Idézet: blueboi69 - Dátum: 2014. 09. 10. 10:42
Így van, de még nem tartok ott sajnos. Mire ezzel befutnék, asszony tervei szerint már 5-8évesek lesznek a porontyok

Nézd, én nem vagyok ennyire szar helyzetben, de valamennyire hasonló.
Most pénteken vettem át a lakást, van két gyerek, asszony. Kész a lakás, ilyenek vannak, hogy festés, redőny, közművek átjelentése, kéne egy kapu, kis konyhabútor fejlesztés, net. A héten minden nap 18-19ig dolgoztam, a hétvégén gyorsan kifestettem a lakótereket, de sem a lépcsőházra, sem a fürdőre nem maradt időm, pedig csak egy rétegben kell, mert tavaly készült el, 1 évet laktak benne, de nagyon vigyáztak mindenre. Ki kéne pakolni a pincét, kitakarítani, kis gipszkarton a falra, de arra sincs időm, hogy a szobákba a helyére toljam a bútort, és akkor még ki kell pakolni a dobozokat, stb.
Hazaérek 7re, és inkább vagyok a két lurkóval, meg fürdetés, 9 után meg már olyan vagyok, mint a mosottrongy, ráadásul hangos dolgokat amúgy sem tudnék csinálni, mert alsó szomszédnál kisgyerek van, meg 8 után amúgy sem illik. És nekem a sarkon van a bölcsi-ovi, asszony viszi őket, vagy anyós, asszony még nem dolgozik.
Neked ennél jóval többet kéne tenned úgy, hogy a 7-8 éves gyerekeket iskolába, szakkörre, úszni, meg mindenhova vinni, közben dolgozni, hogy telljen gipszkartonra meg gyapotra, és akkor asszonyhoz egy szót sem szóltál még. Nem lehetetlen, csak kurva nehéz.
Ráadásul, ha olyan helyen építkezel, drágább lesz a bekerülés, mint az ingatlan értéke. Kolléga 3 éve fejezte be a nagy, kétszintes kecót Kókán, nagy kert, ráadásul a telek ingyen volt. Sok mindent csináltak maguk (villany, alap, mittomén), kb. 18 millióban van neki. A piacon meg ér 15 körül. Jó, nem eladásra építette.
A jelenlegi ingatlanpiacon, ha nincs megbízható rokonság, haver, olcsó munkaerő vagy kurva sok időd, szerintem inkább venni érdemes. Persze kérdés, van-e az igényednek megfelelő. De szerintem a tiédnek van.