HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4400
  • 4401
  • 4402
  • 4403
  • 4404
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#88021 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 11. 00:19

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 10. 22:46

http://velvet.hu/tre...eretot_tartani/

Már a velveten is van tégla? :Đ

Micsoda hülyeség:

Idézet

Étteremben vagy egyéb helyen csak készpénzzel szabad fizetni, illetve figyelni kell arra, hogy csak a szokott útvonalunkon vegyünk ki pénzt az automatából.

Nem a James Bond feleségét dugod ... és csak suttogva szabad beszélni, miközben a WC-tartályt lehúzod, hogy annak zaja elnyomja a hangot :D

#88022 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 00:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2012. 03. 10. 22:45

Ha már ennyire pörög a gumitéma :Đ, ma visszatoltam a nyári pacskerokat a vasra. Talán nem túl korán. És kb 2x olyan nehéz a "könnyűfém" kerék, mint a vas (18" vs 16").

Nekem is eszembe jutott már a dolog, de szerintem majd egy 2-3 hét múlva rakom át. Szerelőm mondja, hogy milyen fasza könnyű felnijeim vannak, az ő C5-jének a felnijei sokkal nehezebbek, pedig azok is ugyanekkorák. Mondom ja, mert ezek acélfelnik, azok meg alufelnik...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#88023 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 00:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2012. 03. 10. 22:45

Ha már ennyire pörög a gumitéma :Đ, ma visszatoltam a nyári pacskerokat a vasra. Talán nem túl korán. És kb 2x olyan nehéz a "könnyűfém" kerék, mint a vas (18" vs 16").

Na jó, de a vasfelni csak egy lemez, a könnyűfém meg milyen vastag anyagból van ... ha vasból olyan vastag anyag volna, 50 kg fölött volna egyetlen darab felnid ...

#88024 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 00:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 11. 00:08

Na ez az igazi átbaszás.

Na ezzel én viszont úgy vagyok, hogy a gyerek közös felelősség. Nekem nem lenne pofám azt mondani a csajnak, akit felcsináltam, hogy vetesse el. Ezért inkább mindenképpen gumit húzok. Mivel jelen állás szerint azzal a nővel vagyok, aki a gyerekeim anyja lesz, nem lenne tragédia, ha jönne is egy gyerek, de még egyelőre nem tervezzük. Majd úgy egy év múlva, amikor már végzős lesz az egyetemen, akkor már lehet, addig marad a gumi.

#88025 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 00:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 11. 00:54

Na jó, de a vasfelni csak egy lemez, a könnyűfém meg milyen vastag anyagból van ... ha vasból olyan vastag anyag volna, 50 kg fölött volna egyetlen darab felnid ...

Igen, a kulcsszó az, hogy könnyűfém, nem pedig az, hogy könnyű.

#88026 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 01:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 11. 00:19

Micsoda hülyeség:

Nem a James Bond feleségét dugod ... és csak suttogva szabad beszélni, miközben a WC-tartályt lehúzod, hogy annak zaja elnyomja a hangot :D

Nem, a hwsw-n van tégla.
Párszor már írtam ide.. másnap volt cikk a totalcaron.
Multkor betettem f1-es kuplung, váltó képet, másnap volt valami cikk róla :D

#88027 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 01:13

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 11. 00:54

Na ezzel én viszont úgy vagyok, hogy a gyerek közös felelősség. Nekem nem lenne pofám azt mondani a csajnak, akit felcsináltam, hogy vetesse el. Ezért inkább mindenképpen gumit húzok. Mivel jelen állás szerint azzal a nővel vagyok, aki a gyerekeim anyja lesz, nem lenne tragédia, ha jönne is egy gyerek, de még egyelőre nem tervezzük. Majd úgy egy év múlva, amikor már végzős lesz az egyetemen, akkor már lehet, addig marad a gumi.

Nem lenne pofád, de átbaszott.
Gyakorlatilag ő miatta történt így, mert ha rendesen megmondja, hogy mi a helyzet, akkor másképp áll az ember a témához, mintha azt mondja, hogy gyere nyugodtan belém, mert bogyót szedek.

#88028 Felhasználó inaktív   Ivan Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 01:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 11. 00:08

Akkor meg még gyerek vagy :p

Jó neked. Én jópárszor belefutok olyanba, aki gumi nélkül még a szájába se veszi.
De volt már az ellenkezője is: szilveszterkor, á, ő bogyót szed, nem kell óvszer, aztán április közepén beállított, hogy terhes, és már elvetetni se lehet, mert 12 (vagy mennyi?) hetesnél idősebb. Kérdeztem, mégis hogyan. Hát, ő, izé, nem mindig szedte, meg ilyen-olyan bajai voltak tőle, és néha kihagyta, meg izé. Na ez az igazi átbaszás.

