HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12293
  • 12294
  • 12295
  • 12296
  • 12297
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#245881 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 11. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 11. 13:51

És az ügyfél kifizeti nekem azt, hogy kimegyek vidékre, és felteszem neki a legújabbat? Természetesen elötte imagelem, h ha fejreáll, akkor vissza tudjam tölteni. Egy soproni kiszállás, munkaidővel már tán 6 számjegyű. Szerinted? Nem, nem fizeti ki.

Átadásnál felraktad?
Make love not Wor.

#245882 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 11. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 13:52

Átadásnál felraktad?

Sosem. És ennek, onnantól már nincs is jelentősége, h állandóan jön ki újabb. Több 100ssd van kinnt ügyfélnél, legutóbb egy ocz halt meg, de olyan szinten, hogy a gép sem látta, vezérlő kampó. És ezen firmware frissítés sem segített volna. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#245883 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 11. 13:51

És az ügyfél kifizeti nekem azt, hogy kimegyek vidékre, és felteszem neki a legújabbat? Természetesen elötte imagelem, h ha fejreáll, akkor vissza tudjam tölteni. Egy soproni kiszállás, munkaidővel már tán 6 számjegyű. Szerinted? Nem, nem fizeti ki.

Image-t szerintem tudnál még irodából is menteni, ha van hozzá net, de amúgy nekem a c-t 8 perc alatt image-lte le tegnap előtt. Soprono út az mondjuk olyan :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#245884 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 11. 13:55

Sosem. És ennek, onnantól már nincs is jelentősége, h állandóan jön ki újabb. Több 100ssd van kinnt ügyfélnél, legutóbb egy ocz halt meg, de olyan szinten, hogy a gép sem látta, vezérlő kampó. És ezen firmware frissítés sem segített volna. :)

Nem jön ki állandóan, de ha utólag is kijönne még mindig jobb, ha a júzer dönt, mint ha nem szólsz róla és rinyál, hogy úgy ogndolta ezt gondolta amazt gondolta. Bár aki munkaórákat és megoldási lehetőségeket is behazudik, ott megint más a szitu.

Marha bonyolult dolog ám egy új SSDre felrakni, mert általában mire kezünkbe és a boltokba kerül arra pár verziót lépett, lehet több frissítés ki sem jön hozzá, ezt viszont illdomos, de csak úgy látszik megint én vagyok túl igényes.
Make love not Wor.

#245885 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 11. 13:07

Ez alapvetően tablet, úgyis taperolod, és csak mellékesen tud laptop is lenni. Tabletet meg úgy kapsz fel, ezt is úgy fogod inkább kezelni.

Én a tabletet is az élénél fogom meg, nem tapizom össze direkt a kijelzőt. Meg nem markolok rá, nehogy a kezemtől repedjen be...

Ja, Win10-zel dolgozom, CheckPoint nem megy, de minden más alkalmazás igen. Tényleg olyan, mint egy Win7, kiegészítve a Win 8.1 pár, értelmes újításával. :up:

#245886 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 11. 13:56

Image-t szerintem tudnál még irodából is menteni, ha van hozzá net, de amúgy nekem a c-t 8 perc alatt image-lte le tegnap előtt. Soprono út az mondjuk olyan :)

Attól függ ki keresi a pénzt, ha valóban 6 számjegyről beszélünk és jut belőle, akkor autóznék reggeltől estig és kész. Igaz inkább az a szopó, hogy állásidőt sem akarnak adni, ilyen gépen meg nem lennék olyan kemény, hogy röptében frissítem ahogy szoptam, mert ha 1% esély van a beszopásra, akkor az is 1-2-3-X gép.

Én meg az áramszünet utáni el nem indulós bugot nem szeretném beszponi, mert akkor lehet fizet a júzer, de bolond is lesz és kapkodós, tervezhetetlen idegbetegség az egész. Lehet, hogy ilyen hülyeség miatt nem tudtam Szigeten fizetni a sörért, mert éppen "valami van A Rencerrel"?
Make love not Wor.

#245887 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 11. 13:56

Az ilyen szoftver frissítés nem megy pl. Windows alól? Mert ha megy, akkor kell venni egy Teamviewer liszenszt és akkor azzal lehet dolgozni mindenfelé, legálisan...

#245888 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 08. 11. 14:01

Az ilyen szoftver frissítés nem megy pl. Windows alól? Mert ha megy, akkor kell venni egy Teamviewer liszenszt és akkor azzal lehet dolgozni mindenfelé, legálisan...

De megy, elindítod az utilt, FW update, reboot, kész. Viszont akkor mi van, ha ott vagy a géptől 100 kilométerre este és az nem indul el?
Make love not Wor.

