Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 11. 15:16
Látom megint lesz rajzosmókás magyar-magyar értelmezés, mert nekem nem jön össze, hogy miről beszélsz. Nem fogod meg a tabletet, mint egy tálcát, hanem mindig az két élénél, vagy mi? Lehet kezdem sejteni.
Ezekkel nem foglalkozom, ez a dolga és ahogy a nagy átlagot nézem (meg tesóm kölykeit) többet bírnak az elvártnál. Még a gagyi occsó Wayteq cuccok is, amit kb. a kijelző tart össze, mint merevítés

Körülötte a műanyag már kicsit nyeklik, az iPadok viszont kifejezetten masszívak, kalapálni lehet vele. Többinél laptopfüggő, Elitebookot, probookot, LAtitude szériát megemelen egy kézzel, élével vagy oldalánál, vagy akárhogy, 250/G3as környékieket viszont szigorúan csak a közepén, lefelé lógatva. Asztalon is néha két kézzel teszem odébb, azok marha gyengék.
Pontosan, az éleinél, vagy az alsó lapjánál, de a kijelzőjénél fogva nem tartom.
Oszt' persze tudom, nem árt, sok ismerős fogja meg bevágja a táskába, és nincs baja.
De azért néha előfordul, hogy reped/törik valami.
De ha nem törik is lehet baja, havernak gyerek lelökte az ágyról vagy asztalról, fasztuggya honnan, azóta képernyő képe elég fura, valami látszik, de leginkább csak csíkok valami furán zöldes háttér előtt, a srác meg szétszedte, törés, repedés sehol nem látszik, de mégse jó.
Vagy volt laptopom, amiben valami beszart, egy forrasztás, vagy egy vezetősáv szakadt, ki tudja.
Táskában hordtam a kaják mellett, de lehet ha vigyáztam volna rá, akkor nem ment volna tönkre. Azóta vigyázok rá.
Telefonnal is jártam így, jó, valami olcsó droidos szutyok volt, csak simán zsebben hordtam, mondván, hogy ez jó masszív készülék, meg bringázás közben leejtettem, satöbbi, és na, ettől sincs baja, bírja ez; egyszercsak nem kapcsolt be egy nap. Szervizben nem tudják, hardveres hiba, nem érdemes javíttatni, kuka.
Amióta tokban hordom, nem ment tönkre telefonom.
Szerintem érdemes rá vigyázni, nem kerül semmibe.