Idézet: blueboi69 - Dátum: 2012. 04. 12. 10:22
Közúti ellenőrzéskor meg akinek ilyen motorcseréje volt az ne ugráljon. Van amikor lehúzásra mennek,de sztem csak akkor akrnak az út szélén zsanettozni, ha vmi nagyon tajparaszt embert fognak ki. Ha normálisan állsz hozzájuk akkor rendesek. Én még egy bmw-stől sem hallottam azt, hogy fúúú a köcsög megbaszott a 2x akkora motor miatt. Legtöbbször az van, hogy normális volt és vállalható összegért cserébe elengedte. Mondjuk tudni kell, hogy ránézésre mindegyik gép normális állapotnak örvend, nem egy szétrohadó szar.
Nézd, valahol meg kell húzni a határt a szabályozásban. A magyar azt gondolja a másfélszerese még belefér, a duplája meg már szerinte is kicsit necces. De a valóság nem ez.
Ha autót épít vigye pályára.
Idézet
Nagyon sokat számít a köpködésben az,hogy az igazoltató rendőrnek milyen a hozzáállása. Van amelyiknek olyan bicskanyitogató stílusa van, hogy jaj. Ha nem lenne egyenruhában akkor pedig meg sem merne szólalni.
Pont ez a baj, én lekaparnám a műszakit róla és útvonalengedéllyel engedném tovább miután lehúzta a fóliát. És tudod miért? mert másból úgy sem ért, nem tanul, mert buta mint a f*sz és egy hét múlva ugyanúgy a KÖCSÖG ellenőr megállítja a fólia miatt.