Eléggé. De hogy is mondjam. Eléggé válogatós vagyok. Vagyis az ilyen könnyedén megdönthető csajok valahogy nem az eseteim.
Sőt, kell a kihívás. Azt mondják spanok, hogy ha a csaj kezdetektől azt mondaná nekem, hogy oké, akkor én inkább menekülnék.
De tény, hogy inkább ne akarja a dolgot és kelljen megküzdeni érte. Addigra meg már kiismerem.
Bár van egy csaj, aki igazán kell, de elszúrtam menthetetlenül a dolgokat. Nem hisz nekem.
Olyan dolgokat megtettem érte.. eleve megakartak ölni viccen kívül, szülei is.. én elmentem hozzá.
Eleve terveztem, csináltam neki nem kevés munkával egy ilyet is: 1 2 3 Azért ez sokat segített, de család, vagy ott ő.. ha a környezete gyűlöl.
Igaz nem vitte el, csak a rajtszámtáblája van nála, de neki adtam még a versenymotoromat is..
Eléggé taccsratett, 2 hónap alatt 20kg-ot fogytam. De mondhatom "túl vagyok rajta", de hozzáteszem ha meglátom, hallok felőle még mindig végem.
Én konkrétan mindent megtettem érte. Sokkal többet, mint a józan ész diktált volna, megdöglöttem volna érte. Eleve sok cinkes helyzet volt, amikor már Ő féltett, hogy csak meg ne lásson senki a környéken... Nem is tudom mit tehettem volna még. Semmit.
Végül is őt is megértem, mert lehet én sem bocsátottam volna meg magamnak a helyében. (fogalmam sincs nem tudom miért, hittem egy "kedves" ismerősömnek, hogy ő egy hülye kurva és úgy is kezeltem és viselkedtem vele, mikor nemtetszését adta totál bealáztam.. bárcsak futnék össze azzal a "kedves" hölgy ismerősömmel...)

#88029 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 11. 01:08

Akkor meg még gyerek vagy :p

Jó neked. Én jópárszor belefutok olyanba, aki gumi nélkül még a szájába se veszi.
De volt már az ellenkezője is: szilveszterkor, á, ő bogyót szed, nem kell óvszer, aztán április közepén beállított, hogy terhes, és már elvetetni se lehet, mert 12 (vagy mennyi?) hetesnél idősebb. Kérdeztem, mégis hogyan. Hát, ő, izé, nem mindig szedte, meg ilyen-olyan bajai voltak tőle, és néha kihagyta, meg izé. Na ez az igazi átbaszás.

Ez tényleg átbaszás... És mi lett belőle? Azóta a játszótéren csajozol? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#88030 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2012. 03. 10. 23:45

könnyű fémfelni és könnyűfém felni az nem ugyanaz ;)
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#88031 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 11. 01:54

Te mennyi idős vagy?
BMWパワー
Kép

#88032 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Ivan Drago - Dátum: 2012. 03. 11. 02:24

Eléggé. De hogy is mondjam. Eléggé válogatós vagyok. Vagyis az ilyen könnyedén megdönthető csajok valahogy nem az eseteim.
Sőt, kell a kihívás. Azt mondják spanok, hogy ha a csaj kezdetektől azt mondaná nekem, hogy oké, akkor én inkább menekülnék.
De tény, hogy inkább ne akarja a dolgot és kelljen megküzdeni érte. Addigra meg már kiismerem.
Bár van egy csaj, aki igazán kell, de elszúrtam menthetetlenül a dolgokat. Nem hisz nekem.
Olyan dolgokat megtettem érte.. eleve megakartak ölni viccen kívül, szülei is.. én elmentem hozzá.
Eleve terveztem, csináltam neki nem kevés munkával egy ilyet is: 1 2 3 Azért ez sokat segített, de család, vagy ott ő.. ha a környezete gyűlöl.
Igaz nem vitte el, csak a rajtszámtáblája van nála, de neki adtam még a versenymotoromat is..
Eléggé taccsratett, 2 hónap alatt 20kg-ot fogytam. De mondhatom "túl vagyok rajta", de hozzáteszem ha meglátom, hallok felőle még mindig végem.
Én konkrétan mindent megtettem érte. Sokkal többet, mint a józan ész diktált volna, megdöglöttem volna érte. Eleve sok cinkes helyzet volt, amikor már Ő féltett, hogy csak meg ne lásson senki a környéken... Nem is tudom mit tehettem volna még. Semmit.
Végül is őt is megértem, mert lehet én sem bocsátottam volna meg magamnak a helyében. (fogalmam sincs nem tudom miért, hittem egy "kedves" ismerősömnek, hogy ő egy hülye kurva és úgy is kezeltem és viselkedtem vele, mikor nemtetszését adta totál bealáztam.. bárcsak futnék össze azzal a "kedves" hölgy ismerősömmel...)

Egy nőt csak maximum sex közben lehet alázni, ha olyan a természete, egyébként egyik sem tűri meg. Többi is végzetes hiba, főleg a sok energiabefektetés, Dehát mindenki belefut egy ilyenbe, fut pár kört, aztán 1-2ilyen után már máshogy áll a nőkhöz és a vége az, hogy fizetteti velük a kaját, mozit a mindent :nevet:
BMWパワー
Kép

#88033 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:36

Itthon mér nincs ilyen pálya?

BMWパワー
Kép

#88034 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2012. 03. 10. 20:58

Én még sajnos nem, de tervben van :-D

Ti hol tartjátok az autóban az óvszert? Kadettben régebben a középkonzol hátulja mögött tartottam egy 25-ös csomagot amolyan vésztartalék gyanánt, ha elfelejtenék vinni magammal, de a Lagunaban nem tudtam még rájönni, hol kellene tartani, túlzottan szem előtt van mindenhol...

nem használunk óvszert :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88035 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 11. 10:38

Persze, lankadt pöcsre úgyis nehéz felhúzni :Đ
BMWパワー
Kép

#88036 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 03. 11. 09:38

2-3 gyerek után fogtok :)

#88037 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 03. 11. 09:54

Persze, lankadt pöcsre úgyis nehéz felhúzni :Đ

Mindennapi tapasztalat? :D

#88038 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2012. 03. 11. 10:55

Mindennapi tapasztalat? :D

Jah Gömbibá asszonya erre panaszkodik nap mint nap. :Đ
BMWパワー
Kép

#88039 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 10:08

Úristen hol éltek ti gumi nélkül?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88040 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2012. 03. 11. 11:08

Úristen hol éltek ti gumi nélkül?

Afrikában :Đ
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4400
  • 4401
  • 4402
  • 4403
  • 4404
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.