HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12262
  • 12263
  • 12264
  • 12265
  • 12266
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#245261 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2015. 08. 05. 17:43

Kicsit lemaradtam, hogy érzed magad az új helyen?

Még csak 3 napja vagyok ott. Nem rossz, előnyei és hátrányai is vannak.
Előnye, hogy borzasztó közel van, jó az infrastruktúra (laptop, mélygarázs, jó iroda, asztal, stb.). Előny még, hogy a főnök angolul beszél csak, hivatalos nyelv az angol, ezért remélhetőleg felfrissül az angol tudásom (eddig keveset beszéltem angolul).
Hátránya, hogy szerintem nem fogok szakmailag annyira fejlődni, mint az előző helyemen. De legalább ilyet is látok, megtanulok Juniperes cuccokat konfigolni, tehát azért újdonság itt is van.
Majd meglátjuk. Elég nagy a lemorzsolódás, nem bírják sokan a hajtást. Szerintem nekem inkább pihenés lesz az elmúlt időszak után ;)

#245262 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:18

ájpod taccs helyreállítva. menüből (nem itunesból) indított teljes takarítás után bootloopba keveredett, amiből az istennek nem lehetett kihozni :omg: a kikapcsoláshoz csak meg kellett várni, míg lemerült :-D utána nagy nehezen beimádkoztam dfu módba, és úgy már hajlandó volt az itunes egy restore-t megcsinálni rajta. most már csak valami régebbi verziós spotifyt kell ráerőszakolni :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#245263 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:33

Bakker, leesett a lefelé nyila a céges gépemnek :)

#245264 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2015. 08. 05. 21:10

Hátránya, hogy szerintem nem fogok szakmailag annyira fejlődni, mint az előző helyemen.

Én is vakarom a fejem, hogy elszaladt az idő és igazából jó 4-5 éve nem nyúltam komolyabb cucchoz, az meg elég szopó.
Make love not Wor.

#245265 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2015. 08. 04. 21:49

Köszi a hosszú íÍ-ket :)

Ha felraksz 101 gombos magyar billentyűzetet, akkor még a Z és az Y is ugyanott lesz, mint az angol kiosztáson, az Í meg ott lesz a caps lock felett az egyestől balra.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#245266 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2015. 08. 05. 21:40

Ha felraksz 101 gombos magyar billentyűzetet, akkor még a Z és az Y is ugyanott lesz, mint az angol kiosztáson, az Í meg ott lesz a caps lock felett az egyestől balra.

Occsó :-D Bár lehet majd én is lecseréltetem, angoltól hülyét kapok.
Make love not Wor.

#245267 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:44

https://youtu.be/s5siUpiKVrs

Dízel.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#245268 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2015. 08. 05. 06:42

ilyen urizalo huncutsagokra nincs szuksegem :p

felujitani azt nem lehet? vmi specko lotty van benne, mi?

Ezek általában olyan löttyel vannak töltve, amik elektromosság (vagy mágnes) hatására változtatják a viszkozitásukat, így lesz keményebb/lágyabb a lengéscsillapító. Hogy ilyet lehet és érdemes-e felújítani, azt passzolom. 200e km körül voltak 60%-osak, most van benne 220e, még 100-150-et bele akarok tenni. Valamikor úgyis cserés lesz, akkor meg jobb minél hamarabb.

#245269 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 05. 09:42

Alfaba is van valami Nivomat nevu onbeallos magassagu hatso - arrol odakat zengenek (hogy milyen draga).
Allitloag megpakolod a sportwagont pl cementtel aztan siman beall ugyanabba a magassagba ahol volt.
Nem tudom enyem olyan-e - szerintem nem. Ha 2 ember ul hatul akkor lathatoan lentebb ul (bar allitolag ez is csak menet kozben emeli meg).

http://ricambi.alfis...roducts_id=8162

Annak mondjuk nem sok köze van ehhez, jellemzően egy léggömb a hátsó rugóban. :-)

#245270 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2015. 08. 05. 21:44

Ez jobb dízel: https://www.youtube....h?v=jbN-jO11vKg

#245271 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 05. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2015. 08. 05. 21:40

A 101 gombosban pont az zavart, hogy nem cserélte meg a Z-Y-t.

#245272 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 05. 16:47

Én úgy mondom az 1 napot, hogy kb. hozzá sem kell nyúlni, csak kirakom nyitva és kész, idővel megáll. Bár ez tavalyi infó, de fent van a gépen, ha kellene valamire. Poénból el nem indítom.

Azt nem próbáltam még. Nálam jobbára használatban van. Valahogy gyorsabban váltok ablakot, mint tabot.

#245273 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 09:29

Na, tegnap olyat láttam, hogy Gabibácsi sírva fakadt volna...
Egér úton pont utolértem egy Lotus Omegát és az is ment kifelé az M7-re. Nem csak a logót lehetett kiszúrni rajta, hanem a hátsó kerekeket, difit, stb.
Sejtettem, hogy fog menni, ha akar, de a felhajtón simán legyorsult a kanyarban, majd a besorolásnál hirtelen eltűnt előre. Hangja sem volt rossz.

És, hogy miért sírna Gabibácsi? Mert a gázfröccsre elkezdett feketén füstölni a verda. Nem a klasszikus dízel korom, inkább a rommá hajtott motornak a füstje jött ki rajta... :(

#245274 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 05. 21:04

A játékfizikáról én mondjuk egy szót sem szóltam.

Csak egy része a lényegnek, az elosztott számítási kapacitás használata a nagy ugrás benne épp. A futtató XBox kb 20%-on volt terhelve, a többi az Azure cuccokon fűtött, az okosság.

