Idézet: Sipi- - Dátum: 2012. 03. 07. 11:46
Idézet
Egyedileg gyártott nagy utastérrel rendelkező Halottas autó. Bármekkora méretű koporsó könnyed szállítására alkalmas. Kialakítása egyedi króm kiegészítőkkel, Led fényekkel. Extra 20 -os kerék garnitúrával, Európában vámkezelt. Profil váltás miatt eladó! Tulajdonostól.
Ez kész
Bujdy
Jah, belezavarodtam, azt hittem a Pug eszi a 0w-40-et, akkor nemszóltam.
Mindenkinek ártippelős, kétdarabos:
Punto 55S '95
1. Kipufogó javítás, leömlő közös szakaszától a katalizátorig cső csere, flexcső csere, 1 db akasztó, 2 db gumibak csere?
2. Ugyanebben komplett kuplung csere (szettet én vittem), váltó felső részén törött arretáló szerkezet csere bontott jóra (ezt a szerviztől vettem), 1 db törött motor (váltó) tartó öntvény csere (újat vettem), olajfolyás javítása hengerfej oldalán(*)?
(*) Na ez meg az olaszok baromsága. Ez ugye az ősöreg Fire motor, ami már az Unoban is volt, karbi + a veztengely végén a forgó gyújtáselosztó. A Puntoban már injektor, meg elosztó nélküli trafók, de a hengerfejet nem tervezték át, hogy eltűnjön az a feleseges nyílás onnan, hanem tettek oda egy fedelet tömítéssel és arra vannak felszerelve a trafók.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222