HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12295
  • 12296
  • 12297
  • 12298
  • 12299
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#245921 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 11. 15:00

Debil vagyok. Mindig ugy ahogy kenyelmes. Alapbol egy ujjpercem hosszabb mint amekkora a keret.

De egy tapipadoy nehogyma ne foghassak meg... a bicikli pedalra se allok ra mert eltorik?

Há most épp arról volt szó, hogy eltörött.
Az is egyik fontos cél, hogy könnyű legyen egy tablet, nem tesznek nyóccenti vastag golyóálló üveget rá, csak valami kis könnyű szart. Én inkább nem emelgetem annál fogva, bár elbírja.

Egyébként ja, nekem törtek a pedáljaim is, volt egy bringám, azon 1-2 évente elfáradt a pedál anyaga, sose értettem, miért ilyen vacak.

#245922 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 11. 15:04

Az enyémet két ujjal is meg lehet fogni, olyan könnyű :) nem, nem a farkadról van szó :)

Ezt is meg lehetett volna fogni két ujjal, nem arról volt szó, hogy nem lehet, hanem elkezdte gyúrogatni meg nyomkodni. Minek???

Hanem a te farkadról :p

Szerkesztette: Sparow2 2015. 08. 11. 14:45 -kor

#245923 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 11. 15:07

Használati tárgy, nem dédelgetni kell, meg nedves törlőkendővel törölgetve metroszexualizálni egész nap.

Attól még vigyázhat rá. Főképp az enyémre, mer' tőlem a sajátjával azt csinál, amit akar.

#245924 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 11. 15:22

Ezt is meg lehetett volna fogni két ujjal, nem arról volt szó, hogy nem lehet, hanem elkezdte gyúrogatni meg nyomkodni. Minek???

Próbálgatta meddig lehet elmenni, még idejében le kellett volna verni, mint vak a poharat, aztán viselkedik.
Make love not Wor.

#245925 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 08. 11. 15:15

Attól még vigyázni lehet rá nem? Hátha valakinek nem tellik arra, hogy havonta vegyen újat, ha megkotlik.

De, pl nem vágom földhöz, kb annyi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#245926 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 15:16

Látom megint lesz rajzosmókás magyar-magyar értelmezés, mert nekem nem jön össze, hogy miről beszélsz. Nem fogod meg a tabletet, mint egy tálcát, hanem mindig az két élénél, vagy mi? Lehet kezdem sejteni.

Ezekkel nem foglalkozom, ez a dolga és ahogy a nagy átlagot nézem (meg tesóm kölykeit) többet bírnak az elvártnál. Még a gagyi occsó Wayteq cuccok is, amit kb. a kijelző tart össze, mint merevítés :-D Körülötte a műanyag már kicsit nyeklik, az iPadok viszont kifejezetten masszívak, kalapálni lehet vele. Többinél laptopfüggő, Elitebookot, probookot, LAtitude szériát megemelen egy kézzel, élével vagy oldalánál, vagy akárhogy, 250/G3as környékieket viszont szigorúan csak a közepén, lefelé lógatva. Asztalon is néha két kézzel teszem odébb, azok marha gyengék.

Pontosan, az éleinél, vagy az alsó lapjánál, de a kijelzőjénél fogva nem tartom.

Oszt' persze tudom, nem árt, sok ismerős fogja meg bevágja a táskába, és nincs baja.
De azért néha előfordul, hogy reped/törik valami.
De ha nem törik is lehet baja, havernak gyerek lelökte az ágyról vagy asztalról, fasztuggya honnan, azóta képernyő képe elég fura, valami látszik, de leginkább csak csíkok valami furán zöldes háttér előtt, a srác meg szétszedte, törés, repedés sehol nem látszik, de mégse jó.

Vagy volt laptopom, amiben valami beszart, egy forrasztás, vagy egy vezetősáv szakadt, ki tudja.
Táskában hordtam a kaják mellett, de lehet ha vigyáztam volna rá, akkor nem ment volna tönkre. Azóta vigyázok rá.
Telefonnal is jártam így, jó, valami olcsó droidos szutyok volt, csak simán zsebben hordtam, mondván, hogy ez jó masszív készülék, meg bringázás közben leejtettem, satöbbi, és na, ettől sincs baja, bírja ez; egyszercsak nem kapcsolt be egy nap. Szervizben nem tudják, hardveres hiba, nem érdemes javíttatni, kuka.
Amióta tokban hordom, nem ment tönkre telefonom.
Szerintem érdemes rá vigyázni, nem kerül semmibe.

#245927 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 15:28

Próbálgatta meddig lehet elmenni, még idejében le kellett volna verni, mint vak a poharat, aztán viselkedik.

Szóltam neki, hogy micsinál, mit keres rajta, mint vak a pinán, kicsit nézett, aztán letette.

#245928 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:38

Azért ez nem ereklye. Nem kell dédelgetni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#245929 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 11. 15:38

Azért ez nem ereklye. Nem kell dédelgetni.

Ja, utána meg vannak, akik lesnek, hogy mi megy tönkre ebben a tabletban másfél év alatt :think:
Mondjuk tipikusan az olcsó gagyik, de drágább kategóriásban is van, amelyik egyszercsak megmakkan, oszt' nem tudni mitől, mert látszólag nem érte semmi behatás. Elfáradt benne valami az apró hajlítgatásoktól, meg behatásoktól a hónapok, évek alatt.

#245930 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 11. 15:43

Ja, utána meg vannak, akik lesnek, hogy mi megy tönkre ebben a tabletban másfél év alatt :think:
Mondjuk tipikusan az olcsó gagyik, de drágább kategóriásban is van, amelyik egyszercsak megmakkan, oszt' nem tudni mitől, mert látszólag nem érte semmi behatás. Elfáradt benne valami az apró hajlítgatásoktól, meg behatásoktól a hónapok, évek alatt.

