjen. 16v-t kerüld!

#61040 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: nke - Dátum: 2011. 05. 05. 19:03

Banyek 91-es autó, az már lassan veterán. 97 körülit nézzél!
Motorja hidegen normálisan viselkedjen. 16v-t kerüld!

Szerintem az, h 91, vagy 97, már tök mindegy, mert ilyen korú kocsinál már inkább az állapot számít.
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3050
  • 3051
  • 3052
  • 3053
  • 3054
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.