#245889 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 14:02

De megy, elindítod az utilt, FW update, reboot, kész. Viszont akkor mi van, ha ott vagy a géptől 100 kilométerre este és az nem indul el?

kvm konzol :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#245890 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2015. 08. 11. 14:01

Ja, oszt mi van, ha nem indul el, és éles adatokat futtató gépreől van szó? Akkor az szopó, kb tripla anál. Van egy mondás, h ami működik, azt ne basztasd. Szerintem ezt kb a szakmában már mindenki megtanulta.

Áramszünet utáni el nem indulás nem játszik, mert van ups. Az ups akkuja meg icingával figyelve van.

#245891 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 08. 11. 14:08

kvm konzol :)

Meg pen, amit fel lehet mappelni, meg ésegyebek, de minimum valami hálózatos bootolás és erre tartson fent egy infrastruktúrát occsón. Igaz ügyfélnek opcióban ki lehet ajánlani. Ki fogja bírni röhögés nélkül :-D
Make love not Wor.

#245892 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 11. 14:08

Ja, oszt mi van, ha nem indul el, és éles adatokat futtató gépreől van szó? Akkor az szopó, kb tripla anál. Van egy mondás, h ami működik, azt ne basztasd. Szerintem ezt kb a szakmában már mindenki megtanulta.

Áramszünet utáni el nem indulás nem játszik, mert van ups. Az ups akkuja meg icingával figyelve van.

Én most nem vagyok felelős a firmwareekért a szervereimen, de figyelemmel kísérem hogy van-e valami olyan figyelmeztetés vagy javítás, ami érinthet minket. Ha van akkor kicsit izgulok és otthonról telepítek mindent, 2015ben már azért szokott menni ez rendes vasakon (nálunk HP hagyományosan).

#245893 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 14:11

Meg pen, amit fel lehet mappelni, meg ésegyebek, de minimum valami hálózatos bootolás és erre tartson fent egy infrastruktúrát occsón. Igaz ügyfélnek opcióban ki lehet ajánlani. Ki fogja bírni röhögés nélkül :-D

Nem is akartam rá érdemben válaszolni. Sokszor már a legolcsóbb apc ups-t sem akarják megfizetni, amin van kommunikáció a "szerverhez".

#245894 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 14:11

ILOt bármilyen PC-be lehet tenni, ha szünetmentes van, akkor a még kb 40 ezer/gép férjen bele.

#245895 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:16

Előbb utóbb az is elfogy szuflával és leáll a történet.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#245896 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 08. 11. 14:14

ILOt bármilyen PC-be lehet tenni, ha szünetmentes van, akkor a még kb 40 ezer/gép férjen bele.

Aha. De általában nem fér bele. Általában egy sima microserver sem fér bele, mert egy legózott gép pont 30-50-el olcsóbbabb. És akkor lehet választani, h vagy kiajánlunk olcsóbbabbat, vagy máshol költi el a pénzét. Oszt akkor hó végén kicsit szomorúbb leszek.

Szerkesztette: leslie 2015. 08. 11. 13:18 -kor

#245897 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 08. 11. 14:16

Előbb utóbb az is elfogy szuflával és leáll a történet.

Igen, szabályosan leállítja a gépet, és nem áramszünetet csinál. Direkt úgy állítom be, h 50%, vagy fél óra hátralevő idő esetén kapcsolja le a gépet.

#245898 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:23

Meg is döglik valamikor és lehet csak úgy marad. Bár ezekre meg van icinga és monitoring, meg rendes UPS, akkor mégsem olyan alacsony a költségvetés.
Make love not Wor.

#245899 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 14:23

Meg is döglik valamikor és lehet csak úgy marad. Bár ezekre meg van icinga és monitoring, meg rendes UPS, akkor mégsem olyan alacsony a költségvetés.

Meg hát, simán. A rendes ups az a 30 ezres apc kategória. Az icinga meg ingyen van, ha megvan hozzá a tudás. Droidos telefon, anag dettó, és elég minimális forgalmat csinál. Innentől akár veheted jófejségnek is, h figyeljük a cuccait, ami azért vhol az én érdekem is, mert én szopok vele. És mégiscsak profibb, mikor én szólok az üffélnek, ha vmi gebasz van.

#245900 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 08. 11. 14:16

Aha. De általában nem fér bele. Általában egy sima microserver sem fér bele, mert egy legózott gép pont 30-50-el olcsóbbabb. És akkor lehet választani, h vagy kiajánlunk olcsóbbabbat, vagy máshol költi el a pénzét. Oszt akkor hó végén kicsit szomorúbb leszek.

Sales-es vagy hogy jutalékra dolgozol? Főnököd legyen szomorúbb amiért nem veszik, nem?
Persze ismerős a helyzet, előző helyemen is ez volt, csóró ügyfelekkel. Örülök, hogy sikerült továbblépnem arról a szintről, pedig én jól éreztem magam, csak a szarlapátolást nem szerettem, meg főleg, hogy nem fizették meg.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12293
  • 12294
  • 12295
  • 12296
  • 12297
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.