Első iPad óta akad otthon tablet bőven, aztán az iPadek kiválóan vannak. Az Asusról meg eleve tudtam, hogy nem gorilla glass, de bármitől elvárná az ember, hogy elbírja a saját súlyát gyári kiegészítővel együtt is, hát ez nem bírta. Használható maradt, leszarom, továbbra is emelem úgy, több baja nem lett. Megtérült már jó ideje, ezt úgy vettem, hogy ha csak egy évig is használom, és emiatt nem veszek instant új MacBookot, már behozta az árát. Aztán már majdnem két éve megvan, és lesz is még sokáig. Ha meg tovább törik, legalább lesz okom javíttatni, most még emiatt nem kell.

Az iPad mini kapott most a konyhában egy nagyobbat, hálósra tört az üveg, az 30 pénzes móka lesz cserélni. Majd jobban odafigyel asszony a késdobálásra legközelebb.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#245931 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 14:58

Vagy a nem használattól. Ha lehúzom azt, amit dobálnak és tényleg erőből törik, akkor azok mellett nem nagyon látni az extra kíméletes bánásmód előnyeit.
Make love not Wor.

#245932 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:01

Igen, van ilyen cégnél is, de ha gyerek homokot lapátol vele, akkor nekem még könnyebb kidumálni, hogy miért is mehetett tönkre, mint ha vigyáz rá és egyszer csak elmúlik. Van ezer+1 fognyomos telefon is, kis híján a nyál nem folyik belőle és tök jól bírják. Egy darabig :-D
Make love not Wor.

#245933 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:03

3 napos tube strike... hogy az istenbe nem rugjak ki az osszeset?

"Life-work ballance" az indok es nem a fizetes. Hogyne...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#245934 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 11. 16:03

3 napos tube strike... hogy az istenbe nem rugjak ki az osszeset?

"Life-work ballance" az indok es nem a fizetes. Hogyne...

akkor neked kene legjobban sztrajkolni, baszki :nevet2:

#245935 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 11. 15:29

akkor neked kene legjobban sztrajkolni, baszki :nevet2:

Ja, csak nekunk nincs szakszervezetunk... amugy lehet kene.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#245936 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 16:01

Igen, van ilyen cégnél is, de ha gyerek homokot lapátol vele, akkor nekem még könnyebb kidumálni, hogy miért is mehetett tönkre, mint ha vigyáz rá és egyszer csak elmúlik. Van ezer+1 fognyomos telefon is, kis híján a nyál nem folyik belőle és tök jól bírják. Egy darabig :-D

Ja, egy darabig. Amit fentebb írtam is, hogy bringáról leejtettem, volt, hogy el is áztattam. Aztán azt hittem azt is bírja, mert hagytam megszáradni és utána működött. Oszt' egyszercsak kampó. Most hogy attól, nem attól, ki tudja, valszeg tovább tartott volna.

#245937 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2015. 08. 11. 15:54

Első iPad óta akad otthon tablet bőven, aztán az iPadek kiválóan vannak. Az Asusról meg eleve tudtam, hogy nem gorilla glass, de bármitől elvárná az ember, hogy elbírja a saját súlyát gyári kiegészítővel együtt is, hát ez nem bírta. Használható maradt, leszarom, továbbra is emelem úgy, több baja nem lett. Megtérült már jó ideje, ezt úgy vettem, hogy ha csak egy évig is használom, és emiatt nem veszek instant új MacBookot, már behozta az árát. Aztán már majdnem két éve megvan, és lesz is még sokáig. Ha meg tovább törik, legalább lesz okom javíttatni, most még emiatt nem kell.

Az iPad mini kapott most a konyhában egy nagyobbat, hálósra tört az üveg, az 30 pénzes móka lesz cserélni. Majd jobban odafigyel asszony a késdobálásra legközelebb.

Tőlem azt csinálsz vele, amit akarsz, akár évente le is darálhatod a húsdarálón, nekem nem kell bizonygatnod, hogy mennyire nem számít neked. A tiéd nekem se számít, az enyémre meg vigyázok. Általában.

#245938 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 08. 11. 16:31

Ja, csak nekunk nincs szakszervezetunk... amugy lehet kene.

Menj el metrósofőrnek :D
Lóvé az volna, aztán úgyis mindig sztrájkolnátok, közben csinálhatnád hobbiból a filmeket, mer' az meg tetszik :D

#245939 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 16:01

Ja. De fasztuggya, hogy amire vigyáztak, az meg mit kapott, csak mert fog nyomot meg nyálat épp nem látsz rajta ... Lehet folyton valakinek a farzsebében volt, vagy akármi, aztán a mechanikus feszültségek kinyírták, elfárad egy idő után minden.

Az olcsó tableteknek is ez a baja: nyeklik-csuklik kicsit, nem elég erős a szerkezete, és lassan szétmegy.

#245940 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 11. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 11. 16:34

Ja, egy darabig. Amit fentebb írtam is, hogy bringáról leejtettem, volt, hogy el is áztattam. Aztán azt hittem azt is bírja, mert hagytam megszáradni és utána működött. Oszt' egyszercsak kampó. Most hogy attól, nem attól, ki tudja, valszeg tovább tartott volna.

Nekem meg egy 300-500 fős (igadozik, na :-D) cég hordja ide a cuccait. Ahol 3 féle Samu telefon van rendszeresítve cégesen, mellé jönnek a privát izék, hogy "nem tudsz-e egy szervízt-e" és nem bíro megfejteni, hogy néha miért romlik el, vagy miért nem.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12295
  • 12296
  • 12297
  • 12298
  • 12299
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.