Vatera meg elmehet a picsába. Az üzletszabályzatukban foglalt vásárlóvédelem meg a hamis termékek üldözése rovat jóféle nyájas hazugság, amikor tényleg fogtunk egy hamisított szart árusító csalót, akkor máris jönnek az ilyen hápogások az ügyfélszolgálattól:

Idézet

Szabályzatunkkal természetesen foglalkozunk és minden esetben annak megfelelően járunk el, ám számunkra csupán az aukció, annak fotói és leírása adott, ellenőrzési jogunk kizárólag afölött van.
A terméklap jelen esetben (általunk megállapítható módon) nem tartalmaz és nem is tartalmazott hamisított terméket, tehát a piactéren nem jelent meg igazolható módon hamis termék.

Az, hogy Ön ezt követően mit kapott, nem szabályzat kérdése (a kézhez kapott termékkel kapcsolatosan szabályzatunk csak azt fogalmazza meg, hogy arra ráhatásunk nincs, tőlünk független, azért felelősséggel pedig az eladó tartozik), éppen azért, mert mindez részünkről nem ellenőrizhető.

Ez gyakorlatilag felszólítás arra, hogy nyugodtan hirdessek náluk párezer ft-os cuccokat, majd küldjek téglát helyette, amíg rózsaszín csekken át intézem postafiókkal, szabad a vásár, amíg nem fognak össze a károsultak.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#245275 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 06. 10:35

Csak egy része a lényegnek, az elosztott számítási kapacitás használata a nagy ugrás benne épp. A futtató XBox kb 20%-on volt terhelve, a többi az Azure cuccokon fűtött, az okosság.

Vatera meg elmehet a picsába. Az üzletszabályzatukban foglalt vásárlóvédelem meg a hamis termékek üldözése rovat jóféle nyájas hazugság, amikor tényleg fogtunk egy hamisított szart árusító csalót, akkor máris jönnek az ilyen hápogások az ügyfélszolgálattól:

Ez gyakorlatilag felszólítás arra, hogy nyugodtan hirdessek náluk párezer ft-os cuccokat, majd küldjek téglát helyette, amíg rózsaszín csekken át intézem postafiókkal, szabad a vásár, amíg nem fognak össze a károsultak.

Vaterával több baj is volt/van. Volt egy fiókom, ellfelejtettem a jelszót. Jelszóemlékeztető nem jött meg. De a hírlevél igen. Ezen felbuzdulva íram nekik, hogy ha a jelszóemlékeztető mail nem ér ide, akkor legyenek szívesek a hírlevél listáról is lekapni, ha már le is iratkoztam, meg minden. Akkor jött a válasz, hgoy mondjam el mi a baj, és segítenek. Korábban meg szartak rá, hogy nem tudok belépni.

#245276 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 06. 10:35

Elég összevissza működnek, egyik oldal a túl jó képet visszadobja, mert nem a termékről készült, van akinél ilyenolyan terrorellenes törvényre hivatkozva kidobják a 10 centis bicskát, mert veszélyes, viszont ugyanott bárdot azt tolhatod, hisz hentesnek munkaeszköz, teljesen más.

Téglások ellen fel szoktak lépni, ha utánvétes a móka akkor postás mondta, hogy aznap még vissza lehet vonni a csomag kibontása után is, aztán papírmunkája ugyan szopó, de elég jól közreműködnek a rendőrséggel, mert tuti valami lopott irat ezazamaz is van mögötte.

Sok a beugratós cucc is, ami műszakilag lehetetlen (10 wattos USB-s wifi stick, satöbbi) vagy látszik a hirdetésből, hogy egyszeri embert éppen meg fog vezetni (repülőre felvihető bőrönd, más hirtelen nem jut eszembe), ennek ellenére mondhattad volna, hogy mit találtál.

Az mondjuk érdekes, hogy fotós cuccoknál most tele van a piac Lowepro hamis táskákkal, ami sokszor a képen is látszik, nyilván Ebayről tolják ipari méretben, vagy akár az eladó sem tudja mit árul.

Amúgy mindenki az Ebayt hozza fel példának, ott most meglátom mi lesz a vége, de egyik orosz objektív hamisítására már többen rákaptak. Van amit egész jól megoldanak, elsőre fel sem tűnik, csak ismerni kell mindkét terméket és műszaki jellemzőit.
Make love not Wor.

#245277 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 06. 11:17

Amúgy mindenki az Ebayt hozza fel példának, ott most meglátom mi lesz a vége, de egyik orosz objektív hamisítására már többen rákaptak. Van amit egész jól megoldanak, elsőre fel sem tűnik, csak ismerni kell mindkét terméket és műszaki jellemzőit.

Már a kínai utánzatgyártót is hamisítják:

Idézet

How to Identify a Fake Xiaomi (Mi) Power Bank

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#245278 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 10:28

a xiaomi nem is annyira utánzatokkal foglalkozik, de azon már nagyon mosolyogtam, amikor az ment, hogy a gopro klónokat gyártó sjcam cuccait is hamisítják :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#245279 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 10:30

Ja ezt neztem en is, milyen utanzatokat gyart a xiaomi? Jo kis kinai marka az.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#245280 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 06. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2015. 08. 06. 11:28

a xiaomi nem is annyira utánzatokkal foglalkozik, de azon már nagyon mosolyogtam, amikor az ment, hogy a gopro klónokat gyártó sjcam cuccait is hamisítják :)

Persze, mert SJCAMról hamar elterjedt, hogy jóféle, olcsó, innentől amit tömegek akarnak olcsón venni, azt érdemes 100 forinttal olcsóbban hamis kivitelben árulni.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12262
  • 12263
  • 12264
  • 12265
  • 12266
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.